SHOPPING


Denna lilla älskling blev min idag.
- Guldfynd 1798 kr
jag älskar smycken!


TILLBAKA

Hello!
Fyfan va dålig jag vart på skriva här, ÄVEN fast jag varit ledig hehe (a). . . Men har liksom haft annat för mig.
Kan ju berätta lite om dom senaste dagarna;
i torsdags som alla vet var ju de julafton! Hade en hur bra dag som hellst, fick massa fina julklappar, åt god mat och va me trevligt folk.
Dagen efter fredag, var de en slappar dag. Dock skulle jag och Miggi till tegel på kvällen och spåra men så blev de inte. Körde film maraton kan man säga. . . Kollade typ på 5 filmer under hela dagen haha. Inge annat kul hände liksom.
I lördags åkte jag hem till mami i berga. Framor och min bror Patric kom också. Vi åt kinamat och bytte lite julklappar! Senare mot kvällen kom Bella hit, vi drack massa vin och så, sedan drog vi hem till Miggi. Hade även bokat och träffa Shaho som jag inte träffat på ett bra jääääävla tag, så ja han kom till berga och de va skit kul att se tönten igen :) <3 !

Igår söndag, va jag VÄLDIGT bakis. Sov typ hela dagen men mot kvällen kom Sanna och Ida hit. Vi satt och spelade monopol (stavning?) och jag vann såklart! Trevlig kväll helt enkelt.
Idag efter jobbet ska jag till Täby c med Mickis, Ida och Sanna. De ska shoppas!

Jaja, skit dåligt skrivet men har brådis, börjar på jobbet nu!

Puss E

MINA JULKAPPAR

Detta fick jag av pappas "sida" i år;

Converse
Plattång + Locktång
Skinn handskar
Klocka
Smink
Smink väska
Naglack
Ansikts mask plus dag och nattkräm
Prisentkort H&M, Gina och MQ
Hår saker ( snoddar, spray m.m. )
Strumpor


Skriver mer om själva julen imorn... På lördag ska jag iallafall fira jul med mamma <3 !
Dagen har förövrigt vart helt underbar!


DAN FÖRE DAN

Godmorgon!
Ledig idag från jobbet så jävla gött. Vi har massa att fixa tills imorn då de är JULAFTON WIIIIIIIE!
Så ja, ska städa hela huset med Sussie nu, sedan åka iväg och handla lite.
Kommer blogga som vanligt ikväll och under hela helgen, har inte hafft tid för de på senaste. Men ja, nu är jag tillbaka!

Har inte tid att skriva mer, måste städas!

Puss E


jag igår

BLOGGAR MER IMORN

  . . . Det enda jag vill säga är att jag
 älskar min mamma mäst utav allt på denna jord,
 hon är min bästa vän och betyder allt för mig!


SÅHÄR SÅG JAG UT IGÅR


SÖNDAG

Hoho!
Kvällen igår va faktis riktigt lyckad. Sanna och jag satt och kolla på gammla bilder från vi va små och draack massa vin, hur mysigt och kul som hellst hade vi! Sedan vid 23.00 tiden tog vi tåget till täby för att gå hem till Kajsas kompis där Ida och Kajsa va me några grabbs. Vi satt där och drack lite till sen vid typ 01.00 tiden gick vi till tegel. Va faktis skit mycket folk där igår, så ja vi dansade i 2 timmar sen kom Helena och Chris och hämtade oss. Blev fylle käk på donken såklart och sen åkte jag och Sanna hem till henne och sussade. . .

Pappa hämtade mig där för en timme sen typ och nu är jag hemma. . . Planerna för idag är att bara ta de lugnt. Ska typ kolla på Tusen bröder, vi har 1an, 2an och 3an på dvd, hoppas en 4a kommer! Skulle va nice ju!
Lyckades även ta lite bilder igår, självklart bara på mig själv haha. .  Men lägger upp dom iallafall tänkte jag!

Puss E

JUST NU

Tja!
Nu sitter/står jag och Säni och dunkar musik på högsta volym. Vi har precis börjat dricka och för tillfället fixar vi oss. Är riktigt taggad må jag säga! Ikväll ska jag slå klackarna i taget, ska shaka rumpan av mig mohaha. Ser riktigt fram imot kommande timmar. 

Middagen va hur trevlig som hellst, ingen 3 rätters som vanliga lördagar utan blev ba potatis gratäng kött och bea, mummsigt värre!
Ikväll kör jag på mycket smycken djur fönstrad tröja och lack-leggins, snyggt och enkelt! Angående skorna har jag lite besluts ångest. . . Tror jag kör på mina svarta med nitar. . .

Jaja, nu ska jag gå in i dimman!

Puss E

MIN LÖRDAG

Hejhej!
Har precis stor städad mitt rum, och då menar jag STOR städat!!!
Har även planerat min lördag. Sanna kommer hit om någon timma, vi ska chilla över dagen sedan ikväll ska vi äta middag med min familg och dricka lite vin. Efter de senare på kvällen ska vi dra till Tegel och möta upp Ida och Kajsa för att sedan dra ut och dansa lite! Kommer nog bli hur kul som hellst!

Ska försöka ta lite bilder sen så min blogg blir roligare, men jag glömmer alltid bort de haha . . . Minnet är bra men kort el va säger man ? ;)
Nu blir de att lägga sig och kolla på någon film tills Sänni kommer!

Puss E

LÖRDAG

Godmorgon!
Så jävla skönt att få sova ut!!!! Har inte sovit såhär länge på väldigt lång tid . . . Så nu är jag pigg och glad. Denna dag är förövrigt helt oplanerad, får se vad som händer helt enkelt. Ska iallafall INTE kröka ikväll, nonono jag har slutat med sånt.
Nu ska jag äta frulle!

Puss E


FREDAGS MYS

Hello bloggish!
Sitter just nu framför tv:n med syster Frida. Är ju hemma med henne idag. .  När jag kom hem från jobbet beställde vi hem pizza. Så jävla gott va de och båda slukade sin snabbt må jag säga! Vi har iallafall just nu kollat på Bonde söker fru och snart ska vi sätta på en film och mysa lite med Cola, chips och popcorn.

Hoppas eran fredag blir lika mysig som min.. Eller ja, ni alla är väl ute och super skallen i små bitar!

Puss E



sis och jag <3

TORSDAG

Hejhej!
Igår var jag ju på Fridas lucia tåg sak. Måste säga att skitungarna var väldigt duktiga och söta :). Speciellt min lilla Frida, som förövrigt börjar bli en riktigt stor tjej. Ja, sen va de ju jobb idag som vanligt. . Funkade rätt bra och dagen flöt på. Efter jag sluta pullsade (de är ju så jävla mycket snö ute) jag till täby centrym för att shoppa julklappar! Gjorde av me några lappar kan man väl säga, men de är de så värt! Vill skämma bort min familj rejält i år :) !
Iallafall när jag kom hem vid 19.30 tiden så käkade jag lite middag sedan satte vi familjen oss och julpyssla, drack julmust och åt pepparkakor. Skit mysigt! Börjar få riktig jul känsla nu!

Imorn är de fredag=helg, för skönt! Ska va hemma med Frida imorn efter jobbet. Pappa och Sussie ska iväg på kvällen så jag ska aggera barnvakt hehe. Så jag och Fria ska mysa lite med en bra film och massa gott. Riktig chill fredag blir de iallafall!

Menmen, tråkig som jag är ska jag sova nu!

Puss E

GALNA BUSSEN

Hola!
Tisdag idag och dagen har varit helt underbar! Kanske överdrev lite men de va faktis en rolig dag på jobbet. Jag Leila och Linnéa fick årets största skratt attack när vi satt med kunder, haha fick avbryta mitt samtal för jag börja skratta så mycket, och Leilas kund va as skön, hon fattade ingeting men skrattade me endå, så kan de va!
Ni fattar säkert inte vad jag snackar om, huvudsaken är väl endå att jag gör de haha. . .
När jag hade slutat gick jag till bussen som vanligt. När bussen kom så AS tutade den på mig, trodde jag stod för nära kanten el ngt blev lite nervös att han va sur el ngt men när jag hoppade på bussen sa han som körde "förlåt bussen tutar av sg själv", och den gjorde verkligen de, när jag satt på bussen tutade den imellan åt, bla åt en tjej som gick över gatan hon blev skit rätt, sen tutade den när vi åkte helt vanligt på vägen också ahahha!!!!! Självklart va alla så jävla TORRA på bussen så ingen skratta, de va bara jag som satt och as flabba för mig själv hahaha börjar skratta när jag bara tänker på de!

Iallafall ringde Miggi på tåget hem sen. Vi satt och snacka hur pinsamt de är när man rammlar ute på vintrarna. . . Åå jaa, vad tror ni jag gör? Jag gör FETASTE vurpan när jag var på väg hem från tåget, så jävla kul . . (!!)

Jaja, imorn är de onsdag. Jobb på schemat som vanligt, efter de ska jag kolla på Fridas lucia tåg i hennes skola! Sweet.
Nu blir de andra avenyn sen sova!

Puss E

MÅNDAG

Hello!
Har jobbat idag som vanligt. Dagen va faktis riktigt bra, va extra kul att träffa Daniella såklart!
Blir inte så mkt uppdatering nu på vardagarna när jag har jobb, e liksom för trött för att palla skriva mkt när jag kommer hem . . . Men roligare blir de!

Har pratat med Miggi hela kvällen, gud vad jag älskar den människan vi är precis lika dana, samma humor och våra samtal går mäst ut på att skratta och lösa problem. TACK FÖR ATT DU FINNS!

Nu ska jag iallafall försöka sova, Migg har gjort mig pigg!

Puss E


BILDER FRÅN IGÅR


Maten, min papi är allt duktig!


från tegel


SÖNDAG

Hejhej!
Kvällen igår började med att jag pappa Sussie och Hanna åt en tre rätters middag, hur gott och trevligt som hellst!
Efter de så fixade jag mig Lite sedan tog jag tåget och mötte upp Miggi och Steffi.
Kvällen började bra, men slutade mindre bra då en person fick för mycket av de goda och började behandla sina vänner illa, du har VERKLIGEN sjunkigt i mina ögon nu igen! Smart drag tjejen . . .
Miggis mamma kom iallafall och hämtade mig och Miggi vid 2 tiden, pratade med Roni på vägen hem, var mktmkt arg haha sorryyy.

Nu är jag iallafall hemma hos pappa igen. Sussie är och hämtar Frida och pappa är på något spa och kommer hem imorn . . Så lite ensamt i huset för tillfället! :p
Kvällen blir as chillad, för jag ska jobba imorn wihoo. . .

Puss E

RÖJJ

Halllååå!
Är taggad till 1000. . . Ska snart ta tåget, el ja 21.37 , ska då möta upp Steffi och Miggi sedan blir de rajtantajtan!
WIHOOO!

Hoppas ni får en lika spårad lördag som mig, fan va jag ska vingla!

Puss E

LÖRDAG

Godmorgon!
Bloggade inte alls igår. . . Hade liksom annat för mig! Va på jobbet hela dagen och kom hem vid 18.30 tiden. Hanna min syster kom till oss igår. Va skit längesen jag träffa henne så de är mysigt att ha plutten här igen! Så igår umgicks vi allihopa ( förutom frida som åkte till sin pappa ), vi åt kebab och kolla Idol vilket va hur mysigt som hellst :) . . . Gick och la mig i hyffsad tid efter lite planering med Miggi!

Jaja, idag är de Lördag och jag vakna för någon timme sedan. Hanna och jag kollar just nu på Patrik 1,5 och käkar frulle så sweeet.. . Ska snart gå ut och ta en cigg ja-jag-har-slutat-röka tyst bara . .

Menmen, nu avrundar jag här!

Puss E

EGO BILDER FRÅN IDAG


TORSDAG

Hejhej!
Idag har jag jobbat, och ni kan ju tänka er hur JÄVLA trött jag va. Sov ju inte en endaste blund inatt. Har fått ett nytt jobb också, men tänkte berätta mer om de i helgen :).
Efter jobbet åkte jag iallafall till pappas kontor i Solna, sen åkte vi hem och vi har precis käkat min favorit rätt, kan ni gissa vad? TACOS!!! Muuuummmaaa älskar den maten, de finns absolut inge godare så äre bah!
Ikväll eller ja om en halv timme är de final på mammas pojkar, vet ju dock redan vilka som vinner men ska såklart kolla endå. Sen efter de ska jag sova, ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT!
Ingen aktiv uppdatering ikväll, är för trött för att skriva på ett bra sätt . . .

Jaja, nu ska jag lägga upp lite ego bilder som jag tog imorse!

Puss E

TORSDAG

JAG ÄR HELT DÖD, HAR INTE SOVIT EN MINUT INATT!
LIKA BRA ATT GÅ UPP NU, KLOCKAN RINGER JU ENDÅ OM EN TIMME!


MARIE PICASSO

Vinnare av idol 2007, min absoluta favorit under de året.
Hon har sveriges bästa röst!
Frågan är bara, - vart fan har du tagit vägen?!



2 DAGAR RÖKFRI

Chacha!
Sitter i min säng med bärbara och lyssnar på Rabih, nej jag tycker inte alls om han de verkar bara så!
Juste, mitt sluta röka mål funkar skit bra hitills, idag är de andra rökfria dagen, har alltså inte rökt sen i måndags vilket är skit bra för mig då jag är en sån jävel som drar i mig ett paket om dagen vanligtvis! Självklart håller jag på att dö av röksugen het, men de är en annan saga. . .

Låter som vi ska äta middag snart, pappa håller iallafall på att riva hela köket låter de som haha. . . Säkert matdags snart.
Har förövrigt inte gjort ett skit idag, bara fixat lite med mig själv dåra. Imorn är de iallafall jobb på schemat, har inte vart där på en vecka heeeeeeh. . . Måsta ta fram kläder som jag ska ha på mig redan ikväll, kommer fan va helt stendöd när klockan ringer imorn , jag har ju liksom slaggat till 10-12 tiden nu i en vecka och imorn måste jag gå upp 06.30!!!!!!!!!! SJÄLVMORD!!!!!!!!!

Ska kolla vad dom andra gör nu sedan äta middag och efter de kolla bonde söker fru, sweeet!

Puss E

HADE TRÅKIGT

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej de är Emma
Hur svarar du i mobiltelefonen? Beror helt på vem som ringer
Ringer det mycket till dig? Ja jag e poppis hallå?

Ringer du mycket? Ja faktis. Men de blir så när man har abonemang
Vem ringde du senast? Miggi
Vem ringde dig senast? Konstigt nummer så ingenaning
Hur mycket pengar har du? Har å har, här får man
Antal timmar sömn inatt? 8,5
Sov du ensam? Yes

Vem sov du hos senast? Mickis
Vem sov hos dig senast? Sanna

Vem vet mest om dig? Mamma
Vem vet du mest om? Sanna, har känt henne hela livet. . .
Vad ser du fram emot? Jul och nyår
Vad vill du just nu? Lägga mig under täcket och sova
Vem längtar du mest efter? ***i
Vem vill du helst slippa? F****, anledningen till de är att personen leker för mkt
Vem stör du dig på? Samma som åvan
Vem vill du sova bredvid inatt? Kan jag inte skriva här c(:
Vilken buss åker du oftast? 633an el 73an
Vilken årstid är det nu? Vinter, men de kan man fan inte tro
Anser du dig själv snygg? Snygg vet jag inte, men rätt söt ;)
Har du varit kär? Ja
Är du kär nu? Nej
Är du en bra partner? Om jag verkligen tycker om personen så ja  
Har någon varit otrogen mot dig?
Ja
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Ja

Har du varit otrogen? Ja
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Uppraggad såklart
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Haha verkligen INTE

Vad åt du senast? Macka med salami
Är du polare med grannarna? Kan man inte säga 
Har du varit på ett party?
Men gud, den som inte har varit de i min ålder är så efter

Var är dina syskon just nu? Skolan och jobbet
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sussade
Vad är det första du gör på morgonen? Kollar hur mycker klockan är
Vad ska du göra efter det här? Göra något att äta


ONSDAG OCH LILL-LÖRDAG

Godmorgon!
Hade skrivit ett LÅNGT inlägg nyss men självklart lyckades jag trixa bort de jävla jag MORR!!!
Jaja, idag är de fan onsdag. På onsdagar brukade ALLTID jag och Migg dra till tegel och röjja. Vi har dock inte vart där på år-och-dar känns de som, saknar de faktis! Har så sjuka minnen där ifrån så de finns inte! <3<3<3

Vaknade för en stund sen. Mår mycket bättre idag än vad jag gjort dom senaste dagarna. Åkte dock inte och jobbade imorse, utan ringde istället och bokade pass för torsdag fredag 9-17. Är verkligen inte helt frisk ennu, så hoppas jag smittar alla idioter på jobbet haha skääämmttaaa!

Idag ska jag ha en ta-hand-om-mig-själv-dag , och me de menas de att jag fixar och trixar med mig själv. Fotbad, ansiktsmask, noppning av ögonbryn m.m.
Men nu ska jag göra frulle, är SJUKT sugen på salami, och vet ni vad? - JAG SKA ÄTA DE hahaha ( normal människa )

MIGGI, RING MIG NÄR DU SER DETTA!

Puss E


Jag och Migg innan tegel för några månader sen,
första gången vi träffa F FÖR spårat blev de haha!


TRÅKIGT INLÄGG

Hallå!
Sitter hemma hos papi just nu, har precis ätit lite middag. Gottigott. . .
Har inte gjort ett skit idag, bara legat i sängen och degat. Ska försöka komma upp till jobbet imorn, får liksom se hur jag mår imorn bitti! Meen hoppas . . . 

Kan Miggi komma hem snart, vill ringa och snacka skit me henne. Hon är och kollar på lägenhet just nu, ska inte ringa och störa så när du ser de här Migg RING MIG DÅ SÅ SNACKAR VI!

Inge mer att säga, är en ap tråkig Emma för tillfället!

Puss E


SKA SLUTA RÖKA

KOM IGEN EMMA DU KLARAR DE !


TISDAG

Hej bloggen!
Vaknade vid 09.30 imorse, gjorde lite frulle sen har jag kollat på andra avenyn tills nu. Så jävla bra avsnitt, vill se mermermer. . .
Idag mår jag fan inge bättre, fattar inte vad som är felet med mig har vart sjuk skit länge nu. Kan inte missa mer jobb heller, men kan tänka mig hur jobbigt de är att jobba när man mår såhär. . . Så om jag inte mår bättre imorn måste jag åka till doktorn MEN VILL INTE!

Jaja slut grinat, nu ska jag kolla sista på våra bästa år!

Puss E

JAG OCH MIGG



hehe, min stavning


MÅNDAG

Hoho!
Har precis ätit lunch, mamma kom hem med en sallaad till mig. Skönt att någon tar hand om en när man är sjuk haha. . .
Har spenderat dagen med Miggi, vi har snackat i tellen i flera timmar de GILLAS! Är faktis på lite bättre humör nu efter att pratat me henne, fick oss riktigt många skratt då vi började prata om gamla minnen, haha så galet! Har även hittat mig en grrgrr eller kanske 2? Bara Migg som vet heeeeeeeh!
Ska iallafall träffa kvinnan i helgen om jag är frisk, och då kommer de ske riktigt smaskiga saker ;)

Jaja nu ska jag packa sedan fara hem till Vallentuna!

Puss E


tur att jag har dig älsko

MÅNDAG

Tjatja!
Sitter och pratar med Miggi i tellen nu, haha vi planerar bra grejjer kan jag lova er!
Idag vaknade jag vid 11.30 av att Migg hade skickat sms att jag skulle vakna ehehe. . . Vaknade och ringde henne och sitter som sagt och pratar me henne nu.
Idag ska jag klippa mamma sen åka hem till pappa i Vallentuna. Mår verkligen dåligt idag så hoppas VERKLIGEN jag mår bättre imorn så jag kan jobba, pengarpengarpengar. . . .

Liljan (Lisen) sitter och glor på mig och ser rejält ledsen ut, så ska klappa lite på henne nununu!

Puss E


LÅT



låten betyder så mkt för mig,
smälter ju lite extra eftersom de är Rabih som sjunger ååh!

MIGGI

HÖR AV DIG NÄR DU SER DE HÄR! HAR FETASTE NEWS!


HÅRHÅRHÅR

Hejhej!
Har bara slappat under dagen, redigt skönt. Hoppas jag mår bättre imorn så jag kan jobba då, och då tänker jag bara på lönen. Vill ju att den ska va så fet som möjligt=mer shopping (a) !!

Kan verkligen inte bestämma mig vad jag ska göra med mitt hår. Har klippt av mig allt, och nu ska de färgas. Problemet ligger bara vid färgen. Kan verkligen inte bestämma mig HUR de ska färgas. . . Funderar på svart eller brunt med lite mer rött i. . . Just nu har jag iallafall en galen utväxt, sen en sliten mörk toning. . .
Färgas ska de iallafall göras i veckan!

Ge gärna förslag på färg!

Puss E

SÖNDAG OCH EN SJUK EMMA

Godmorgon!
Eller ja , har väl vart uppe sen 08.00 tiden. Vaknade idag IGEN och mådde piss. Så de blir ingen dansuppvisning för mig, men hoppas de går bra Frida! Eller jag vet att de kommer göra de, du är ju så duktig :) !
Men ja, vill va frisk imorn så jag kan jobba, men de lutar nog åt att jag inte kommer va de, så de suger. . .  Planerna för idag då är inga alls. Ligga i sängen och glo på tv tills jag blir frisk . . . Roligt liv!

Puss E


Alina min fina, jag älskar dig!

BILDER FRÅN IGÅR



mitt nya hår, avkapat! Nu ska jag bara fixa färgen, tror jag ska ha mer rött i de SÅ SNYGGT!

LÖRDAG

Hoh!
Gårdagen va hur kul som hellst. Va ju här hemma först med Alina mamma och hennes kille, vi kollade idol och drack vin. Vid halv 12 drog jag och Alina till sportan, mötte upp Malin och de va treeeevligt. Blev jävligt full måste jag säga, Alina också haha .. .  . . . Spåraspåraspåra, dansade och hade hur galet som hellst. Hände väldigt roliga saker men dom lämnar jag utanför bloggen ;) !!. Tog iallafall en taxi hem vid halv 4, somnade med sminket och kläderna ahahaha...

Vaknade imorse och hade så jävla ont i huvet och bihålerna, tog 2 alvedon och vaknade för ca 2 timmar sen.
Mamma åkte och köpte panPizza som vi nyss tryckt i oss, MUMMA!
Ikväll blir de Robinsson, INGEN utg!

Puss E

HOS MAMMA

Hallå!
Sitter hos mamma och äter på en döskalle haha. . Nebo vill också ha men de är en annan historia.
Mammas kille Piere är också här och Alina min fina kommer snart! Vi ska äta en god middag tillsammans med dom och sen ska jag och Alina dricka MASSA vin och hitta på något roligt!

Nu ska jag fixa mig lite sen kommer Alina. Idag har jag på mig en ny klänning från H&M sen ett par lack leggins!

Puss E

FREDAG

Godmorgon!
Ja de kan man faktis säga, gick upp vid 08.30 och åt frulle, sen gick jag och la mig igen tills nu. Hur skönt som hellst, känns som de va år sen jag fick så många timmars sömn!
Vaknade då imorse och hade SÅ JÄVLA ONT i bihålerna, men tog ett slemupplösande piller så känner mig redan bättre nu när jag vaknade. 
Idag ska jag till åkersberga, ska klippa mammas hår, sedan ikväll ska jag va me ALINA wihoo <3, saknar henne för mycket så ser verkligen fram imot de!

Men nu måste jag sova bort min sjukdom buhuhu!

Puss E


HEMMA NU

Hoho!
Nu är jag hemma och har precis käkat köttbullar me mackisar, ingen gormé mat inte men de funkar på en torsdag.
Naglarna blev riktigt fina som vanligt. Gjorde lila manikys med svarta tiger ränder på, riktigt hett faktis!

Som sagt är jag hemma nu, Frida är på sin dans och kommer hem vid 20.30 tiden. Pappa och Sussie är på någon show + middag i globen, så är själv hemma just nu vilket är hur tråkigt som hellst. . .
Ska inte jobba imorn heller, eftersom jag inte bokat in något jobb pass. De gör faktis ingeting, är så glad att jag inte blivit mer sjuk så de är de enda jag tänker på mihii :).

Nu ska jag glo på tv, sweeet!

Puss E




DRAR

Kattis ville att jag skulle komma tidigare, så ja sticker iväg redan nu och fixar naglarna.
Hörs!


VARNING FÖR MKT BILDER

En bild säger mer än 1000 ord
 

väääldigt längesen . . . jag minns, minns ni?


TORSDAG

Tjatja!
Är hemma idag från jobbet, känner mig inte riktigt 100, så då är de bättre att va hemma en att åka iväg och jobba. Bestämde igår att jag skulle stor städa mitt rum idag, men de lutar åt att jag skiter i de och gör de på lördag istället. Är liksom för trött!
Dagens paner är att sätta på någon bra film här snart, sendan ska jag väl fixa till mitt NYA hår och efter de åka iväg till Kattis och fixa naglarna. Tar kort på dom sen så ni får se :).

Tänkte faktis lägga ut lite bilder som är för 100 år sedan, kul att få se hur man har förändrats med åren. Men dom kommer upp senare under dagen.
Miggi ska fixa om min design också, känner att den jag har nu är för gammal. Kommer inte bli så stor ändring, men ska byta ut biderna iallafall. . .

Nu ska jag gå ut och röka, sedan väntar sängen och en fet film!

Puss E

HADE TRÅKIGT

Hade lite tråkigt medans syrran gjorde läxan, så ja här har ni några mongo bilder.
Mjukis kläder, sminket nere vid knäna och håret som jag skulle vart ute och spelat hår-tennis


jag för 10 min sen

PLANER

Planer för slutet av veckan;
Torsdag - Va hemma, städa rummet. Fixa naglarna
Fredag - Jobba. Klippa mamma. Middag+vin och ut.g med Alina
Lördag - Bakis = Hemma kväll
Söndag - Kolla på systers dans uppvisning


ONSDAG

Hej!
Är hemma väldigt tidigt idag en va jag brukar va. . . Pratade med Miggi imorse och vi bestämde då att vi skulle göra en tegel ikväll. . . Men så blev de inte, Miggis mamma kunde ej hämta oss så de sket sig, men de va lika bra de för vid 15.00 tiden när jag satt på jobbet kände jag hur min hals började värka, känns ju 100 ggr värre en va de är också eftersom jag pratar med kunder varje dag, så jag bestämde mig för att åka hem. Har även lite feber också. . . Så ja, även denna dag slutade bajs.

Imorn ska jag alltså va hemma och vila rösten. Har tid hos Kattis för att fixa om mina naglar 18.00 så de är det enda jag ska göra imorn.

Men nu ska jag göra mig en Latte, och sedan sätta mig med Sussie för att kolla tv!

Puss E


min älskade syster och jag

TISDAG

Hej!
Idag har jag jobbat (nej inte ovanigt) som vanligt. Dagen gick hur segt som hellst va verkligen tråkigt. De suger att Daniella har "bytt" till ett annat område inom vårt jobb, så vi jobbar ej tillsammans men ses på luncherna iallafall :).
När jag iallafall ÄNTLIGEN sutade klockan fem så hoppade jag på bussen hem, bara de att vi stog stilla i ca 15 min och därför missade jag mitt tåg, så kom hem 20 min senare en vanigt. Iallafall kliver av tåget och hoppade på cykeln för att cykla hem, jag fattade inte då att de va halt ute, så ja jag skrek bokstavligen när jag bara gled nerför min backa utanför huset, haha va så rädd trodde jag skule gå omkull!!!

Så ni kanske förstår att jag inte är på toppen humör just nu. Har iallafall köpt mjölkchoklad och en cola, så nu ska jag lägga mig och t y c k a  s y n d  o m  m i g  s j ä l v och kolla på andra avenyn, el ska gå ut och ta en cigg först .  . På tal om choklad, fick en choklad kalender av Sussie idag, den är söt och har Ior, Nasse och hela gänget på sig!!!
 
Puss E



min kalender!

RSS 2.0