TRÅK TRÅK TRÅK

Hejhej!
Gör inte så mycket för tillfället, och har inte gjort så mycket under hela dagen . . . De är typ tråkigt att inte jobba . . . Ska iallafall jobba lördag kväll. Ska servera på en bröllops middag i Vaxholm, kommer bli skit kul men endå lite pirrigt!
Angående jobb så är jag i fullt sökande med att hitta en fin salong att jobba på ( jag är ju utbildad frisör ). Så om någon vet en slanong där dom söker en anstäld så är de bara att höra av sig, de skulle uppskattas. . .
 
Sussie ( pappas fru ennu en gång ) var så söt när hon kom hem från jobbet. Hon överaskade mig med att köpt en ny tröja till mig och även ett par skit snygga örhängen. De gjorde mig verkligen piggare och gladare med tanke på att jag inte mått så bra idag. Iallafall, tack ennu en gång <3 .

Nu ska jag inte göra så mycket, rättare sagt ingeting, senare ska jag ringa S och prata lite!

Puss E



MÅNDAG

Hej bloggen!
Nu är jag tillbaka. Orkade inte skriva ngt lör/sön pga av död efter jobb, hehe.
Men iallafall var ju hos Isabel i fredags på tjej middag. De va hur mys som hellst! Vi som var där va jag, Lina, Malin, Yoggi, Fia, Hanna, Mimmi, Martina och självklart Isabel. Senare på kvällen tittade även Sanna förbi! Vi hade iallafall jätte kul, körde lekar drack massa vin och dansade! När dom andra tjejerna skulle dra vidare vid halv 1 tiden så åkte jag och Linis hem, kände att jag var på topp och hade haft en underbar kväll så jag valde att avsluta den för jag skulle jobba dagen därpå!

Så mycket annat har inte hänt faktis. . . Jobbar inte på hela veckan. Imorn ska jag upp klockan 7.00 för att hjälpa min syster Frida med hennes hår, hon ska ha fotografering i skolan så hon ville va lite extra snygg, så snäll som jag är ställer jag upp för lill skiten och fixar henne så tidigt på morgonen!<3 :)

Har inte så mycket att skriva just nu faktis, Isabel ska skicka bilderna från i fredags så lägger jag upp dom senare!

Puss E


Ny bild på mig!

LEDIG IMORN, BLOGGAR DÅ!


Närbild på mig, hah!


LÖRDAG

Hej!
Bloggar imorn om gårdagen och så, är jätte tött och orkar verkligen inte skriva.
Så jag säger godnatt nu!

Puss E


KALR

Tjaaaa!
Älskar fredagar, denna fredag älskar jag lite extra eftersom jag ska på röjj hos Issan!
Ska bli skit kul att träffa alla tjejerna som ska va där och längtar efter mitt första glas rose!

Nu ska Sussie köra mig dit, chingchong!

justeee de kommer knäppas massa bilder, loveit!

Puss E


TANKAR

Idag är de en sådan dag då jag tänker tillbaka mycket på allt roligt jag vart med om.
Och personer som jag haft roligt med.
Du toppar alla dessa minnen Nichole.





Ingen kommer kunna fylla den platsen du lämnade . . .

FREDAG

Halloj!
Har haft en väldigt beslutångestmorgon haha. Kunde verkligen inte bestämma mig om jag skulle åka till täby eller inte. . . Ringde iallafall Sussie och frågade om hon kunde köpa med de jag behövde från kista centrum ( hon jobbar i kista ) och de kunde hon! Tack tack tack, du räddade min dag <3.
Sitter här iallafall och är ny dushad. Funderar på om jag ska börja locka mitt hår till kvällen eftersom de lär ta några timmar . . . .  Måste måla om mina naglar också, får PANIK när färgen har släppt.

Ikväll kommer de bli en bra kväll känner jag på mig, vill spåra men börjar jobba imorn 11.00 så måste ta de lite lugnt iallafall. Om de går?

Jaja nu ska jag käka lite, sedan blir prio ett att fixa naglarna!

Puss E

BLOGG TIME

Hejhej!
Blev inget stan med Bella idag.
Istället dammsög jag och skura hela våran nedervåning, känner mig rätt så duktig nu på efterhand måste jag säga.
Vi åt som sagt kräftor idag till middag, kinesiska jumbo var de, några jag rekomenderar stark. Efter maten hjälpte jag Frida med hennes svenska läxa, hon skulle sammanfatta en artikel hon hade fått, måste säga att jag redan saknar skolan när jag satte igång med mitt tänkande och skrivande!
Har även vart i lilla centrum här i Vallentuna med pappa och köpt hårspray, en ny tandborste till mig och även en flaska rose som jag ska ha med mig till Isabel imorn.
På tal om Isabel så ska jag på tjejmiddag där imorn, vi är ca 10 tjejer som ska äta lite gott och dricka. Får se vad kvällen leder oss senare. Temat för kvällen är ialllafall "lättklätt" och lite porrporr, och självklart fullast vinner! Har ingenaning vad jag ska ha på mig ennu, men tror de blir en svart u-ringad klänning,  röda läppar, lockat hår och sky höga pumps. SKa iallafall till täby c imorn när jag vaknar och leta efter lite sexiga grejer man kan slänga på sig  :p .
De ska verkligen bli hur kul/mysigt/spårat/galet imorn, och jag längtar verkligen!

Nu ska jag datanörda mig lite, sedan ringa min Linis och prata om vad vi ska ha på oss och allt imorn ( hon ska självklart också dit ), ska även säga henne att hon INTE ska dricka rose imorn, haha!!!

Puss E




TORSDAG

Godmorgon!
. . . Eller jaaa, jag har faktis vart vaken ett tag. Har precis kollat klart på våra bästa år och käkat äggröra, mumma!
Som helt perfekt inatt. Så idag är jag pigg och riktigt utvilad.

Nu ska jag iallafall hoppa inte i dushen, hörs sen!

Puss E


GODNATT INLÄGG

Hej!
Sista inlägget för ikväll.
Sitter och kollar Big brother nu, skit kul, följde verkligen de förut kommer jag ihåg. Just nu är de avsnitten från när Linda Rosing och co var med.

Imorn är planerna så att jag ska in till stan vid 14.00 tiden och möta Bella. Vi ska fika tillsammans och kolla runt lite i affärer och så. De ska bli roligt att träffa min sötnos igen, de va jätte längesen. Har massa och prata om me henne så de ska bli hur kul som hellst!
Sen på kvällen ska jag home till my family och äta kräftor, lovelove. . .

Jaja, nu ska jag kolla färdigt BB sen smsa en sweet person!

Puss E



två bilder på mig och Bellsi! <3

.

ONSDAG

Hola!
Sitter just nu och dricket en kaffe och har precis målat mina naglar röda. Fin fint!
På tal om naglar så ska jag ringa och beställa tid hos Kattis som alltid gjorde mina naglar förut, ska fölänga dem igen så hett. Tror jag ska göra helt genomskinliga eller fransk, har inte riktigt bestämt mig ännu.

Menmen, så mycket roligt händer faktis inte idag, skulle ha träffat Alina ikväll men hon var tvungen att slinga någons hår och så. . . Men vi får träffas någon annan kväll älsko!
Detta väder gör mig så jävla däpp, de enda jag tycker är roligt eller ser fram imot idag är på fredag då jag ska på middag hemma hos Isabel, vi är typ 10 tjejer som ska röjja lite de kommer bli spårat!

Jaja, nu ska jag kila!

Puss E


MIKAELA SELLÉN

Denna bild föreställer min vän Mikaela Sellén, det bästa hon vet är nudlar!



Ritad av proffset själv Ems!

TRÅKIGT INLÄGG

Godmorgon!
Vet inte riktigt varför jag skrev så, har ju vart uppe sen 8 imorse :S Vet inte riktigt varför , vaknade typ och kunde inte somna om. Så nu på morgonen har jag legat och kollat på lite film och så, myys!
Är hemma igen i Vallentuna, de va kul att träffa familjen här igen efter två veckors boende hos mami. 

Jobbar inte förens i helgen, så har sjukt tråkigt idag. . . De är ju dåligt väder så ut vill man inte gå. . . Så tror jag ska sätta på en till film nu och vänta på att Frida kommer hem från skolan!

Juuuuuuuuuuuuste min lön kom in igår, älskar pengar<3

Puss E

LIVE FRÅN ÖLAND

Tjena!
Just nu sitter jag och mamma och dricker lite vin.
Ikväll har vi käkat på en resturange som ligger precis vid havet ( precis nära där vi bor ). De va iallafall jätte mysigt, man såg ölands bron och allt från den.

Ikväll tänkte jag göra ett Hissar/Dissar inlägg, tänkte att de skulle va kul och få visa vad jag tycker och tänker om vissa saker!

Men nu ska jag tänka på min lisa och börja skriva lite på den. Och juste, för dom som försökt nå mig har jag verkligen ingen mottagning på stället vi är nu, men vi hörs måndag kväll mina älsklingar då jag kommer hem!

Puss E

BILDER



Haha, vill inte lägga upp några fler. Dom är priiiiiiiiiiivata. MOHA

ÖLAND

Hej!
Nu är jag och mammsen framme. Vi kom fram vid 17.30 tiden. Vi har ätit en god middag och så. Ikväll blir de chillchilll sov 4 timmar inatt så är rätt trött.

Menmen, de kommer bilder från jag va me Alina!

Puss E

PÅVÄG TILL ÖLAND

Hej bloggen!
Just nu sitter jag i bilen påväg till Öland med mamma! Vi har sånt internet så att man kan ha de överallt, så de är nice att kunna ta med sig datorn dit ner.

Haha börjar skratta av att ens tänka på igår . . . Alina kom ju hit vid 21.00 tiden, vi drack MASSA vin sedan drog vi till tegel. Mötte även upp Fia och isabel utanför, undrar om dom kommer ihåg de, haha dom var verkligen karate fulla . . . Men iallafall de va verkligen skit kul där. Träffade även min söto Nichole, jag blir alltid lika glad att se henne! :)
Vill inte gå in på mer detaljer vad som hände där , för pinsamt eller ja, mäst kul! :) Kvällen  slutade iallafall med att bussgubben som körde oss till åkersberga körde hem oss till mig haaha. . . Mer får ni inte veta!

Ska lägga upp massa bilder från igår, väntar bara på att Alina ska skicka dom!

Puss E


I VÄNTAN

Hoho!
Just nu väntar jag på att min fina Alina ska komma hit.
Har fixat klart och så för imorn då jag och mammsen drar  till öland. Alina och jag ska iallafall dricka lite vin sedan får vi se vad vi gör . . . Kanske blir tegel med Isabel och Fia? Dom lär ju redan va påväg dit nu eftersom de är gratis inträde innan 22.00, så kanske att jag och Alina drar dit och spårar på dansgolvet ;), de är vi iallafall bra på!

Jaja nu ska jag ringa och kolla om bruden har cyklat villse haha!

Puss E 

ONSDAG

Godmorgon!
Uppe tidigt idag pga jobb. Orkar verkligen inte jobba idag men får stå ut med tanke på att de är sista dagen, sen är jag ledig tills Tisdag nästa vecka.

Ikväll var de tänk att jag skulle va med Isabel och Fia, men de sket sig, för jag måste packa och förbereda vissa saker innan jag åker imorn. Så de blir ennu en chill kväll för mig. Någon mer en jag som tycker jag blivit tråkig? hah...
Vet iallafall att jag ska prata LÄNGE med Lina ikväll, har så mycket jag behöver hjälp med, och hon är verkligen den som förstår allt som har med mig att göra till 110% Love you girliiiie<3

Menmen, nu ska jag kolla vad mamma håller på med, låter som hon river hela badrummet!

Puss E


DARIN

Jag är stolt Darin lover och har vart de enda sen han var med i idol år 2004. Kommer ihåg att jag kollade på han varje fredags kväll när han va med, missade inte ett enda avsnitt och jag grinade som en liten tönt när han sjöng. Tycker verkligen han blivit ur snygg dem senaste åren, och skulle aldrig banga! 



 Mina tre fovoriter från han va me i Idol! :)
 


Haha. Sööööööööööt kolla hela sista

TISDAG

Hej!
Har inte skrivit här på ett tag. Blir lätt så för mig att jag tröttnar, vet inte varför men så är de iallafall.
Lat som jag är orkar jag inte gå tillbaka och berätta vad jag har hafft för mig. De jag pallar berätta är iallafall att jag har spenderat mycket tid tillsammans med Lina, även med Mickis och Sanna. Var även med Malin Ida och Nichole en kväll som jag inte träffat på hela sommarn, mycket roligt!

Är iallafall hos mamma i åkersberga fortfarande. Imorn är de jobb som gäller och på torsdag åker mamma och jag till öland och stannar där tills på måndag. Mycket mys måste jag säga.

Bloggar mer sen, nu ska jag sätta mig med fotbad!

Puss E


Lina min andra halva och jag!

HOOOOOOOOOOOHOO

Hejhej!
Pallar inte berätta idag om min helg med Lina, haha, kör de imorn!
Pratar med min terakiz Mickis nu på tellen, vi ska till täbban och shoppa imorn!
Haha våran lördag kommer bli kaos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss E



HAHA och jag

MÅNDAG

Bloggar imorn om allt som hänt! Jag och Lina hahha, guuuuuuud. . .  ( är as trött pallar inte ta ALLT nu )
Bestämde iallafall nyss med Alina att vi ska ses på fredag <3

tja


haha, sommaren 2008, snygg man va


ÄLSKLING

En av tjejerna jag LÄTT ska bestämma dejt med när jag kommer till berga är Mikaela Lindberg,
 bästabästa du, I miss you bejb!


FREDAG

Hej!
Idag har jag vart ledig från jobbet, låg ute med syster Hanna i solen och stekte hela dagen så skönt! Bättrade på brännan reält och de gillar jag!

Imorn står de jobb på schemat och sedan ska jag hem till min Lina i solna, vi ska äta middag och föra tillsammans, och sedan blir de en fet utgång (spåra spåra spåra)! Me like. Ska försöka komma ihåg att ta massa kort som jag kan lägga in här i bloggen så den blir lite roligare.
Planerna på söndag är så att jag ska hem till min mamma i åkersbega och stanna där ett tag. Har inte träffat henne på över en månad, saknar henne mycket mycket mycket. Ska även passa på att träffa mina söta flickor i berga, har inte sätt många av dem på hela sommarn. . .

Menmen, nu ska jag färga Sussies och Hannas hår, sendan blir de film mys!

Puss E

GODNATT

Haha, måste bara visa en bild jag hitta på datan, var väl 16-17 år där, sitter med Fidde och Bella vid firskartorpet, haha fan va man såg ut!



fidde, jag och bella, bilden var ju verkligen inte från igår haha!

ONSDAG

Hejsan!
Sitter hemma nu och gör ingeting. Började jobba idag och de var faktis helt ok. Jobbar imorn också, till stängning.
Efter jobbet imorn ska jag hem till min bejb Linis, vi ska äta lite middag hos henne ( tror jag hah ) och föra, sen på kvällen ska vi ut och dansa i stan, för jag e faktis ledig på fredag! Jippie! Är så sjukt taggad hela tiden nu för tiden, de var jag ej tidigare i sommar vilket skrämmde mig, hade bara jobbjobbjobb i huvet. Men nu är taggade glada spralliga Ems tillbaka, och de glädjer mig! YES!

Jaja, har faktis inte ett ord roligare att skriva så jag avslutar här!

Puss E

ONSDAG

Godmorgon!
Nu drar jag till jobbet, sucksuck . . . Vill inte vill inte vill inte . . .
Jaja, men vi hörs när jag är hemma igen!

Puss E


BILDER


TISDAG

Hej bloggen!
Har haft fullt upp igår och idag, har inte vart hemma ngt förens nu så därför inte bloggat . . .
Men iallafall, mötte upp Lina igår i stan vid 16.00 tiden, vi gick i massa affärer och jag köpte en ny väska, en tröja, två klänningar, ett armband och ett par skor! Mycket nöjd med mina nya inköp måste jag säga!
Efter vi shoppat gick vi till Fridays i kungsan och delade på en flaska rose, så chill att bara sitta där kedje röka och snacka massa. Efter att flaskan var urdrucken åkte vi hem till Linas nya lägenhet i solna, vi åt lite middag och sedan började vi fixa oss. Kvällen var MYCKET rolig måste jag säga . . . Gick först till Linas jobb som också ligger i solna och drack gratis där, ( gratis är ju godast ). Vi satt och snackade med en kill kompis till Lina, de var mycket trevligt måste jag säga. Efter de gick vi tillbax till lägenheten, Adam kom och chillade ett tag med oss, sedan körde han oss till Studio 54 där vi dansade från 01.00 till stängning, träffade även tre roliga killar där som körde hem oss och så efter ;).

Idag vaknade jag hemma hos Lina med att de va strålande sol, så jag väckte henne för jag ville till solna parken och sola, de gjorde vi också, vi låg där ca 3 timmar och bara snackade och njöt så mysigt <3. Efter de gick vi och käkade sallad sen kom pappsen och hämtade mig och jag stooooooooooooor städade mitt rumm och ikväll blir de FILM, jobbar förövrigt imorn. . . Skulle till mamma idag men så blev de inte, åker till henne i helgen istället!

Jaja, nu ska jag ladda upp lite bilder jag har tagit igår och idag!


Puss E


MÅNDAG

Godmorgon!
Nu är jag vaken, dock väldigt trött fortfarande . . Ska väl snart göra lite frulle, klockan halv börjar våra bästa år som jag är helt beroende av och bara måste se! Ska ringa Lina också och bestämma tid vi ska mötas, jag röstar på någon gång vid 16.00 tiden, för jag vill hinna sola någon timme på dagen eftersom jag vaknade med strålande sol! :)

Jaja, nu är de 20 min till de börjar, dags att göra mig redo för solen och äta frukost så jag kommer ut snabbt när våra bästa år slutar!

Puss E


DE DÄR MED RUBRIKER

Hej!
Sådär ja, nu var filmen slut, och jag börjar bli trött igen. Trodde aldrig jag skulle bli de med tanke på att jag har sovit hela dagen. Just nu väntar jag iallafall på att mitt nudel vatten ska koka upp, va så jävla sugen på nudlar så var tvungen (a)

Imorn ska jag ju som sagt träffa Lina i stan, så mkt mer planer har jag inte. Tisdag blir de att åka till mamma, hon ville fira mig eftersom jag fyllde år när jag va bort rest! Juste, fick en tatuering av pappa och Sussie, JAG SOM SÅ LÄNGE VELAT GÖRA EN, och nu får jag den betald så skönt med tanke på att de kostar några tusen lappar att göra på ett seriöst och bra ställe!
Men iallafall så börjar jag jobba igen på onsdag, jobbar hela helgen så de suger. . .Står ut i två veckor med jobb, för sedan åker jag och mamma till Öland i 4 nätter och har de bra!

Menmen, nu måste jag springa till vattnet!

Puss E



Syster och jag <3


TILLBAKA

Hoho!
Orkar inte skriva något långt inlägg idag. Jag är iallafall hemma igen efter två veckors semester. Kom hem igår och då var jag först med Cassie och Carro, vi satt hemma hos Cassie i danderyd och drack massa rosé,  efter de åkte vi till treat och shottade och drack massa drinkar, sedan tog jag taxi till Linas jobb i solna när hon slutade vid 01.00 tiden. Efter de åkte jag och Linisen till söder, sen är de svaaaaaaaaaaart ! (a) Kan ju säga att jag kom hem 07.30 imorse, däckade och sov hela hela dagen, har bara vart uppe och ätit. Är så sliten och trött, och ikväll blir de film.

Imorn är planerna så att jag ska möta Lina i stan. Vi ska fika och shoppa ( iallafall jag ), på kvällen får vi se vad vi gör, kanske kör en bio eller tar en drink? Har iallafall en fet lön inne på kontot som ska spenderas!

Menmen, nu ska vi sätta på en ny Wallander som pappsen har hyrt!

OCH CASSIE OM DU LÄSER DE HÄR, RING MIG DE GÅR INTE ATT RINGA TILL DIN MOBIL!

Puss E

'
en ny bild på mig, är verkligen inte så blek live som på bilden! ( tur de )

RSS 2.0