NU DRAR JAG

Hoho!
Nu har jag packat och allt är klart. . . Imorn bitti åker jag 09.00 och är borta två veckor! Kommer inte blogga ngt under dem veckorna, ska koppla bort allt och alla och bara hitta tillbax till mig själv.
Jag är säker på att jag kommer ha väldigt roliga två veckor!

Ses vecka 32 sthlm!  Juuuste, fyller år på onsdag, den 22a Juli, 19 barre då! MOHA!

Puss E


BILDER


TORSDAG

Hej bloggis!
De va verkligen längesen jag skrev här, har inte hafft tid faktis men så äre.
Har inte mycket att säga nu heller, bara jobbjobbjobb, men imorn är de min sista dag, sen har jag semester till vecka 32, SÅ SKÖNT! På lördag åker jag iväg på äventyr och är borta i två veckor, ska verkligen bli skönt att komma långt ifrån min vardag, få andas och känna att jag är en glad Emma igen, för på senaste tiden har jag inte fått vara mig själv, är nog lite utbränd av allt jobb....

Pratade iallafall med min älskade vän Linis igår, hon är ju i koos och har vart där i en månad, hon kommer hem när jag är borta, men när jag är hemma igen så ska vi verkligen ta igen den långa tid vi vart ifrån varanndra! JAG SAKNAR DIG OBESKRIVLIGT. De va verkligen underlättnande att höra din röst igen och få veta att du har de gumman, är inte hel utan dig!<3<3<3<3<3<3<3<3

Jaja, nu ska jag ta en cigg, sedan sova för imorn måste jag va pigg sista dagen på jobbet. Lägger även ut lite nya bilder sen!

Puss E

FREDAG

Hej bloggen!
Ville bara säga att jag lever, har hafft fullt upp hela dagen och igår så har inte kunnat skriva ngt.
Men jag ska iallafall sova nu, bloggar mer imorn!

Jag har en ny hårfärg, moha! Kan visa bild imorn.

Puss E

CHILL

Hej
Jag och syster Hanna sitter med varsin data i soffan, verkligen inga liv vi driver runt med folk och så, funny funny. . .
Pratar även med Isabel baby, vi har bokat in lördag kväll tillsammans, vi ska först åka in till stan och äta middag sedan sätta oss och ta några glas efter de blir de säkert utgång. Längtar verkligen, va allt för längesen jag träffade mitt hjärta! Måste dock ha i baktanken att jag inte kan köra på allt för hårt eftersom jag har jobb dagen efter. . .

Iallafall sitter med ett glas vitt just nu, as mysigt ska gå ut och ta en cigg nu sen ska jag umgås med min söta syster. Ikväll = hemma kväll, har ju jobb imorn och 10 dagar fram . . . .

Puss E



bilden e gammal, funderar på att göra mitt hår så mörkt igen, tycker de blir en snygg kontrast till mina ögon!


BILDER

Bilder från igår, alla är suddiga men skit samma tja!


Min fina lunch som jag laga, haha!


Maten på golvet och Sannas brännda fot, haha!


Jag och Sanna<3


Vårat goda vin!


. . . Som jag blev lite snurrig av haha!


Hanna och Ellas boys, lovade att sätta in bilderna på dem i bloggen så här har ni dem haha!


( as fula bilder verkligen men de bjuder jag på moha! )

TISDAG

Hejhej!
Igår var de en mycket speciell dag kan man säga haha..
Dagen började med att  Sanna kom hit vid 15.00 och då hade jag gjort lite lunch. Snäll som jag är hade jag lagat spagetti, köttbullar och korv, värsta gormé´maten jag vet, noott!
Dagen gick rätt så snabbt vi fixade oss lite och hjälpte Sussie med maten, haha men när hon skulle ta ut maten ur ugnen så brännde hon sig och tappade allt på golvet haha. . . Så jaa så blev de me den middagen! Vi fick oss ett gott skratt iallafall och sanna brännde sig på foten haha. . .

Menmen, Sanna och jag började dricka lite vin, sen körde vi ölspelet med min yngsta syster som är 10 år haha . . Hon tyckte de va skit kul men hon drack självklart läsk, inget vin till henne inte! :p
Runda om fötterna som vi blev fick vi för oss att spela charader,  Hanna min andra syster och hennes tjejkompis Ella och deras två dejter ville också va me, så vi va 7 pers som spelade, och jag måste säga att de faktis va skit kul,  och mitt lag vann såklart ;)

Idag ska jag bara chilla, jag skulle åkt till mamma och färgat hennes hår men jag ska göra de på torsdag istället. Så idag blir de chilla och fixa mina systras hår, ska kanske även färga mitt hår också, roligt roligt.

Menmen, nu ska jag va lite social mot Sanna innan hon åker hem!

Puss E

MÅNDAG

Hej bloggen!
Inatt gick jag och la mig väldigt sent, mina små syskon Hanna och Frida kom hem från sin pappa i Örebro, så jag stannade uppe för att kunna krama på dem! Jag och Frida ( min yngsta syster ) låg i soffan och mös ett tag, sedan spelade vi lite spel på datan och sådär!

Just nu har jag Hanna och Frida precis ätit lite frukost, jag passade på att tärra dem lite eftersom de va väldigt längesen, haha (a). De är iallafall kul att dem är hemma igen! :)

Idag ska jag bara chilla på dagen, senare idag kommer Sanna hit, vi ska äta lite middag och dricka vin, sedan på kvällen får vi se vad som vi hittar på, antingen är vi bara här eller så drar vi på party, men de får vi som sagt se vad vi bestämmer oss för!
Jag är iallafall ledig idag och imorn, känner verkligen att jag behöver de efter all slit och jobb på senaste tiden. . .

Såhär ser mina senaste dagar ut:
Måndag - Sanna kommer hit och vi ska dricka vin
Tisdag - Ledig / Åka och fixa mammas hår
Onsdag - Jobb
Torsdag - Jobb
Fredag - Jobb
Lördag - Jobb
Söndag - Jobb
Måndag - Jobb
Tisdag - Jobb
Onsdag - Jobb
Torsdag - Jobb
Fredag - Jobb
Lördag - BÖRJAR MIN SEMESTER SOM JAG SKA HA I TVÅ VECKOR FÖÖÖÖÖÖÖÖR SKÖNT!!!

Så ja, kommer inte vara en så rolig eller glad Emma under jobb tiden, kommer bli helt psykad och trött av allt jobb, men de får va så i 10 dagar i sträck, för jag kommer få bästa lönen den 25de! :)

Puss E



Cassie, jag och Alina!
- Cassie kan du komma hem från Thai snart eller?
- Alina kan du komma hem från Italien snart eller?
Eran Slem ems emsan sakar er! <3

DESSA JÄVLA CIGG

Hej!
Haha börjar redan skratta här för mig själv innan jag ens börjat skriva om min dag, men de är för den vart så jävla sjuk.
Dagen började med att jag försov mig, jag hade ställt klockan så att jag skulle hinna dusha och sådär, men självklart så försover jag mig och får åka till jobbet med ett smörpaket i skallen ( de kändes verkligen så!! ). Hela dagen gick verkligen sjukt segt, jag va på dåligt humör och de va alla jag jobbade med också. . Så de va inte kul dag att jobba, annars brukar vi tjejer på jobbet ha de rätt så kul men icke idag faktis. . . .
Men iallafall Slutade 18.30 och jag missade min buss som gick 18.40, så fick sitta och vänta på 19.00 bussen. Jag tog ett snabbt beslut att hoppa av vid roslagsnäsby trafikplats för jag ville köpa cigg, hade inte en enda jävel kvar. Så jag hoppar av där och går till affären som SJÄLVKLART är stängd, jävla skit! Jag hade då hoppat av där i onödan, de går verkligen mycket snabbare att ta bussen från danderyd hem till mig så de känndes lite surt men iallafall. . . Jag går till tåget som skulle gå om 10 min, tyckte de va en jävla lång tid eftersom jag verkligen va så röksugen, ville bara komma hem så jag kunnde gå och köpa cigg här i vallentuna. Så ja tåget kommer och jag hoppar på, men SJÄLVKLART hoppar jag på fel tåg och hamnar i täby c, jävla skit . . .!!! Men jag kom endå på att de va rätt så bra eftersom jag kunde köpa cigg på consum där, så jag går värsta omvägen dit istället för att gå direkt till mitt tåg hem, så när jag kommer fram till affären finns den inte ens längre, den har väl gått i konkurs eller fan vad som hellst! Jag blev så jävla sur, saken blev ju inte bättre eftersom jag blev röksugnare och röksugnare efter varje steg jag tog. Srang iallafall runt i täby som en galning och letade efter någon jävla affär som skulle va öppen, och tillsist så hittar jag en rutten vidio butik som sålde cigg, men när jag ställer mig i kassan säger han att han inte hade menthol!!! Så jag gav han värsta utskällningen för att han inte hade de, mycket larrvigt av mig men jag va så himmlans röksugen och då kan jag verkligen inte hålla mig. Så jag frågar han otrevligt vart de finns en butik som säljer menthol cigg som är öppen nu, då pekar han rätt över gatan mot en annan vidio affär , haha stackars kille jag var så jävla otrevlig men men . . . Gick iallafall dit och blev nästan tårögd då jag såg att dem hade mina älskade cigg, haha. . . De kändes verkligen som jag hade åkt runt hela världen. Så jag går iallafall till tåget, och SJÄLVKLART så tåget som kommer är ett jävla snabbtåg som inte stannar i tibble, så jag satt i tibble och väntade på ett tåg som skulle stanna där i 50 min, hahaha!!!


Men NU 3 timmar efter jag slutat är jag hemma, är lycklig att jag fick tag i mina cigg iallafall, hahaha!


Puss E


.

Ibland kan jag bara sitta och tänka tillbax på alla minnen och händelser man vart med om. Människor som har stått en så himmlans nära som nu bara är personer man hälsar på då man möts. De finns personer jag har umgåtts med och hafft så kul med som jag verkligen kan sakna, sakna på riktigt! Dem personerna kommer jag verkligen aldrig att glömma, för de är personer som har fått mig att må så bra, personer som har givit mig både bra och dåliga minnen. Att de sedan händer saker som gör att man glider isär är självklart tråkigt. Människor förändras också med tiden när man byter umjänge, och den personen som var din bästa vän, som du verkligen kännde igen dig hos kan plötsligt va den personen du vet minnst om. Personen har bytt vänner, den berättar allt för dem och inte för dig, just för att ni inte umgås längre, de är något som har hänt som ni redigt ut men ni är endå inte lika tajta som ni var, och som du trodde ni alltid skulle va. För de har gått för lång tid, man har hittat nya vänner man trivs med, men kanske inte lika bra. Men jag tror på att allt händer för en mening, och de är bara att acceptera. Men de är såhär, att de finns en person som alltid kommer va lite speciell för mig, en person som jag idag inte umgås med, men som jag är vän med och de är huvudsaken för mig. Att bara veta att du har kul, att de går bra för dig, att du mår bra, att du har nära vänner som tar hand om dig och att du ler och skrattar betyder så mycket mer för mig en att få umgås med dig varje varje varje dag som förut. Jag vill att du ska veta en sak, och vad som en händer kommer du alltid ha en speciell plats i mitt hjärta som ingen kan ersätta, den platsen som personen som har lärt mig att vänskap är så mycket mer en att bara umgås och ha kul, allt handlar om till lit, ha kul och känna sig omtyckt. Du är den personen jag har haft roligast med, som jag alltid ville va med. Den personen som stog brevid mig i vått och tort, och jag likaså för dig. Jag tror ingen kunnde ana att vi inte skulle gå sida vid sida en dag, för vi var alltid med varanndra. 
 Med handen på hjärtat är du den personen ingen skulle kunna ersätta. Jag kommer aldrig komma någon så nära eller ha så kul med någon som jag hade med dig. Men nu är allt som de är och de kanske är bäst så, du har dina vänner och jag har mina. Jag tror att de har gått för lång tid nu för att de ska kunna bli som förr, men en sak vet jag,
 jag kommer aldrig att glömma dig! <3


BILDER

. . . Och här har ni en naturlig emma utan smink och ofixat hår! Man kan ju inte ligga på topp varje dag inte! ;)


LÖRDAG

Hej!
Har varit lite dålig på att skriva dem senaste två dagarna. Vet inte varför jag varit de, i torsdags när jag kom hem från jobbet hade jag annat för mig, likaså igår!
Men iallafall, i torsdags när jag kom hem från jobbet åt vi en god middag som bestod av räkor och rosé vin. Me like! Sen när vi hade ätit skulle jag och Sussie städa huset ( = jag skulle städa mitt rum och hon allt andra, haha ) Så när vi hade ätit och så tog vi ett varsitt glas rosé till och då skulle vi börja städa och dricka lite vin samtidigt, men pappa ville visa oss en bil på datan som va hur cool som hellst, så efter de sa vi att vi skulle börja städningen med att ta en rök pause, haha och jag kan ju säga att en liten rök pause slutade med två timmars prat om allt och alla med vin och as bra stämming. Så jag kan ju säga att städning blev de inte mycket av denna kväll. . . Haha!

I fredags/igår så va jag ledig från jobbet, jag hade bestämmt mig dagen innan att jag skulle sola hela dagen, men självklart så vaknade jag av hårt regn som slog mot fönstret och åska. . . Så mycket solning blev de ju inte denna dag eftersom när de väl hade spruckit upp och blivit fint väder skulle vi hem till Fia ( sannas syster ) , hennes barn hade kallas så vi åkte dit och drack lite vin och grattade pluttisarna! Träffade även Ida och Nichole där som jag inte träffat sen studenten så de va kul! :)

Jaja, idag har jag jobbat. Ikväll är de lördag och jag ska bara va hemma eftersom de är jobb imorn också! Haha gud jag har blivit en riktig torr kärring som jobbar häcken av sig och sitter hemma och stickar på kvällarna, hur ska de här sluta? ;)

Puss E

!!

Hej!
Mycket dåligt skrivande av mig, återkommer imorn efter jobbet och berättar vad jag har hafft för mig på senaste!

Puss E

så här såg jag iallafall ut idag, helt naturligt och fräsht!


:@

IDAG ÄR DE MIN LEDIGA DAG OCH DE REGNAR!!!! FUCK PISS SVERIGE, SUR JAG BLIR JAG SOM VILLE LIGGA UTE OCH STEKA!!!!!!

!<3!

LINIS, KAN DU KOMMA HEM SNART ELLER?! DIN EMSON BEHÖVER DIG NUNUNU!
I miss you, snart ses vi igen älskling <3


HAHAHA SORRY MICKIS

Tittade igenom mina gammla blogg inlägg, och hittade de här som jag la upp för ca ett år sen! HAHAHAHA, du kan verkligen få mig att skratta som ingenannan kan! <3

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

fixa liter biler i din blogg och då?

- mickis.. http://teraakiz.blogg.se/ säger:

vadå?

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

asså profilbild

- mickis.. http://teraakiz.blogg.se/ säger:

i inläggen? hah afattar inte haha

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

nej profilbiiiiiiiiild

- mickis.. http://teraakiz.blogg.se/ säger:

HAHAHA

- mickis.. http://teraakiz.blogg.se/ säger:

jag är EMMA TVÅ

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

fattaru inte

- mickis.. http://teraakiz.blogg.se/ säger:

fattar inte vadå profilbild

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

hahahahaha

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

¨asså som jag har

emma / www.emsemma.blogg.se säger:

jag har med glasögon

- mickis.. http://teraakiz.blogg.se/ säger:

ahaaaa

- mickis.. http://teraakiz.blogg.se/ säger:

hahaha

2008-08-05 @ 01:43:08 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks (0)


ONSDAG

Tjena!
Haha sitter här och skrattar för mig själv, Mickis hade skickat en länk till mig som inte kan få mig sluta skratta hahah. Tror jag inte skrattat såhär mycket på riktigt länge!!!

Iallafall, har verkligen inge roligt att skriva, har jobbat idag som vanligt och jobbar imorn med. Kommer jobba under helgen också, förutom fredag när jag är ledig men annars står de bara jobb jobb jobb på schemat. . . . Lite surt men pengarna rullar in och då mår jag iallafall bra!

Funderar på att kanske hitta på något imorn kväll eftersom man är ledig fredag. Skulle ju först va me Alina på kvällen, men hon hinner inte för hon måste packa och saker. Den jäveln åker till Italien på fredag med hennes pappa och syrra. Är så himmlans avensjuk. jag kommer jobba häcken av mig medans hon ligger på stranden på dagarna steker och kollar på heta italjenare! Meeeeee like!

Roligt inlägg de här blev . . . . Nooooooooooott!

Puss E

RSS 2.0