BILD



Haha, min kära Michaela.
Bilden väcker så sjuka minnen!


BILD



Haha, min kära Michaela.
Bilden väcker så sjuka minnen!


ONSDAG

Hoho!
Har hunnit med en hel del sen jag kom hem från jobbet. Älskar att få mycket gjort på kort tid!
I alla fall när jag kom hem böt jag om snabbt till mjukis byxor och träningsskorna, sen gick ag ut på en Pw. Var as skönt, speciellt eftersom solen fortfarande var framme.
När jag kom hem igen lagade jag mat. Gjorde fisksoppa med lax och räkor i SKIT GOTT vare. Enda minuset med det är att min lägenhet stinker firre nu haha. Så håller på att vädrar här för fullt.
Sen har jag städat, diskat, dammsugit och sånt jag gör varje dag. Så nu sitter jag i en städad lägenhet som luktar fisk, mys.
Nu ska jag lägga min i soffan och glo på BB. Efter de blir det bada och sussa sött.

Imorn efter jobbet ska jag åka till Åkersberga och träffa mami. Hon ska följa med mig till Nordea för ska byta till dom från Swedbank. Fråga mig inte varför, tycker typ deras bankomatkort är finare haha skäämmtaaaa.

Ha en trevlig kväll!

Puss E

HELGEN I BILDER


MÅNDAG

Hejsan!
Fan vad dagen på jobbet sööög. Gick runt som en sombie, hade inte sovit en enda minut natten till idag så var så trött. Efter jobbet åkte jag i alla fall in till stan och mötte Miggi. Vi mötte upp Malin och barnen sen gick vi till Östermalm och fikade, Patti kom även förbi en sväng. Åkte typ hem vid 19.00 tiden. Har gjort mat och städat här hemma och nu sitter jag med ögonbryns färg. Ikväll kommer jag somna tidigt, känner att jag knabbt kan hålla ögonen öppna. Ska typ bättra på brännan lite = brun utan sol sen lägga mig i sängen och kolla tv och sova.

Nu måste jag ta bort färgen!

Puss E

HELGEN

Hej!
Har verkigen inte orkat skriva något här i helgen, har umgåtts med mina vänner och familjen!
Fredags: Firade vi ju Miggi. Riktigt lyckad kväll förutom i slutet av kvällen. . . Började med att vi åt middag hemma hos henne och så. Sen under kvällen rullade de in mer folk. Förfestade och så hemma hos henne de va så jävla kul haha. . . Shottade jäger bla vilket bidrog till att jag va dunder packad när vi skulle ut i stan haha. . .Men i stan var de också jävligt kul, dansade hela natten lång. När vi skulle hem blev de bokstavligen kaaaoos, fattar typ inte vad som hände. . . I det stora hela va kvällen fan perffa!
Lördags: Åkte jag till täby c och mötte Sussie och Frida. Köpte present till pappa sen åkte vi hem till dom i Vallentuna. Vi skulle nämligen fira pappi som fyllde år förra helgen. Åt middag och drack lite vin, super trevligt! Patric va även med.
Nu är jag kvar hemma hos pappa. Ska sova här tills imorn då jag åker hem efter jobbet. Idag har Sussie och jag varit i Arninge, fick ett par jätte fina mocka handskar av henne! Så gullig! Sen åkte vi hem hit igen så klippte jag och färga pappas hår. Nu är han på hokey och jag har legat och kollat på massa Beck filmer och myst med hundarna. Ikväll blir de mer mys framför tv:n för att seda somna tidigt = jobb imorn.
Återkommer med lite bilder i ett annat inlägg!

Puss E

JUUUUUUUUSTEE

FICK 17 500 kr TILLBAKA FRÅN SKATTEN!
ÄR SÅ LYCKLIG SÅ JAG SPRICKER!!!


TORSDAG

Hejsan!
Idag efter jobbet blev den en till shopping runda, men denna gång jävligt liiiiiten. Var i vårat lilla centrum här på L-Ö med mimmi. Vi var bara inne på H&M och Lindex. Är så kär i alla vår och sommar kläder H&M fått in, skulle lätt kunna köpa alla kolektioner utan problem. Fick i alla fall med mig ett par as snygga jeansleggins hem. Har efter det stressat runt i min lägenhet som en idiot sen jag kom hem 18.00 ! Ska ju fira Miggi imorn och jag åker till henne direkt efter jobbet så var tvungen att packa ner kläder, skor m.m. som jag ska ha på kvällen. Tror jag har fixat det mästa nu. Blir en svart klänning, enkelt men snyggt det gillar jag. 
Kommer att jobba halvdag imorn, dvs till 13.00 sen åker jag hem till Mickis och fixar inför kvällen. Är så taggad! 
Ska bli så kul när vi ska gå in på systemet imorn, hon kommer va så nervös och söt haha.

Nu ska jag äääääääntligen sätta mig på min balle och ta en cigg, sen sussa!

Puss E


jag igår

ONSDAG

Hellu!
Sitter här ny duschad i min sköna soffa och funderar på vad fan jag ska ha på mig imorn på jobbet. Lägger alltid fram kläder kvällen innan då jag går upp så tidigt så det är skönt att ha allt klart. Nu är ALLA mina kläder tvättade också så har ju inte lite att välja mellan om man säger så hehe. Kom på nu att jag har massa kläder hos Mickis också, haha bör kanske hämta dom?
I alla fall, idag efter jobbet åkte jag och Helena in till stan för lite shopping. Behövde de verkligen! Köpte en as ball sjal och en midjekjol. Efter att vi varit inne på H&M i ca 2 timmar (haha) åkte Helena hem och jag gick in på PIIIIIIIIIIIP för att köpa Miggis present :). Hon fyllde ju år igår och vi ska fira henne på fredag. Är så nöjd för de jag köpte även fast de sved lite i plånkan men de är hon värd <3 !
Nu ska jag smörja in mig med bus som jag inte gjort på hur länge som hellst, är blekfis nu kan jag säga.

Hörs !

Puss E

GRATTIS ÄLSKLINGAR

Idag fyller mina Mickisar år,
PUSS PÅ ER!





<3


MÅNDAG

Tjenixen!
Är så trött så jag tror jag somnar sittandes snart. . .  Lång dag på jobbet, hatar att jobba när jag är trött och grinig och de har jag verkligen varit idag. Men klarade dagen rätt fint endå tack vare mina underbara tjejer som gör dom hårda dagarna på jobbet underlättande! Så skönt att det går mot ljusare tider nu. Vill att våren ska komma på riktigt! Så nice när man kan gå ut med ett par converse och skinnjacka utan att frysa. Älskar min skinnjacka jag köpte förra året, den kommer jag använda flitigt även denna vår. Vill sitta på Snapps uteservering med ett glas rosé och en cigg i handen. Fatta känslan!! Sommaren knäcker nog våren endå, kunna gå ut på kvällen med en söt klänning, ett par kilklackar och en jeansjacka. VILLVILLVILL! Eller typ möta upp Miggi i stan, ta med en box vin för att sedan sätta oss vid slussen och dricka, röka och snacka skit åååh! Älskar beslutsångesten om man ska ta med sig skinnjackan ut på kvällen eller inte.
Som sagt, jag vill ha värme nu! Riktig värme! Värme som håller i sig på kvällarna! Mår så mycket bättre då, jag är typ sommaren.

Nu ska jag lägga mig i ett bad och lossas att det är en pool!

Puss E


jag och Sarah i sommras


SÖNDAG

Hejhej!
Har precis ätit middag, är proppis nu om man säger så. Åt lite grillat som blev kvar från igår. Har tvättat hela dagen lång. Sen har även Sannapanna varit här och färgat min utväxt. Så skönt att va fin i håret igen, det gör så himmla mycket! Ikväll blir det att kolla BB, längtar vill att klockan ska bli 21.00 nununu. Sen händer de väl inte så mycket mer. Har förövrigt hela veckan planerad i minsta detalj (enda tills söndagen). Mer om dom planerna i ett annat inlägg.

Ska snart ut med Nebo, sen blir de förbi Sanna och ta en cigg!


Puss E

BILD


HELGEN

Hej!
Känner att jag inte riktigt har haft tid eller lust att blogga dom senaste 2 dagarna. .  Tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig.
Fredags: Åkte jag hem till mamma efter jobbet. Molly, Eddie och Yvonne kom hit för att vi skulle ha lite kallas för Yvonne (min gudmor) som fyllde år. Så vi va hemma hos mamma och åt jätte god middag och drack vin. Spelade även Rapparkalja, världens roligaste spel. Gick och la mig rätt tidigt faktis.
Lördags: Lördagen började med att jag, mamma, Molly och Yvonne åkte till Arninge. Jag köpte min efterlänktade jacka. Dör lite varje gång jag kollar på den så söt! Köpte även nya brillor och sånt skit. Efter Arninge åkte vi hem till mig lite snabbt för jag skulle hämta lite saker. Sen åkte vi och handlade middagsmat för att sedan åka tillbaka till mamma. Vi grillade sen på kvällen, gud va gott de va!! Blev både kyckling och fläskfilé, sen klyftpotatis, fetaost sallad och såser till de! Sen blev det spel och vin. Patric kom även förbi ett tag, alltid lika kul att träffa min broder :).

Idag är de söndag, är som sagt fortfarande hemma hos mamma. Ska sova här inatt också för att hon behöver hjälp med Nebo. Snart ska vi äta frulle. Är så hungrig. Hoppas på att Sanna kan färga min utväxt idag, går inte en dag till med min ljus hårbotten!!

Ha en trevlig dag!

Puss E


TORSDAG

Hejsan!
Kom precis hem. Efter jobbet idag åkte jag och mötte Miggi i stan. Vi gick till Telenor för dom skulle hjälpa mig med min Iphone, så nu är den igång!!! Är som ett litet barn, har suttit och pillat och trixat med den konstant sen jag fick den haha. Så jävla nöjd med den, tror det är de bästa köpet på riktigt länge :).
I alla fall, när vi hade varit hos Telenor satte vi oss och drack latte och snackade massa skit, så mys älskar att va med min Mavi hon e bah b b b b bäääst. Gud vad jag skrattar för mig själv nu, Mickis hade verkligen värsta föreläsningen för mig hur allt funkade med mobilen, måste varit rätt kul för dom som hörde allt haha . . . Efter ett tag kom även Steffi.

Nu är jag som sagt hemma, ska snart lägga mig och kolla BB och sen sova. Imorn efter jobbet ska jag åka hem till mamma i Berga. Vi ska fira min kära gudmor som fyller år. Så det blir väl att äta en god middag och dricka lite vin. Kan va nice med en rätt lugn fredag också, känns som det var ett tag sen. . .

Nu ska jag krypa ner i sängen!

Puss E

TISDAG

Heeeej!
En lite gladare Emma som skriver idag!  Min mobil har kommit wiiihoooooooooooo! Ska åka till berga imorgon och hämta den. Är så glad har längtat efter den så mycket. Alla säger att den kommer bli som min bästa vän, haha. Folk med Iphone ser tydligen sin mobil som sin lilla bebis.
Har jobbat idag och det flöt på rätt bra, dagen kändes som 10 min inte som 9 timmar. Sitter hemma nu och har precis ätit. Värmde bara köttfärssås som jag hade i frysen och kokade lite spagetti till de, as gott! Ska fortsätta städa eftersom jag inte han allt igår. Har typ badrummet kvar och golven.
Blir orolig för mina blommor jag fick av Steffi för ett tag sen, dom ser jätte ledsna ut endå vattnade jag dom igår? Det är nämligen sånna blommor som lever länge (kan inte namnet haha). Måste fan ringa Steffi och fråga vad jag ska göra haha.

Jaja, nu ska jag ut och ta en cigg sen sätta igång med min städning!

Puss E


ingen av oss minns denna bild. .  kanske syns?

MÅNDAG

Hellu!
Har varit på så jävla dåligt humör idag. . . Varför stannar utanför bloggen. Men riktig depp dag, dont like! Hela dagen flöt på rätt bra endå. Har fixat och trixat hela kvällen, men nu äntligen ligger jag i min ren bäddade säng och ska sova. Är riktigt trött, hoppas jag vaknar imorgon med bättre humör. Inte ofta jag är på dåligt humör, men när de väl händer har jag svårt att styra det. Satt på min balkong och kedjerökte nyss och lyssnade på musik, måste säga att det känns liiite bättre efter de. Vill terapi shoppa, synd bara att man måste spara pengar. . .

Jaja, imorgon är de tisdag. Får se vad jag gör efter jobbet, har massor att göra denna vecka måste strukturera upp allt. Om inte min Iphone kommer imorgon ska jag fan åka till Telenor och dra dom i örat!!

Godnatt!

Puss E

KUNDE INTE LÅTA BLI


NYA NAGLAR


SÅ FETT

Hejhej!
Vaknade med strålande humör idag! ÄNTLIGEN vann rätt låt Melodifestivalen. För er som inte visste de är jag lite av en slager-tönt. Och nu i år var de första gången på riktigt länge jag tycker de va en riktigt bra låt som vann! Har inte varit såhär nöjd sedan Carola vann med Evighet. Eric Saades låt är så jävla bra, riktigt bra tryck i den man vill bara ställa sig upp, hoppa och sjunga med. Förutom låten är hela numret grymmt! Skit bra korografi, det är en från bounce (sveriges bästa dansgrupp) som satt ihop den. Och inte nog med det, en av dom 4 dansarna i Erics nummer känner jag. Det är en gammal bekant, Alex heter han. Så kul att de gott bra för han!!

Nu ska jag bada!

Puss E


Alex längst till väster

BILD



Jag och Malin påväg till Göta igår! :)


LÖRDAG

Hola!
Är hemma hos mamma nu, vi har precis ätit. Så jävla gott vi grillade!! Gud vad jag har saknat att äta grillat, de kan nog vara de godaste jag vet. Patric är här också så de är nice!
Börjar minnas massa saker från gårdagen nu haha. . . Har suttit och skrattat för mig själv ett flertal gånger idag, man gör och säger så sjuka saker på fyllan!! hahaha.. För min del kanske jag skulle skitit i att köpa den där sista ölen, var liksom fortfarande full när jag vakna imorse heeeeh.

Fan att Miggi jobbar ikväll, annars skulle jag vela sitta hemma hos henne och spela Yatzy!! Vi spelade de igår när vi väntade på Malin och Patti. De va as fett!! Haha de va så jävla kul när Mickis fick Yatzy första gången gången vi blev helt chockade!! Jag ba "Mickis, vet du vad som hände nu" hahahaha vi satt där helt tysta. Sen andra gången hon skulle kasta tärningarna fick hon de IGEEEEEEN hahahaha då börja vi as garva!!!!

Jaja, nu ska jag ta en Alvedon!

Puss E

SLITEN

Hej!
Igår va vi som sagt ute, och fan va kul de va!! Så jävla maxat kan jag säga!! De va jag, Mickis, Malin och Patti som va ute. Vi va på göta de va riktigt kul där igår!! Va full som en kastrull, vill INTE kolla mitt konto idag kan jag säga haha.  . Vi var i alla fall där till stängning sen tog jag en taxi hem. Vaknade för typ 2 timmar sen, bakis är bara förnamnet. Nu ska jag sätta på mig kläder och tvätta bort sminket från igår (så vidrig), sen ska jag åka till Danderyd där jag ska möta mami <3. Ikväll blir de middag hemma hos henne med min bror också!! Melodifestivalen är ett måste ikväll, dock inge vin ikväll utan de blir cola light för mig haha!!

Nu måste jag skynda mig!

Puss E


FREDAG

Hejsan!
Sitter hemma hos Miggi nu, vi väntar på att vår mat ska bli klar!! Är så hungrig. Vi ska äta kyckling, potatis, sallad och bea. Standard. Ikväll blir de att dricka vin här. Malin och hennes kompis kommer också så de blir kul. Sen ikväll ska vi ut i stan är så jävla taggad vill bara in i dimman och shaka loss! Wihooo!
Har panik vet inte vad jag ska ha på mig, har lite olika förslag med mig men kan inte bestämma mig. Tror det blir en svart klänning och strumpbyxor, sen kilklackar och smycken till de.

Menmen, nu ska jag trimma maten så den blir färdig haha!

Puss E

ONSDAG

Hellu!
Är hemma hos mamma i Berga nu. Kom hit för att vakta Nebo hehe. Skulle fixat mina naglar idag men så blev det ej. Fick tid imorgon istället :).
Sanna gick nyss hon va här ett tag, vi tog en cigg tillsammans och snackade lite skit.
Har inte så mycket att skriva som vanligt. . . Pratar med Miggi nu så ska va lite social mot henne.
Ikväll blir de chilla och kolla på BB.

Slänger upp lite ego bilder jag tog nyss!

Puss E


TISDAG

Hellu!
Har inte så mycket att skriva idag då det inte hänt särsilt mycket. Har typ bara jobbat och varit ute på en pw. Har suttit och pratat med Bella ett bra tag på facan. Tråkigt att man tappar kontakten men människor man har haft daglig kontakt med. Men det blir så tyvär när man som i mitt fall har flyttat sen jobbar i stan, och har helt olika umgänge. Men vi pratade om att hon skulle komma hem till mig någon helg snarast och dricka vin och snacka massa skit! Ser verkligen fram imot de nu när vi inte träffats eller pratat den senaste tiden. Mycket att uppdatera varandra om :).
Men ja, ligger i sängen nu ny badad med en ansiktsmask. Så skönt. Kommer somna tidigt ikväll, är helt slut efter att jobbat från 07.30 imorse.

Det var väl de!

Puss E

haha, Bellsi och jag, minnen!


MÅNDAG

Tjaba!
Sitter här i min soffa och väntar på att min bus ska torka. Är så jävla nöjd, har diskat mitt berg med disk! As skönt stör mig så mycket när de är ostädat hos mig.
Idag har jag jobbat, har väl inte hänt så mycket mer. Efter jobbet åkte jag hem och städade och lagade mat, duktig flicka! Har varit som en jävla sombie idag på jobbet, så trött! Har inte fått så mycket sömn i helgen. Men de va de värt. Längesen jag bokstavligen söp skallen av mig två dagar i rad haha. Ångest? jaaaaa. Men nu kommer de dock inte hända igen på ett bra tag. . . En dag i veckan räcker!

Nu ska jag ut och ta en cigg, sen krypa ner i sängen!

Puss E



fan va längesen. . . saknar dig Mickis <3

VINLÖRDAG

Nu blir de vin hemma hos Miggi.
Ha en nice kväll alla!


LÖRDAG

Hej!
Igår va Steffi och Miggi hemma hos mig, vi drack vin och hade de bra. Typ vid 12 tiden rörde vi oss in mot stan. Vi gick först till 360 där vi röjjde loss till slager!!! As kul haha drack någon äcklig shott också kom jag ihåg, alltid jag tror att jag inte är full och måste shotta. . . Inte bra inte bra, det är dom man mår dåligt av nu dagen efter heeeh! Träffade Lina där också as kul har inte träffat henne på fööör länge.. . Vi stod och kramade varandra i ett år. ..
I alla fall, sen drog vi från 360 till Lobby. Där var de inte kul. För mycket folk och äckliga människor som vi ej ville träffa. Men va väl där till strax innan stängning tror jag har ingen tidsuppfattning under den tiden.
Träffade Josef igår också, så söt kille :D hihi!!

Nu är jag hemma hos Miggi i Skogås, hon ligger här brevid mig och sover. Riktig björn. Ikväll ska vi va här hos henne, så ingen utgång ikväll men lite chillipillferre hemma hos Miggi är aldrig fel. Det är här vi alltid har roligast :).

Jaja, nu ska jag krypa ner och sova!

Puss E

HAHA

haha, sitter och skrattar för mig själv,
idag när jag ringde Miggi inlädde jag samtalet med: "snyfft" I miss you!
haha finns nog ingen annan som ser det roliga. . .

TORSDAG

Hej!
Ligger i sängen nu. Ska snart kolla på BB och sen sussa. Är verkligen hur trött som hellst. . .
Efter jobbet idag åkte jag och shoppa lite på H&M. Hittar fan alltid något snyggt när jag är där! Idag köpte jag en koffta, en klänning och en blus. Mycket nöjd med mina köp :). Har pratat lite med Miggi i tellen också som vanligt, vi har planerat helgen. Imorn möter jag upp henne efter jobbet, vi kommer åka hem till mig och äta middag och dricka vin , niiiiiceeeee. Tror förövrigt Steffi skulle haka också. Sen på kvällen blir de utgång!! Känns som att det var as längesen vi va ute och dansade så ser verkligen fram imot de.

Orkar inte skriva mer ska sätta på BB nu!

Puss E


ett av mina köp idag

GODNATT

Nu ska jag borsta tänderna sen sova,
bjuder på 4 ego bilder jag tog nyss haha !



den sista bilden tog jag när jag ringde och sa nattinatti till Miggi heeh


ONSDAG

Hola bolla!
Är så jääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääävla lycklig ni fattar inte!!! Mina skor har kommit va och hämtade ut dom idag efter jobbet, alla skor satt som en smäck på mina små fötter blir så glad. Skit grymma skor kan jag säga, 15cm hells tillsammans med blommig klänning och en jeansjacka kommer va så snyggt i sommar! Helt stört att inget får mig gladare en bra inköp haha . . .
Jaja, är i alla fall i berga hos mamma, va tvungen att åka hit efter jobbet eftersom skorna skickades hit. Vi har ätit sallad till middag, har även varit ute på min kvälls pw. Nu blir de att gå ut och ta en cigg, sen lägga mig i sängen och kolla på alla BB avsnitt jag missat i veckan.

Ha de bra!

Puss E


TISDAG

Hej bloggen!
Idag har de varit en jävligt aktiv dag på jobbet, men de gillar jag! Tiden går mycket snabbare när man har mycket att göra. . . Efter jobbet åkte jag och mötte Miggi i stan. Vi gick till Telenor för jag skulle fixa nytt abonemang till en Iphone 4!!!! Så nu har jag tecknat fast pris hos dom på en Iphone, får ringa, smsa och surfa för ett fast belopp i månaden, så nöjd! Mobilen var de dock leverans tid på så den kommer om senast 2 veckor wiiiiihoooooo :D. Efter det satte vi oss på ett fik och drack latte, Steffi kom även förbi.
Nu är jag hemma, ska snart hoppa in i duschen sen sova, jobb imorn som vanligt.

Avrundar här!

Puss E


RSS 2.0