BILD

En härlig bild på mig Fidde och Jojje, Gotland vecka29 sommaren 08!


SÖNDAG OCH JAG ÄR PIGG?

Hejsan!
Lagomt sliten efter en väldigt intresant lördag ^^ haha. . .
Åkte ju hem till Cassie igår kväll, möttes av mat på bordet som Isa och Cassie redan hade fixat, sötisar! Vi tre satt och åt och drack vin, sedan kom Isas tre tjej kompisar, börjar med att jag gör värsta tabben genom att gå fram till en av tjejerna och sträcker fram handen och säger  "Emma". Haha. Malin som hon hette sa lite generat -vi har träffats förut. Dumm som jag är svarar jag " aahaaaaaaa har vi " . . Hon ba ja många gånger ! Haha. . .
Jag har träffat så många människor i mina dar att jag lätt glömmer bort vissa ansikten, inte för att va dumm. Tro mig!

Iallafall vi va totalt 6 tjejer som satt hemma hos Cassie och drack vin, vi hade verkligen as trevligt, blev mycket skratt och tjejsnack! De slutade med att jag tappar mobilen i toan, Cassie går in på toan och, ja ni kan tänka er. . . En av Isas kompisar däckar mitt på köksgolvet, Malin sitter och stor bölar. . . Isa står på fotöljen och verkligen skakar loss. . . Och Isas andra kompis befinner sig ute på ballen med en cigg i handen stort sätt hela kvällen . .
MEN trotts allt så hade vi kul . . Haha..

Cassie och jag sparckade ut alla redan vid 1 tiden, vi gick sedan och la oss direkt! Vaknade vid 9 imorse, gick upp och åt frulle, pratade om gårdagen och de kom fram vissa saker som verkligen gjorde oss riktigt förbannade! Bruden är ju inte direkt älskad av mig och Cassie nu iallafall, idiot verkligen . . .
Mamma kom iallafall och hämtade mig vid 2 tiden, åkte till donken och köpte en cesar sallad, och sedan körde hon hem mig till vallentuna där jag även befinner mig nu!

Bilder från i torsdags kommer inom kort!

Puss E

SEG FREDAG

Hej!
Ska bara kolla vem som vinner let´s dance, sedan sova!
Imorn ska jag nog vara med Cassie, dricka lite vin och äta middag eller något. . myyyyys!

Puss E


Jag och Cassie på bilden, ca 1år sen!

FREDAG

HoHo!
Bakis som jag vet inte vaaaad.
Kvällen igår började med att jag mötte upp Cassie och Alina i stan, vi åkte sedan hem till Alinas pappa och lagade mat, de blev klyfftpotatis, kött och en as god svampsås till! Vi drack även ett underbart rött vin till, måste fråga Alina va de hette för de va verkligen superduper gott!
Efter maten började vi fixa oss och så, snygga som vi blev började vi dricka ennu mera vin, vi hade värsta festen bara vi tre, stog och dansade och sjöng. Sen vid halv 11 tog vi en taxi in till sveavägen där skivan var. Cassie och jag hittade snabbt en scen  som vi hoppade upp och dansade på!
Hade iallafall sjuuukt roligt där inne, träffade på mycket människor som man inte sätt på ett tag, och även alla mina chix va där så de va roligt som fan.
Tänker inte gå mer in på detaljer om kvällen, haha. . .
Kvällen slutade iallafall med att jag tog taxi hem med en sötis  ;)

Idag va jag hemma från praktiken, min fot mådde inte så bra efter all dans igår kan man säga, så istället ska jag vara på salongen två dagar på lovet och hjälpa till. . .
Mamma kommer hem om en timme, hon köper med sig mat från golden då, kan verkligen inte bestämma mig vad jag är sugen på, har dock inte ätit på hela dagen men nu börjar jag bli sugen på mat , de lutar åt pizza, riktig bakis mat!

Alina ska skicka massa bilder som vi tog igår, har ju inga nya bilder på mig så tänkte jag skulle lägga upp massa senare eller imorn!

Puss E

BILDER

Tänkte lägga upp lite bilder från mig genom åren!

Bilderna är tagna från jag var 13 år till jag va 17 år

       

Ja vad säger ni? Visst kan man verkligen förändras?

GRATTIS MALIN

Hej bloggen!
Klockan är nu 15.26 och jag sitter och väntar på att min buss ska gå ( 16.13 ).
Idag har jag vart med min Malin som även fyller 19 idag! Grattis igen älskling <3 Sanna kom även förbi ett tag och gjorde oss sällskap :)
Ska ta bussen ner till centrum för att sedan ta tåget in mot stan där jag ska möta Alina och Cassie, vi ska sedan åka till Alinas pappa i solna och äta middag, dricka vin och fixa oss inför kvällen. Så mys! Vi ska ju på Fridas och Maddes skiva ikväll så de bli nice!

Har inte så mycket mer att berätta, skriver imorn eller på lördag om hur kvällen va!

Puss E

HAHA

Hahaha så jävla rolig kväll, bara Mickis som förstår!
Bilderna får mig verkligen att skratta!

- Sommaren 2007 på Towas 18års dag, alltså snart två år sen!





TILLBAAAKAA

Hejhej!
Lite roligt att man inte skrivit på två veckor, men läsar anntalet är fortfarande kvar.

Iallafall, orkar inte blicka tillbaka och berätta vad jag gjort dom här två veckorna då jag inte skrivit, varför jag inte skrivit är bara helt enkelt för jag inte hafft någon lust, så blir de ju ibland och som sagt, denna blogg är till för mig, inte för er så tänker inte förklara mig mer invecklat heller.

Idag har jag iallafall vart på praktiken först, mötte Mickis ett tag också när hon slutat, sedan åkte jag hem till min mamma och sussa, hon kom hem vid 17.00 tiden, då åkte vi till täby och shoppade lite smått och gott. Jag blir verkligen på bättre humör när jag köper nya saker, de låter sjukt men de är som en sorts terapi för mig, kläder skor väskor och smycken är verkligen JAG!
Imorn är de Fridas och Maddes skiva, temat är vitt och jag har redan klart vad jag ska ha för kläder, och även skor! Kommer inte köra på högklackat som jag skulle velat eftersom de är snyggast till klänning och det är för att jag har gjort illa min fot, så de blir ett par låga snygga skort istället.
Innan skivan ska jag Cassie, Alina och kanske Ida och Nichole vara hos Alinas pappa i solna och dricka vin, de blir mycket skönare att åka in till stan sen från honom.
Ska verkligen inte dricka mycket eftersom jag ska upp till praktiken som börjar 09.00 på fredag, SUCK!

Ser iallafall fram imot imorn kväll, alla mina sötisar kommer va där! Även Linis! Jag ska dansa så mycket att jag inte ens kan gå på min fot dagen efter! Haha!

Puss E



SJÄLVKLARASTE S-SKIVAN!!!

Ja ni läste rätt, den 22 april smäller de på metro! Vi snygga frisör tjejer ska självklart ha sthlms bäsa och galnaste skiva! Vi är ett gäng härliga tjejer som äääälskar att spåra och dansa på borden, så självklart ska just DU skynnda dig och säkra din biljett hoss mig!

Temat för kvällen är bokstaven S, så om du är snygg kontakta mig för biljett köp.

Emma Sirén @ fejjan


TISDAG

Hej!
Är änligen hemma efter en lång och faktis tråkig dag på praktiken. Hade verkligen ingen lust att  vara där idag, men va så ialla tvungen. . . .
Lunchade iallafall med Mickis, de va lika trevligt som vanligt. Blev Anjas som alla andra tisdagar, STANDARD veerkligen men vi gillareee, eller inte Mickis idag iallafall, hon åt som en myra!!

Ikväll står de tv på schemat, ingen träning som alla andra tisdagar, och de beror på att jag helt enkelt inte pallar komma hem klockan 22.00 som jag har gjort alla andra tisdagar. .  Så denna tisdag har jag ledigt från träningen! På tv ikväll blir Rosings pinsamma pogram ( sorry baby, jag har döpt om de ) sedan efter de blir de andra avenyn yeaaah. Kan sammanfatta min kväll med stort C! För dom efterblivna menar jag givetvis chill. . . ;D

Måste ringa Mickis sen, har lite nyheter! Hahaha

Puss E



Hahahahaha, bilden förklarar allt

MÅNDAG

Hej bloggen!
Är hemma i vallentuna nu igen. Har precis ätit flingor med yoghurt och nu sitter jag å kollar på top modell 3.
Funderar på att åka och träna ikväll, men vet inte riktigt om jag orkar så jag får se hur de blir med den saken. . . Om jag nu väljer att va hemma tänkte jag nöta massa olika filmer, kanske göra ansikts mask, fotbad, skrubba kroppen och måla naglarna. Menmen, får se som sagt!

Har ju vart ledig idag, men imorn är de praktik så får passa på att slappa lite idag!

Puss E

!

Vill upplysa dom som läser min blogg att den är inte till för att syselsätta er i att läsa om de JAG gör på dagarna. Den här bloggen är till för MIG för att jag ska kunna gå tillbaka och läsa vad jag gjorde då och då, de är faktis mycket intressant då man ser hur en själv förändras med tiden som går! Därför publicerar jag inga onödiga kommentarer där folk frågar mig om de ena och de andra, de jag skriver i bloggen är de lilla ni får veta så that´s it! Jag är alltså ingen känndis bloggare som lämnar ut hela mej för flera tusen läsare. Därför ingen idé att tycka si och så om mig genom de jag skriver, jag skriver för JAG tycker de är kul, inte för att ni som läser ska ha något att  göra . . . . .

Puss E


HIIIIIIII

Hooho!
Är verkligen mätt som en blätt nu. .
Malins mamma körde mig och Malin till tommys så åt vi, feeett gott me gratis också eftersom våran lilla langare Fia fiddeliii jobba. Haha vi satt där i två timmar. . . Drev lite me folk och sådär, fan va vi skratta helt övertrötta men de va kul.
Tror Fia tyckte de va skönt när vi gick iallafall så hon kunnde jobba i lugn och ro ;D

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska syselsätta mig med, skulle typ träffa Mickis sen iallafall!
Vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske ta en promenad elller något. Vi ska iallafall ringa vissa personer som kommer på besök snart ;) gggrrrrrrr

Helt onödigt inlägg, precis som alla andra har vart den senaste tiden haha!

Puss E


SÖNDAG

Godmorgon!
Mår väl som jag förtjänar efter den här helgen. . .
Vi hade iallafall mycket roligt hemma hos Sandra. Dock så vann världens ruttnaste slager låt. Verkliiiiiiiiiiigen ingen slager utan jobbig opera som bara är för irriterande att lyssna på. Jag ville att Måns skulle vinna såkart, hans låt va ju överlägset BÄST, de tyckte även juryn som gjorde så att han va i ledning efter alla påäng! Men jaja, har iallafall bestämmt mig att jag aldrig ska följa melodifestivalen, jävla skit låtar som vinner så de suger. . .

Iallafall, idag vet jag ej vad jag ska göra. .  Är sugen på att äta ute så jag ska kolla om någon är på att göra de! Kanske Main? Får kolla me henne när hon vaknar, hon ligger och sussar sött nu min lilla pälskling.
Kom även nyss på att jag är ledig imorn! Wihoooo! Så jag ska sova här hos mamma inatt också, så åker jag hem til vallentuna imorn. Ska träna imorn också. Behövs efter hegens alla onyttigheter.. . . .

Nu ska jag somna om någon timme till!

Puss E





Jag och Malin på min 17års dag, längesen!

LÖRDAG

Hejsan!
Mådde piss imorse när jag och Lina vakna. Haha fy faaaen säger jag bara! Men de va en mycket lyckad kväll.
Kvällen började me att jag, Mimmi, Isabe och Hanna åt middag tillsammans hemma hos Isabel, de va mycket skratt och prat så de va as mysigt! Efter ett tag kom Lina, vi alla tjejer började fixa oss och föra sedan vid 22.30 tiden va vi på folkets, de va verkligen skit roligt där, de blev mycket dricka och dans.
Vid halv 1 tiden drog jag Lina Isabel och Malin vidare till sportsbar där vi va tills stängning!
Tänker inte gå in  på mer detaljer om kvällen hahaha säger iallafall att vi spåra som faaeeeen!

Ikväll blir de middag me Mamma och Marie, sedan ska jag möta upp min Mullangullan så ska vi hem till Sandra och Kolla melodifestivalen och dricka vin me några bruuuudaaaar. Så de blir Nice!

Nu ska jag hjälpa mami med fooodeeen!

Puss E

IT´S FRIDAY

Hooohooo!
Har inge tid att skriva.
Mamma hämtar mig nu ska åka och köpa strumpbyxor sedan ska jag hem till Isabel med brudarna, börja föra, äta middag och fixa oss!
Seeedan blire spåra på folkets!

Tror dock inte ni kommer få de lika roligt som oss ikväll suckers fuckers! MOHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Puss E


GODNATT

I love you! Hoppas du inte är för full ikväl och att du kommer NYCKTER till skolan imorn min cäääjsyyy Cassie <3


TAGGADÅGLA

Shoho!
Torsdagen har vart helt chill.
Den började med att jag mötte Cassie på tåget, vi åkte tillsammans till skolan som vanligt, vi va där en timme innan vi börja haha knäppisar
Hade kundpass hela dagen, fixade Thess hår de blev superfint faktis!
Efter skolan mötte jag Isabel, vi åkte till täby och shoppade lite. De är verkligen skit mysigt att va me henne, hon e fööör underbar. Verkligen MIN flicka de!

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mig, ska nämligen va hos henne fram tills söndag. Uppskattar verkligen att träffa henne nu eftersom jag nästan aldrig gör de längre ( träffar henne varannan helg ).

Imorn är de fredag, ska till skolan först sedan sola och köpa strumpbyxor haha. . . Efter de ska jag hem till Isabel med Lina och Mimmi, vi ska föra och äta middag där sedan blir de folketshus där vi ska fira några vänner som fyller år. Känner att de kommer bli en lyckad kväll, är verkligen taggad och då blir de bannemej alltid lyckat!
Ser verkligen fram imot morgondagen, har inte festat me vissa av mina berga babes på riktigt länge, så de kommer bli niiice. . . Saknar min mullangullan lite extra mycket, men som hon sa, - vi spårar tillsammans imorn! <3

Meeeeenmen, nu ska jag gå och packa mina kläder jag ska ha me mig, peace!

Puss!

TORSDAG

Goooodmorgon!
Fuckktuuup, vill bara upplysa om att jag vaknade för 20 min sen, alltså halv 7! Börjar 11.00 liksom kuuuuuuuuuul.
Kan de bero på att jag somnade halv 10 igårkäll?!

Så jaaaa vad ska jag göra nu? Börja fixa mig kanske sedan ringa Cassie och säga att vi åker tidigare till skolan idag och busar. De låteeer braaaaa!

Puss E

ONSDAG

Heeej!
Har inte skrivit här sen i måndags, och de beror på att jag va på praktiken hela dagen igår, sedan efter de åkte jag och träna direkt så jag va inte hemma förens vid 21.00 tiden, och då somnade jag direkt haha. . .
Idag har de vart skola som vanligt, gjorde verkligen inget speciellt idag, kunnde lika gärna va hemma känndes de som så de va inte så faannyyy. . .
Men iallafall så åkte jag hem direkt när vi slutat, och efter de har jag bara legat i soffan och degat, är alltid trött på onsdagar vet inte varför?

Imorn är de redan torsdag, då börjar jag 11.00 , har kundpass hela dagen så de är nicee. Ska fixa Thess hår som har blivit lite för guld när hon slingat de hemma, så jag ska lägga i en silvertoning som dämpar dom för varma nyanserna.
Efter skolan ska jag åka till täby c och shoppa lite saker som behövs, sen åker jag hem till vallentuna och packar kläder sedan kommer mama och hämtar mig ( ska nämligen vara hos henne denna helg ).

Har väl inte så mycket mer news nu, bjuder på ett par härliga sommarbilder!

Puss E


MÅNDAG

Hallå där!
Redovisningen gick hur bra som hellst. Får se vad de blir för betyg sen, sattsar såklart på ett mvg!

Iallafall har precis ätit korv och mackaroner med brockoli, inte världens gorme mat men jag överlever haha.
Sitter iallafall och chillar nu, klockan 19.00 ska jag och Sussie iväg och sola och träna. De är faktis jätte skönt att åka iväg på kvällen och röra lite på sig, sen solar man duschar lite och sådär!

Bestämmde även med Isabel idag att vi ska föra och äta middag tillsammans på fredag, på kvällen sedan ska vi till folketshus och fira några vänner som har hyrt lokalen där! Temat för kvällen är Vitt/silver klädsel med antingen hårband,rosette eller hängslen för tjejer, killarnas har jag inte koll på men jag har iallafall ingenaning alls om vad jag ska ha på mig. . . Är ju så att jag inte vill ha på mig något gammalt när jag ska iväg på sånna saker så jag tänkte köpa någon vit/silvrig klänning med ett silvrigt hårband till, och på fötterna blir de ett par höga pumps :) Troooor de kan bli snyggt, är ju mest för guld och svart eftersom jag personligen bara bär guldsmycken, men man får väl offra sig för kvällen liksom! :D

Nu ska jag iallafall slänga iväg ett sms till en sötis!

Puss E



Jag och Isabel <3

LIVE FRÅN SKOLAN

Hoho!
Sitter i skolan med Alina, vi håller på att göra färdigt våran redovisning som är i eftermiddag. . . Vi ska redaovisa om mode på 1800 talet, alltså om smink frisyrer och kläder!

Iallafall, om 15 min är de lurreeeeeeee så vi ska väl dra nu!

Puss E OCH A

SÖNDAG

Godmorgon!
Har inte skrivit här sen i torsdags tror jag? Över helgerna tycker jag de inte är så kul att sitta vid datan, så de är därför.
Iallafall i fredags hade jag skola mellan 09.00-13.00, stannade kvar i skolan men Cassie hon färgade min utväxt sen la vi i en toning på längderna eftersom de röda i mitt bruna hade dämmpas lite, så nu är jag röd igen så coolt! :)
Efter de gick jag till centrum och mötte Ida och Sanna, vi gick och köpte middags mat eftersom vi skulle äta middag hos Sanna. De blev kött, pommes, bea och en fetaostsallad! Muuums. Vi hade iallafall hur mys som hellst. Vid 19.30 tiden kom Malin,Malin,Hanna,Hanna,Carro,Linn och Towa också. Vi började föra och stöka! Hade verkligen skit kul!
När alla hade blivit fulla och glada åkte vi till soprtsbar och dansa. De va verkligen skit kul där.
Vid stängning blev jag och Sanna hämtade, vi åkte hem till henne och sov. Haha jag somnade med ALLA kläder på nere vid hennes fötter (?) Alltså jag låg liksom åt andra hållet på kortsidan om man säger så. Helt störd menmen . . . .

När vi vaknat kom pappa och hämtade mig och Sanna. Vi va bara här hemma hos mig i vallentuna hela dagen och kvällen igår! Sköönt faktis. Åkte och hyrde några filmer och sådär.

Just nu ska jag äta frulle, och kanske väcka Sanna som ligger och snarkar i min säng! Haha . . .

Puss E

TORSDAG

Hohoo!
Ja nu är man äntligen hemma, har vart i skolan mellan 11.00-16.00 idag, sedan gick jag till centrum och köpte mig två par skor och en midjekjol. Mycket nöjd med köpten!
Efter de hämtade Sussie mig, vi åkte hem och åt lite sedan iväg till gymmet. Idag har jag tränat i två jävla timmar är heeeeelt död nu, sedan solade jag även. . .

Imorn är de sista skoladagen denna vecka, har skola mellan 09.00-13.00. Efter de ska jag följa me Ida när hon ska göra sina naglar, sen ska vi hanlda middag och efter de åker vi hem till Sanna, fixar oss äter mat och förar! Sedan får vi se vad som händer senare på kvällen. De ska iallafall bli riktigt mysigt!

Menmen, nu ska jag hoppa in i duschen sedan packa kläder som jag ska ha på mig imorn kväll eftersom jag åker direkt till Sännaaaa!

Puss E


ONSDAG

Hejhej!
Blir verkligen inte mycket inlägg på veckodagarna, har så mycket me skola och andra saker då!
Men iallafall, va i skolan mellan 8.00-14.00 sedan gick jag och Ida ner till centrum och kollade i affärerna sedan mötte vi upp sanna och sannas systerdöttrar Nea och Elma, så himmla söta. Vi gick iallafall och satte oss på Anjas och snacka lite och så, vi planerade även att vi kanske skulle va hemma hos Sanna på fredag och dricka och umgås, några tjejer sådär bara! :) Myyys. Tror jag även åker hem till henne direkt efter skolan på fredag och köper med lite mat till oss.

Jaja sedan kom pappa och hämtade mig och nu är jag hemma i vallentuna.
Väntar på att Sussie ska komma hem, hon och jag ska ta en lång kvällsprommis! Jag rekomenderar verkligen 45 min prommenader, de är så bra för kropp och hälsa! Lovar att om du går ut minst en halvtimme varje dag kommer du känna dig mycket fräshare. Jag tycker iallafall att alla borde testa!

Iallafall, nu ska jag byta om, sedan ut i kylan!

Puss E

TISDAG

Hej bloggen!
Idag har de vart fullt ös...
Dagen började med att jag hade praktik mellan 09.00-18.00, hade kunder hela dagen, en av dom va en jätte söt tant som jag permanentade och klippte, hon gav mig 500 i trix! Har aldrig vart me om att någon jätt mig så mycket, hon va iallafall super trevlig och blev väldigt nöjd med de jag gjorde på henne !
Lunchade även med Ida, trevligt trevligt.

Efter praktiken kom Sussie och hämtade mig, vi åkte direkt och tränade, efter de solade vi sedan duschade och massa saker så vi va inte hemma förens 21.00 tiden ( alltså lagom till andra avenyn ) så jag kollade självklart på andra, sedan åt jag middag och nu sitter jag här och ska snart sova gott, för imorn börjar jag 08.10!!

Jaja mer imorn!

Puss E

GODKVÄLL

Hola!
Spelade nyss kort me pappa och Frida, och jag måste säga att jag verkligen hade fitt-otur! Haha blir typ irriterad när jag tänker på de.
Måste verkligen gå till praktiken imorn, spelar verkligen ingen roll om jag har feber eller ej för allt vi gör i skolan ( inom frisör alltså ) är så jäkla viktigt nu eftersom om ett tag ska vi ut i de riktiga arbetslivet. Så nu är de bara ta in all minsta lördom man får chans att ta del av!
Så så äre.....

Har förövrigt kollat på tre filmer idag, haha så slappt. Bestämmde föresten med Isabel att vi ska göra något i helgen, antingen fredag eller lördag, typ äta middag dricka lite vin sedan kanske gå ut. Myys jö!

Ska leta efter någon bra film nu, min pappa skulle kunna käna pengar på att hyra ut alla sina dvd filmer, han har säkert  över 600 filmer, plus alla möjliga boxar av olika serier som gott.... Hans måtto måste vara att köpa istället för hyra, men de är skönt för de finns alltid något bra att kolla på här hemma.

Slutbabblat!

Puss E

MÅNDAG

Hallojsan!
När min klocka ringde i morse klockan 7 kännde jag verkligen att jag inte mådde nå bra, så jag valde att stanna hemma idag så jag är riktigt utvilad och frisk tills imorn då vi har praktik!
Iallfafall har precis kollat på en film, 13 snart 30! Den va skit bra, fan va jag böla i slutet haha.
Jag ska inte göra något speciellt idag, ska bara ligga i soffan och kolla på massa olika filmer, myysmys.

Saknar min Cassie! Hon kommer hem från thailand torsdag morgon så hoppas hon kommer till skolan samma dag så jag får krama på henne.




Jaja, nu ska jag göra frulle!

Puss E

BABES

Va tvungen att ladda upp denna bild på Lina och Isabel, så snygga!
Älskar er, leka ihelgen?


GODKVÄLL

Hoho!
Kul att man känner att febern börjar stiga, IGEN. Kan jag inte bara få bli frisk?! Förstår riktigt inte vad problemet är med febern som kommer och går, lämna mig ifreeeeeeed.
De är skola imorn, känns viktigt att gå men får se om jag är frisk eller inte. Om jag har feber stannar jag hemma, annars måste jag gå. . .

Är hemma i vallentuna igen, känns skönt faktis. Även om mamma alltid kommer va nummer 1 känns de endå bättre att bo här, de är svårt att förklara med de är bara så. . .
Iallafall vi har precis suttit allihopa och spelat kort. Gick förövrigt skit dåligt för mig haha. Får väl skylla på att jag är sjuk och inte kan tänka riktigt klart då ;) hehe.

Ikväll blir de beck, eller ja om en halvtimme. Hej svejs!

Puss E


Föresten, kolla vad jag hittade i min data, måste va min undebara syster Hanna som har vart i farten :) <3


GODMORGON

Hej!
Idag sov jag riktigt länge, så skönt!
Kom väl hem vid halv 1 tiden igår, blev en lugn kväll hemma hos Steffi med Mickis Bella och självklart Steffi.
Bra slut på detta lov helt enkelt eftersom jag inte gjort ett skit annars. Menmen, imorn börjar skolan igen och de känns väl inte sådär jätte kul.

Iallafall så väntar jag just nu på att mami ska komma hem, hon ska köpa med sig en cesar-sallad från donken som jag ska äta! Är de bara jag som tycker att den salladen är så jääävla god?

Thihi, nåvel hörs senare sötisar!

Puss E

   

RSS 2.0