MÅR BAJS BLOGGAR IMORN


SAKNAR DIG

10 dagar sen. . .

 

. . . tänker på dig varje dag <3


ONSDAG

Hejsansvejsan!
Bloggade inte igår, hade liksom inte tid. Efter jobbet igår åkte jag till stan med Helena och shoppade lite. Blev 3 tröjor, 2 väskor, strumpbyxor sen smink och sånt. Mycket nöjd med mina köp.
Idag efter jobbet åkte jag och mötte mami i Ropsten. Vi åkte och storhandla till mig så sköönt att få lite mat hemma haha. Blev totalt 4 fulla matkassar och 1000 kr fattigare . . .
Sen åkte vi hem till mig och lagade lite middag. Så mycket mer har väl inte hänt, hon åkte precis härifrån.
Och så mycket mer händer väl inte heller, ska snart bada och fixa lite sen blir de sussa.

Men ja, vi hörs nu ska jag ta t-cigg med Migg!

Puss E



MÅNDAG

MORR!
Det första jag vill skriva är att jag är mycket mycket upprörd. Min såkallade vän Mikaela Mickis Mavi Sellén ligger hellre och ja piiiiip med sin boy istället för att ta en tellecigg med mig!! Fräääs på dig bajsunge!!!

Men ja till det lite mer seriösa nu (även fast jag har svårt att vara det haha), har jobbat idag som vanligt. Sliten dag på jobbet men så måste det vara ibland. Tänk vad tråkigt det blir annars med bara nedförbackar, ibland måste man ha lite uppförsbackar om man ska uppskatta nedförbackarna mer. Ni förstår.
Imorn är det i alla fall LÖNING, as fett. Ska dra en shopping runda med min chef Helena :). Mycket mysigt och kul kommer det att bli.
Ja, nu är det snart läggdags. Ska bada och smörja in mig med lite bus, ta fram kläder tills imorn sen blir det chilla i sängen tills jag somnar.  ..

Det var väl de!

Puss E

<3



Ä l s k a r   d i g !


CHILLSÖNDAG

Hoho!
Har inte mycket att skriva idag inte. . .
Sitter och pratar med Miggi i tellen just nu. Försöker övertala henne att följa med på kryssning på lördag!!

Kanske kommer på något att blogga om senare!

Puss E


kolla finnen mellan mina ögonbryn haha faaaan

.


IGÅR


PERFEKT KVÄLL

Tjaa!
Igår efter jobbet mötte jag upp Mickis i Ropsten. Vi gick på systemet och sådär sen åkte vi hem till mig. Vi åt middag och drack MASSA vin. Haha vi hade så jävla kul när vi körde ölspelet, verkligen as tävlingsinriktade!! Men ja, mycket skratt och flamms blev det som alltid. När vi va fulla och glada åkte vi till stan och dansade. Kvällen var helt perfekt, verkligen jätte lyckad :) Ditaljerna sparar jag för mig själv hahah . . .
Nu är jag hemma hos mami. Jag, gudmor och mamma ska äta taccos SÅ GOTT!  Ikväll blir det att va här och chilla. Är så bakis ska aldrig mer dricka de där vinet shiitt breeee moha.

Jaja, ska kolla fall dom behöver hjälp med maten!

Puss E


ONSDAG

Hejsan!
Min onsdag har varit helt okej, men absolut inte lika bra som den kunde ha varit. . . Jobbade idag, kände mig som värsta virrpannan. Mår väl inte så bra, men det blir bättre det vet jag. Det måste jag veta annars kommer det aldrig att gå.
Efter jobbet åkte jag till centrum här på Lidingö. Köpte lite behövliga saker som hårspray, smink m.m.
Sen har jag varit hemma och färgat mina ögonbryn, lagat middag och STOR STÄDAT!! Så jävla duktig jag.
Imorn efter jobbet ska jag till berga och fixa mina naglar, ÄNTLIGEN! Funderar på att fixa vanlig fransk. Har inte haft det på bra länge, har kört med roligt glitter och massa roliga grejer på dom senaste gångerna. Men det är svårt att motså alla fina färger hehe.

Jaja, nu ska jag kolla tv sen sussa!

Puss E


Lisenfisen laalii och jag, hoppas du har de bra <3
(
bilden är från 2003, men det bjuder jag på )

SAKNAD



. . . Du kommer alltid finnas i mitt hjärta sötnos <3


MALIN ÄR HEMMA

Hola!
Skrattade första gången på ett dygn nyss. Min Mullan ringde mig, hon har precis kommit hem från Thai. Gud vad jag saknat henne. <333

Ska träffa Sanna ikväll, hon ska färga min utväxt! Äntligeeen ska jag få bort de ljusa i botten.
Väntar på att mamma ska komma hem med cigg till mig, är så röksugen.
Så mycket annat händer väl inte, blir en lugn chillkväll för att sedan återgå till jobbet imorn. Ber till gud att jag inte bryter ut i gråt där. Hatar att visa mig svag.

Nu ska jag ringa Miggi på en t-c!

Puss E


mull and me

TISDAG

Hej!
Vaknade nyss, as pigg. Gick in på fejjan och såg hur många som hade skrivit gulliga saker till min mamma, och då börja jag grina igen. Undrar hur länge man kommer hålla på såhär? Känner mig så himmla tom som människa, det känns verkligen att det saknas något..
Är hemma från jobbet idag, känns inte så lyckat och springa där och grina. Sen ville jag va hemma med mamma också, hon behöver mig och jag henne.
Vill göra något idag, behöver tänka på annat.

Saknar min laalii!

Puss E

VILA I FRID

Sitter och skriver medans tårarna forsar ner för min kind. Har förlorat en otroligt fin vän idag. Min Lisen, min hund. Kommer bli så otroligt anurlunda och tråkigt utan dig. För mig var du inte bara en jobbigt liten hund som skulle va överallt utan också en vän som jag älskar så mycket. Idag har de varit en jobbig dag för mig, kunde inte sluta gråta när mamma och jag var hos dig och skulle säga hej då. Att få ge dig den där sista köttbullen och att få krama och pussa på dig en sista gång kändes både jobbigt och bra. Bra för att jag vet att du kommer få det så mycket bättre nu utan allt lidande och utan alla mediciner, men endå OTROLIGT jobbigt med tanken att aldrig få mysa eller pussa på dig igen.  .  . Jag kommer sakna dig min pluttis. Hoppas du har de bra i hundhimmlen. Är övertygad om att du kommer tugga på hur mycket tuggben som hellst och jaga massa katter, precis som du älskar! Sen bita på massa gossedjur och rejjsa på alla gröna ängar!
 Att det skulle göra så ont i hjärtat, att man skulle bli så otroligt ledsen av att förlora en hund är det nog många som inte förstår att man kan bli. Men jag lovar er alla, den här känslan går inte att förklara med ord. Jag har förlorat en av mina bästa vänner idag. Det gör så ont. . .

Hoppas vi ses igen





Jag älskar dig <3


MYS

Sitter i soffan och myser med mina bebisar!


SÖNDAG

Hola!
Sitter i soffan hemma hos pappi. Jag och Sussie har precis haft film-maraton och kollat på 2 filmer. Söndagar är ju bara för chilliga, men jag gillare.
Igår åt vi en god middag här och kollade på massa bilder från deras resa. Kan ju säga att min pappa är SVART. Förstår inte hur man kan bli så brun, ska fan lägga upp en bild och visa sen haha!!!!
Ska i alla fall sova här inatt också, åker hem till min lilla Ö imorn efter jobbet.

Nu ska jag trycka i mig lite kakor, söndag är en svull dag!

Puss E


LÖRDAG

Hejsan!
Var hemma igår kväll, åkte hem till mamma och mös vilket jag verkligen behövde. Kände mig yr och konstig på jobbet, trodde jag börja bli sjuk vilket jag INTE vill bli. Men men så blir de ibland. . .
Idag är det i alla fall lördag, ska med mamma och min gudmor till Arninge snart och köpa min dior parfym som är slut. Sen ska hon köra hem mig till pappi som ÄNTLIGEN har kommit hem från Thai. Har verkligen saknat Pappa, Sussie, Hanna och Frida, ska bli jätte kul att träffa dom igen. Familjen <3.

Nu ska jag ta en dusch, pallar dock inte fixa mig men man måste i alla fall lukta gott haha!

Puss E


haha mamma och gudmor, BÄSTA brudarna!!

TVÄTTAT

Shohooho!
Har tvättat 3 maskiner idag men är endå inte färdig, får fortsätta imorn! Tvätta kan ju vara det tråkigaste som finns, as puligt.
I alla fall duschade nyss och smörjde in mig med lite bus. Sitter och kollar på tv just nu med en hund på varje sida om mig, mina gosar! Måste somna tidigt ikväll eftersom det är upp och jobba tidigt imorn bitti.
Ett till måste är att jag måste ringa Tessi imorn och kolla om jag kan få komma och laga min nagel som jag festade söder i onsdags hahaha. . .

De va det ja!

Puss E



SÖNDAG

Godmorgon!
Blev helt förvånad av mig själv att jag sov såhär länge, brukar liksom vakna vid 8 om jag inte gör något speciellt kvällen innan . .
Va som sagt hemma igår kväll, låg och kolla på film och åt kladdkaka haha. Somnade rätt tidigt så de va skönt.
Idag ska jag åka hem till mamma i berga och tvätta, vägrar att använda den gemensamma tvättstugan! Så jag tvättar hemma hos mamma tills jag får min egna tvättmaskin :).

Nu ska jag äta frulle!

Puss E

GALET

Hejsan!
Har inte bloggat på några dagar så tänkte berätta vad jag har haft för mig;
Onsdags: Va ju hemma hos mig med Miggi, Steffi och Sanna. Vi satt och drack vin och hade trevligt sen kom min bror, min kusse och 2 kompisar till dom också. Sen skulle vi alla dra till tegel. När jag, Patric, Sonny och Sanna står i hissen får min kära kusin för sig att trycka på nödstopp haha så ja hissen stannar och fastar INTE KUL. Eller lite kul va de vi skrev "help" på spegeln och vi fantiserade om att syret skulle ta slut haha. . . Va så jävla sjukt går inte ens att återberätta det. Men efter ca timmen kom brandkåren och hjälpte oss ut. Tillslut kom vi fram till tegel och dansade loss. Sen blev det efterferre hos bror min till 8.00 på morgonen.

I torsdags va jag bakis och har inte så mycket mer att säga om den dagen. . .

Fredags: Umgicks med Steffi och Miggi hemma hos mig, vi drack vin som vanligt och så. Sen senare mot kvällen drog vi till stan och dansade, riktig lyckad kväll måste jag säga :). Steffi va så söt när hon kom hit igår, hon hade med sig en bukette blommor och 2 krukväxter till mig, jätte fina blev as glad!

Har haft 2 lyckade utgångar denna vecka, känner mig rätt mätt och belåten. Men skulle inte banga på att köra ikväll igen, ska tagga Steffi lite ;).

Nu ska jag göra mat!

Puss E


jag och min fina Miggi igår <3

ONSDAG

Tjäna!
Idag var jag ledig på eftermiddagen. Åkte och mötte upp Sanna efter jobbet vi åkte hem till mig på L-Ö och gjorde massa god mat plus efterrätt :D.
Hon är här fortfarande. Vi fixar oss lite och väntar på att Miggi och Steffi ska komma hit. Vi ska dricka vin sen blir de utgång. Wihooo!

Hade inge mer att säga!

Puss E

MÅNDAG

Tjaba!
Är hemma på Lidingö nu efter en mysig helg hemma hos mamma. Har precis snackat med Miggi någon timma, hon berätta sitt "drama" från igår hehe. Ne men hon är modig hon.
Måste fan bli bättre på att laga mat, äter fan bara kyckling och grönsaker börjar känna mig som en kanin. Men har ingen fantasi, får öppna min kokbok och få lite inspiration haha. . .
Har en jävligt soft vecka framför mig på jobbet. Jobbar som vanligt imorn (alltså 07.30-16.30) på onsdag halvdag sen på torsdag ledig och på fredag som vanligt. Skööönt måste jag tilllägga.

Nu ska jag typ bada sen smörja in mig med lite bus, hatar att va blekfis!

Puss E


SÖNDAG

Godmorgon!
Fan va skönt att vakna heeelt utvilad. Har inte sovit så bra på senaste då jag varit sjuk. Men nu känner jag mig som en människa igen wiho!
Kvällen igår spenderades med mamma och gudmor, vi åt taccos och paj så jävla gott. Gick och la mig typ vid 21.30 tiden och vaknade nu, riktigt skönt.
Nu väntar jag på att mamma ska vakna ( lär få vänta ett bra tag till ) vi ska äta god frulle tillsammans.

Nu ska jag klä på mig och sånt!

Puss E

2011

Shululu!
2011 nu dåra, känns inge speciellt faktis. Mitt nyår var helt perfekt, mamma och jag var på middag hemma hos Marie. Jätte god mat jag dör vill skruva tillbaka tiden och äta igen haha. Vi åt som sagt skaldjur, hummer, krabba, rökta räkor, vanliga räkor, löjrom, aioli, lajroms röra och massa gott! Skaldjur är det godaste som finns! Drack även lite bubbel, sen blev det att gå och lägga sig någon timma efter tolvslaget. Mycket lugn och lyckad kväll.

Ikväll ska jag och mamma ha tacco mys. Ska även baka äppelpaj till efterrätt, fan va gott!

Puss E


RSS 2.0