TORSDAG

Hej!
Är med Mickis för tillfället. Har klipt hennes hår och nu ska jag slinga de :) hihi. Hon kom och mötte mig i Vallentuna idag, vi hämtade mina klipp saker hos pappa sen åkte vi till berga och köpte sallad mums.
Så ja, vi har ätit och fixat hennes hår, Sanna kom även förbi en sväng och sa hej.

Nu ska de slingas, sen blir de Idol!

Puss E


jag och mickis!

MIN DAG

Hej!
Har haft en mycket trevlig dag med min Malin. Känner mig faktis lite friskare efter att fått en hel dag med henne (hihi nu är jag väl gullig Mullis?). Vi kollade som sagt på film sen färgade hon min utväxt, de blev jätte bra. Sen har vi spelat kort, lagat middag och chillat i min säng till Idol och så.
Hennes bror kom precis och hämtade henne så nu ligger jag här i sängen själv och väntar på att Kungarna av Tylösand ska börja.

Har inte så mycket mer att skriva, är hes som en kärring!

Puss E


malin och jag

MYS ME MULL

Hoho!
Är med Malin för tillfället. Hon gör min lite sällsis eftersom jag är sjuk fortfarande buhuhu! Vi har legat i varsin soffa och kollat på Idol från de året Darin va me!! Både jag och hon va helt galna i han när han va me i Idol så vi fick lite flaach back heeh.

Nu ska hon färga min utväxt!

Puss E


Malin och jag för några år sen!

ONSDAG

Godmorgon!
Har precis ätit frulle, de blev 2 leverpastej mackor med gurka :D mumsi me like. Ligger i sängen nu igen och funtar på om jag ska sova ett tag till. . .
Alice gick självklart vidare igår på Idol, blev verkligen skit glad. Hon kommer lätt vinna, i alla fall gå jävligt långt och bli något efter idol är slut.
Idag då, händer inte sådär jätte mycket eftersom jag fortfarande mår bajs. Ska nog roa mig att fixa ögonbrynen=noppa och färga. Sen kanske färga utväxten, el om jag sparar de tills imorn. .  hmm. .

Jaja, nu blir de blunda ett tag!

Puss E


jag och Miggi för några helger sen!

RUBRIKER ÄR JAG BRA PÅ

Hola!
Har varit och gjort naglarna, dom blev skit fina. Gjorde faktis vanlig fransk som jag inte har haft på hur länge som hellst. Brukar alltid ha något ballt glitter och massa detaljer men inte den här gången. Dock händer de max en gång i halvåret att jag gör vanlig fransk :p.

Ikväll blir de idol igen wiho! En av mina favvisar är med ikväll, ALICE <3! Ska fan ringa och rösta på henne.
Mamma är och tränar på Friskis just nu. .  Ska göra middagen klar tills hon kommer hem, ska laga taccos! :D Blir en nyttig variant av taccos med fullkornsbröd och så.

Nu ska jag prata vidare med Michaela på msn!

Puss E



TISDAG

Hejsan!
Va hos doktorn imorse och blev sjukskriven. Ska ta den host medicinen jag fick förra gången och kolla om de blir bättre. Efter doktorn följde jag med mamma och storhandlade på Willys och nu är jag hemma.
Ska faktis ner och göra naglarna klockan 13.00 hos Tessie, DÖR av att va hemma känner mig sjukare då men måste, enda sättet att bli frisk är att vila vila vila. Vet dock inte hur jag ska ha naglarna, funderar på vanlig fransk men de är så tråkigt!

Nu ska jag lägga mig i sängen och sammla krafter så jag orkar åka och fixa naglarna!

Puss E


BILD



Jäätte gammal bild.
KOLLA NAGLARNA, skit korta euuw passar ej mig!


MÅNDAG

Hejsan!
Har precis ätit en god donken sallad, gillar faktis deras sallad! Är fortfarande sjuk så är hemma från jobbet idag. Ska till doktorn imorn bitti och kirra läkar intyg.
Mamma är och jobbar så jag är själv hemma vilket är bajs tråkigt, har endå sovit hela dagen men nu när man är vaken skulle de va trevligt me lite sällsis menmen. . . Har i alla fall hundarna :p

Igår va jag faktis i Kista c med mamma och gudmor, fick jordens jävla shopping sug! Men orkade inte gå runt länge el prova massa kläder eftersom jag inte alls mår bra men köpte i alla fall världens finaste plånbok i leopard (känner mig som nykär), en ny almenacka (har tappat bort min andra), en söt baskett och en stor skön halsduk. Kände mig faktis lite bättre efter att spenderat någon 1000 lapp :). Vaknade dock imorse mycket sämre än igår fyyyyy.

Så ikväll blir de självklart att chilla!

Puss E

BILDER

Hittade lite bilder på min mobil;


jag


syster och Sanna sover


jag och gudmor


från Miggis balle


LÖRDAG

Hellu!
Gör inte ett skit.  . . Har så jävla tråkigt. . . Är så jävla sällskapssjuk hatar att va själv, mamma har åkt iväg och har säkert jätte kul för tillfället. Så nu är de bara jag och vovvarna hemma. Händer inte så mycket, ska va hemma och försöka bli frisk. Har i alla fall laddat med Risen, chips å dipp och självklart coola light till kvällen.

Funderar på att lägga mig i ett bad nu med en ansiktsmask och gurkskivor på ögonen, kanske tända lite ljus också sen lugna favoriter i bakrunden! De blir nog att jag gör de, mysigt att lägga sig i min varma säng efter med en film och mitt gottis! :D

Måste försöka inte ha ångest av att va hemma, de kommer fler helger som man kan festa!

Puss E

EN SYSTER



älskar dig Sanna Lindqvist!


SJUK

Hej!
Vill börja med att säga att hela min helg är förstörd.
Vaknade igår morse med ont i halsen och hängig, kände "ääh de försvinner under dagen"¨så jag åkte till jobbet endå. SJÄLVKLART blev jag sämre under dagen, febern kom och jag mådde piss. Tråkigt som fan eftersom jag skulle hem till Mickis efter jobbet igår och fira Steffi men de va bara att avboka.
Samma sak idag, mår bajs har feber, kan inte andas genom näsan samt ont i halsen :(.
Idag skulle jag iväg med mamma och gudmor och åkt båt på kvällen, käkat middag och druckit massa vin men de va bara att avboka de också.
HATAR HATAR HATAR att bli sjuk på helgerna, partypingla som jag är vill jag ju ut och festa, dansa häcken av mig men de går absolut inte i mitt tillstånd....

Ska krypa ner i sängen igen och grina!

Puss E

ONSDAG

Hellu!
Har inte så mycket att skriva. Har jobbat som vanligt hela veckan och ska jobba imorn och fredag ocskå.
Så vet inte riktigt vad jag ska blogga om. . .

Vill i alla fall att ni ska ta del av den här bilden, ÄLSKAR Alex på den hahahahaha!!

Puss E


SVULL SÖNDAG

Hej!
Kommer ej berätta något om kvällen igår haha. De enda jag säger är att den va knäpp.

Men idag har i alla fall mamma och jag varit och röstat, trodde de skulle va mycket mer komplicerat än va de va. (Hade föreställt mig att alla skulle sitta i ett rum sen köra handuppräckning, haha skoja!)
Nu är mamma och köper glass, chokladsås, banan och grädde som vi ska mumsa på :D Sen självklart Coola light till de. Älskar söndagar, då får man va så äckligt onyttig som de bara går. Ikväll blir de en lugn kväll kan jag säga. Fasar för att gå och jobba imorgon, mår så jävla piss idag.

Men nu ska jag riinga Linn!

Puss E

PLANER

Tjäna!
Sitter och väntar på att min buss ska gå. Ska in till stan och möta min snygga vän Linn! Vi ska till fridis och ta en (två, tre, fyra) öl. Ska bli hur kul som hellst och träffa henne!

Har precis ätit en god middag med mamma och gudmor. Mamma hade lagat en as god köttfärspaj med sallad till, mumma! Blev ett glas vitt till för min del. Skulle igentligen hem till Malin på middag, men dom brudarna skulle chilla ikväll och jag va sugen på party så blev ändrade planer för min del. . .

Men nu ska jag ta ett glas vitt till sen röra mig till bussen!

Puss E



Limpan och jag!


BILD


TILLBAKA

Hej!
Hade helt och hållet glömt bort att jag hade en blogg, men nu i min ensamhet klockan 07.40 fick jag den smarta idén att skriva ett inlägg moha.

De är lördag, så jävla skönt att vakna i bra skick utan huvudvärk. Va som sagt hemma igår kväll vilket va hur nice som hellst! Låg och kolla Idol och tryckte i mig chips och dipp. Sanna kom över en sväng och sa hej de va de enda sällskapet man fick (om man inte räknar med hundarna då).
Alla undrar säkert vafan jag gör uppe nu men saken är den att jag somna innan 22.00 igår och jag är van att gå upp vid 06.00 tiden så nu slipper ni undra över de.

Nu väntar jag på att Sanna ska vakna, vi ska ut och gå med hundarna!

Puss E


RSS 2.0