ONSDAG

Hejhej!
Kom precis hem. . .
Har spenderat dagen med Malin och henns mami. Dom hämtade upp mig här vid 12.00 tiden, vi åkte och lunchade och så. Efter de rörde vi oss till centrum där Malin skulle hämta ut sina glas ögon hon måste ha när hon kör, hon va riktigt söt i dom faktis! Åkte sedan och hämtade en bil Mullan skulle övningsköra med till Arninge, måste säga att hon va väldigt duktig! Malins mamma skulle kolla på en säng som hon även köpte, vi va inne i affären någon timma, haha. . . Provade massa sköna sängar och flamsade som bara jag och Malin kan göra, " jaha så de är du från vakna me the voice " hahaha dagens . . . När säng köpet va klart gick vi och kollade på lite skor och så, hittade inget snyggt . . . Sen körde Malin hem oss och jag och Mullan gick upp till henne och mysade lite.

Nu är jag iallafall hemma igen och vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske träffar Malin när hon käkat middag med hennes kusse, får se liksom. Jag och mamma ska göra middag tillsammans, blir tacos muuummaa!

Puss E


MIN DAG

Hejhej!
Hemma efter min långa dag . . .
Va inne i stan vid fyra, pratade me Miggi enda tills jag skulle gå in på interjuvn. Va AS nervös kan jag lova er. Köpte tuggummi innan, kunde liksom inte ens öppna paketet normalt, kände en stor klump i magen, ville ju göra så bra intryck som möjligt!
Men när jag mötte upp Gabriel som han hette blev jag lite lugnare, vi satte oss på hans kontor och dack kaffe. Först så interjuva han mig, frågorna va rätt så svåra, men endå självklara på något sätt. Krävdes liksom långa svar, inte bara ja el nej. Kände att jag svara mycket väl och bra på alla. Efter jag hade fått prata och svara på massa frågor va de hans tur och berätta om deras företag, måste säga att jag gilla deras sätt att jobba på och jag blev verkligen jätte sugen på att börja där. Efter vi hade snackat massa om företaget och om mig så pratade vi arbetstider och löner, säger bara HOPPAS jag får jobbet. . . Men han sa att de va många som hade sökt och att jag va yngst och den som va minst ruttinerad, men han trodde på mig och tyckte jag hade en bra personlighet och att jag låg på samma nivå som dom äldre, så de va kul! Är iallafall nöjd med min insatts, nu är de bara hålla tummarna och hoppas på de bästa!

När jag va på väg hem mötte jag Alina min fina på bussen, satt och snacka me henne under resan, gullis.
Sedan när jag va i berga mötte jag Miggi, vi gick och åt middag, snacka lite sedan åkte jag hem!

Menmen, nu är jag hemma och ska kolla Idol!

Puss E

TISDAG

Hej!
Sitter hemma och har precis ätiti och fixat klart mig, ska ju in mot stan snart för anställningsintervju, pirrigtpirrgit!
Undrar va dom frågar och så, kanske till å me vill att jag ska visa en klippning el ngt? Jaja, lär ju få märka de snart . . .

De är en tjej som heter Anna som har bett mig visa va de är för hårprodukt jag anväder när jag får mitt hår sådär naturligt vågigt.
Jag skev ju i ett tidigare inlägg att den hette Get it curl, blandade ihop Get it straight med den som ger vågigt.
Jag anväder nämligen båda. Den jag menade heter Curl power och är i gele form, likaså Get it straight. Båda produkterna har man i fuktigt hår. Med Curl power "kramar" man upp lockarna med hjälp av en fön med tratt eller händerna, för bäst resultat låt inte håret bli helt tort. Get it straight har man som sagt i blött/fuktigt hår också, sedan fönar och borstar du håret neråt, så blir håret platt. För bäst resultat fönar du tills håret blir så tort de bara kan bli!

Båda produkterna kostar runt 160 kr st och är från märket REF!

Puss E

MÅNDAG

Hallå!
Just nu kollar jag på idol, Eddie är nice tycker jag, dom andra e värsta rockiga euuuw. Kommer bli arg om han inte går vidare=aldrig kolla på skitet igen. ( förövrigt slutade idol just precis )

Imorn ska jag på anställningsitervju i stan, är nervös och pirrig. Vill ju liksom värka så trevlig och posetiv som möjligt, jag vill göra de bästa intrycket! Men tror de är bäst att inte tänka och planera så mycket, utan bara gå sit och göra sitt bästa och vara en naturlig Emma, för jag vet att jag inte har svårt för att prata, jag är trevlig och har inte svårt för att möta nya människor. Så måste säga att jag tror på mig själv, även min mamma så go <3

Jaja, nu ska jag försöka ringa Linis!

Puss E


SÖNDAG

Hej!
Idag är de en sådan dag jag råder folk hålla avstånd från mig.
Gråter inombords, och de går lätt ut över andra . . .
Har spenderat dagen med min mamma och utan någon mobil, de behövdes verkligen!

Återkommer när jag är en glad Emma igen.

Puss E

LÖRDAG KVÄLL

Hej!
Sitter e soffan nu hemma hos mig me Miggi. Vi har bara chillat ikväll, Sofie kom även förbi ett tag och tog en cigg med oss och så. Planerna för ikväll är bara att chilla, känner att vi är lite möra efter gårdagen haha. . .
Men vi kommer igen till onsdag ;) då är vi tillbaka i de hårda utelivet! haha..

Har inte så mycket mer att skriva, imorn kommer mami hem efter att vart borta sen i fredags, ska bli mys att ha henne här hemma igen!

Jaja, nu orkar jag inte skriva mer i den här f**t bloggen haha!

Puss E

P.s, såhär såg jag ut igår!




LÖRDAG

Hej!
Haha sitter här och skrattar för mig själv.
Kvällen igår va helt sjuk. . . De enda jag kan säga är att de hände värsta sakerna mellan 00:30-03:30, mer får ni tyvär inte veta.
Men Miggi tror iallafall att hon har Whipples skada i nacken, haha och hon ska stämma en viss person för de, eller jag kanske fixar de bättre när jag ser dej? haha, kommer bli synd säger jag bara.
Tror både jag och Miggi har frys skador, sitter och fryser fortfarande. Men de va galet, skrattade som två idioter imellan åt och ibland ville vi gråta!
Kvällens skönaste va iallafall när Miggi knäckte ur sig : Vill göra nudlar och hälla dom på mina tår.
-
hahahahaha. . . .
Kan inte säga så mycket mer om denna kväll faktis haha . . .  . .

Idag ska jag inte gå en meter, ska ligga under 1000 täcken , kolla film och äta mat  haaaaaaaaah!

Puss E

JUST NU

Shooo!
Är med Miggi nu hemma hos mig ( Terakiz Mickis hAAH )
Vi sitter hemma hos mig och dricker vin. F och hans kusse kommer hit snart så de blir nice ;)-

Men nu ska vi supa!

Puss E

FREDAG

Godmorgon!
Vaknade för en timma sen, har precis kollat på våra bästa år och käkat frulle.
Blir helt galen av den serien, händer bara dåliga saker så man blir helt arg men endå måste jag kolla, beroende?
Idag på dagen har jag inga speciella planer, fram mot kvällen ska jag iallafall va me Miggi, hon kommer eventuelt upp hit till trå, beror på om hon fixar sig hem på ngt sätt, annars gör vi ngt annat. Vi ska typ träffa våra ggrrgrr grabbs, tror jag? haha. . .

Menmen, nu ska jag sätta på en film och vila lite, sedan duscha fixa mig och så!

Juste, löning idag YEES!

Puss E

<3

Kolla min sötaste vovve <3


OM ONSDAG

Hallå!
Av några timmars sömn nu över dagen är jag mycket piggare.
Va ju som sagt på tegel igår med Miggi. Vi hade de skit kul träffade massa man inte träffat på länge och så. F kom även dit så de va myys :). Miggi fick lite för mycket av de goda i sig så hon invigde en fylle bänk när vi skulle hem, behöver inte kanske säga så mycket mer? haha . .  .
Och nu vet hennes sötnos att han e hennes sötnos så gulliiii, han gick och kolla på henne hela kvällen. Dock var de bara jag som snacka me han, jag ska alltid vara över social och pinsam haha . . .
Hade iallafall en spårad kväll med Miggi, favorit i repris i helgen? ;)

Såhär såg jag iallafall ut igår ( klicka på bilderna för större format )




Jaja nu ska jag ringa mami och kolla vart hon är!

Puss E

TORSDAG

Bloggar senare om igår ,
Nu måste jag sova!




TAGGA TAGGA TAGGA

Tjaa!
Har legat i sängen hela dagen och taggat inför kvällen. Ska ju svänga loss med Miggi! Vet bara inte vad jag ska ha på mig, skit svårt . . . Men trooor de blir rätt så chillad stil, ska liksom inte ha höga klackar och kort klänning som jag brukar, utan kanske lack leggins, tunika och converse. Snyggt de me om man martsar de me nit armband fin klocka och smycken.
Ikväll blir de att supa Miggi under bordet, dags att hon gör bort sig denna gång och inte jag haha. . .

Menmen, kommer inte blogga något mer idag tror jag, ska kolla på Tyra nu, sedan fixa mig, laga middag och ta burren till station för att möta Miggi ( ja de är hennes nya smeknamn, får bara användas av MIG Ems the best! )

Puss E

TISDAG

Hola!
Mår mycket bättre nu så de är nice.
Idag har jag legat i soffan och kollat på tv och film, as slapp dag men de behövde jag verkligen. Har även ätit räk sallad med mamma de va mumma.

La precis på me Miggi, vi planerade lite för imorn då vi ska träffas och så. Kom fram till att jag skulle ta 19.21 bussen haha.
Vi ska ut och spåra! Är verkligen taggad men kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig? Alltid lika besluts ångest men de fixar sig.

Nu ska jag iallafall kolla om jag hittar någon bra film som jag kan glo på, annars nördar jag mig ett tag vid datan!

Puss E

TISDAG

Hej bloggen!
Idag vaknade jag av att jag va PISS förkyld, och de är för jag och Miggi va ute hela kvällen igår och jag hade inte tillräkligt med kläder på mig. Och idag skulle jag träffat Miggi men jag hoppar de så får vi planera via tellen sen med tanke på att de kanske är bra om jag inte är ute så jag blir värre. Jag och Miggi ska ju till tegel imorn och massa, så vill va på topp då, tror hon håller med mig att jag ska stanna inne ikväll!

Så ja, idag/ikväll blir de sitta framför tv:n och glo på film, kommer va över taggad imorn men de blir ba kul.
Jaja, Miggi när du läser de här så ringer jag dig ikväll med tanke på att jag inte vågar gå ut!

Puss E


GRATTIS

Vill börja dagen med att säga grattis till Sofie!
- Grattis gumman på 19 års dagen! <3


MIIIGGII

Miggi vidiosarna va typ klara mupp sen blev du offline ;@
Jag ska iallafall sova nu och prata me grrgrr, Ringer dig imorn vi måste träffas och PLANERA, laaav to you <3


MÅNDAG

Hallå!
Är hemma nu och har spenderat dagen med Miggi(s) ( nytt smeknamn på min älsko Mickis haha ).
Jag mötte henne vid 16.00 tiden, vi gick och kolla i centrum ett tag sedan gick vi och åt en god middag på Anjas. Efter de gick vi ner till parken vid stationen och satt där och garvva sönder, hade verkligen kul. Räknade även våra kvitton som vi har handlat för dem senaste månaderna och båda fick feting ångest . . .
Men iallafall efter de åkte vi till daneryd och mötte F. När vi va påväg att möta han kommer de fram en tant/tjej och hon säger " u r s ä k t a   ä r   n i   k o m p i s a r,  t ä n k t e  f ö r  n i  h a r  l i k a d a n a  k l ä d e r " haha, vi hade alltså råkat sätta på oss liknande kläder eftersom vi har samma stil. Hon drar även i våra tröjor när hon säger de haha . . .  5 min efter kommer nästa galenskap fram och bokstavligen sätter sig i mitt knä och tigger pengar för att han ska kunna åka med bussen(?), haha idiot sen frågar han mickis att hon ska kolla fall hon har efter hon redan sagt NEJ. Psyk fall på hög nivå. . . .
Sen kom iallafall F och vi satt och snacka lite, pratade om senast vi va på tegel och ojojoj säger jag bara haha . . .
Sofie kom iallafall och hämtade oss sen och nu är jag hemma och kollar tv.
Riktig rolig dag med min Terakis fis!



Sådär ja, där va lite bilder från idag också ( klicka för större format ) !

Puss E

LATTE VS COLA LIGHT

- mickis, says:
jag vill ha en stor feeeet lattii

emma s says:
men euuuw

- mickis, says:
hhaa NEj

emma s says:
verklige inte sugen på de

- mickis, says:
haha joo de åsnt väder

emma s says:
cola light skulle sitta perfekt

- mickis, says:
fast dom e FETT dyra i centa 30 horkr för en liten

emma s says:
de är sol nu. omggg råån


OM HELGEN

Hejhej!
Nu är jag vaken och tänkte berätta lite om min helg i väsby.
Det började med att pappa körde mig dit i fredags, fick sitta och vänta ett år på Mickis ute för hon va seg från jobbet ^^. Men hon kom tillslut och då klippte jag henne sedan fixade vi oss och åt tacos, SKIT GOTT ( de är ju in favvo mat ). Mellan 20-21 tiden rullade dom andra tjejerna in och vi börja dricka, hade verkligen skit kul vi va ca 10 stycken som förade tillsammans! Senare började vi röra oss utåt, vi gick till ngt ställde och tog en öl som jag förövrigt spillde ut över mig haha, sedan gick vi och dansade på Magget. AS kul. Fick ett ragg i baren så gjorde inte av med en krona denna kväll, ibland är de fan bra att va söt ;). Mickis  mådde ju sämst av oss alla. Efter stängning va vi kvar till ca 04.30, undrade vart Mickis hade tagit vägen och då hittade jag henne halft däckad på toan haha, så de va bara att dra hem henne. Så jag Mickis och Sara och någon kille gick hem till Mickis och däckade, eller killen gick typ hem, han va inte kvar när vi vakna iallafall. . .

Dagen efter alltså lördag vaknade alla med lite smått ångest, iallafall Mickis som inte kom ihåg ett skit vad vi hade gjort eller så haha. Så vi berättade för henne vad som hänt och sedan åkte vi till donken och bakis åt, för gott. Sedan hem till Mickis vilade lite sedan gick och handlade mat, gjorde mat, åt och sedan började fixa oss. Natha och Lina kom även och förade med oss, hade skit kul och denna kväll var de väl jag som spåra lite vääl mycket haha. . . Så de är inte så mycket minne kvar, men vi gick iallafall till Magget och dansa. Joseph kom även dit, kul att träffa han :). Mitt namn för kvällen var "prinsessan" haha, sjuk kille som övevakade mig vart jag en gick och tyckte jag skulle heta och behandlas som en prinsessa haha. . .

När vi gled in på magget hade vi halva priset lappar på oss, haha för kul . . .

Jaja, lite kort förklaring över denna helg, vill fan inte gå in på mer detaljer, de va spårat iallafall och nu ska jag äta frulle! ( bilder kommer )

Puss E

SÖNDAG

. . . Bloggar imorn


LÖRDAG/VÄSBY

Hej!
Igår kväll va en helt galen kväll kan jag säga haha. Kommer berätta mer om den imorn när jag kommer hem.
Ikväll ska vi köra igen, och min Lina kommer även hit kommer bli toppen! :D

Men iallafall nu ska vi gå och köpa cigg och massa, skriver mer imorn om helgen, kommer även upp roliga bilder då. Livet här är galet! ;)

Puss E


VÄSBY

Hejhej!
Ems live från Mickis place i väsby. Vi har precis fixat klart oss typ, iallafall jag ;).
Om en timme kommer dom andra tjejerna och då börjar vi föra sedan står de utgång på schemat, kommer bli spårat känner jag på mig!
Klädsel för idag blev en av dom nya klänningarna, sedan guld smycken plus klocka och ett nit armband i guld. Kommer köra på höga skor ikväll och en svart kavaj över i början. Blir snyggt!

Menmen, nu ska jag fixa de sista!

Puss E

FREDAG

Hej!
Nu håller jag på att packa, ska ju åka till Mickis i väsby över helgen! Kommer bli nicenice.
Kommer ta massa kort som jag visar på söndag, men innan de blir de inget bloggande tror jag, om jag inte bloggar från henne, de får jag se!

Ha de bra sålänge sötisar !

Puss E



Haha världens roligaste bild. Han ba däcka!!


BILD FRÅN ONSDAG

Med denna bild säger jag nattinatti!


HAR TRÅKIGT

Hej!
Sitter och skrattar för mig själv. Pratar med Mickis på msn och vi planerar nästa vecka säger bara de ska spåååras! Eller ja, hon ska spåra känner typ att jag gjorde mitt igår haha. Så nu är de Mickis tur, hoppas hon blir lite grrgrr av de goda och hoppar på sin heto. De va mycket nära igår, men då var de jag som busa istället haha. Fattar inte riktigt hur jag fungerar. Men iallafall Mickis sötnos är verkligen SÖT och jag ska se till att de händer grejer mellan dom snarast! ;)

Jaja, imorn ska jag till Michaela i väsby, vi är ca 10 tjejer som ska föra och ha kul i hennes nya lägenhet sedan gå ut. Så de blir nice. Kommer nog stanna hos henne tills på söndag, så de blir ruuligt. Har två nya klänningar jag ska ha med mig iallafall, sen blir de väl ett ex antal par skor och andra kläder. ÄR ju som jag är!

Puss E

TORSDAG

Hejhej!
Kom precis hem till vallentuna, har ju vart hos mamma i två nätter.
Igår var jag på tegel med Mickis och Sofie, har fet ångest, haha... Men de va kul, iallafall. Vi förade även hos Sofie innan, de va nice, sen körde Mangnus oss dit, fick gratis inträde eftersom Sofie jobbar där. Gratis är bäst.
Sen idag har jag och mamma vart i täbban, köpte två klänningar AS fina.

Detta inlägg blev väldigt luddigt känner jag. Men nu ska jag ringa Mickis skriver mer sen!!!!

Puss E

HOS MAMMA

Hejhej!
Är hemma hos mamma nu efter en dag med Mickis och Sofie. Vi hade de iallafall myspys, började med att jag åkte till firskartorpet och mötte upp dom, satt där ett tag sen åkte vi hem till Sofie! Hade lite tankar på att åka till uppsala och så men de sket sig med våran dejt vi skulle ha där ;). Men iallafall vi gick senare och åt på golden, sedan tog jag bussen hem.

Imorn ska jag typ va me Sofie och Mickis, vi ska typ dricka och hitta på något kul verkar de som, men ska snacka mer me dom ikväll om hur de blir och massamassa. Jag är iallafall taggad, men de är inget ovanligt . . .

Nu ska jag tvätta bort sminket, sedan vänta på att Mickis kommer till datan!

Puss E

ÅKERSBERGA

Sådär!
Har packat klart och väntar nu på att mami ska hämta mig, så de blir berga tills torsdag.


Såhär ser jag ut idag.

Klicka på bilderna för större format,



Puss E

TISDAG

Godmorgon!
Vakna nyss och ska snart gå upp för att göra lite frulle. Efter de ska jag typ fixa mig och packa lite kläder, ska åka till mamma idag och stanna där tills på torsdag! :). Kommer packa kläder för flera veckor, men de gör jag alltid eftersom jag har så jävla svårt att välja vilka kläder som får åka med. Sen när jag kommer till mamma ska jag träffa Mickis, vet inte riktigt vilken tid eller så men ska ringa henne sen och kolla.

Har inte så mycket mer att berätta nu, bloggar mer senare. Nu ska jag ta min morgon cigg!

Puss E


MÅNDAG

Hoho!
Idag har jag bara slappat, städade rummet lite och pratade även med Mickis i ca 2 timmar. Fan båda dog av garv i mellan åt. Ska nog till berga imorn och träffa henne, inte för jag frågat henne ennu men hon kan inte motstå mitt sällskap de vet jag :).
Nej men helt ärligt så ska jag ringa mamma ikväll och kolla om jag kan komma dit till torsdag el något, saknar henne jätte mycket plus vill träffa Sanna och Mickis!!!

Andra planer för veckan är att jag ska träffa Lina på torsdag, vi ska väl fika i stan och snacka massa som vanligt. Sen på fredag ska jag åka till Michaela i väsby, ska bli galet kul har inte träffat henne på hela sommarn och vi har alltid så jävla galet tillsammans så de ser jag verkligen fram imot.

Menmen, nu ska jag ringa mamma och sen hjälpa pappa att duka till middagen!

Puss E

VI ÄR SNÄLLA

- mickis, trrööötttttt says:
fan va ful ************* är

emma s says:
hahaha jag vet

- mickis, trrööötttttt says:
hahaha

emma s says:
när kom du på de eller hur kommer de sej att du sa de nu ahhaha

- mickis, trrööötttttt says:
kolla på hennes bilder på fb hahaha

emma s says:
hon e fulast när hon har sitt jävla får krull

emma s says:
as fula lockar

- mickis, trrööötttttt says:
hahaha jaa jävla nudlar


MYS SÖNDAG

Hejhej!
Har haft picknik på min systers golv med kebab och cola! haha. . Love söndagar. Har även tittat på top modell och nu ensam mamma söker. Orkar inte blogga mer idag, ska sova tidigt och nu gosa med min söta Frida :) .

Vi just nu!


Puss E

BILDER

Några bilder från igår, haha!




KRYSSNINGEN

Hallå!
Haha fint inlägg jag skrev när jag kom hem igår, men va helt borta! haha. . .
Dagen började iallafall med att klockan ringde 05.00, då var de bara pallra sig upp och börja fixa sig. Vi åkte sedan vid 05.45 , vi kom fram men fick inte tag i någon jävla parkering haha, så alla fick typ panik vi trodde att vi skulle missa båten, men tillslut ställde vi oss på ett ställe vi igentligen inte fick stå på med de sket vi i. Klev på båten och klockan var då 7.00, vi gick direkt och åt frukost med massa champange. Sedan gick vi till en par och drack massa goda drinkar och så, måste säga att man va rätt glad vi 12.00 tiden haha . . . Gjorde lite roliga leker, spelade bingo som sög fattade inte något av de och lyssna på en söt kille som spela typ. Något som var lite kul var att när jag och Sussie som är pappas tjej skulle gå och röka trodde en kille att vi va i samma ålder, haha hon är liksom 37 och jag 19, och var liksom där som bästisar. . . De va dags att byta båt klockan 13.00, vi var dom sista fyra som klev på den andra båten, höll på att missa den med bara några sekunder. Men vi sprang iallafall på den med två flak öl och kasse med massa sprit och andra gottis saker, snacka om att jag har ont i armarna idag . . . På den andra båten kom vi iallafall, då åt vi buffé och drack massa vin, klockan var då 14.00. Hade skit kul satt och filmade massa, och så. När vi hade ätit färdig gick vi och shoppade lite, sen skulle vi gå och bada, men jag och Sussies mamma Britta ville festa på lite istället, så vi gick och lyssna på någon artist som jag inte kommer ihåg va han heter, men satt iallafall där och fortsatte och dricka massa drinkar. Sen började klockan närma sig 18.30 då vi skulle gå av båten, så vi gjorde de sedan åkte hem!

Orkar inte förklara mer i detaljer. Var helt död när jag kom hem efter all dricka, men de känndes verkligen inte som klockan var rätt med tanke på att vi började på morgonen och höll på hela dagen! Men de va iallafall AS kul att köra på de sättet, har massa bilder jag ska lägga in också!

Puss E

Glad

MIIICKIIS!
Såg din komentrar och jag kom precif hem! ::) tänkte att jag skulle ringa dig snart om du e vaken eller???? Börj dricka 7.00 imorse så är rätt så glad nu haha!
Men har MASSA bilder att ladda upp de kommer snart snar

Puss E


FÄRGNING

Hej bloggen!
Har precis färgat min blonda utväxt mörk, så nu känns de bra igen! Färgade även mina ögonbryn, dom va typ bra redan men ett steg mörkare blev dom. . .
Vi ska typ käka om en timma, de blir tacos! Mumma min fovorit.
Ikväll ska jag va hemma och chilla, måste somna typ vid 21.00 tiden för ska upp 5.00 imorn bitti. Jag ska åka dags kryssning mellan 07.00-19.00 med Sussie Frida och plast mormor! Vi kommer börja resan med champange frukost, sedan blir de någon drink lite mys shopping och allt sånt. På hem resan kommer vi äta buffé och sedan bada bubbel och lyxa till de lite. Kommer bli skit roligt. Dock vet jag inte vad jag ska ha på mig, måste bestämma de ikväll.

Menmen, ska föna mitt hår nu och platta de så de blir lättare imorn bitti och fixa de!

Juste, diggar min nya design, min älsko Mickis har fixat till mig, tack igen hjärtat!

Puss E

FREDAG

Hejhej!
Blev väckt 7.00 imorse, va skit trött men de va bara att pallra sig upp. Iallafall har städat lite nu på morgonen, sedan satte jag på en film och chillade ett tag. Efter de cykla jag till centrum och handla lite sedan köpte jag med mig en kebab sallad hem och käka. På vägen hem pratade jag med Mickis i luren, jag måste sätt väldigt rolig ut med tanke på att jag hade mobilen mellan huvudet och axeln när jag cykla haha ( kan inte cykla med en hand ) så folk som såg mig måste trott att jag va något sne huvad invalid jävel :p .

Nu sitter jag iallafall och chillar lite i soffan, väntar på att alla ska komma hem så jag får lite sällskap!

Puss E

BILDER

Klicka på dom för större format!



Sen fucka blogg.se upp sig, så de får duga med dem här!

STAN MED LINA/TEGEL

Hej bloggen!
Igår va de en väldigt mysig dag.
Började med att Christoffer och Lina kom och hämta mig, sedan åkte vi och lämnade soffan i Linias lägenhet. Christoffer åkte hem och jag och Lina gick till pendeln för att åka in till stan. Haha när vi kommer in till stan så är de en as äcklig gubbe som´säger "de gillar jag, ett peace märke på varje" haha höll på att spy, jag hade liksom en tröja med två peace märken på, men han kunde hållt sin åsikt för sig själv!
Iallafall vi gick och köpte en maskara till mig, sedan och fikade. Vi köpte en latte var och satt och pratade i några timmar, himmlans mys var de! När vi satt och fikade kom jag på den priljanta iden att vi skulle till tegel på kvällen. Lina nappade självklart och var på. Så vi åkte hem och fixade oss, sedan möttes vi upp vid 22.00 tiden. Helt okej kväll, stod mäst ute och rökte och pratade med personer man inte träffat på 100 år haha . . .

Menmen, nu ska jag ringa Mickis och berätta lite news!

Puss E

fuck it, de går inte att ladda upp bilder, dem får återkomma!


ONSDAG

Hejsan!
Lite ändrade planer. Väntar just nu på att Christoffer och Lina ska hämta upp mig med bilen. Sedan ska vi till Linas lägenhet i solna och lämna en soffa. . . Haha.. Får en bild framför mig hur de kommer se ut när vi bär upp den haha.
Efter de åker jag och Linis in till stan och umgås, mys med bästavännen <3

Puss E

TV KVÄLL

Hoho!
Har kollat på Idol och sedan ANDRA AVENYN<3 Äntligen är min favorit serie tillbaka, typ de enda posetiva med hösten ;).
Nu väntar jag på att BB ska börja, sedan efter de blir de sussa sött. Ska som sagt upp tidigt imorn för att åka in till stan och möta MIN Linis! <3

Såhär ser jag ut just nu. ( klicka på bilderna för större format )

Kom på att min blogg va så tråkig utan bilder, så jag satte mig framför mitt sminkbord och tog fyra stycken på mig själv haha. . . Inte så snygga men de bjuder jag på!


Puss E


NAGLARNA BLEV PERFEKTA

Hej!
Har vart och gjort naglarna hos Kattis idag. Dem blev verkligen super fina! Gjorde fransk, lovelii.
Imorn ska jag iallafall träffa Lina i stan klockan 12.00. Vi ska gå en lång promenad runt djurgårn, sedan luncha på något mysigt ställe. Älskar verkligen att va med Lina, jag blir helt avslappnad i hela kroppen när jag är med henne, hon är den BÄSTA lyssnaren och man kan verkligen lite på henne till 100% och hon vet desamma med mig. Vi trivs helt enkelt bäst tillsammans, och därför är hon min bästabästa! <3

Men nu hörde jag att pappa kom hem, ska springa och terra han lite, har SÅ tråkigt!

Puss E

TISDAG

Hejhej!
Nu har jag precis ätit lite lunch och fixat klart mig.
Ska snart gå till tåget för att åka till Lindholmen och fixa mina naglar hos Kattis. Jag har förövrigt tid 14.15. Har faktis inte riktigt bestämt mig hur jag ska ha dom, men de lutar mot fransk manikyr, alltså vita tippar!

Menmen, nu  ska jag gå ut och ta en cigg sedan börja röra mig mot tåget som går 6 över!

Puss E

DAGENS

Dagens humör: Glad och nyfiken hah
Dagens önskan: Att alla salonger jag skickat cv till ska höra av sig!
Dagens fundering: Om jag ska fixa fransk el vanliga naglar imorn. .
Dagens jag känner för: Träffa Lina och prata!!( måste ringa henne ikväll känner jag )
Dagens smink: Lite maskara
Dagens klädsel: Jeans, bruna mocka skor, brun väska, randig tröja. Uppsatt hår
Dagens längtan: Spåra med Linisen<3
Dagens sötaste: Mamma
Dagens drog: Extra, Salty Licorice som jag sitter och tuggar på

DAG MED MAMMA

Hoho!
Hemma nu efter en dag i täby c med mamma. Vi hade de myspys, började med att åt en god räksallad var, satt och prata lite sen började vi kolla i affärer. Jag köpte ett par vita converse, en stickad tröja, ett svart linne, en guld färgat AS snygg klocka och ett par jeans färgade leggins. Mycket nöjd med dagens köp måste jag säga!
Efter några timmar i täby så körde mamma hem mig till vallentuna. Vi har precis ätit middag och nu sitter jag här i min säng.
Ikväll blir de mysa framför tv:n och sen sova tidigt.

Imorn har Frida studiedag så ska umgås lite med henne, vi ska gå till centrum och äta lunch och efter de ska jag åka till lindholmen här i Vallentuna och göra mina naglar. Ser verkligen fram imot de.
För er som vill göra gele förlängning på naglarna rekomenderar jag verkligen till henne jag går hos! Hon tar 800kr för ett nytt sätt, och 400kr för påfyllning, och naglarna blir verkligen perfekta!

Menmen, nu ska jag kolla om de kommer ngt kul på tv ikväll!

Puss E

MÅNDAG

Godmorgon!
Skulle åkt till täby c med Mickis imorse, skulle mött henne 10.20, säger bara att de va TUR att hon hade skickat sms till mig inatt och sagt att hon inte mådde så bra så hon inte kunde följa me, eftersom jag vaknade nu!! Brukar alltid vakna av min klocka men va väl extra trött imorse! :p heeh.
Men iallafall, jag och mammsen åker till täbban istället, trevligt att umgås lite med henne. De blir inte av så mycket eftersom jag bor i Vallentuna hos pappa. Jag och mamma ska iallafall shoppa lite (iallafall jag) och äta lite lunch tillsammans! Efter de kör hon hem mig igen till pappi.

Nu måste jag iallafall börja fixa mig och så!

Puss E

SÖNDAG

Hej bloggen!
Hemma nu hos mamma i åkersberga efter en dag jobb. Ska sova hos henne inatt för hon behövde hjälp med hundarna över natten och så.
Gick ut och mötte Sanna och Carro nyss på en cigg och snacka lite. Nu sitter jag här hemma igen och ska snart gå ut me hundarna.

Är skit trött så vet inte riktigt vad jag ska skriva, eller jag får inte fram några ord kan inte tänka klart, menmen skriver kanske senare!

Puss E

.

Hejhej!
Kom precis hem från jobbet. Har pratat med J ett tag han va på ferre den jäveln jag vill också men börjar 11.00 imorn så de blir chillchill för mig!
Allt gick bra ikväll, alla va så fina och allt va så bra gjort av mig som jobbade haha ;)

Men aja tell you more imorn, pallar ej blogga nu!

Puss E

ÄNDRADE PLANER

Hej!
Skulle va på jobbet klockan 16.00, men chefen ringde nu och frågade om jag kunde komma halv3-3 istället för tjejen jag skulle servera och fixa i ordning allt med är sjuk. KUL, så de blir dubbeljobb för mig ikväll, tyckte de va för lite med 2 pers på en stor bröllops middag, men nu ska jag liksom vara själv och springa runt.

Jaja, måste börja fixa mig nu, ta fram kläder och vakna till!

Puss E


NATTI

Chingeling!
Kvällen har vart myys. Kollade film med familjen och åt gottis. . . Efter filmen gick Pappa och Sussie och la sig, eller dom gick fan och la sig innan den ens va slut haha, men jag och Hanna satt kvar och kolla. Efter filmen började BB. Jag pratade på med Hanna som vanligt men fick inget svar efter ett tag såg jag att sötnosen somnat haha. Väckte henne nyss och sa att hon skulle gå upp och sova istället för här nere i soffan! :p

Imorn står de JOBB på schemat, kulkul. . . De är bara bita ihop och åka dit, pappa är snäll som kör och hämtar mig. Börjar jobba 16.00-23.00. Även jobb söndag med men då jobbar jag 11.00-17.00.
Måste säga att jag vill att den här helgen ska ta slut så de kan bli tisdag då jag har tid för att fixa mina naglar, ska bli skit kul att få dom lite längre och snyggare av ett riktigt proffs!
 
Jaja, med dom här raderna säger jag Nattinatti!

Puss E



Hahaha, jag och Alina i vintras, hämsk bild men glömmer aldrig den kvällen!


!

Såhär ser jag ut just nu, en blek och inte alls pigg Emma!


FREDAG

Hallå!
Min dag/kväll blev inte riktigt som jag hade tänkt mig den . .
Vaknde ju igår och va sjuk. Även så idag, känner mig hängig och inte alls på topp.
Men jag var tvungen att åka till täby idag för att köpa en vit shorta jag ska ha på mig imorn när jag jobbar. Hittade en fin på 10 min sen åkte jag hem direkt. . . Ingen höjdare att gå runt i täby c när man inte mår så bra menmen . . . Håller verkligen tummarna på att jag mår bra imorn kväll då jag ska servera på en bröllops middag.

Men iallafall, pappa är och hämtar Hanna i västerås och Frida och Sussie är på Fridas dans. Alla kommer väl hem vid 19.00 tiden och då ska vi köpa hem något gott och äta, sedan blir de chillchill framför tv:n med dipp och så.
Alltså en hemma kväll för mig, men de är kanske vad jag behöver just nu...

Avslutar här!

Puss E

HANNA



Riktig puddig till syster, hör av er till mig så fixar jag dejt!

HAR TRÅKIGT

Hoho!
känner mig som en ekorre el något liknande, sitter och knaprar nötter ahhaha.
Min syster kommer imorn har saknat henne väldigt mycket ska bli så kul att se min sötnos igen<3
Kvällen har spenderats med att kolla lite tv och mysat med Sussie och Frida, dom ska typ sova nu och jag som har sovit hela dagen kommer ej kunna göra de nu så de blir att sitta uppe hela natten.. . .
BB börjar om en timma typ så ska iallafall kolla på de!

Sitter och pratar med min syster Hanna på msn nu, haha hon skickar bilder på sig, och även en grotesk bild på mig spydde när jag såg den så hemsk, fattar inte att jag ens kan va så ful! ;)

Ska lägga upp alla bilderna på henne nu!

Puss E


SJUK SJUK SJUK?!?!

Hej!
Har sovit från tre tills nu. . . Känner hur febern ökar för varje gång jag ställer mig upp de blir helt snurrigt. Hoppas verkligen jag mår bättre på lördag kväll då jag ska servera på ett brölopp . . . Måste även in till täby c imorn för att köpa en vit shorta jag ska ha på mig. . .

HANNA KOMMER IMORN HAR SAKNAT MIN ÄLSKLINGS SYSTER PLUTTAAAN <333333333333

Just nu behöver jag ett gulligt och uppiggande sms!!!!!!!!!

Puss E


LÅT

Sveriges och en av världens bästa sångerska enligt mig, Carola.
Ryser för hon e så bra!


TORSDAG

Godmorgon!
Vaknade nyss av att jag inte kunde andas genom näsan plus världens huvud värk. Hoppas verkligen inte jag blir sjuk till helgen då jag ska jobba och så. . .
Men iallafall åkte med pappa hem till Patric igår, vi va där ett tag, myyys. Träffade även Sanna där, känns son jag inte sätt henne på år och dar så de va kul att träffa henne. Orkar inte skriva i detaljer idag , men kvällen slutade iallafall på tegel med Alina. Roligtroligt. Hon spillde förövrigt ut hela sitt vinglas över mig, så jag gled runt och lukta äckligt hela kvällen men de va ju nice de me haha... Träffade lite roligt folk där på tegel faktis, haha bla två killar som ville att jag skulle klippa dom. Dom frågade efter mitt nummer och jag gav de, dom döpte mig till "EBJ" som i Emma black jobb hahaha , eller Emma Bloow jobb! Fan va vi skrattade. . . .Även lilla Amanda och Frida va där, Tiffany va där, och Jonathan, helt änkelt många som man inte sätt på ett tag l . . .

Åkte hem rätt tidigt, typ vid halv 1 el ngt? Pratade med Josef en timme typ , myyspyyys! <3 ( Undrar om du läser de här nu :D) Efter de somnade jag sött och vaknade som sagt inte sött, tror jag är sjuk igeeeen . . .

Snurrigt inlägg, säkert 100 stavfel och meningar som inte hänger ihop, men är så trött och ska sova igen nu, måste bli frisk!

Puss E


Emson<3Linis

ONSDAG

Hallå!
Har precis ätit lite frulle och ska snart börja fixa mig. Känns som jag inte har haft smink på år , senast va faktis i fredags förra veckan. Kan va bakrunden till varför jag har så fin hy, sminkar mig bara om jag ska iväg på något speciellt eller ut och festa. Annars ser man mig mäst osminkad! Ska även platta håret , även de va ett tag sen haha. . .
Efter jag har fixat mig ska jag cykla till centrum och köpa cigg. Sedan ska jag vänta tills pappa kommer hem så vi kan åka och köpa busskort, efter de ska vi till Patric!

Har iallafall nageltid på tisdag nästa vecka kvart över 2, ska bli nice att få fina naglar.

Nejmen nu ska jag sminka mig!

Puss E

GRATTIS

Kom just på att R fyller år idag, stort grattis! <3

FÄRGAR ÖGONBRYNA

Hoho!
Ikväll har jag som sagt vart hemma. Pappa och Sussie hade köpt olika lotter till oss, så hela familjen satt och skrapa för fullt. Hade hoppats på att vinna en fet summa men de enda jag kammade hem va 60kr :p...

Sitter med ögonbryns färg just nu och ska snart tvätta bort de. Eftersom jag är blond under all mörk hårfärg är även mina ögonbryn ljusa, så måste färga dom i mellan åt. Väntar på att BB ska börja också, är helt kär i Danne, så perfekt kille! Han ser bra ut, är charmig som FAN och även rolig, lovelove.

Nu måste jag sprina och ta bort färgen!

Puss E

TISDAG

Halloj!
Sitter just nu och dunkar lite musik och har precis städat mitt rum. Känner mig lite duktig faktis, städade mina 3 garderober och jag kan ju säga att jag fyllde två stora kassar med kläder jag ska slänga. Hittade även lite kläder med prislappen kvar!!! Hahaha. .

Idag blir de ennu en tråkig dag för mig här hemma, kan inte ta mig någon vart eftersom mitt busskort har gott ut. Jag och pappa ska åka och köpa nytt till mig imorn!
Imorn ska jag även till min bror Patric som fyller 24år. Efter de ska jag träffa Alina, vi ska till tegel och dansa. Mickis kanske skulle dit så då lär vi haka med henne. Får se hur allt blir imorn, får typ shopping ångest att jag måste köpa något nytt och ha på mig, men ska dock inte göra de, måste hålla i pengarna lite. . .

Jaja, nu ska jag ringa min älskade Lina och prata lite!

Puss E


Här har ni min vackra Linis, bilden är tagen innan vi skulle på vitt/silver tema fest i vintras!

RSS 2.0