MÅNDAG

Hej!
Efter jobbet idag åkte jag hem och käka middag. Mamma hade lagat as god mat så de va nice!
Gick och mötte Malin efter de, vi tog en cigg med Sanna sen gick vi hem till mig och STOR städa mitt rumm fyfan va de va onice där inne.  Dammtorka, dammsög, ren bädda och skura golven jag är så duktig :).
Mullisen åkte hem för någon timma sen, el hon skulle åka och fiska med sin boy. Gör inte ett skit för tillfället, har typ suttit och planerat sommaren med Linis. Vi ska på många äventyr 2 av dom är redan bokade och klara. Berättar mer om de en annan dag  ;) .

Imorn ska jag åka och shoppa efter jobbet, de är som en terapi för mig. Mår bra av att gå i stan själv och bara köpa massa fina kläder och skor så de ska jag unna mig med!

Jaja, nu ska jag sätta på en film och må bäst!

Puss E


haha, personal fekke för ett tag sen.

SÖNDAG/MORS DAG

Shululu!
Sitter ny duschad framför tv:n i stora mjukis kläder. Dagen har spenderats med mamma (såklart). Först gick vi en lång skogs prommis tillsammans med hundarna och Marie, riktigt fint väder ute så de va verkligen hur mysigt som hellst. Vid 17.30 tiden kom Patric hit, vi åkte och köpte kina mat för över 500 kr, haha!! Men äre mors dag så äre! Åt i alla fall middag tillsammans alla 3 och efter de har jag som sagt bara chillat i soffan.
Jobb på schemat imorn så kvällen blir inte långvarig!

Puss E

HELGEN

Tja!
El, godmorgon. Tänkte berätta lite om min helg;
I fredags efter jobbet gick jag och fikade med en gamal vän, mycket trevligt va de ;). Sen mötte jag upp Linn vid 19.30 tiden, vi gick och mötte upp några från jobbet sen gick vi och tog en öl (som blev till väldigt många). Sen efter de vidare till 4 olika ställen i stan, haha alla blev fulla och glada va as kul! Kvällen slutade med att jag Fabian Linn Marcus och Tommy satt vid vattnet 5:00 och drack 3,5or!!!! hahahhaha. . . Vi tappade 4 pers på vägen, slutligen va de bara 5 tappra kvar. haha. . .
Precis innan jag skulle ta taxi hem vid 6.00 tiden upptäcker jag att mina cigg är slut, va ju så röksugen så jag får syn på en kille tvärt över gatan , så jag skriker "UUUUURSÄÄÄKTA har du cigg??!"  får svaret "neej men snus blir de bra?" hahaha han går över till min sida av gatan och vi börjar små prata lite, kände verkligen igen han va as läskigt visste att jag träffat han förut så jag frågar "vart har vi träffats? känner igen dig!!" haha så pinsamt då kommer de fram att han spelar Jorge Salinas Barrio i Snabba cash !!!!! Trevlig va han i alla fall, fick mig massa kramar :D.

Inte svårt att lista ut vad jag gjorde igår. . .  HEMMA OCH CHILLA, så soft köpte pizza och cola som jag gottade mig me framför tv:n. Somnade i bra tid. Idag är de mors dag så Patric kommer hit ikväll, vi ska bjuda mamma på middag! Tror de blir kina mat! Så GRATTIS BÄSTA MAMMA PÅ MORS DAG! <3333333333333

Puss E


där har vi mitt ragg

SLITEN

Berättar om min fredag imorn. Orkar inte blogga idag, sliten är bara förnamnet!


BILD


TORSDAG

Tjena!
Har jobbat idag som vanligt. De flöt på mycket bra idag måste jag säga. Har gott en ny utbildning denna vecka på jobbet som innebär massa nya arbets uppgifter! Mycket roligt :).
Så mycket mer har väl inte hänt denna vecka. . . Imorn är de fredag=helg, as nice! Ska spendera min fredags kväll med Linn från jobbet. Vi ska dricka massa Rosé vin och ha de myys! Får se hur kvällen slutar, vi lär ju hitta på ngt skojsigt.
Vad händer mer i helgen hmmm, lördag är typ oplanerad med på söndag ska jag och Patric uppvakta mammi eftersom de är morsdag. Tror vi skulle bjuda henne på middag och så, de är hon värd!

Nu ska jag ta mig en dusch, sen blir kolla på BellaTyra show!

Puss E 

OKEJ DÅ

Hoho!
Fick ett litet (stort) ryck att börja blogga igen. Eller, ja lite tjat av vänner va väl de som fick mig att sätta mig och skriva här igen hihi!
Måndag idag då, var helt död imorse sov ca 2 timmar inatt. Hade verkligen ångest igår kväll , kan få de ibland när jag tänker för mycket att jag måste somna så då går de inte. . . Klockan var väl 4.00 när jag kollade på klockan än sista gång så ett tag efter de somnade jag och klockan ringde sedan 06.30. Var bokstavligen ett lik när jag gick upp. Usch har haft de kämpigt idag på jobbet :( .
Sitter i alla fall hemma nu, är as trött. Små pratar lite med Josef på msn, hihi hitta ingen roligare ;). Ska sova om ett tag tror jag klarar inte att va vaken mycket längre.
Imorn efter jobbet ska jag träffa Malin, hon ska hjälpa mig att färga min utväxt. Är helt ljus i botten AS FULT.

Roligare blev de inte!

Puss E

haha jag just nu, sliten och fin!


SNART SÅ

Imorn då jävlar ska jag skriva som en tok!


!!

KOMMER BÖRJA BLOGGA IGEN INOM KORT!!

!


RSS 2.0