KORT INLÄGG

Shohoo!
Kom precis hem. Har vart i vallentuna hos familjen där och klippt å färgat Fridas hår. De blev faktis jätte bra. Hon blev nöjd också. :)

Ska bara chilla nu ikväll, skola tidigt imorn börjar 09.00. Så de blir till att sova tidigt idag, haha om de går ^^. Har inga roliga lektioner imorn så de känns skit surt haha. Måste fixa praktik plats i veckan, tror jag åker in till stan på tisdag och kollar runt lite om jag hittar någon som passar mig, tänkte lämna ut cv då också, eftersom jag ej hann göra de i fredags.


De här blev ett väldigt tråkigt inlägg, har inte så mycket att skriva. Men men.

Puss E

HÅR SNACK

Hejsvejs!
Klockan är nu 16.10 och jag sitter och glor lite på tv sammtidigt som jag funderar på vad jag ska laga för middag, haha. Ska hoppa in i duschen snart också, för klockan 18.00 kommer Sussie och hämtar mig ( dom som inte vet vem de är kan jag berätta att de är min pappas tjej, alltså lossas mamma! ) då ska jag hem till min pappa som bor i vallentuna och färga Fridas hår.

Nu på dagen har jag inte gjort något speciellt, legat och kollat tv bara och så!
Veckan som kommer är rätt så oplanerad, men de dyker alltid upp saker och göra endå. Ska försöka hinna med att fixa mitt eget hår för en gångs skull iallafall! Blir så att jag aldrig har tid med mitt eget eftersom jag är upptagen med att fixa andras hela tiden.
Skulle behöva färga min utväxt. Den är inte snygg någonstans just nu! Haha. Min naturliga hårfärg är faktis blond, är färgad mörkhårig eftersom jag tycker mörkt hår är så mycket snyggare. :)

Jaja, nu ska jag pallra mig upp ur sängen!

Puss E

GODMORGON

Vaknade nyss, är skit trött. Bjuder er på en låt som betyder väldigt mycket för mig.

Puss E

LÖRDAG KVÄLL / SÖNDAG NATT

Hejsan!
Var precis och lämnade Steffi vid bussen. Hon kom till mig vid 22.00 tiden, vi åkte till statiol och köpte lite gottis, sen åkte vi tillbaka till mig och chillade bara. Va helt seg ikväll så de va bara att ta de lugnt.

Imorn är de söndag och då ska jag kanske ner till Steffi på dagen och chilla med henne. Och på kvällen där kanske jag skulle till min andra familj i vallentuna och färga en av mina lillasyrrors hår. Hon hade tydligen hel blekt de nu i sommar och hade därför nu fått värsta utväxten så de måste jag fixa till!:)

Nu ska jag sitta vid datan ett tag, sen bara lägga mig under täcket och sussa gott!

Men jag skriver mer imorn! Sov gott allihopa.

Puss E


BILDER

Bjuder er på tre härliga bilder från i sommras!




CHILL DAG

Hoho!
Kollade nyss igenom min blogg lite, känner att den har blivit lite tråkig den senaste veckan. Inte alls lika mycket bilder och så som jag brukar ha. Får börja skärpa mig och ta lite mer kort när jag e ute och gör saker. För jag vet ju att de är mycket roligare att läsa och förstå om man har lite bilder till. Eller har jag fel?

Jaja, sitter och väntar på att maten ska bli klar. Jag och mamma ska äta köttfärspaj med sallad och dressing! Väldigt got är den faktis, mammis hemma lagade! Haha.

Skulle ijentligen vart på middag hemma hos Alina ikväll, men är helt död har skit ont i huvet och är jätte hostig. Så jag stod över den! Men vi ska gå ut och äta bara hon och jag i veckan istället.
Så ikväll blir de absolut en chill kväll, imorn också! De är faktis bra så att jag är pigg tills måndag när jag har skola.

Pratade också med Mickis idag (Terakiz) om igår, jaa vad ska man säga. Både hon och jag är VÄLDIGT irriterade på en viss person som verkligen tror sig vara ngt han inte är! Jag vet också att du läser de här, och snälla haha väx upp och inse att man inte kan bestämma el säga vad man vill till folk.

Menmen, nu ska jag gå ner till mamma och kolla om hon vill ha hjälp med något!

Puss E

OM FREDAG

Hejsan!
Kom precis hem från G, jag Steffi och en Grr övernattade där.
Kvällen igår va faktis riktigt lyckad.
Allt började med att jag mötte upp Steffi vid 16.00 i centrum. Vi gick runt och snackade lite, sedan vid 17.00 tiden gick vi till golden och åt en pizza, mumsi!
Efter de så mötte vi upp en kille som skulle fixa dricka till oss och sedan gick vi och lämnade drickan och därefter gick jag och Steffi hem till henne och började fixa oss. Vi började dricka lite smått hemma hos henne, sedan gick vi till mandarinen och tog en öl. Träffade även Jossan där och hennes vän, så vi satt och chillade me dom ett tag. Därefter när vi hade druckit upp och allt gick vi och mötte Ghassan vid stationen, stod och snackade ett tag sedan rörde vi oss mot killen som jag ej kan stava hans namn haha. började dricka lite mer. Sofie och terakiz kom dit också, sedan kom de in mer och mer folk.
Vi hade skit kul, satt och körde "jag har aldrig" men måste fan erkänna att jag inte va fullt så ärlig:p. Dansade gjorde jag ju självklart också, haha hittade snabbt en som va på att dansa lite ;D haha.
I slutet av kvällen ringer en idiooooooooooot och leker ball, han hotade även Mickis, ja ni hörde en HAN. Helt sjuk. Folk tog tellefonen av oss och snackade me han, haha alla ville typ döda han  genom tellen :) Men vad ska man säga, han får skylla sig själv, visst?
Blev även mobbad av killarna för jag gillar Darin. Men de skiter jag i för jag tycker han iallafall är bra, haha.
I slutet av kvällen gick jag Steffi och Grr hem till Ghassan och sussa gott!

Jaja nu orkar jag inte skriva mer, inlägget är säker konstigt skrivet, de är för jag e så tröööööööööööött!

Puss E

BILD


DADDY YANKEE OCH DON OMAR


GODMORGON

Hoho!
Vaknade för en halvtimma sen. Haha alltså 9.30 :O. Skit tidigt, men jag somnade rätt tidigt igår så e därför! Åt precis en god macka, med ost och gurka of course ;D.  Nu sitter jag här vid datan och har precis skrivit klart mitt cv som jag ska lämna ut idag! Känns faktis bra att komma igång med jobb och så. Hoppas på att få jobb någonstanns i vårat lilla centrum, så de är nära och de! Annars är väl täby c inte så farligt att åka till?

Jaja, ska som sagt åka till täby idag, men de lär väl bli vid 14-15 tiden ngt. Orkar inte åka nu på morgonen, är alldeles för seg nu! När jag endå är i täby ska jag faktis köpa något fint till mig själv hade jag tänkt. Vill ha en ny väska, sen kanske en sjal eller något. Får se vad jag hittar :). Haha ska försöka få me mig någon också, orkar inte åka själv.

Menmen, skriver mer senare! Ska också lägga ut någon låt som jag lovat ett tag. HAH

Puss E


ÄCKLIGT VÄDER

Shululu!
Kom precis hem från Malin typ. Har klippt 5 pers idag, så de va roligt! Alla blev jätte nöjda, och jag tycker själv att jag gjorde ett bra jobb idag! Hehe.
Åt precis en macka, och nu sitter jag här med min bärbara och chillar. En av mina gulliga hundar ligger och sover tätt intill mig. Hon e så söööt så!

De är värsta skit vädret ute, när jag skulle gå till bussen från Malin höll jag på att avlida av de jävla regnet och blåsten. Kan tänka mig att jag såg ut som en blöt hund när jag klev på sen HAHA.

Imorn ska jag först till täby och söka massa jobb, sen ska jag klippa min gudmor eftersom jag inte hann göra de ikväll. Och sedan på kvällen ska jag kanske träffa Steffi och Terakiz? Har inte pratat me Mickis ennu men ska göra de snart! Hoppas på att de händer något roligt imorn.Vill verkligen ha trevligt träffa folk dansa och hela kittet.

Har väl inte så mycket mer att skriva just nu.

Puss E


.

Hejsan!
Sitter och väntar på att mamma ska bli klar me maten! Ikväll ska jag hem till Malin för att klippa lite folk där! Fia kanske kommer dit också.
När jag kommer hem därifrån ska jag klippa min gudmor om de inte blir försent. Så jag har sex personer som vill att jag ska klippa deras hår idag.

Jaja, igår va jag ju på tegel, de va faktis skit kul! Först va jag och Malin och en som hyr hennes lillstuga hemma hos henne ooch drack lite. Senare körde Malins mamma ner oss tre till stationen där vi skulle ta bussen till tegel. Vi träffade massor me berga folk vid stationen som också skulle till tegel så vi åkte in me dom!
Kvällen va väldigt lyckad, dansade och hade kul hela kvällen!

Sov hemma hos Malin, vi kom hem vid 3 tiden kanske. Haha jag ställde klockan på 9.00 men orkade dock inte gå upp, så vi har legat och degat hela dagen! Men de va faktis fett skönt.


Nu ska jag gå och äta lite mat, sedan röra mig mot Mullangullan! Ska lägga in någon låt el ngt så de blir lite roligare :)

Puss E


PÅ BRA HUMÖR

Hejsan!
Kom nyss hem från skolan, mammis kom och hämtade mig sen åkte vi och handla och nu har jag precis hjälpt henne att packa upp alla varor och de :p. Köpte skit god middag till ikväll också, ris kyckling och en super-duper mumsi sås och grönsaker! :)

Igår (tisdag) mötte jag först upp terakiz mickisen i centrum haha! De va vid 13.45, vi tog tåget in till stan köpte cigg och gick runnt och kollade lite. Haha sjuka människor vi såg må jag säga! fan va vi skrattade. Sedan vid 16.30 kom Steffi in, vi skulle köpa löshår till henne. När vi hade köpt håret gick vi dill donken och åt lite mat. Sedan rörde vi hem oss mot berga. HAHAHAHAH säger jag bara, jag och Mickis fick största skratt-anfallet på bussen alla glodde sönder sej. Mickis har två kurder på hennes adidas tröjja bara så alla vet. Nemen vi hade riktigt jävla kul går inte ens att beskriva :)Jag mötte Ellen vid stationen, hon skulle lämna mina klippsaker eftersom jag skulle färga klippa och sätta in löshår på Steffi! De blev verkligen SKIT fint riktigt GRR:D Och tack Mickis, du va en duktig assistent! höhö.
Sedan chillade vi lite hos Steffi, hon jag och Mickis. Tog 23.50 bussen hem och sussa gott!:)

Ikväll är de onsdag och de är = Tegel :D Ska dit me massa tjejer här ifrån berga, men först ska jag möta min Mullangullan som jag inte lekt me på riktigt länge. Ska hem till henne vid 19.00 tiden. De ska bli RIKTIGT kul att träffa henne. Dom som inte vet vem hon är kan jag berätta att den där tjejen och jag i vanliga fall träffas varje dag. Haha när vi inte träffats på en dag ringer vi varann och säger att de känns som vi inte träffats på flera år typ:) Menmen på sista tiden har de vart anurlunda. Men IKVÄLL ska vi ha kul iallafall:D<3

Aja, höres senare. Lägger in lite bilder!

Puss E

GODMORGON

Hejsan sötisar!
Vaknade av ett sms från terakizen där hon skrev : HÖHÖ nu ska jag hämnas. Emma VAKNA VAKNA VAKNA! Sov inte så länge VAKNA! Det är sol ut VAKNA!
Haha fasst de va ju bara bra att du väckte mig, så jag kunnde se på reprisen på våra bästa år ;) HAHA så tro inte att du gjorde mig sur!

Jag är ju som sagt ledig idag, ska till stan som jag kanske skrivit ett antal gånger HAH. Vet ej vad jag ska ha på mig får seeee. Blir typ leggins tror jag och något gulligt till de.
Måste kolla vilken buss jag ska ta till centrum och allt också, så jag kan börja planera när jag ska fixa mig!

Jaja höres senare!

Puss E


TVÅ AV MINA FAVORITER



STAN IMORN

Shululu!
Va precis ute och mötte Molly på en cigg. Vi satt och pratade lite och så, bestämmde dag jag skulle klippa henne också!:).
Ni som inte vet är Molly min Barndommsvän, hennes mami är min gudmor och våra familjer har kännt varanndra innan vi ens blev till haha, jaja.

Imorn ska jag som sagt åka in till stan me Steffi och Mickis (terakiz), Jag och mickis kommer åka in lite tidigare. Vi ska gå runnt och chilla kanske träffa några grrr vem vet! Haha, sedan när Steffi kommer in ska vi köpa hår till henne och så! Ska kolla om jag hittar någon bra praktik plats imorn också, annars kanske jag är på min gammla salong som jag brukar va på, men de är ju alltid nyttigt och bra att prova på andra salonger också!

Sitter och pratar med Mickis nu på msn, vi planerar morgon dagen lite. Är lite hungrig igen, ska nog ta en nattismacka senare. Mumsi.

CASSIE VI GJORDE DE VERKLIIIIIIIIIIIIIIIIIIGEN IDAG! FAN VA STOLT JAG ÄR ÖVER OSS! FASST DE VA JU ANDRA GÅNGEN FÖR MIG, MEN ÄR GLAD ATT JAG GJORDE OM DE FÖR DE E SÅ FIIIIIIIIIIINT!

Nu ska jag lägga in en skön låt till er läsare som ni kan njuta av!

Puss E

BILDER

Lägger upp lite bilder från dom senaste dagarna! :)

       

NU ÄR DE GJORT

Hejsan sötis!
Har precis ätit lite mat, blev spagetti å körtfärs-sås:D Va skit gott!
Idag i skolan hade vi rätt så slappa lektioner, fick planering och sånnt bara! Haha men jag och Cassie sprang runnt som två nervösa hönor för vi skulle göra en sak efter skolan ;). höhö. Och de gjorde vi självklart också! Alina va me på ett hörn också, fasst hon ska "göra de" på riktigt om en månad! Haha nu blir ni allt nyfikna vad jag har gjort va?

Imorn är jag ledig pga att vi igentligen har praktik på tisdagar, men den börjar dock nästa vecka så de blir skönt att få sova ut imorn. Ska va hemma chilla hela dagen, sen vid 16.00 tiden ska jag Mickis och Steffi åka in till stan för att köpa löshår till Steffi. Sedan ska vi hem och jag ska självklart sätta in de på henne (a) höhö.
Hmm sen på onsdag blir de förhoppningsvis tegel! Med Alina och kanske Cassie! Ska också klippa Jojje samma dag måste bestämma tid me henne när vi ska ses.

Jaja lägger in en sköön låt snaaart!

Puss E

SNYGGING

Perfekt människa!


HOHO

Shululu!
Klockan är 14.20 och jag har precis ätit frukost/lunch.
Kvällen igår va helt okej! Jag åkte ner till centrum vid 21.00 tiden och mötte Alina, hon hade cykel så hon sjussade mig hem på den! Alinas mamma hade kräfftskiva så de va massa äldre tjejer där  höhö, så jag hälsade på alla sen gick jag och Alina upp till huset började dricka vin och så.
Efter ett tag kom Alinas syster, Nelly och satte sig vid oss! Vi bjöd henne på lite vin och så bestämmde vi att hon skulle me oss på kvällen!
Vi hade hur trevligt som hellst. Efter ett tag gick vi till Alinas granne som hade lite folk hemma, vi fortsatte att dricka och så där. Och senare på kvällen följde Alina och Nelly mig till min buss, så åkte jag hem och sooooov gott! :).

Jaja, idag ska jag bara chilla. Är helt slut efter helgen. Och imorn är de första riktiga skoldagen. Fasst jag tror iförsej att vi inte komma börja riktigt imorn utan att vi får böcker och våra datorer och de.
Något som jag heeeeeeeeelt har glömmt att gjort i helgen är att skriva ett cv. Kul de va de som va de viktigaste. Och nu har mamma åkt till sin kompis i Örebro så kan inte få någon hjälp av henne heller. Men jag får väl skriva de när hon kommer hem på tisdag el ngt.

Jaja, skriver mer senare. Tänkte kolla om jag har någon rolig bild att lägga upp också!

Puss E


MINNEN

Det är bara du och jag som förstår hur mycket den här låten betyder för oss båda! Jag ryser när jag hör den. Och jag vet, att ingen av dej och mej glömmer ögonblicket när vi hörde den här låten tillsammans första gången!

När jag fyllde 16 år, den 22 juli för två år sen, ringde de från dolt nummer och när jag svarade va de bara en låt som spelades och de va den här, jag visste då direkt att de va du som ringde. De va precis när vi hade bestämmt oss för att de va helt slut. Och de här hände för 2 år sen, och de känns som de va igår!


I VÄNTAN PÅ BUSSEN

Shululu!
Sitter här helt klar, har precis sminkat mig, satt upp håret i en bulle och valt kläder! Brukar aldrig gå ut me håret i en bulle, JAG VET men mitt hår ville verkligen INTE sammarbeta med mig idag. Så de får se ut som de gör me den härligt stora bulen på huvet!
Nåvääl, ska ta en buss som går om 40 min, ska ner till centrum och möta Alina, sedan ska vi hem till henne dricka lite drinkar och vin sen får vi se vad som händer! Vi ska inte ut iallafall, så vi får se om de finns något annat att göra. Annars så blir vi kvar hos Alina och pimplar vin och goda drinkar!
Jaa, så ser kvällen ut för mig. Är nästan 100 på att de dyker upp ngt roligt som vi hittar på ;)

Puss E

OM FREDAG

Hejsan!
Klockan är nu 17.15 och jag sitter här och väntar på att mamma ska vakna så vi kan göra någon middag, hon e sjuk så hon ligger och sover nu, stackarn!
Igår mötte jag upp Mickis vid stationen, vi gick hem till henne och chillade, jag ölkvinnan själv drack 2 öl också! Haha för gott! Vi satt och pratade om allt och inget hon och jag, trivs verkligen med dig älskling! Sedan smsade Ghassan Mickis, han frågade fall vi skulle styra upp ngt, så jag och Mickis gick ner till stationen och mötte Bella och Steffi, sedan gick vi hem till någon kille haha som inte ens va där? Haha Ghassan och hans vän hade hans lägenhet. Så vi satt där och drack och snackade massa! va faktis trevligt. Sedan kom killen hem som bodde där, sen kom en annan kille också:P Haha.
Terakiz-fisens mamma kom och hämtade oss vid halv 3, så va hon snäll och körde hem mig. När jag kom hem blev allt kaos, folk är så ÄCKLIGT falska. Va jävligt upprörd inatt, men nu skrattar jag bara åt er, de ska ni veta! Ni vet också vilka ni är, och jag säger er väx upp.

Jaja, väntar på ett samtal från Alina, vi ska kolla hur våran kväll blir och allt. Men nu ska jag ner och kolla om mamma vaknat! Lägger in lite bilder senare el ngt!

Puss E

HOHO

Hej sötisar!
SItter här och väntar på att terakiiizen ska bli klar! Ska träffa henne ikväll :). Ska bli roligt, längtar! Har inte träffat henne på en hel vecka! :O. Härregud nu ska va ta in den förlorade tiden ;) Höhö!
Ska möta upp henne kvart i 20.00 om hon hinner till de! Sen ska vi  . . . aa haha ingenaning. Får se vad vi ska göra, men de blir chill ikväll skulle jag tro! Behöver de efter dom senaste dagarnas festande!
Men imorn kör jag hårt igen, då blir de som sagt träff med Alina om allt går efter mina planer, haha.

Lägger in en bild på MIN älskling, säger bara ögongodis!




Puss E


MINNEN TILL LÅTEN


BILDER

     

FÖRSTA SKOLDAGEN

Hejsan!
Kom precis hem har vart i skolan, vi fick våra schema och grejjer, sedan gjorde vi någon tråkig lek, de va olika stationer man va i ett lag på 10 personen skulle kassta pil, bygga bil och sånna där saker HAHA, sen grillade hela skolan hamburgare hade dj och sånna saker så de va hög musik och alla va på bra humör så de va kul! :).
Vårat schema för den här terminen är BÄST! På måndagar har vi vanliga lektioner, på tisdagar är vi ute på salong ( jag går ju i frisör ) så vi är inte i skolan alls på tisdagar, sen onsdagar har vi frisör lektioner på torsdagar har vi kundpass och på fredagar är vi LEDIGA! Så de är sjukt skönt, har bara lektioner två ggr i veckan! :).

Sedan ska vi få bärbara datorer också, de är nytt för iår så de e ju skönt. Fasst har dock redan en väldigt bra bärbar hemma så de spelar ju inte mig någon roll ;).
De va roligt att träffa alla tjejer i klassen som man inte träffat på hela sommaren! Och alla gulliga 1or som är nya för iår, haha. ;D

Jaja, ihelgen blir de väl en utgång iallafall, sidan lite frisör jobb på söndag och ikväll blir de väl mäst chill fasst endå inte sitta hemma om ni förståår!
Jag ska också söka jobb nästa vecka, så ska skriva mig ett cv i helgen också som jag kan lämna in. Så jag har lite för mig i helgen som sagt. Ska nog träffa min Alina imorn också, hoppas på en fet utgång el va säger du gumman?:D haha.

Jaja lägger in lite bilder senare!

Puss E

.

När den här bilden togs, sommaren 2006 mådde jag nog som bäst.


TRÅK

Shululu!

Är på lite mindre bra humör nu, sitter och tänker på saker som hänt. Hur FALSKA "kompisar" vissa är. Asså blir helt arg när folk gör som dom gör. Aja skitsamma bajs på dom fucking PINSAMT av DIG!.


Jaja, gör inget för tillfället, funderar lite på hur fan jag ska komma upp imorn, börjar 09.00 haha KUL. De blir till att ställa alla klockor jag har PLUS att be mamma väcka mig. Jag vill verkligen inte komma försent första dagen, de ba hoppas på de bästa.

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, kanske skulle träffa Terakiz-fis på en cigg och snacka lite. HOPPAS verkligen du kan, behöver få träffa dig, du gör mig alltid på bra humör. Och vi har inte träffas sen i fredags ;O I miss yooooooooou verkligen!

Puss E


BILDER

Bilder från i tisdags ( klicka på bilden för större storlek )

                        

OM TISDAG OCH ONSDAG

Hejsvejs!
Förlåt för jag inte skrev på hela dagen igår, men hade verkligen inte tid för de el lusst.
Idag är de torsdag, och min skola börjar imon. Trodde att den började idag men hade kollat fel fel fel.
Jaja, så vad har jag gjort dom senaste två dagarna?
I tisdags va jag me Sandra och Alina vi va först i stan sen åkte vi till vårberg och träffade lite folk. Vi satt och drack där körde lekar haha omg säger jag bara! Haha något som va lite kul va att jag frågade fall jag kunnde låna strumpor av killen som bodde dära, och de fick jag ju såklart men tror ni inte jag råkar tappa dom i toan HAHA. Alla vi tre börja as garvva. Hur fan lyckas man med att tappa dom där? Bra fråga men jag lyckades iallafall (: hehe. Jaja Vi hade en rolig kväll, fick också för oss på väg till killarna att vi skulle ta kort i en sånn dära fotto sak, HAHA så Alina springer och växlar 100 kr till 10 st 10or haha cp.
Helt sjuuuk kväll iallafall men de va kul att träffa Anil som jag inte hade träffat på ett tag :).
Vi rörde oss hem helt döda vid 5.00 tiden.

I onsdags alltså igår va jag me min sötis Alina. Vi va först hemma hos henne och drack vin och så, sedan åkte vi till tegel HAHA . De va faktis sjukt kul där! Man träffade massa roligt folk från berga som man inte sätt på hela sommaren! Träffade också två tjejer på vägen in som va sjukt sköna, så vi gick in me dom sen såg vi inte dom på hela kvällen. Men vi dansade och hade sjukt kul igår, vi tog nattbussen hem, sedan blev de statoil och fyllekäääk:P Vi satt och pratade lite me två vänner sedan gick Alina hem och jag och Jonnie åkte hem med hans kompis, kommer ej ihåg va han hette menmen. Denna kväll va också lyckad, så jag känner att jag fått ett bra avslut på sommarlovet!

Lägger in bilder från i tisdags när vi va påväg mot vårberg!

Puss E

.

Haha jag skickar en smileis till Wladde som e fett glad ( den e inte söt asså ) haha. Han säger ;

wladde säger:

haha den där smailin liknar dej

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

haaahaaha

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

ska jag ta de positivt el negativt haha

wladde säger:

haha positivt så klart

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

haha nej för den e gul och ful

wladde säger:

amen ja mena att den är som dej i sättet inte hur den ser ut haha

wladde säger:

haaha asså glad hyper aktiv


Lägg märke till allt " haha" hahaha sjuka


WIHOO

Shululu!
Har precis kollat färdigt på den dära Beck filmen jag sa att jag skulle titta klart på! Klockan är nu 14.35 och jag är fett rastlöös! Ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig tror jag. Ska möta Sandra vid centrum klockan 18.56 EXAKT haha, så de är några timmar kvar, men jag får väl fixa mig jääääääääävligt sagta så jag har ngt att göra! Jag e sjukt taggad, vet inte varfööööör de är  sista kvällen man kan göra något på lovet, för imorn måste jag sova tidigt så jag orkar skola på torsdag, så ikväll ska vi hitta på ngt kul:P Vi ska in mot stan iallafall, kanske tar me oss någon flarra och träffar folk ;). Höhö.
Alina kanske ska me också! Så de blir kul. Pratar me en gammal kompis på msn, han vill att vi ska komma mot dom, så vi får se om vi gör de el ej, skulle iförsej va kul eftersom de va ett bra tag sen vi träffades menmen :) Hör av mej sen till dej, haha:P
Gud jag e helt flippad i huvvet sitter typ och skrattar för mig själv pga av de jag skriver ;S Någon mår inte bra här asså haha.

Neeemen nu ska jag ur och röka en cigg!

Puss E

GOOOOMORGON

Shululu min bebosar!
Känner mig på strålande bra humör idag! Vet inte riktigt varför men jag vaknade på hel rätt sida kan jag medela. höhö!

Så jaa vad hade lilla jag för mig igår? Jo, först åt jag middag med min mamma, vi åt tacos! Älskaaaaar så gott! Sedan gick jag över till Sanna ( dom som inte visste de bor vi på samma gård ) , va hos henne runt 18.00 tiden. Vi gick ner till favvan, de är en affär som ligger precis vid oss typ, vi köpte äppel paj och vaniljsås :D. Sedan gick vi och hyrde film, blev någon tjej film kommer dock inte ihåg va den hette ^^. Men den va faktis rätt så bra!
När vi hade kollat klart på filmen och tryckt i oss massa paj, gick vi en liten prommis, och då menar jag LITEN, träffade även min mamma på vägen haha.
Sanna skulle hem och sova sen, för hon skulle jobba tidigt idag! Jag gick med henne hem och lånade två filmer av henne, de blev sune sommar och en beck film!
Haha, så när jag kom hem så satt jag och mamma och skrattade åt sune sommar, den e så bra!
Mamma gick och la sig efter, och jag satte på Beck filmen, hann inte ens se halva sen somnade jag! HAH,

Och nu sitter jag som sagt här och bloggar lite, om en timme börja våra bästa år! Ska kolla på de sen sätta på Beck filmen som jag inte hann se klart igår. Sen ska jag börja fixa mej lite sedan träffa Sandra som jag ska va me idag. Vi ska in till stan om de e bra väder, kanske dricka lite el ngt vi får se. Men de ska iallafall bli väldigt trevligt att träffa dig min handtvilling, de har blivit alldeles för lite dejter mellan oss i sommar! SKÄRRPNING! <3

Jaja ska ner och göra frulle nu, lägger in bild på mig och Sandra som jag ska va me idag!

Puss E


ONÖDIGT INLÄGG

Hej sötisar!
Sitter här vid datan och halv sover, klockan är 15.40 och jag ska nog sova någon timme är helt döööd!
Kanske sätter på en film el något och bara tar de lugnt ett tag. Fasst ikväll kommer jag inte orka sitta hemma tror jag, de  e fan bara några dagar kvar tills skolan börjar, PANIK!

Imorn ska jag iallafall va me Sandra, vi vet inte vad vi ska göra ennu, jag vill typ festa, de är sista dagen man kan göra de innan vi börjar =/. Så jag ska kolla me henne om hon e på att göra de:D Annars kanske vi åker in till stan och fikar el aa gör vad som hellst förutom att ba sitta hemma:p

Och något som står först på min lista nu när jag börjar skolan och allt igen är att skaffa mig ett jobb! Haha aa dom som känner mig tappar väl hakan nu el ngt för jag har ALDRIG jobbat i hela mitt liv :p är van att få pengar hela tiden när jag vill, men nu är jag trött på de! Vill tjäna mina egna känns så mycket bättre så en att behöva fråga mamma el pappa varje gång man behöver något, för studiebidraget kommer man ju inte långt på :P inte jag iallafall! Har ett litet behov att köpa saker hela tiden så då e de ju skönt me lite extra pengar om man nu lyckas få sej ett jobb. Men som sagt, de där ska jag ta tag i så fort skolan har kommit igång lite.

Aja nu ska jag inte plåga er mer med mina tankar. HAH!

Puss E

BILD

Haha en bild från nyår, de va så kul, jag ville verkligen INTE ha på mig min hatt på korten, så varje gång vi tog kort när vi va ute tog jag av mig den ^^
PÅ bilden ser ni mig Bella och Jojje!


MÅNDAG MORGON

Godmorgon!
Är helt nyvaken klockan är nu kvart över 12. En viss S ringde imorse så jag sov fett dåligt, min ringsingnal e as hög så jag vaknade av värsta shake musiken. Omg mitt huvve dog! Men han hade inte sovit ennu, så han får väl ringa upp när han vaknar senare idag!

Och filmen jag såg igår: party to death som visades på kanal 5 var väldigt bra! Men jag grät som en liten tönt i slutet, de va så sorligt då! De slutade me att dom här två tjejerna som hade festat sönder, ena dog för hon deckade för full på en fest. Asså hämskt att man kan dö av något man tycker om att göra? Jag tänker aldrig så långt när jag dricker, men de kanske man ska börja göra om man ska va på den säkra sidan.
Sen när jag ahde kollat på den filmen tittade jag lite mer på Tv sen kom Sanna förbi, och vi tog en cigg och pratade lite. Sen gick jag in och somnade dirr!

Jaja, så vad händer idag då? De är lite oplanerat faktis, kanske skulle träffa Bella ett tag, men de beror på för hon började skolan idag sen slutar hon 16.00 och sen skulle hon till stallet så vi får se om vi hinner träffas idag eller ej. Annars tar vi de i helgen el ngt! Jag är faktis lite sugen på att träffa Terakis-fis idag också, får se när hon vaknar så kanske jag möter henne på en cigg! höhö.

Jaja nu ska jag äta frulleee!

Puss E


HEMMA KVÄLL

Shululu!
Vad gör alla mina sötisar?
Själv så sitter jag här och nördar mig lite. Har absolut inte gjort ngt speciellt idag. Skulle först ha åkt till uppsala, men eftersom mamma kom hem så sent me pengar så blev de inte av. SORRY!
Jaja, börjar en film klockan 20.00 på 5an, alltså om 20 min. Ska nog bädda ner mig i min otroligt sköna säng och titta på den :). Ska äta lite godis el ngt till, e verkligen sugen på de!

Och undrar vad jag ska hitta på dom är sista dagarna på mitt lov. Tror inte att de blir någon utgång iallafall, inte förens nästa helg tror jag. Men de kanske dyker upp någon rutten hemmafest här på landet haha. Tror jag ska ta en sväng till stan i veckan, ska dra me mig någon som vill åka och ta en fika på ngt mysigt ställe, me like!

Så vad händer nu då? Ska ut och ta en cigg, sedan hämta godis sen dirr ner i sängen för en mys kväll med mig själv haha. De är as kefft väder ute så de e skönt att ligga hemma då faktis :)
El vad tycker ni mina kära läsare? ;) höhö

Puss E


Här en bild på mig och Cassie från i vintras!

MINNEN

Här ser ni en bild på mig när jag va i Alanya sommaren2006. På bilden dansar jag på en scen framför flera hundra människor på summer garden! Haha måste erkänna att jag e lite stolt nu på efterhand eftersom jag vågade gå upp me den där killen och skaka rumpan för halva Alanya ;) höhö.


 


BILDER



BILDERNA ÄR TYVÄR VÄLDIGT SUDDIGA.

         

:)

Hejsan sötisar!
Vad har ni fööööööööör er? ;D Jag själv sitter och pratar me Terakiz-fis i luren, mycket och prata om som vanligt!
Igår kväll va jag me Mickis som sagt, vi satt hos henne och chillade, sen kom mickis kompis och hans kompisar. Jag åkte hem efter ha varit me dom i 2 tim kanske. Ville hem och sooovaa :). Så Mickis följde me mej till bussen, sen hoppade jag på bussen och va påväg hem. Träffade min syster Sanna på bussen också, myys! Pratade me S ett tag i tellefonen, sen somnade jag gott.

Och skolan börjar på TORSDAG! härregud den här sommarn har bara sprungit iväg helt sjukt! Fasst de är ju sista året för mig, sen börjar livet på riktigt :P hehe.

Jaja, får se vad som händer idag, kanske skulle åka iväg men mamma måste komma hem och ge mej pengar annars e jag fasst häraaaaaaaa.

Bilder från igår kommer upp!

Puss E



OM FREDAG KVÄLL

Shululu!
Klockan är nu 20 över 1 och jag vaknade typ nyss!
Kvällen igår va helt okej faktis! Det började med att jag Celine och Jossan va hemma hos Celine och föra, jag drack en hel flarre vin och de skulle jag INTE gjort . . . . Kännde mig rätt så full när vi började röra oss mot stan vid 22.00 tiden hehe. Vi kom in till stan vid 22.40. Jossan sa att de tog 5 min att gå till stureplan som vi skulle till, TJA säger jag bara vi skulle tagit tunnelbanan, där gick jag me skavsår och höga klackar i typ 30 min. Inte roligt alls faktis.
Jaja när vi kom från till Ice som vi skulle till visade de sej att va 20 på fredagar vilket jag inte förstår, menmen killarna sa de som vi skulle ut me så vi gick till Chaplings istället.
De va väl sådär dära måste jag säga, musiken va inte den bästa och va lite för mycket 30 plussare.
Men jag hade en trevlig kväll,  vi va me några killar här i från berga också, så de va kul ;D

Ikväll ska jag va me Terakiz-fis och Sandra, får de vad vi gör hehe. Blir väl kröööööööööök! ;)

Några bilder från igår lägger jag in!

Puss E






HAHA

Är inne på min gammla data, hittade VÄLDIGT gammla bilder!
Jag bjuder på några!:

       

Ja vad ska man säga, bilderna är tagna för över 2 år sen, snygg liten fjortis va man ;)

PANIIIK

Shululu!
Förlåt för jätte dålig uppdatering, MEN jag har faktis en orsak tro mig. Min data har raderat HELA minnet och då menar jag HELA, alla mina 1000 bilder är borta :'( Jag döööör på riktigt, folk som inte vet vad jag har för bilder förstår inte, men tro mig jag säger bara ALLA minnen. De suger på riktigt jag har nog inte ens förstått att de har hänt, jag kommer ALDRIG mer få se dom där bilderna igen, de är bilder som ingen annan har så kommer aldrig få tag i dom igen. De är liksom så att bilder är de enda minnet jag har kvar av vissa personen som HAR funnits i mitt liv så de är faktis jobbigt :'(</3

Jaja, slut grinat om de! Igår kväll (Torsdag) va jag me min sköööööna Terakizzzz ;) höhö. Jag mötte upp henne vid typ 7 i stationen Sofie va me då också, så vi tre tog en cigg tillsammans, sen åkte Sofie med sin pojke och jag och Mickis va självklart kvar! Vi gick upp till Ica för att köpa lite godis, haha sen gick vi och satte oss ute snacka och hade de trevligt. HAHA men helt plötsligt störda som vi e fick vi för oss att driva lite me S. Haha säger bara KUUUUUUUUUUUUUUUUL de va! Vi skratta så vi dog fan! Riktigt roligt. BA " vad tror du jag har fan spott i hela ansiktet " och " vill du se min näsa eller ". HAHA jaa du gumman de är som sagt väldigt svårt att återberätta allt sjukt vi har för oss men vart får vi allt ifrån? 

Sedan måste jag skriva förlåt till S som belv vårat offer när vi drev, SORRY GUBBEN DE VA INTE MENINGEN ATT GÖRA DEJ SUR <3<3

Jaja ikväll står det UTGÅNG på schemat! Ska bli riktigt kul, ska förkröka hemma hos Celine sen ska vi dra iväg in till stan. Är faktis riktigt taggad tills kvällen, men de är jag väl typ alltid? he-he.

Jaja skriver mer sedaaaan!

Puss E

Här e en bild när jag har grön-bruna linser på mig






 

OM ONSDAG KVÄLL

Tjena!
Kom precis hem från Alina, mamma kom och hämtade mig imorse.
Kvällen igår var riktigt lyckad!
Först så mötte jag upp Alina vid 18.00 tiden i centrum, vi gick och handlade kyckling, fetaost, sås (vitlök såklart ), bagget (hur fan stavas de?),  choklad och fruktsoda :).  Mumsi. Sedan rörde  vi oss hem till henne, börja ta fram maten och vinet :). Vi satt och snackade om allt och inget, de va riktigt mysigt! Sen drack vi mer, å mer å aaa mer. HAHA blir alltid så när vi är med varanndra, slutar alltid så att både blir skit fulla haha. De slutade med att jag och hon helt själva satt och körde ölspelet, nej vi är inte normala! Jaja, vi hade iallafall riktigt roligt. Sedan lite senare gick vi ut och mötte Fideli, vi gick till statiol för att köpa cigg. Sen gick Fidde hem och jag och Alina hem till henne. Herregud säger jag bara haha både hon och jag va helt borta fan!
Iallafall, när vi kom hem till Alina hade hennes mami också kommit hem, så vi tog ett el ja några glas vin me henne, satt och pratade i säkert tre timmar, men de va trevligt :) Sedan så gick jag och Alina och la oss!

Känner att jag inte vill beräta mer detaljer om kvällen  hehe (a)


Jaja, lägger upp massa bilder från igår!


Puss E

                        


GODMORGON

Shululu!
Vaknade för en stund sen, har precis tittat klart på våra bästa år! Sitter och pratar med Terakiz-fis på msn, haha omg säger jag bara, saker händer 24/7 just nu. De var en riktig händelsefull natt för dig hjärtat, men lovar snart kommer allt lägga sig på plats igen!
Wellwell, väntar på att mami ska komma hem, hon är och köper lite god frulle! Ska bli gott med mat för jag är as hungrig (a).
Ikväll är mina planer att va me Alina, vi ska dricka vin och äta middag tillsammans, ( som ni kanske redan har läst i tidigare inlägg ). Ska bli riktigt trevligt att träffa henne, de va ett tag sen sist!
Vet ej vad jag ska ha på mig ikväll, de är alltid lika jobbigt att välja kläder, har alltid så svårt för att bestämma mig!

Sanna kommer hem snart också! Min syster-yster gud vad jag har saknat dig! Två hela veckor har gott nu, och de är inte alls likt oss att träffas så sällan. Ska bli så skönt att du kommer hem, så jag har någon att prata av mig med om allt och inget! Du ska få en riktigt stor bamse kram av mig och 100 pussar när vi ses! HAR SAKNAT DIG!

Menmen, nu kom mamsi hem så jag ska gå ner och göra frulle!

Puss E


TISDAG

Hej sötisar!
Kom precis hem, jag har varit och mött mickis nere vid stationen på en cigg, vi gick runt lite, snackade lite skit och aa bara chillade helt enkelt!
Imorn ska jag träffa Alina på kvällen, vi ska först handla lite middag till oss på ICA, blir väl lite god plockmat, kyckling såser och sånnt:) Sen ska vi hem till henne äta dricka vin och trammsa oss som vi alltid gör tillsammans!
Vi får se vad vi gör senare på kvällen, man vet aldrig vad vi hittar på, hä-hä (a)
Jaja, just nu sitter jag och pratar med en kille från Portugal som frågade efter min msn när vi va på ice i lördags, haha liten roligt för jag e inte så hajj på engelska haha men de flyter väl på :P

Dagens otroligt "snygga" outfit idag va uppvikta miss sexty jeans, rosa tröja, rosa skor, stora silver örhängen, skinn jacka, inge smink och en stor bulle mitt på huvet :)

Menmen bloggar lite senare, bjuder på lite bilder från idag!

Puss E

       

FRÅGOR

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa?
Självklart, känner att jag är en sånn tjej som skulle vinna BB!
Vilken årstid tycker du bäst om?
Sommarn såklart :)
Brukar du sjunga i duschen?
Faktis inte
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nja, har aldrig hänt mig iallafall!
Vad är viktigast för dig?
Att vara lycklig, älska och bli älskad.
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
Flytta till en lägenhet på söder!
Vad är det bästa med julafton?
Helt ärligt tycker jag alla presenterna:P
Tänker du mycket på ditt utseende?
Nja mer på att se fräsch ut, snyggt hår och kläderna
Bär du glasögon eller kontaktlinser?
Bara hemma (a)
Vilken färg är snyggast?
Har ingen jag tycker mer om en den andra :P
Tycker du matte är svårt?
Japp de tycker jag, men jag har endå lätt för att lära mig de!
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling?
Ett presentkort på flera hundra tusen på Nk ;)
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon?
Halv 12 är en rätt så vanlig tid för mig
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?
Mamma, sorry <3
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen?
Eftersom jag själv är en rökare tycker jag ej de.
Hur många gånger har du fuskat på ett prov?
No comments,
Har du piercing?
Japp de har jag, tungan och näsan!
Vart skulle du helst vilja ha piercing?
Inga mer ställen
Bråkar du och dina syskon ofta?
Nja, inte ofta nej
Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
Min mamma, alltid!
Läser du ofta böcker?
NEJ
Vad föredrar du för sorts filmer?
Jag älskar svenska filmer, Beck filmerna är en favorit!
Vad slösar du mest pengar på?
Cigg är de jag köper oftast så svaret blir desamma.
Vill du gifta dig?
Självklart!
Vill du ha barn?
Ja
Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma?
Bara om jag duschar :P
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för?
Våra bästa år
Favorit land?
Älskar spanien och dess öar!
Vilka ställen har du bott på?
Lidingö, Åkersberga, Täby och Vallentuna
Vilka husdjur har du haft innan?
Hund, dansmöss och underlater :P
Vad förknippar du ordet skolstart med?
Slut på lov
Solar du ofta?
Sola är mitt efternamn, på vintrarna bor jag i solariumet, hatar att va blekfis!
Är du bra på att laga mat?
Sådär.
Var badar du helst?
Pool:P
Vad dricker du för alkohol?
Olika, men favoriten är xcider-mandarin chili:P
Vilken kändis är hetast?
Orlando<3
Vad dricker du helst när du är törstig?
Vatten
Vilken är din favoritglass?
Mangnum mandel:)
Vilker kaffe sörplar du helst?
INGET
Hur lång är du?
ca 160cm.
Tycker du om sushi?
Har aldrig vågat smaka:P
Lever dina föräldrar tillsammans?
Nix
Har du tandläkarskräck?
Lite måste jag säga
Vad heter du i mellannamn?
Helena
Är du en morgon eller kvällsmänniska?
Både och
Biter du på naglarna?
Nej usch!!
Framtidsdrömmar?
Oj många, ja vill så mycket med mitt liv, vet inte om ja kommer hinna allt.
Har du en vän som stott dej nära under en väldigt lång tid?
Japp, Sanna som jag kännt i alla mina 18 år
Vad utbildar du dig till?
Frisör, har ett år kvar av tre!

Tillsist, beskriv dig själv med tre ord:
Gullig, Snäll och Galen!

HOHO

Godmorgon!
Vaaaaaaaaaad häändish där ute? :) Själv sitter jag i min sköna säng och har precis vaknat. Bloggar just nu från min bärbara! Ska snart gå upp och äta lite frulle  tänkte jag.
Menmen, igårkväll mötte jag upp terakis-fis vid stationen vid 19,35 min första buss kom inte, så jag kom ner till henne 20 min senare än planerat. Vi rörde oss upp mot golden, beställde lite maat.
Hon beställde en kebab med pommes, och jag en kebab med bröd! :D så gott!
Vi satt där och tryckte i oss maten haha när vi va färdiga gick vi till ica för att köpa cigg. Sedan skulle vi börja röra oss mot Mickis, de tar typ 5 min att gå till henne från centrum, men Mickis ville åka bussen som gick runt allting tar typ 20 min!!!! Haha mobbad du är gumman tycker de verkligen är KUL att åka buss.
När vi kom hem till Mickis chillade vi bara, helt skönt! Haha sen blev vi på tramms humör, ringde lite folk och drev de va ruuuuuligt:)
Sedan gick vi en prommis ner till centrum och mötte Bella, satt och snackade lite, sen tog jag bussen hem och sooov :).

Lägger upp lite bilder från dom 2 senaste dagarna!

Puss E

       


KORT INLÄGG

Shooho!
Vad gör ni allihopa?!
Jag själv sitter iallafall och glor på tv och väntar på att min mami ska komma hem från Gotland. Hon lär väl va hemma när som hellst.
Mickis har vaknat nu, så jag ska hoppa in i duschen snart och fixa mig lite snabbt sedan ska jag ta bussen ner till centrum och möta henne :) Blev inge stan för oss två idag, vädret är så konstigt så hon bangade:P Så vi ska chilla hemma hos henne ikväll istället!
Vi ska först äta kebaaaaaaaab lär bli på golden<3 ska bli gott me lite vitlöök me like :).
Jaja hinner inte skriva mer nu, måste hoppa in i duschen!

Puss E

GODMORGON BLOGGEN

Shululu!
Klockan e halv 12 och jag vaknade för en halvtimme sedan, har precis varit ute och gott med mina små hundar och gett dom frulle och så! :)
Idag kommer min mamma hem, hon har vart på Gotland me Sannas mamma Ingela:P haha. Hoppas dom har hafft de trevligt!
De är måndag idag, och de betyder att de är våra bästa år wiho, min favorit serie nummer one! Det börjar 12.50 så ska väl vila ett tag tills de börjar.
IDAG ska jag va me Terakis Mickis, haha. El ja de lär ju bli ikväll eftersom hon sover hela dagarna. Läste precis hennes blogg, hon hade skrivit ett inlägg inatt, el kan tänka mig att de va vid 7 imorse?  iallafall där stog de att jag INTE fick ringa och väcka henne idag på dagen he-he, utan att hon ville sova länge. Sedan så hotade hon mig också med att stänga av sin mobil om jag skulle försöka väcka henne. HAHA. Så jag får väl låta kärringen sova:P.
Får se vad vi ska hitta på idag, vi kanske skulle ta en sväng till staden ikväll för att ha picknik ( ja de va mitt förslag ) haha el så är vi kvar här i gettooot. Vi ska iallafall prata om alla sjuka saker som har hänt både mig och henne på senaste. HAHA.
Sen ska vi planera våran resa till Uppsala som vi ev ska göra i veckan :P haha.
Jaja, höres sen mina sötisar! :)

Puss E


SÖNDAG

Hej bloggen!
Just nu sitter jag inne på msn och pratar med min lillasyster Hanna. Gud vad jag saknar dig gumman, de va allt för längesen vi träffades, men snart ses vi de lovar jag dig! Får inte glömma min andra syster också, Frida! Emma saknar dig också snuttan! Folk som undrar varför jag inte träffat dom på ett tag är för att dom bor hos min pappa i vallentuna, och jag har bara vart hos mamma på sista tiden, därför!
Jaja, idag har jag sovit rätt så mycket, va så sliten från igår, hehe (a). Sen har jag vart ute med hundarna, kollat lite tv och så. Ikväll blir de bara chilla för min del! Ska faktis bli skönt!
Menmen, bloggar mer sen!

Puss E


OM LÖRDAG KVÄLL

Hejsan!
Klockan är nu 11.20 och jag vaknade dör en stund sen! Förlåt för dålig uppdatering.
Dagen började med igår att Mickis kom hit vid 5 tiden, vi börja fixa oss och så lite sedan kom Celine. Vi skulle äta middag hemma hos mig, vi hade bestämmt oss för att äta lax med potatis och god sås med vitt vin till, men SJÄLVKLART märkte jag att de inte fanns någon potatis hemma så de va ju bara att stryka den planen. Till sist satt vi där me mackaroner och köttbullar HAHA. Jaja. 
När vi hade ätit vid halv 7 så tog vi ett glas vin var, och sedan ett till. . . Ja ni kanske börjar ana hur kvällen slutade haha. Menmen vi rörde oss från berga vid 20.00 tiden vi va i stan kvart i 21. Vi mötte upp Yanet och Malin vid östermalm på en cigg för dom va där, vi satt och snackade lite skit sen rörde jag Mickis och Celine oss till Fridays på stureplan. Meningen va me de att vi bara skulle sitta där och ta en drink sedan röra oss hem igen, alltså ingen utgång. Jaja vi gick in på fridays och då upptäckte vi att de va 20 års gräns, kul. Nej men då började vi leta efter något annat ställe för att sitta och chilla lite på, vi lyckades hitta ett, så vi satte oss där jag personligen beställde först en öl, sedan en rosapanter (SKIT GOD) där skulle jag och Mickis ha slutat när Celine gjorde de. Hon tog tunnelbanan hem medans jag och Mickis satt kvar och tog en varsin cider till. Klockan va nu 23.00 och de va bara jag och Mickis kvar på hela stället.
Han som jobbade i baren frågade vart vi skulle efter om vi skulle fiska killar haha då drev jag och sa att vi skulle till ICE ( kvällen va ju menad att vi skulle chilla ) men iallafall så drog vi från stället vi va på, både jag och mickis kännde oss nu lite runda om fötterna haha så vi ville ej åka hem roliga som vi är. Så då bestämmde vi oss för att gå till ICE som vi hade drivit me han i baren om att vi skulle till. Så vi gick dit, betalade 100 kr inträde och så. De va bara menat nu att vi skulle ta en öl sen dra. Haha, de blev 5 öl till och 2 fulla brudar. HAHA. Vi festade och dansade verkligen hela kvällen.
Och vem tror ni har förföllt oss till ICE?
- BARTÄNDERN!!
Haha japp han tyckte vi va så söta så han ville se mer av oss. Gud va roligt de va haha.
Vi träffade också en liten finska som hade gott till ICE själv för att träffa en av vakterna, SÖT! Hon fick självklart hänga me oss :). träffade också en tjej från åkersberga som jag personligen aldrig har sätt i berga, inte Mickis heller! Hon kände min danslärare också! Världen e allt bra liten!
Blev iallafall bra fulla och roliga, menmen inga mer detaljer! HÖHÖ.

Puss E

Bjuder på lite bilder från igår.
            

LÖRDAG

Godmorgon!
Hejsan minasöta små läsare! vaknade för en stund sen, mår väl sådär idag är pigg och så men har fortfarande ont i halsen! Men jag skiter i min äckliga hals nu för jag orkar verkligen INTE sitta hemma ikväll. Så jag ska träffa Mickis som sagt, vi ska in till stan och sätta oss på Nivå eller på Fridays och ta en cider el två :). Får se fall de blir utgång för oss efter de, beror på lite vad vi känner för! :). Ska iallafall inte dricka mig full ikväll, fasst de slutar typ alltid så endå! HAHA nee men ska verkligen ta de lugnt nu eftersom jag precis varit sjuk och de! well well, Hon kommer hem till mig vid 5-6 kan jag tänka mig, då ska vi laga middag och sendan fixa oss!
Igår kväll pratade jag med min Terakiz i 3 timmar! De e så skönt att prata me dig gumman, MEN haha fan va kul jag hade. Jag skrev till en viss person på msn medans jag pratade me mickis, jag skrev jag ba hon vill att du ska smsa ngt gulligt till henne NU! HAHA och jag e så sköööön jag började as garva åt mitt egna lilla hyss, och Terakizeeen fattade nada! Men jag kunnde ju verkligen inte hålla mig för att berätta de jag hade gjort, så haha aa ni kan tänka er hon ville döda mig genom tellefonen (a). Sen resten av kvällen hade jag, proffset själv fixat en "het" sms kompis till henne:) VARSEGOD mickis! HÖHÖ märks de att jag vart hemma ett tag nu eller? JA! Jag är så himmlans sprallig och taggad you know!
MENMEN ska mysa med min lilla pluttis till hund nu.

PUSS E


WIHO

Hejsan!
Jag känner VERKLIGEN att jag börjar gå på bättringsvägar nu! Alltså jag börjar bli frisk. Men ska va hemma hela kvällen idag iallafall, bäst så skulle jag tro! Tänkte ha en tahandommigsjälvkväll ikväll = fotbad, hårinpackning, ansiktsmask, måla å fila naglarna och pila hela kroppen! Det kommer bli så skönt så.
Husmoren själv ska snart gå ner och börja med middagen, tänkte laga spagetti med köttfärsås! Måsta säga att jag e duktig på att laga mat, höhö. Fasst jag själv äter inte alls mycket nu när man har vart så sjukt.
Jag är verkligen på strålande humör just nu, för febern har verkligen släppt helt nu! Det är liksom den som har fått mig att bli så jävla livlös och död! We hate feber! Fasst min hals e helt fuckt up fortfarande, men den ska inte få hinndra mig att känna mig lite pigg, el hur?
Imorn ska jag träffa min andra halva och mitt hjärta Mickis, I LOVE YOU GIRL! De va ca två veckor sedan vi träffades eftersom du har vart på Öland. Men imorn ska jag få träffa dig igen, vi får se vad vi skulle hitta på. Beror lite på hur jag mår och de! Men vi ska iallafall äta en god middag hemma hos mig. Sen får vi se om vi åker in till stan och tar oss ett glas, beror som sagt på hur jag känner mig!

jaja, nu ska jag sätta på en film och vila upp mig lite!

Puss E

       

sådärja, där har ni lite härliga bilder på mig och Mickis:)<3

:)

Shulululu!
Godmorgon mina sötisar! Jag va uppe rätt så tidigt idag, vid halv 11 för jag skulle gå ut me hundarna och ge dom mat. Jaja, hur mår ni idag då? Jag mår iallafall lite bättre, min feber och sjunkit men jag har fortfarande sjukt ont i halsen. Hoppas de är på bättringsväg nu iallafall!
De är ju lite surt för ikväll missar jag 08-08-08 på sture P. De är en stor nattklubb dom har fixat eftersom de är den 8/8-08 idag! Så jag rekomenderar verkligen starkt för er som har fyllt 18år, gå dit! Kommer va sjukt mycket drag tror jag. Vill så gärna gå, men ingen bra idé eftersom jag mår som jag mår, ja ni förstår säkert! Eftersom jag e sjuk fortfarande betyder de också att de inte blir någon träff med den hemliga personen idag heller! Vi får ta de när jag blir frisk de lovar jag! :).
SÅ ja, vad händer idag för min del då? Haha, inte ett skit. Glo på tv och tycka synd om mig själv. Kanske kommer något kul ikväll eftersom de är fredag? Haha gud de här e verkligen inte likt mig att sitta hemma på en FREDAG! Men de är ju bara bara bara för att jag mår som jag mår, ja ni förstår mig!
Jaja bloggen, snaaaaaaaaaaaaart kommer jag va på topp igen och då kommer jag skriva lite mer fartfyllda inlägg! Vänta bara ;)

Puss E


En bild på mig och Cassie från en utekväll! Jag ser ju glad ut? haha



MER TRÅK

Shoohoo!
Hejsan allihopa, vad har ni för er där ute? :)
Jag sitter iallafall här i min säng och kollar lite TV. Finns inte så mycket mer att göra när man e sjuk, eller vad säger ni?
Ja vad har jag gjort idag då, hmm inte ett skit! Har legat i sängen hela dagen förutom när jag va ute me hundarna och då blev jag så trött så jag höll på svimma, lite läskigt menmen! Känner mig iallafall lite lite lite bättre en vad jag gjorde inatt. Så de e ju lite bra iallafall. Tittade på Emil i Lönneberga, haha säger jag bara! Gud vad jag älskar alla gammla Astrid Lindgrens filmer! Filmen fick mig att skratta lite också, känndes som jag inte hade skrattat på skit länge, vilket kanske stämmer. . . .
Vill verkligen bli frisk nu till helgen så jag kan träffa hähä aa hemliga personen imorn, och jag e sugen på en fet utgång på lördag, menmen får se om jag blir frisk eller ej. Hoppas såklart på de iallafall.
Tycker synd om er läsare just nu, för de blir ju inte så jätte roliga inlägg nu när jag e sjuk. Finns liksom inget roligt att berätta om då. Men vänta ni bara, så fort när jag e frisk kommer ni få njuta av att läsa alla galna festkvällar! Lovar ;)

Jaja, höres! Puss E


TRÅK

Hej alla sötisar!
Klockan är nu 12.26, jag har precis ätit en halv macka! Är fortfarande sjuk, inatt va de en väldigt jobbig natt för mig, hade väldigt hög feber. Ena sekunden frös jag och ena sekunden blev de skit varmt. Så jag hade väldigt svårt att sova helt enkelt. Jaja,  mår verkligen inte okej idag heller så det blir ingen träffa med Terakiz skulle jag tippa på. Menmen vi får ta det dirr när jag blir frisk :) , de lovar jag!
Och imorn är de fredag, hoppas jag är frisk till de för då ska jag träffa en gammal ja vad ska man säga, vän ;) Höhö ska bli riktigt mysigt :) Men om jag inte är frisk till då får vi ta de någon annan dag för träffas ska vi verkligen göra!!
Så idag blir det bara chilla för mig, försöka hämta krafter för att bli frisk. Och idag åker mami också, kommer sakna dig må jag säga! Och min kära vän Michaela i väsby är i sunny nu! Hon åkte i tisdags och ska va borta i hela två veckor. När du kommer hem blir de en fet utgång gumman, de kan du skriva upp!! ;)
Åååh de känns som jag missar så mycket saker när jag e sjuk! Men ska verkligen vila hela dagen och försöka bli bättre.

Det som händer idag för mig är ligga under täcket och glo på tv! Våra bästa år börjar jag med, och de startar 12.50!

Jaja skriver mer sen, Puss E


En bild från Gotland v.29

DE DÄR ME RUBRIK

Hej bloggen!
Klockan är 21.30 och jag har precis ätit 1/4 av ett nudelpacket, de är verkligen inte normalt för att va mej, brukar äta upp hela eftersom nudlar e bland de bästa jag vet. Men har verkligen inget sug av mat  just nu. Vill bara bli frisk, hatar att va sjuk, de är bland det värsta jag vet! Jag känner mej så livlös när jag e sjuk, helt svag! Menmen, hoppas verkligen jag mår bättre imorn, för då ska jag träffa Terakiz! Men får se hur jag mår som sagt. Tror ej jag e frisk då men hoppas får man alltid göra. Eller vad tycker ni?

Roligt är också att mina antal besökare stiger mycket fortfarande!

Menmen, ska sova nu febern gör mig helt slut! Puss E

BILDER

En läsare ville ha lite nya och gammla bilder på mig! Här har du!

Gammla bilder på mig:
           

Och dom lite nyare bilderna:
                     

SJUK

Hejhej!
En mindre glad och taggad Emma som skriver idag. Min dag började med att jag vakade med 38 i feber. Jag förstod att hela min dag som jag hade planerat va helt förstörd! Menmen, jag ville verkligen med tjejerna ut så jag tänkte om jag sover några timmar mår jag säkert bättre! Trodde jag jah, no no no vaknade nyss och de känns som att mitt huvud ska sprängas! Jag mår verkligen inge bra alls. Så de blir en hemma kväll för mig ikväll då :(.  Jaja, ska väl försöka sova bort min feber nu, medans dom andra tjejerna står framför spegeln med ett vinglas i handen och taggar!
ÅÅÅÅH

Puss

BLOND

Här ser ni tre bilder på mig när jag va blond!



Jag föredrar mitt mörka hår, vad tycker ni?!

TAGGAD

Godkväll!
Idag har jag umgåtts med med min mamma, vi va och handla lite mat och sånnt eftersom hon åker snart! Så de blir jag som e frun i huset när hon e borta = ta hand om hundarna, göra mat, tvätta osv! Nemen det är helt okej faktis. :) Det blev ingen träff med Malin idag, pga att jag skulle handla och de med mammsen. Men vi får ta de en annan dag! Sitter här och klockan e kvart över 21, är SJUKT taggad för jag har hela dagen/kvällen planerad imorn. Ska chilla på morgonen, sen vid 17.00 ska jag hem till Isabel, vi ska fixa oss tillsammans inför utgången. När vi har jort oss snygga ska vi äta någonstanns i vårat lilla centrum, lär bli golden! Efter de när vi ätit ska vi hem till en tjej som går i Isabels klass, där ska vi föra alla tjejerna tillsammans och tagga till! Efter det ska vi tegla på tegel!

Vi ska ta mycket bilder imorn, som ni kommer få se i bloggen på torsdag! Imorn ska vi spåra tjejer! Vi ska få tegels tak att flyga! ;)

Höres senare, puss

 
Två bilder på mig från en fest kväll hemma hos Terakiz!

Inget liv, haha

Om dig

Namn: Emma
Smeknamn: Ems, Emsan, Emson
Piercingar: Tungan, näsan
Tatueringar: Nej
Längd: ca 160 cm
Skostorlek: 35/36
Hårfärg: Blond, men färgat i mörkt!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Japp
Tycker andra att du är attraktiv: Klart?
Vilket shampoo använder du: Olika
Din största fobi?: Disktrasor


Din första:

Operation: Har aldrig opererats 
Första piercingen: Öronen först, sen näsan
Första priset: Någon när jag red
Första husdjuret: Hund
Första kärleken: R


Just nu:

Äter du: Nix
Dricker du: Japp
Ska du: Va?
Lyssnar du på: Radion
Tittar du på: Datan?
Har på du på dig:  Mjukis shorts och linne


Din framtid:

Barn: Vill ha 2 st
Giftemål: Klart
Jobb: Kommer jobba som frisör
Boende: Vill tillbaka till Lidingö
Ekonomi: Ska bli rik!


Har du någonsin

Kysst en främling: Japp
Brutit ett ben:  AA
Rymt hemifrån: Haha a men kom tillbaka efter 2 timmar!
Krossat någons hjärta: Hoppas inte!
Nobbat någon (som haft känslor för dig): Ja
Gråtit när någon dött: Ja


Tror du på:

Gud: Vet inte
Mirakel: Ibland!
Aliens: Nej men liv någon annanstans
Magi: No
Himlen: VA?
Kyssas på första träffen: Klart ;)
Änglar: Nej
Spöken: Nej


Senaste:

Film du hyrde: Kommer inte ihåg
Låten du lyssnade på: Kommer inte ihåg
Låten du hade på hjärnan: Carolas Evighet, fråga inte varför haha
Personen du ringde: Mickis
Tv program du tittade på: Våra bästa år
Personen du tänkte på: Pappa


För eller emot:
Långdistansförhållanden: För
Utnyttja någon: Emot
Droger: Emot
Sex före äktenskap: För
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För


Favorit

Mat: Tacos
Låt: Miss Fatty, har vart sen den kom
Sysselsättning: Va me vännerna
Dryck: Vatten
Film: Honey

Har du nånsin:

Gråtit över en pojke: Ja
Ljugit för någon: Ja
Blivit arresterad: Nej
Varit i slagsmål: Ja


Antal...

Gånger du varit kär: 1 riktig tror jag 
Gånger ditt hjärta brustit: Vet ej?
Hjärtan brustit på grund av dej: Ingenaning
Personer från grundskolan du har kontakt med: Många :D
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Jag har vart me i 4 olika tidningar, 4 olika gånger!
Ärr du har på kroppen: Många små


Senaste:

Bok du läste: Bakom stängda dörrrar, och de va ett bra tag sen!
Personen du fick mail av: FB
Personen du fick sms av: Mickis
Gången hela din familj åt middag tillsammans: 4 år sen eftersom mina föräldrar e skillda sen dess!
Saken du köpte: Köpte cigg imorse


Övrigt:

Vad har du gjort idag: Slappat!
Var det kul: Nej men sofft
Hur tidigt stiger du upp: Olika
Gillar du att slåss: Nej
Vad ska du göra ikväll: Hemligt
Är du seriös: Ibland
Använder du hårspray: JA skulle aldrig klara mig utan!!
Kan du stå på händer: Ja
Favorit serie: Våra bästa år
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu: Sådär
Var du glad igår: NEJ
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Hmm tror inte de?
Mer värt än guld: Mina tjejer
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Massa
En tand jag vill lossna: HAHAHA VAA?
Sparar till: Sparar inte, spenderar!
Pålägg som gäller: Ost och gurka!

Och här en gammal bild på mig från 2007!


Godmorgon

Gogmorgon alla sötisar!
Vaknade för en stund sedan, åt precis en macka, och nu sitter jag här och väntar på att Våra bästa år ska börja! Det är riktigt dåligt väder idag också, vart har den varma sommarn tagit vägen?! Jaja, Kan va lite mysigt me lite regn också, då kan man sitta inne med massa gott och kolla på en bra film! :)
Idag får jag se vad jag ska göra, Malin frågade fall jag ville komma förbi henne, de lutar väl att jag går dit, de va så länge sedan jag träffade dej min Mullis! I vanliga fall träffas vi minst en gång om dagen, men inte nu?
Något kul som händer också är att imorn ska jag ut och festa med Isabel och Mikaela, vi får se vart vi går men de lär väl bli tegel el klubb onsdag? Jag hade så kul sist på klubb onsdag, så hoppas vi drar dit! Men de beror på vädret också, inte kul att gå i stan när de regnar, eller vad tycker ni?

aja vi höres senare, puss!



 

Den första bilden är på Malin och mig förra sommaren, och den andra är innan utgång, till vänster ser ni Celine, Frida, Mikaela, jag och sedan Cassie, dragna?

ASSÅ MICKIS TRÖG!!

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

fixa liter biler i din blogg och då?

- mickis.. http://teraakiz.blogg.se/ säger:

vadå?

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

asså profilbild

- mickis.. http://teraakiz.blogg.se/ säger:

i inläggen? hah afattar inte haha

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

nej profilbiiiiiiiiild

- mickis.. http://teraakiz.blogg.se/ säger:

HAHAHA

- mickis.. http://teraakiz.blogg.se/ säger:

jag är EMMA TVÅ

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

fattaru inte

- mickis.. http://teraakiz.blogg.se/ säger:

fattar inte vadå profilbild

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

hahahahaha

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

¨asså som jag har

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

jag har med glasögon

- mickis.. http://teraakiz.blogg.se/ säger:

ahaaaa

- mickis.. http://teraakiz.blogg.se/ säger:

hahaha


.

Här ser ni en av mina närmaste vänner och jag, Malin Wiman, saknar dig Mullangullan<3

Läs inte

Shuuue.
Blev ingen träff med Terakiz idag. Hon va för seg helt enkelt. Får se om vi kanske träffas någon annan dag. Beror på henne?

Aja, jag är inte på bra humör idag, allt har gott fel idag. Den enda som har fått mig att ens orka va vaken idag är mami, tack <3. Jag är så svag just nu, känner mej helt liv lös. Tror jag inte ens har skrattat en endaste gång idag. Och ni som känner mig vet att de aldrig händer, jag e en glad person som offtast orkar stå på mig och skiter i de runt omkring mig. Men just nu är ALLT annorlunda. Saknar min pappa också, som in i helvete! Har inte sätt han sen i våras, dom som känner mig väl vet varför. Vill bara ta kontakt me dig, igen. Vill bara få va i din varma famn, där jag känner mig som tryggast! Vilken sekund som hellst kommer tårarna, känner mig helt svag. Och det gör inte saken bättre när folk spelar dumma och ljuger. Men nu vet jag vart jag har dig, exakt vart!

Höres!

Tocos

Hejhej!
Har ni sätt hur söt min blogg har blivit? Det var en urgullig tjej som fixade till mig! Tack så mycket.
Jaja, ska snart äta mina favorit mat, tacos<3 Mamma håller på att fixar me maten nu, sen ska vi ha mysmiddag! Min gudmor är här också så de blir lite extra mys ikväll. När jag har ätit ska jag fixa mig lite snabbt sedan ska jag hem till Terakiz, vi ska chilla prata om allt som har hänt på senaste och så. Så min outfit idag blir mjukis och en stor bulle på huvet.

Måste reda ut en sak med en viss S också, kanske va lite hård mot han förut, menmen. Hoppas du förstår varför jag blir som jag blir ibland.

Aja, maten e färdig nu, så jag ska ner och äta. Bloggar mer senare! Puss


..


Godmorgon!

Hejsan alla sötisar!
Vaknade för ungefär en timme sedan, har precis ätit två rostade ostmackor med gurka på, mumsi!:) Det var väldigt mysigt att vakna upp med lite sol, så tråkigt att ta morgon ciggen i regn! Sitter här i sängen, och en av mina två älsklings hundar ligger i mitt knä och sover, så söt! 




Du förstår inte att du får mig att tänka tillbaka,
på de jag verklign har kämpat för att glömma.
En gång förlät jag,
men är inte två en gång för mycket?
Nu är jag där IGEN,
där jag verkligen trodde jag aldrig mer skulle va!
Jag saknar dig!

 


skrivr mer sen.


Nattinatti

Hejsanpådejsan!
Klockan  nu 02.00, sitter här i mitt rum som jag precis har städat och damm torkat! Haha fick värsta rycket, men nu är de så fint så.
Har spenderat dom senaste två timmarna med att prata med S i tellefon. Blir alltid på bra humör när jag pratar me dig gubben, tack! :)

aja ska sova nu, skriver mer imorn, Puss på er!


regn regn regn!

Hallojsan!
Var precis och lämnade Mickis vid sitt lilla blåbär, (hennes bil).
Hon kom till mig här i berga från väsby. Hon kom vid 18.00 tiden och plockade upp mig med hennes lilla söta bil, vi åkte till Golden och käka kebab, fööör gott! :)
Sedan köpte vi cigg och åkte hem till mig, spelade lite kort jag vann såklart, höhö. Pratade om allt och inget, trivs verkligen med dig gumman synd att vi bor så långt ifrån varann, menmen.
Sitter här med min lilla bärbara nu, blir chilla för mig resten av kvällen. Känner att jag behöver det.
Imorn ska jag va me Terakiz, vi ska färga håren på varann, sedan får vi se vad vi hittar på:)

Menmen, skriver kanske mer senare annars så imorn! Puss

Bjuder på lite bilder från Gotland v.29


 

    

Oklart

Hejsanhejsan! Någon som är lite kul är att antalet besökare har redan börjat stigit :)

Jaja, söndag morgon/dag. Idag ska jag förhoppningsvis träffa Mickis min lilla vän från väsby. Men de är lite oklart om vad vi ska göra och om hon hinner osv.
Malin ville att jag skulle komma till stan och äta kina med henne och hennes kusse. Skulle vara riktigt mysigt, men får se vad Mickis vill göra eftersom de här är sista dagen vi kan ses på ett väldigt bra tag. Menmen, något ska jag väl kunna hitta på ikväll, frågan är bara vad de nu blir.

Skriver mer senare, puss. 

En bild på mig och Malin från sommaren 07 <3




Slänger upp en bild på lilla mig (:


Första inlägget.

Shulululu!
Jaaa dåsa är jag en av er dåra! Har precis fixat den hära! Tack Malin baby för hjälpen. Haha som sagt är jag inte så jävla haj på sånna hära saker, men till sist med lite hjälp så förstod jag mig på skiten:p

Idag har jag bara vart hemma, chillat galet. Va lite sliten efter igår, va ute me Isabel, Mimmi och Michaela :) Vi va på ICE.  Kvällen började med att jag, Mimmi och Isabel va hemma hos Isabel och förade lite. Mysmys, sedan vid 22.00 tiden tog vi våran buss mot stan och mötte upp Mickis som kom från väsby, vi gick mot ICE alla va sjukt taggade vilket jag gillade ;)Vi drack och dansade hela kvällen. Träffade en gammal vän till mig som jobbar som vakt där, de va mycket kul :) Andra roliga människor spenderade man kvällen med också ;) hehe. Det var faktis galet kul där måste jag säga. Vi gick från ICE vid stängning, donken nästa blev de för lite fyllekäk=standard. Efter de så åkte Mickis hem till sig och jag Mimmi och Isabel åkte till Isabels systers lägenhet vid gammla stan. När vi kom dit fick jag lite besök av vänner som kom utanför porten, gick sedan upp och somnade dirr.

Tack för en galen och mycket rolig kväll:D




   


 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0