MÅNDAG

Hello!
Är så jävla trött. . . Samma sak varje måndag. . . Slitet. . .
Ställde klockan på 06.00 imorse (sov hos pappa) gick upp och fixade mig sedan väckte vi min söta Frida som fyller år idag med lite frulle på sängen, paket och självklart sång! Grattis igen syster, nästa år blir du tonåring då jävlar ska du få lära dej saker ;) . . .
Sen va de bara att glida iväg till jobbet. Hände verkligen inge kul alls där, tvärt om min vän Macho sa upp sig :( fan då diggade verkligen den bruttan men kommer träffa henne endå (i alla fall om jag får bestämma heh).

Har inge mer att skriva typ. Är hos mamma igen vi sitter och kollar på tv. Fågarna på fortet nästa, de får man ju inte missa!

Puss E

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

GRATTIS LILLSIS 12 ÅR <3

- jag älskar dig!









BILDER

Haha, två bilder från i fredags!
-leker söt på den första, agerar alkis på den andra



HELGEN

Hello!
Har inte bloggat på ett par dagar, men tänkte berätta lite om helgen nu i alla fall.
I fredags efter jobbet åkte jag hem till Miggi i Skogås. Hon hade gjort en super duper god middag till oss så söööt! Vi käkade och började fixa oss sen satte vi oss på hennes balle och drack vin och snacka massa skit. Rörde in oss till stan senare på kvällen. Mötte upp Malin och hennes kusse sedan Mickis lover och hans kompisar :D.
Va på ett ställe vid fridhemsplan, senare skulle vi till Ego men så blev de ju aldrig haha . . . Kvällen slutade typ där, åkte sedan och mötte en Y .

Igår då. Jag och Sanna åkte hem till min pappi på middag spel och vin. (Är fortfarande kvar här hehe). Fick även massa presenter eftersom jag fyllt år :). Har typ träningsvärk jag och Sanna körde dans wiie ett par timmar så jävla kul haha! Nu ligger jag här och bloggar medans Sanna och Frida ligger brevid ocvh sover.

Jaja, ska fan väcka dom!

Puss E

HAHA. . .

Kollade min profil på fb och fick syn på de här igen, haha!


MIN HELG

Hej bloggen!
Har inte skrivit något alls i helgen, har inte varit hemma så mycket.
Men i fredags efter jobbet åkte jag och mötte upp Pappa och Sussie i kista, vi åt middag och gick på bio. Blev Asiatisk mat sen filmen "bröderna karlsson". Filmen var helt okej, ingen riktig " woooow den här måste man se annars missar man något film" men endå verkligen helt okej. Man fick sig ett å annat skratt anfall i alla fall :).

Sen lördag då, vaknade rätt tidigt och gick över och terra Sanna, ÄLSKAR att hon är hemma igen <3. Vi packade ihop lite party kläder och bikini sedan åkte vi ner och handlade lite godis på systemet. Gick hem till Fia (Sannas syrra) efter de sen körde Alex oss till Vaxholm. Tillbringade dagen hemma hos Ebba med lite pool häng och roligt folk. Senare mot kvällen va de bara jag, Fia, Sanna och Ebba kvar. Vi fixade oss drack massa cider och vin sedan blev de utgång på Kabben. 
Idag söndag är man väl lite sliten så blir chill hela långa dagen. . .

Har haft en jätte rolig helg med nära och kära!

Puss E

MAMMA

Världens bästa vän och finaste människa


TORSDAG

Hola bolla!
Har jobbat idag som vanligt. Sen efter jobbet har jag spenderat min tid genom att prata med Miggi i tellen haha va så övertrött skratta som en idiot. Men ja vi la på för ett tag sen och efter de har jag duschat och bytt säng kläder. Älskar verkligen nybäddat! Ska typ sova när som . . .

Imorn efter jobbet ska jag till kista och äta middag och kolla bio med Pappa och Sussie, myyys! Sen efter de åker jag med dem hem och sover. Lördag blir de röjj, men vet inte hur var och när haha . . . Får liksom se vad kvällen har att erbjuda ;) En chill och en röjj kväll blir perfekt, lagomt är bäst liksom. Inte för tråkigt och inte för roliligt.

Vet inte vad jag pratar om god natt!

Puss E


IBLAND UNDRAR MAN


ONSDAG

Hej!
Kan ju varna redan nu att de här inlägget kommer bli jävligt tråkigt. Har inge kul alls att skriva. . .
Har jobbat hela veckan. Från och med igår börjar jag 08.00 på morgonen istället för 09.00 och slutar 17.00 som vanligt. Alltså en timma extra och enda anledningen till de är att de kommer klirra lite extra i kassan haha. Men ja som sagt inget kul har hänt och inge kul kommeer hända resten av denna arbets vecka. Till helgen blir de självklart att hitta på något, tror jag ska träffa pappa och Sussie på en bio någon dag i alla fall sen vet jag inte.

Känner att jag inte orkar göra ett skit heller när jag kommer hem från jobbet. . . Min buss går liksom 07.10 hemifrån och bussen jag tar hem från jobbet är framme vid 18.00 tiden. . . Går även upp vid 06.00 sen tiden så är rättdöd såhär på kvällarna. Smak på att va riktig kärring kanske?

Nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på en film!

Puss E

NAGLAR

Såhär blev mina naglar igår;



Tog med webben, pallade ingen annat.
Naglarna är mycket finare live, blir än helt annat sak liksom.
haha, fan va konstigt de serut när jag tar fram handen sådär!!


MÅNDAG

Tja!
Fan va flitig jag blivit på att blogga, vet i alla fall att Sanna och Malin mina stammisar älskar de haha. . .
Men ja, va lagomt jobbigt att gå upp imorse. Klockan ringde 06.30 och jag somna väl runt 04.00 tiden. Ville fan döööööö ta självmord el ngt hellre än att gå upp och börja fixa mig, mådde verligen piss bajs korv. Va som en sompie på jobbet, fattade nada haha . .
Efter jobbet åkte jag och fixa mina naglar, dom blev feeeeeeeett fina. Tar kort imorn och visar promise ;).

Nu ska jag ta fram kläder tills imorn och så, för de är man fan inte i bruk till att göra så tidigt som jag går upp haha!

Puss E

SÖNDAG

Hallådär!
Blev precis lämnad ensam, buhu. . .
Har varit med Sanna och Malin, vi har kollat på film och snackad lite skit. Dom åt även fiskbullar och mackisar, gormé mat verkligen. Sen åt jag och Mullan Oliver, de vi inte visste va att de va chili i så de brändes som satan i munnen efter första oliven haha. Så mycket annat har väl inte hänt. Ska jobba första gången imorn på 6 veckor, de tar fan lite emot måste jag säga. . . Har fått smak på ledighet nu så hurrar inte direkt för att gå tillbaka till jobbet  . . .

Lägger upp någon snygg bild från idag!

Puss E





BILDER FRÅN I FREDAGS







HELGEN

Hejsansvejsan!
Hade varken ork el lust att skriva här igår. Men idag glöder de i fingrarna (haha!). 
Min fredag va riktigt lyckad, blev rätt lugn kväll men de va bra eftersom jag varit sjuk så himmla länge . Började med att jag mötte upp Mickis och Steffi i stan sedan drog vi till Nivå. Satt och drack lite och snacka massa. Efter någon timma kom även Malin och där efter Sarah och en tjej som heter Susanne som va hur gullig som hellst! Vi satt väl på nivå till 23.00 tiden, sen rullade vi till starbar som ligger i närheten av nivå. Där va vi väl till 01.00 tiden när dom stänger. Där slutade faktis kvällen.

Sov ej hemma den kvällen. När jag är påväg att gå och lägga mig ringer de på min mobil, jag svarar och vem tror ni de är?! SAAANNNAAAAAAAAA!! Hon hade kommit hem från Turkiet och ville överaska mig, i den stunden hatade jag mig själv att jag inte va hemma. Började typ gråta av chock när hon ringde blev så glaaad!! <333 Hon hade liksom vetat sen en tid tillbaka att hon skulle kommit hem den dagen men hon ville inte säga något utan ville dyka upp som gubben i lådan haha fan va jag älskar henne!

I alla fall åkte hem as tidigt igår. Kom hem, sov ett par timmar sedan kom Patric. Jag klippte han sen åt mamma jag och han kräftor SKIT GOTT förövrigt. Efter de blev de film mys men filmen sög verkligen. Självklart träffade jag även Sanna under dagen.

Avrundar här!

Puss E

FREDAG

Hola!
Sitter för tillfället och sminkar mig. Vid 18.00 tiden ska jag åka in till stan och möta Miggi och Steffi. Vi ska hitta på ngt roligt :). Sen kommer Sarah in också så de blit svin kul ;D.

Ska knäppa massa bilder ikväll som kommer upp imorgon!

Puss E

TORSDAG

Godmorgon!
Igår kväll åkte jag och mamma och hyrde film, nya Wallander den va faktis skit bra (älskar svenska filmer). Så de blev film mys med Cola light och nötter för mig och mami.
Efter filmen satte jag på PH som jag börjat kollat om på, såg väl 6 avsnitt el ngt haha inget liv.
Senså pratade jag med Miggi i tellen några timmar, vi planerade helgen och sådära. Ska bli skit kul att träffa henne, de va verkligen för längesen!

Vad som händer idag vet jag inte, blir väl ligga under täcket och softa. Mamma ska till Lidingö så de blir till att va hemma själv buhuhu. . . Ikväll ska jag i alla fall klippa mamma, har lovat att fixa hennes håt hela sommarn så nu tar jag mig i kragen och gör de.

Men men, nu ska jag sova någon timma till, tog just min medicin blir helt groggy av den!

Puss E

SMAKAT PÅ TRÅKIGHET

Hoho!
Har så otroligt tråkigt, vet inte vad jag ska göra. . . Finns inte så mkt att göra när man vet att de bästa är att va hemma och vila upp sig.
Deckade i två timmar, och vakna för en stund sen. Mamma håller på att göra middag till oss är fett hungrig. Börjar verkligen bli dum i huvet av att va hemma. Men känner mig mycket mycket bättre så ska ut i helgen i alla fall! Dock måste jag ta de lugnt, inget spårande inte.

Bloggen blir så jävla tråkig när man är sjuk. Men vafan, ska skriva värsta drama inläggen när jag är tillbaka i verkligheten igen!

Puss E

ONSDAG

Hej bloggen!
Är på otroligt bra humör idag! Medicinen biter verkligen och jag känner mig mycket mycket bättre vilket glädjer mig.
Har precis storstädat mitt rum, de behövdes kan man säga :p. Just nu sitter jag med färg på ögonbrynen som jag snart ska ta bort. Måste alltid ha färgade ögonbryn eftersom jag är så ljushårig i mig själv, och de finns inget fulare än med ljusa ögonbryn och mörkt hår!

Planerna för idag är väl inga speciella, ska försöka komma på benen tills helgen i alla fall!

Puss E



DET GÅR BRA NU

9 DAGAR UTAN CIGG


INGET ANNAT ATT SKRIVA

Du heter: Emma Helena Sirén

Smeknamn: Ems, Emsan, Emson (sen Emmo av Miggi haha)

Hur lång är du? 162cm kanske, ingen aning

Beroende av: Mina nära och kära

Vad lägger du mest pengar på? Kläder kläder och kläder haha. . . Sen utekvällar

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon och för min charmiga personlighet

Hur imponerar man på dig? Man är en ödmjuk person som har sinne för humor

Brukar du skratta för dig själv? Ja verkligen! Tänker alltid på saker som hänt och skrattar högt

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Hej Emma! Okej då vet jag iaf vart du är här av dig som sagt när du varit där å vet när/om du kommer:)/Helena"

Har du haft sex idag: Nej

Hur svarar du i mobilen: Om de är någon person jag känner så "Haaallå" Annars "Hej de är Emma"

Vem ringde du senast?: Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att dom stod på plan 2 och att jag skulle gå längre fram. haha

Antal timmar sömn inatt: Först 7 timmar sen somna jag om i 2 till

Sov du ensam:  Ja buhu

Brukar du komma i tid: Faktis, om jag bestämt en tid med någon håller jag alltid den!

Hur känner du dig nu: Drogad och trött av min medicin, men annars rätt glad :)

Vanligaste färg på dina kläder: Älskar svarta kläder, annars rätt matta färger som inte sticker ut för mycket. Gillar classic men endå poppa upp stilen med lite smycken och grejs

Vad tycker du om fötter: Mina egna är de inge fel på. Men har väl lite svårt för andras fötter, jag uppskattar direkt inte att få ett par fötter i knät

Vad saknar du:  Sanna som har vart i Alanya hela sommarn. Men snart kommer hon hem <3

Hade du en bra kväll igår: Hade ingen speciell kväll, låg och kolla film hemma

Favorit dryck på morgonen: Hur tråkigt de än låter så vatten

När brukar du oftast gå och lägga dig: På vardagar runt 23.00, helger helt olika

Är du blyg?: Nej de är jag inte, men kan va tillbakadragen mot folk jag ej känner

Sysslar du med någon idrott:  Nej, men älskar att kolla på fotboll :p

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, jag gör nog det ja

Har du spytt offentligt: Ja tyvär, skit pinsamt

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Runka, prova och kissa (normal), sen sätta på massa brudar

Är du nöjd med ditt liv: Ja de är jag. Har dom bästa vännerna och den finaste familjen

Är du bortskämd: Inte nu eftersom jag är 20 år gammal, men i hela min uppväxt måste jag erkänna att jag varit otroligt bortskämd

Vad gör du i morgon:  Storstädar mitt rum

Vad är det värsta du vet?: Falska människor och folk som skär med besticken så de låter

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Jag är en lycklig lottad person som bara har äkta vänner!

Vad är det finaste du fått?: Oj vad svårt, har fått så mycket fint i mina dar

En speciell dag du minns: Första kvällen på Gotland, då jag och Sara hittar Lina sovandes i busken utanför vårt hus haha

Du samlar på: Samlar inte på något speciellt

När grät du senast: Oj, de va ett tag sen minns inte

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Skulle resa till USA och shoppa gääärnet, sen skulle jag ge familjen en slant också (älskar att ge bort saker)

Vill du gifta dig: Om jag träffar någon jag känner att jag kan dela resten av mitt liv med så självklart vill jag gifta mig

Vill du ha barn:  Ja, en tjej och en kille

Är du musikalisk?: Haha verkligen inte

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller Cola light

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja tyvär, inget att rekomendera direkt

Biter du på naglarna: Nej verkligen inte, så jävla vidrigt plus att jag älskar mina långa naglar!

 


TISDAG

Hallå!
Vaknade av min fitt hosta vid halv 9 imorse, gick upp och tog min medicin som är så jävla stark så man blir helt dåsig, så jag somnade om igen och vakna vid 11! Mamma hade gjort lite frukost då så vi satte oss och åt tillsammans, myys.
Pratade nyss med Malin, fan va jag saknar henne de finns inte någon som jag skrattar lika mycket med som jag gör med henne. Vi har exaakt samma humor! Ska träffa henne i veckan om jag mår bättre, längtar <3!

Nu vet jag inte vad jag ska göra, kolla film kanske?

Puss E


SANNA LINDQVIST <3

JAG SAKNAR DIG



kom hem nu nu nu !


MÅNDAG

Tjäna!
Va hos doktorn imorse, fan hatar doktorer tycker alla e så slabbiga får panik. Men gick i alla fall dit, känner mig stolt över de! Fick utskrivet medicin och blev även sjukskriven tills måndag nästa vecka. Så ja, sammanlagt 6 veckor borta från jobbet denna sommar.
De kryper verkligen i mig, vill hitta på något och va frisk. Stackars människa som träffar mig när jag är på fötterna igen, kommer va helt hyper!

Idag har jag inga planer alls, konstigt va?

Puss E

SÖNDAG

Hej!
Är fortfarande sjuk. Men idag har jag i alla fall gott utanför dörren. Jag Mamma och Patric åkte och hälsa på farmor! Vi åt lite lunch-middag och fikade lite, rätt mys. Nu är vi hemma och jag och Patric ligger och kollar på Em som jag följt flitigt då jag vart sjuk. Sverige har förövrigt säkrat medalj i höjd!

Imorn ska jag till doktorn och ta prover. Hjääääääälp.

Men nu börjar de igen!

Puss E

RSS 2.0