ONSDAG

Hallå!
Ja vad gör jag hemma så här dags kan man ju undra, slutar ju 17.00 på jobbet.  . . De är så att jag gick hem vid lunch idag FÖR JAG ÄR SJUK! Buhuhu . . . Känner mig febrig och sen har jag ont i halsen så de suger . . .
Så nu blir de att lägga sig med massa täcken och kolla andra och ph!

Tråkigt inlägg så bjuder på lite ego bilder från idag!

Puss E



ofixat och ofärgat hår. Nästan inge smink och bara jävligt sliten men jag bjuder på de

TISDAG!

Hej!
Har inte alls mycket att skriva idag (som om jag brukar ha de?). . .
Iallafall mötte upp Sanna, Ida, Nichole, Carro, Ellen och Malin i centrum när jag hade slutat jobbet. Vi gick och käkade mat och satt och snacka lite skit. Efter de kom Fia och jag hon och Sanna gick och sola, så jävla sönt!
De är väl de som hänr haha roligt liv jag vet.

Imorn när jag slutat tänkte jag åka in till stan och fixa lite saker. SANNA FYLLER ÄVEN 20 IMORN!!!! Dock ska vi inte fira hennes förens fredag . . . :) Men ja, har lite saker jag ska fixa så de blir att åka in till stan efter  jobbet som sagt (vadå åka in, jag jobbar ju föfan i stan). Ska kolla med Miggi om hon vill följa med, skulle va nice att träffa henne!

Nu ska jag glo på tv sen sussa sött!

Puss E

SOLNING

Hoho!
Sådär ja. Har vart och solat med mamma och Yvonne nu. Ska komma igång med solningen nu till våren då man börjar klä av sig lite kläder ;). Man har ju ingen lust att va en blekfis då!
Tog iallafall en cigg med Sanna nyss, vi planerade lite mys för imorn kväll då vi ska äta middag tillsammans ute sedan sola igen. Me like. Blir att möta upp henne vid 18.00 tiden efter jobbet.

Nu ska jag kolla tv sedan sussa sött!

Puss E



sanna och jag för mååånga år sen!

MÅNDAG

Tjaba!
Har jobbat som vanligt idag. Var så sjukt trött när klockan ringde imorse, trodde de va ett skämt fan! Hatar omställning av tider suuuck. Gick förvånads värt bra idag på jobbet, även fast jag va trött.
Träffade Jossan på bussen hem, ska kanske rekrutera henne till mitt jobb, wihoo vi gick ju i samma klass på/i (vad säger man?!) gymnasiet så är van att träffa henne på dagarna så de skulle va hur kul som hellst att få börja göra de igen (: . . .

Väntar på att mamma ska komma hem nu, hon är och tränar. Hon skulle köpa med sig sallad hem så de ska bli gott! Ikväll blir de att kolla på tv sen sova i bra tid, är väldigt trött redan nu.

Har inte så mycket mer att säga!

Puss E


SÖNDAG

Hejhej!
Va och shoppade med mamma i kista. Köpte två shortor(stavning?), två bas linnen och en grå kavaj :).
Inget av de jag köpte va nödvändigt men va bara tvungen liksom hihi.
När vi va färdiga i kista så åkte vi och köpte mat, gottigott.
Mamma åkte nyss och jobba och själv ligger jag i min säng med hundarna och käkar godis chillchill.
Blir att kolla på tv, sen försöka somna i bra tid så jag orkar upp imorn.

Inte så mycket mer att skriva!

Puss E


TILLBAKA

Hello!
Va ett tag sen jag bloggade, men de känns inge kul att blogga om de inte finns något kul att skriva om? Jobbar ju hela tiden MEN ska fan börja blogga igen , FÖR DIN SKULL MALIN!!

Söndag idag dåra, helgen har vart helt okej faktis. I fredags va jag först hemma hos Malin, hon fyllde 20 barre så vi va några brudar som satt där och föra och stöka, sedan skulle alla vidare in till stan. Väl inne i stan mötte jag upp Steffi, Miggi och Sofie på Engelen eftersom Miggi skulle firas också (fick ge dom halva kvällen var). De va väl sådäääär på Engelen, så  Sofie och Steffi drog (as torra människor). Jag och Miggi fick såklart as roligt då haha. . . Shitt inga detaljer TACK! Mötte iallafall Amme i stan efter Engelen, stod och snacka i någon timma skit längesen jag såg muppen så de va kul. Sen åkte jag och Miggi hem till henne i skogås å sussa gott!

Igår så va jag med min Malin, vi åt kebab pizza med min mamma sen skulle vi dricka. Haha gick as dåligt för mig, fick i mig 2 glas vitt sedan gick jag och la mig så en taggad Malin åkte vidare istället, jag va en kärring igår (:

OCH slutligen . . . Idag är de söndag och de är allas hat dag för helgen snart är slut med tro de eller ej JAG ÄLSKAR SÖNDAGAR! Tycker de är så chill man ligger i sängen hela dagen och bara är. Softa på hög nivå och sånt är så skönt efter en vild party helg. Så ja, chilla idag sen kanske jag ska till kista med mamma fram mot kvällen och shoppa, får se hur de blir!

Jaja, för långt inlägg!

Puss E




Amme och jag, bilden är INTE från igår haha . .

TISDAG

Får lust att blogga, men vet inte vad jag ska blogga om . . . Känner mig tom som människa för tillfället . . . Tror jag saknar Miggi För mycket . . . Bor ju i berga nu igen, och är så van att ha henne här när jag väl vart här liksom . . . Men ska träffa henne på lördag iallafall, kommer bli bäst! Vi har så mycket att prata om känns de som (även fast vi pratar minst 1 gång varje dag). De känns som hon lever "sitt" liv nu och jag "mitt" på ett konstigt sätt, fast även är vi så nära vänner . . . Båda jobbar så mycket och jag bor liksom 1tim å 20min från henne med tåg typ, surtsurt att ha sin bästa vän så långt ifrån än . . . Men en sak är säker, våra minnen är BÄST, och vi kommer förbli lika bra vänner föralltid!

RSS 2.0