LEDIGA DAGEN

Hej!
Min dag har verkligen vart i full rulle sen jag vakna.
Dagen började med att jag vaknade vid 09.30 då jag käkade frulle, kollade lite tv en timma, sedan gick jag ut och la mig i solen och stekte i några timmar. Mamma hämtade mig sedan vid 13.00 tiden, vi åkte och köpte varsin sallad och åt, riktigt fräsht och gott när de är varmt måste jag säga! Vi åkte efter de hem till henne, klockan var väl då 14.00 typ och då var de meningen att vi skulle åka och bada men både hon och jag va så jävla shopping sugna så vi sket i de faktis, haha. Så vi fixade oss lite snabbt och drog till täby. Jag hittade faktis mycket söta saker. Köpte ett par byxor, tre linnen/tunikor, en klänning, maskara och ett par nya AS tuffa solbrillor. Jag va verkligen PÅ och taggad för att köpa ett par convernse ( har alltid tyckt dom vart as vidriga )  men den modellen jag ville ha fanns bara i big size, så jag ska åka in till stan nästa gång jag har tid och kolla om de kanske finns 35or eller 36or som jag behöver. . . . .
Iallafall, efter täby körde mammsen hem mig hit till vallentuna, vi åt en god middag och sedan har jag kollat på allsång på skansen, myyys!
Nu blir de att gå ut och ta en cigg, sedan ska jag väl typ krypa ner i sängen och sätta på någon bra film.
Imorn är de jobb och hejdå en dags ledighet :( buuhäää.. . .

Jaja, hörs väl när som. . . Hittade två bilder från i våras som jag lägger upp!

Puss E


I´M BACK! REDAN?!

Hej bloggen!
Ni alla som läser min blogg måste tycka jag e as skumm som först säger att jag inte ska blogga på ett tag sen kommer jag tillbaka dagen efter. Men de är faktis så att jag är tillbaka hemma i vallentuna nu ( har vart hos mamma i en vecka ) och här har mitt internet strulat tidigare, men när jag väl kom hit så va de igång igen, så de va därför jag trodde att jag inte skulle kunna blogga, men som sagt vi har fått i ordning vårt intenet och jag är redan tillbax! ;)

Iallafall, jag jobbade idag mellan 12-18.30, sedan åkte jag hem till vallentuna och vi åt en jätte god middag, de blev lax med potatis och sallad, me like! Efter maten åkte jag och Sussie och hyrde film som vi sedan kollade på tills nu. Den vart förövrigt skit dålig haha(!)

Imorn är jag ledig och de ska bli så jävlans chill! Jag ska träffa min mami, vi ska först åka och bada och sola, sedan ska vi åka till täby c och shoppa loss! Lönen som jag fick den 25de ska verkligen spenderas kan man ju säga. Efter de ska vi åka hem till henne i berga där jag ska klippa henne och sådär. Sen blir de väl att hon kör hem mig hit igen.

Jaja, nu ska jag snoka runt lite on facebook, sedan blir de en skön sömn utan jobb ångest!

Bilderna som kommer här är för några helger sen när vi va på grönan, och jag suger på en as god polkagrisnapp som jag köpte! haha

Puss E



 Så jävla snygga, haha!

!!

Vill bara säga att jag inte kommer blogga på ett tak!
återkommer senare!

PUUUUUUUUUUUUUUUUURREEEE


JOBBDAG

Godmorgon!
Klockan är nu ca 08.10 och jag är vaken och klar för att åka till jobbet. De går inte att beskriva med ord hur trött jag är!! Somnade jätte sent inatt, har bara sovit i fyra timmar så jag är rätt så död. . .

Vet ej om jag kommer blogga något mer idag, kommer va hemma vid 18.00 tiden och om jag känner som jag gör nu kommer jag lätt somna direkt och sova tills jag börjar jobba imorn också! Kul liv. . .

Men men, nu ska jag gå till bussen!

Puss E

DE DÄR ME RUBRIKER

Hej!
Dagen har verkligen gott as snabbt. Somnade aldrig om igen som jag tänkte göra, utan jag smörjde in mig med massa olja och la mig ute och sola. De va typ härligt i en kvart sen dog man av värme haha. Så jag gick in och sköljde mig med iskallt vatten sen gick jag ut och sola igen. Men solandet i helhet varade ju inte särskillt länge men eftersom jag har lätt för mig att bli brun fick jag allt lite färg! Wiho!

Mina dagar framöver ser ut såhär;
Söndag
- Jobba
Måndag - Jobba
Tisdag - Ledig, åka med mamma och shoppa i täby c. Klippa mamma och Marie
Onsdag - Jobba
Torsdag - Jobba. På kvällen dricka med Alina <3
Fredag - Ledig, Vid fint väder ska jag till Kvarnis och sola å bada. Klippa pappa
Lördag - Jobba
Söndag -  Jobba

Så om jag e spårlöst borta nästa vecka vet ni vart jag är haha. . . Nejmen de blir inte roligare än så, ska väl försöka hitta på något måndag kväll där eftersom jag e ledig tisdag, jag måste ju liksom roa mig lite annars kommer jag få panik av uttråkighet, moha!

Puss E

LÖRDAG

Hej!
Vaknade nyss. Men är fortfarande as trött så jag tror att jag ska lägga mig och somna om ett tag igen, haha!

Planerna för idag ser ut så att jag ska sola, måste verkligen få den snygga brännan jag alltid har vid den här tiden på året, men eftersom jag jobbar rätt så mycket är de svårt att hinna va ute i solen . . . Men idag ska jag väl lägga mig ute några timmar och steka!
Kvällen kommer iallafall bli lugn, eftersom jag börjar tidigt imorn på jobbet.

Menmen, nu ska jag sova en timme till, sedan lägga mig ute i solen!

Puss E

EGO BILDER FRÅN KVÄLLEN


FREDAG KVÄLL

Hoho bloggen!
Har inte bloggat  sen igåår.  . . .
OCH de är för att jag har haft full rulleee. Dagen började med att jag joobbade. De var sjukt mycket folk på jobbet, och de gjorde så att dagen gick väldigt fort.
Éfter jobbet åkte jag hem och åt thai mat med mammsen, mycket mumsikt och mysigt!
Efter de åkte jag hem till Mickis, vi va hemma hos henne och drack lite och kedje rökte som valigt, efter ett tag kom Sofie, och därefter Steffi!
Måste säga att de vart en mycket mysig och lyckad kväll!
Dock slutade kvällen i tårar för min del, HUR kan kan jag vart så fuckad i huvet? Att jag inte försod allt bättre än vad jag gjortde. . . . De va verkligen jag som sabbade ALLT från första början,  och de förstår jag inte tidigare än nu. . .

Jaja nu ska jag sova, lägger upp någon bild också från kvällen,
VILL TACKA MICKIS SELLÉN FÖR HON E SÅ HIMMLANS BRA!

Puss E

GODNATT

Nattinatti!
Nu ska Emma sova, klockan ringer tidigt imorn för jag ska upp och jobba!

Puss E


LÅT

Den här låten är så rätt just nu! Kan verkligen inte sitta still när jag hör den!


TORSDAG KVÄLL

Hej bloggen!
Är helt seg i hela kroppen, har jobbat idag vilket gick mycket bra! Började 12 och slutade 18, kom väl hem strax efter 19 och då åt jag lite middag och nu sitter jag här vid datan och nördar mig. KULKUL!
Ikväll blir de inta att följa med Celine och dem till Tommys, är alldeles för trött och jag känner hellre för att somna tidigt ikväll och va pigg på jobbet imorn, tror de är ett smart val utav mig. . .

Fick förövrigt reda på att jag är ledig på lördag och bara jobbar söndag denna helg, och de betyder att de är fritt fram att hitta på något imorn kväll, de uppskattar jag VERKLIGEN, är sugen på att slå klackarna i taket. HAHA! Den första jag tänkte på var Alina, men fittan själv skulle iväg på middag med familjen imorn, så hon dissade mig! Hahaha... ;(. Så om de är någon som läser de här som är sugen på att ta en sväng i stan imorn kväll ring mig på 070*******, haha skääämmtaaaaa. Nejmen har ju andra pussisar som jag kan fråga som tur är! :)'

Jag är så jävla övertrött så jag håller på att somna av uttråkhet, men om jag däckar nu kommer jag vakna inatt pigg som ett litet barn, så måste sysselsätta mig med något, tror jag ska ringa Alina nu, sen efter vi lagt på ska jag ringa upp igen och lossas som jag inte pratat med henne på länge, HAHAHAHA jag är för rolig. ( Eller bara allmänt störd i huvet?! )

Känner att de här blev ett väldigt oseriöst inlägg, så de är nog bäst jag går ut, tar en cigg och chillar ner mig!

Puss E



Bilderna är från förra sommaren på mign och Alina. Vi va hemma hos henne och käka mys middag och skulle dricka LITE vin, de slutade med att vi båda knappt visste vad vi hette, och vad vi gjorde senare denna natt är hemligt! ;)
Fan jag verkligen älskar denna människa!!!! <3

TORSDAG

Hej!
Sådärja, nu har jag precis ätit frulle och klätt på mig, jag ska nämligen åka och jobba snart . . . Lite surt i de här underbara vädret men vafan, kommer mer soliga dagar får man hoppas! ;)
Efter jobbet vet jag inte vad jag ska göra, jobbar ju imorn också så får se om man verkligen ska hitta på ngt. . Celine frågade mig nyss om jag inte ville följa med till Tommys här i åkersberga och dricka lite, men som sagt får se om de är mycket att göra idag på jobbet. Börjar liksom 12 imorn så man kan ju kanske spåra lite! hihi.

Jaja, nu ska jag väl börja röra mig mot bussen som går om 10 min!

Puss E

BILD

Var bara tvungen att lägga upp denna bild på mig, haha den väcker så mycket minnen. Jag står på alla fyra nere på marken , ska precis hugga tag i Thereses korv som dinglar mellan hennes ben. hahahaha!!




CHILL KVÄLL

Hoho!
Väntar just nu på att mamma ska komma hem, hon är och handlar mat som vi ska laga.
Idag har jag bara slappat, så skönt! Låg typ ute i solen i två timmar och fick lite färg, sedan gick jag in och somnade på soffan tills nu haha, så mig!
Sanna ringde mig även när jag vaknat, vi skulle höras lite senare hon kanske kommer över och chillar med mig.
Både hon och jag jobbar imorn så de blir en chill kväll för min del. . .

Något som är ett stort plus är att jag får min lön imorn!!! Men jag jobbar ju näst in till hela tiden så kommer inte ha tid att spendera den, haha.. . .
Jag vet iallafall att jag ska köpa ett par vita converse, dock inte den "vanliga" modellen utan en annan jag sätt! Får bara hitta en lucka i min almenacka då jag har tid ;)

Nu ska jag ringa en sötis!

Puss E



En bild från förra sommarn, tror faktis jag ska färga mitt hår så mörkt igen, de är ju super coolt! Måste bara hinna bättra på brännan, annars kommer jag se ut som ett lik haha...

LITE EGO BILDER FRÅN IGÅR


ONSDAG

Hej och godmorgon!
Vaknade för ca en timme sen. As fint väder idag också, blir så glad av de.
Idag ska jag bara va hemma, tänkte lägga mig ute och sola någon timme lite senare, annars så händer de inte så mycket mer, ska äta middag tillsammans med mamma ikväll de blir min favorit tacos! :D:D

Igår hade jag en super mysig kväll med Alina, vi var hemma hos min mamma, satt på uteplatsen med tända ljus och drack massa vin. Hon och jag har inte träffats efter studenten eftersom jag har jobbat mycket och så, så de va verkligen kul att träffa min love igen! :)

Menmen, nu ska jag lägga in några bilder på datan som jag sen lägger upp här!

Puss E

I VÄNTAN

Hej!
Just nu väntar jag på Alina, hon är här när som. I min väntan har jag bloggat runt och läst lite andra bloggar, och på Malins blogg hitta jag en liten söt lista som jag tänkte fylla i jag med!

Är den roliga? Malin Wiman
Är den söta? Mikaela Lindberg
Är den galna? Michaela Edholm
Är den pinsamma? Min mamma som även är min bästa vän <3
Är den mest utséendefixerade? Mikaela Sellén
Skrattar mest? Alina Norrman och Cassandra Ryttinger ( Dem är som mig haha! )
Skrattar du oftast med? Malin Wiman
Har roligast skratt? Nichole Ramsey
Skrattar åt knäppast saker? Isabel Sager
Är player? Isabella Göransson
Har haft längst förhållande? Alina Norrman
Är blåstast? Alina Norrman
Är smartast? Cassandra Ryttinger
Är den du kan lita mest på? Sanna Lindqvist
Har finast kläder? Cassandra Ryttinger
Lånar du oftast kläder av? Har egna kläder

Jaja, nu kommer Alina!

Puss E



Här är en uppsättning jag gjorde precis innan skolan sluta, fick förövrigt mvg på den! :)

TISDAG

Hej bloggen!
Yees, im back in this fucking blogg-world.
Har varken haft tid eller lust att blogga på sista tiden, vet inte varför men de var så mycket innan studenten och allt!
Kan ju säga att studenten var den bästa dagen hitills i hela mitt liv! Den är helt obeskrivlig, tänkte lägga upp alla bilder som vi tog från min mottagning och från limmon lite senare.
Studenten var iallafall hur bra som hellst, efter utspringet och allt åkte vi flak, efter de var de motagning hemma i vallentuna. Motagningen vart jätte lyckad, slutade med att alla stog och dansa :). Efter min motagning hade pappsen min hyrt limmosin, en hummer som den heter, hur sjukt jävla lång som hellst, har för mig att dem sa att de va den största vi har här i sverige, så coolt! Tog med mig några från motagningen i limmon där vi satt och drack skumpa och hade de sjukt jävla nice! Limmosinen tog iallafall mig till min slutskiva på tegel, där vart min vittelse inte så långvarig eftersom jag va packad som ett as, men så ska de ju va på ens student tycker jag. Tog iallafall taxi hem sedan och sov sött!
Fick även jätte fina prisenter av alla som var där! ( Tack så mycket igen ). Fick blandannat prisentkort på resebolaget ving, massa guld smycken, glas och sånt!

( Där var en lite ihopdragen mycket kortfattad resume om min student! :) )

Igår var jag iallafall med Terakiz, de va jätte mysigt och kul, älskar att bara chilla med henne som vi alltid gjorde varje varje dag förr! :D Vi satt nere vid kanalen och kedjerökte och drack. Hemvägen blev ju mycket intresant kan man säga då vi mötte två snorungar till fjortisar som hade luft för en hel jävla elefant i sig, haha riktigt synd om dem iallafall. . .
Idag Har jag bara vart hemma och chillat, är hemma hos mamma för tillfället och hälsar på, så ikväll kommer min älskling Alina hit, vi ska dricka lite vin och snacka skit. Myyys.

Men men, nu blev de ett väldigt långt inlägg så avrundar här. Har mycket mer att skriva med de gör jag senare el imorn. Kommer även upp lite nya heta bilder!

Puss E


RSS 2.0