TISDAG

Hola bolla!
Sitter här i min kära säng just nu och funderar på vad jag ska gÖ. Ska nog ringa och tärra Miggi snart, behöver min dagliga dos av kvinnan.
Idag har jag iallafall jobbat känndes riktigt bra faktis, dagen gick as snabbt och jag va på toppen humör.
Så mycket mer har faktis inte hänt, eller JO juste när jag stod ute och rökte på rasten med Linnea såg vi David han som va me i hey baburiba och är pogramledare i let´s dance. Lite coolt faktis, han e ju så jävla rolig. . . Han stod iallafall brevid oss och rökte lite pirrigt haha!! Dagens händelse liksom ^^.

Jaja, ska ringa Miggi nu sen tvätta bort sminket och sätta på en bra film!

Puss E

MÅNDAG

Hello!
Orkar inte blogga ikväll. . .
Måste sova efter en lång jobbig dag på jobbet!

Puss E


Emma Sirén


SERIÖST PRAT

Jag är verkligen skit glad för Mikaelas skull att hon har pojkvän. Men två saker får mig att bli orolig;

1: Hon vill göra slut med mig på facebook och ha B:s namn istället för mitt!

2: Hon knäcker ur sig "så mysigt så kan han och jag åka hem till mig i skogås och sova, så nära och lalala". För dom som inte vet har jag och Mikaela bestämt att jag bokstavligen ska bo hos dom eftersom jag inte klarar mig utan henne. Men nu har hon tydligen bytt partner!

Huvudsaken är väl kanske endå att vi är bästa vänner!

MIGGI



MIGGI VA SÅ PIGG NÄR VI ÅKTE HEM INATT! HAHA


BILD

Kollade igenom min blogg nyss,
och ja la märke till att alla bilder jag har uppe på mig själv har jag så jävla mycket smink.
Så ja, för de MÅSTE jag lägga ut en osminkad naturlig bild!



SÖNDAG

Tjenamors!
Har ingen röst idag, jag är så smart gick ut igår även fast ja va sjuk heeeeh. Men kul hade vi, så de vare värt!
Började med att jag mötte upp Miggi i stationen, sedan tog vi tåget till östra och sen bussen till fridhemsplan. Jag och Miggi gick till Starbar, sen kom H och hans kompis dit. Vi satt och drack öl och hade de as trevligt. Och sen kom Miggis B dit! Haha riktig rolig kväll. Folk spårade ut T O T A L T haha, spydde grina och va jävligt gulliga haha men jag gillare, sånt händer :) . Träffade även Emad, riktigt längesen han är alltid lika glad när man träffar han, på tal om Emad, jävlar vad länge jag kännt han nu! Funny!
Haha J U S T E , No Ice va där också ( bara miggi som fattar ) "jag känna dig! Vart eller?" Hahaha sen ba "Jag känna han, längesen fest" bra svenska gubben hahaha. . . Fan vi dog av garv när vi såg han, fyfan va kul!
Jag och Miggi valde ut ett offer för kvällen också, alltid lika kul att mobbas :).

Jaja, slut svammlat om igår. Är hos mamma fortfarande, ska sova här tills imorn. Hennes kille är här och fixar min data, så snällt! Ska ringa Miggi dirr när hon slutat, JAG HAR ÅNGEST!!!!

Puss E

p.s förstår om ni inte fattade så mkt av detta inlägg

PLANERING

Hej!
Fan vad jag garva när Miggi ringde. Hon försov sig till jobbet imorse, fick mig en bild där hon springer runt och gråter och inte vet vad hon ska göra hahaha min sötnos!!!
Så ska inte möta henne i stan, utan möter henne här i berga istället då hon måste hem och fixa sig. Så vi åker tillsammans in till stan sen. Myys!
Får ångest, vet inte vad jag ska ha på mig ikväll, vi ska liksom inte gå ut och clubba, bara sitta och chill dricka, så man vill ju inte sattsa med klänning och grejer liksom.  Tror jag ska ha lack leggins, sen en tunika över bara sen till de svarta stövlar, enkelt och snyggt!

Mamma har inte kommit hem ennu, de suger. Ringde henne nyss då sa hon att hon skulle komma hem om någon timme, blir väl att hon köper med lite lunch samtidigt JAG ÄR HUNGRIG!

Ska försöka ta lite bilder ikväll!

Puss E


LÖRDAG

Godmorgon!
De är nog bara jag som är uppe nu, eller Miggi står iförsej på jobbet nu men alla ni andra ligger nog i sängarna och mår så piss efter fredags kvällen. Hoppas ni vaknar med feting ångest och spyr upp inälvorna! :)

Som sagt, Lördag idag och jag gillare. Väntar på att mamma ska komma hem, hon sov i lägenheten på Lidingö inatt. Vill att hon ska komma hem, ska tvinga henne åka till centrum el Arninge med mig, vill köpa något!
Sen ikväll ska jag möta Miggi i stan, typ vid 18.00 tiden. Vi ska äta middag och ta en öl FÖR mys. Hennes lover och en gammal kompis till mig möter vi upp sen, undrar hur kvällen slutar?! ;)

Jaja, nu blir de äta frulle sedan gå ut me hundarna!

Puss E


MOHA

Sitter och garvar åt Amarican pie just nu, så jävla bra!
-
Sen blir de sova sova sova!


FREDAG OCH JAG BLOGGAR

Hello!
Bloggning har inte vart min starkaste sida på senaste. . . Men så säger jag alltid. . . Bloggen är inte de jag sätter i första hand, och de är därför de kan bli en lång tid mellan mina inlägg, men jag gillar endå att skriva av mig. Men bara på mina villkår!

Fredag idag dåra. Sitter hemma hos mamma just nu. Är sjuk, eller ah börjar bli frisk nu men är endå hemma ikväll. För tillfället sitter jag och dricker cola light och kollar let´s dance, måste erkänna att jag tycker pogrammet är hur bra som hellst. Jag älskar ju själv att dansa, men inte sådan pardans kanske hehe!
Blir som sagt en chill kväll med hundarna, mamma är i stan och partar de är hon värd! Imorn ska jag iallafall in till stan vid 18.00 tiden och möta Miggi, vi ska äta middag tillsammans och ta en öl. Ska träffa hennes kille också och hans kompis, så de blir kul!

Jaja, nu ska jag konsentrera mig på tv:n!

Puss E


RSS 2.0