GODMORGON

Hejsan!
Ska gå till min buss om ca 10 min hinner inte skriva så mycket. Ser verkligen fram imot att luncha med Mickis idag! Mitt lilla hjärta de va längesen!

Bjuder på en bild på mig och Cassie från i fredags. OBS vinpåsen i Cassies hand, hur glad hon ser ut och hur arg jag ser ut! HAHA



Puss E

:)

Shululu!
Kollade precis klart på idol, alla 8 tjejer va ju skit bra! Så undrar vilka som går vidare och så:P Man får veta de 22.40 så de ska jag sitta fasst klistrad framför tv:en haha.
Har packat och donat hela dagen, fick faktis jätte mycket gjort så de känns hur bra som hellst. Nu är de bara kläderna och skorna jag ska packa, och de är väl de mästa haha. Ska passa på att slänga lite gamla kläder som jag ej andvänder och som bara ligger och tar plats i garderoben! Fasst de orkar jag inte ta tag i nu, de får bli imorn efter min praktik.

På tal om praktik så ska jag luncha med Mickis imorn. De va liksom ett bra tag sen vi träffades! Faktis en vecka exakt imorn. De är verkligen inte likt oss, vi brukar träffas flera gånger om veckan i vanliga fall, men de blir ju inte lika mycket nu när skolan kommit igång och allt. Måste kanske vänja oss med att inte träffas så offta nu heller eftersom jag ska flytta =/ Menmen finns ju alltid här för varann endå ju <3

Och lite bilder SKA jag lägga in, lovar. Men jag har min sladd hos pappa så jag får göra de när jag åker dit, LOVAR. Finns en mycket sköööön bild på mig och Cassie om man säger så HAHA.

Ska göras i veckan!
Tisdag - Praktik + packa
Onsdag - Skola + Ikea
Torsdag - Kundpass 
Fredag - Möte med styrelsen 09.00 + Flytta och fixa med rumet
Lördag - Utgång?
Söndag - Bio+ Sandys med Bella

De va allt för mig!

Puss E


MÅNDAG

Hej bloggen!
Idag har jag vart i skolan som vanligt. De var en helt okej dag, pappa körde mig imorse också så de va ju skönt. Hade även religion prov, de känndes faktis bra som tur va, sedan får man ju se vad resultatet blir :p

Just nu håller jag på att packa massa saker, flyttar ju till pappa i veckan. Dom håller på att måla om i mitt rum idag också, eller de är några målare som gör de. Jag ska ha en choklad vegg, sedan tre strand. De kommer verkligen va hur snyggt som hellst där inne! Ska åka till ikea på onsdag el i helgen och köpa lite nya saker till rummet också. Längtar tills allt blir klart. Ska ta massa kort sen också när de blir klart så ni får se :)
 
Har inte så mycket mer att skriva, imorn är de iallafall praktik!

Puss E 

FEST HELGEN

Hejhej!
Har inte skrivit på ett jääääävla tag asså känns de som. Men jag har nästan inte vart hemma något så har tyvär inte hafft tid!
Min helg har varit HUR BRA SOM HELST! verkligen!
I torsdags efter skolan åka jag och Cassie hem till henne, vi åt en god middag drack lite vin och bara hade hur mysigt som hellt bara hon och jag. Jag sov även över där så på fredagen när vi vaknade kollade vi på film, städade och handlade! Vi skulle ju ha middag hemma hos Cassie samma kväll, så vid 18.30 tiden kom Vanki och Linn, vi hade hur kul som hellst haha, blev väl en smula för mycket av vinet för oss alla? Vi drog sedan in mot stureplan för vi skulle till Fellows men så långt kom vi aldrig haha. Hände en HÄMSK sak för mig och Cassie, HAHA tänker verkligen inte skriva vad här!!!! Men iallafall efter att ha vart me om den hämska saken så åkte vi till gamla stan och mötte upp lite boys, vi gick sedan in på after och tog en drink haha. De va rolig kväll, bara att jag och Cassie tappade bort Linn och Vanki, FÖRLÅT! Och för verkligen inte glömma våran vän som vi träffade på tunelbanan!!!!!

Iallfall igår lördag åt jag först middag me Sanna, skit gott va de, vi drack och så sen kom Sofie förbi så alla vi förade tillsammans för sedan skulle vi ju in till stan och fira Steffi, så vi va i stan vid 23.00 tiden typ vi gick till P2 ett helt okej ställe faktis som ligger vid skanstull, ialllafall Steffi och alla andra kom dit dit samma tid som vi kom dit de va skit kul vi dansade heeeeeeela kvällen verkligen! Träffade gamla vänner från flempan också, skit längesen jag såg er så de va kul :)

Helgen va galen! Men de är ju de jag gillar. Idag ska jag hem till pappa, vi ska fixa med mitt rum och så, för jag flyttar ju på tisdag. Har faktis massa bilder att lägga in också,  men de gör jag imorn!

Puss E

TISDAG

Hej bloggen!
Jag är helt slut i hela kroppen, va ju på min första dag på praktiken idag. Jag börjar 09.00 och slutar 18.00. De va faktis riktigt lärosamt idag, fick göra mycket jag färgade hår, rullade permanent schamponerade osv! Alla var jättre trevliga där och de är ju alltid kul att arbeta med trevligt sällskap!
Nästa tisdag på praktiken har jag två egna kunder som dom bokat in på mig, så de blir kul. Dom som vill får även komma dit på tisdagar och klippa sig  färga el va den nu vill göra. Så de är bara höra av sig till mig om du vill.

På min lunch träffade jag Mickis, vi åt på Anjas de va skit gott faktis, vi gick även runt i centrum och självklart hittade jag två par skor som jag blev helt kär i! Får se om jag ska köpa dom eller inte.

Ikväll får jag se vad jag gör, är helt trött och bara vill sova nu men de ska jag inte göra för då kommer jag vakna mitt i natten. Så jag måste hitta på något nu så jag inte somnar, får se om jag drar ut Mickis el ngt (a) HOPPAS!

Nu ska jag iallafall gå ut och ta en cigg, vi höres senare sötisar!

Puss E


OM MÅNDAG

Hejhej!
Kom precis hem.
Idag har jag vart i skolan. Vi såg på en jätte sorligt film! Dagboken hette den, jag grät sönder mig haha den va så bra!
Vi slutade tidigare också, kvart i 2 istället för kvart i 3 så de va hur skönt som hellst faktis.
Efter skolan mötte jag mitt lilla födelsedagsbarn Steffi som fyller 18år idag. Grattis igen gumman. Vi åkte in till stan och shoppade lite, jag köpte ett par chinos, en as ball t-shirt och en annan söt tröjja. Efter de gick vi till Ghassans jobb och sa hej sedan satte vi oss på ett as mysigt ställe och tog några drinkar för att fira Steffi lite ( vi ska ju köra på en fetare utgång på lördag ) efter ett tag kom Ghassan dit också när han slutade jobbet, vi satt där och snackade lite sen tog vi taxi hem. Nu är jag hemma och har sällskap av en sötis :D.

Imorn är de min första dag på praktiken, kommer bli skit pirrigt imorn när jag ska dit höhö. Men de kommer endå bli kul ska luncha med min mavi Mickis som också har praktik så de ska bli skönt att träffa dig älskis!

Nu ska jag prata vidare me folket on msn! HAH

Puss E


NYHET

Hejhej!
Är fortfarande kvar hos pappa. Han kör mig till skolan imorn. Vi ska snart fika och kolla på andra avenyn som börjar klockan 20.00. Har saknat den serien hela sommaren.

Har faktis något att berätta, inom 1-2 veckor flyttar jag till vallentuna på heltid. Kommer va hos mamma varannan helg eller något liknande. Anledningen till de är att jag saknar att bo hos min pappa helt enkelt. Har absolut inget med min mammas och min relation till varanndra. De ska bli bra att flytta hit. Känner också att jag behöver en förändring.

Kommer självklart träffa alla mina älsklingar så mycket jag kan. Vi har ju helgerna tillsammans liksom.

Jaja, nu vet ni de!

Puss E

BILDER

BILDER FRÅN HELGEN


Syster Hanna och jag


Jag


Jag


Någon, Mickis och jag


Mickis och jag


Haha


Jag, hemgång klockan 04.00


Jag


Syster


Jag


Syster och jag innt på Bik Bok


Syster Frida


Älsklingar


Syster och jag


Syster och jag


Syster och jag


Syster


Syster


Syster


OM HELGEN

Hej bloggen!
Har inte bloggat sen i torsdag fredag tror jag. Så tänkte berätta lite vad jag har gjort i helgen.

I torsdags åkte jag hem till pappa i vallentuna. Mamma körde hit mig (är fortfarande kvar här). Vi åt middag här på kvällen, alla gick och la sig rätt så tidigt.
I fredags var jag ju ledig som jag är varje fredag. Då va jag hemma först på dagen, sen kom min vän Mickis från väsby och hämtade mig, sen åkte vi hem till henne och hade middag. Vi drack och hade kul. Kvällen var faktis riktigt lyckad. Sov även över hos henne. På morgonen kom Sussie och hämtade mig (pappas tjej) så åkte vi hem jag gjorde i årdning mig för jag skulle till täby c med min lillesyster. Vi gick runt och kollade massa, jag köpte ett as fint naglack och hon köpte massa kläder örhängen och sånt kul. När vi skulle hemåt mötte vi upp min andra syster som också va i täby, fast me hennes kompis, så alla vi tre åkte hem tillsammans. När vi kom hem tittade vi på film och chillade bara, alla va helt trötta. Sedan på kvällen åt jag middag med min family hära, pappsen grillade jätte gott kött, drack även ett par öl. Riktigt mysig kväll faktis.

Idag söndag har vi alla hjälp till på tomten, vi har tagit ner våran trampolin och sånna saker. Grillade även hamburgare :p Mumsi.
Och nu sitter jag pappa och Frida och tittar på tråkig forboll haha. Ska äta middag här med dom sedan ska jag hem till mamma tror jag, om jag inte sover här tills imorgon.

Orkar inte skriva mer detaljer om helgen.

Puss E


UPPEHÅLL

Blogg uppehåll tills på söndag.
Vi ses!

Puss E


PRATAR ME MICKIS

Hejhej.
Pratar med Mickis i tellefon nu. OMG säger jag bara. Folk tror grejjer om mig asså HAHAHA gud dog när jag hörde att en person hade frågat Mickis en sak, fattar att ni inte förstår ngt men de är bäst så :)

Idag har jag bara chillat, jag och mami åt kebab sedan gick jag en promenad me Sanna vi snackade massa som vi alltid gör när vi är tillsammans, efter de gick vi hem till henne ett tag. Sen åkte hon till centrum och jag gick hem. Ska möta henne igen när hon kommer hem igen, våra små cigg dejter ;)
Ska också lagga fram massa kläder som jag ska ha me mej till pappa i helgen. Ta ett bad ska jag göra också som jag nämde tidigare!

Jaja de va allt för mig!

Puss E


BILDER

           
Lite från skolan



Mina sötnosar <3

ONSDAG

Hej sötisar!
Klockan är nu 15.00 och jag kom precis hem från skolan. Dagen idag va helt okej, inga speciellt jobbiga lektioner faktis. Jag och Alina fick dagens skratt-atack kan man säga haha vi skrattade så vi grät, vi låg till och med mitt i kåridåren och skrattade ijäl oss! De är ingen idé att jag försöker skriva vad de va som va så roligt, för ingen kommer endå att fatta plus att ni kommer tycka att jag och hon är allmänt dumma i huvet, så jag skippar att förklara asså:P

Idag ska jag inte göra så mycket, typ kolla på tv chilla och så. Ska nog lägga mig i ett varmt bad ikväll, lyssna på lugn musik och tända massa ljus. Känner att jag verkligen behöver koppla av för mig själv bara idag. Så de är nog de som står på min "attgöralisa" idag. Ska faktis också packa massa kläder eftersom jag åker till pappsen i vallentuna imorn.

Har också några nya bilder att visa er, inte många men några som jag lägger in i nästa inlägg!

Puss E

TISDAG

Hejsansvejsan!
Kom precis hem, har varit ute och gott me Steffi. De var faktis skit skönt. Nu efter när man kommit hem känner man hur bra man mår av att gå, man känner sej pigg och glad.
Vi pratade massa om våran utgång vi ska göra nästa lördag när Steffi har fyllt år. De kommer verkligen bli skit kul tror jag. Ska supa dej under bordet gumman ;D Haha.

Jaja imorn är de skola igen, ska bli kul och träffa Cassie och Alina, haha vi har ju lite och prata om. De som hände senast vi sågs, HAHA så rolig kväll faktis. Undrar om lilla Alina fortfarande har ångest:P Känner att jag och Cassie måste planera lite angående våra planer för skolan också. Måste ju sätta igång nu när vi sitter hökst i styrelsen och allt.

Nu ikväll ska jag kolla på Maria Wern - Främmande fågel som börjar klockan 20.00. Den verkar faktis skit bra.

De va nog allt för mig ikväll, vi höres imorn.

Puss E


MINA ÖRHÄNGEN HAR KOMMIT

Hejhej!
Pratade precis med Cassie i tellefonen, hon berättade hämska saker som bara får mig att spy! Kul att vissa personen är så seriösa! Tyvär kan jag inte skriva mer en så, eftersom de är väldigt många som läser min blogg. Även dom här personerna.

Jaja, idag ska jag träffa Steffi, vi ska ut och gå. Haha får se vart vi går någonstans, men de lär väl bli runt hela åkersberga eftersom vi ska bränna fett! De är faktis skönt att va ute och gå, speciellt när man har sällskap som man har kul me, så därför passar Steffi väldigt bra. Får se om vi får me oss Mickis också? Hon skulle ringa mig när hon slutar på praktiken så jag ska försöka övertala kvinnan då! HAHA

JAG HAR FÅTT MINA ÖRHÄNGEN NU!!! Dom är fett fina. MICKIS HAHAHA JAG HAR MINA NU DE HAR INTE DU!

Så mycket mer händer väl inte idag. Ska hjälpa mamma med maten när hon kommer hem vid 17.00.

Men vi höres senare!

Puss E

BILD

Hej bloggen!
Vet faktis inte vad jag ska skriva om just nu. Är lite tom på ord. Men jag lägger upp någon rolig bild istället så skriver jag senare! På bilden ser ni mig och en kille från en danstävling i Alanya år 2006.



Puss E


BILD

Jag och den så kallade "flyktingbussen" HAHA


BLOGGIIIIS

Shululu!
Är på värsta bra humöööööööööööööööööör! Kom precis hem, har vart me Mickis och Steffi. Fick äntligen dagens skratt-atack! HAHA ska berätta. De va såhär, Vi satt på bussen mot österskär som åkte fram och tillbaka till stationen. De första jag säger när vi hoppar på är ( el säger jag skriker ) " VAD FAN ÄR DE HÄR FÖR JÄVLA FLYKTING BUSS" hahaha Ni skulle sätt hur den såg ut asså. Men sen så när vi väl va i österskär där bussen stannar ville Steffi hoppa av och ta lite luft, vilket hon gjorde! Hon sa hoppa av till mig och Mickis eftersom bussen endå står kvar där ett tag innan den åker, men jag och Mickis gick aldrig av me henne utan hon hoppade av själv, HAHA då när hon har hoppat av bussen stängs dörrarna och bussen börjar åka. FAN VAD JAG OCH MICKIS SKRATTADE, ni skulle sätt Steffis min hon såg helt vilsen ut bara kollade på bussen när den åkte iväg, haha. Vi dog av garv, men som tur va så stannade den lite längre fram så Steffi hoppade på bussen igen. Och när hon kommer till oss säger hon : Jag tänkte undra när nästa buss går hem igen! HAHAHAHA

Ja de va faktis jätte roligt, äckta våran humor också. Sen så pratade vi också om vart vi skulle gå ut när Steffi fyller år.Kommer dock inte ihåg vad de hette. Men roligt kommer de bli. Hon fyller år om en vecka, så vi ska ut och fira henne lördagen där efter så de kommer bli riktigt roligt! Ska bjuda henne på världens godaste drink :)

Jaja skriver mer sen el imorn!

Puss E

JOBB SÖKES

Hejsan!
Ringde precis min praktikplats som jag har sök. Hej o Hår. Och nu är de helt klart att jag får vara där varje tisdag. Så de känns skit bra! Dom verkar vara skit trevliga, så de är ju en fördel. Jag börjar där nästa tisdag, så imorn är de sista dagen ledigt sen börjar allvaret på riktigt. Har ju hafft de så slappt dom här första veckorna då jag har hafft skola 3 av 7 dagar på veckan. haha. Är ju liksom ledig varje fredag om ni minns?

Idag nu på dagen ska jag bara va hemma. Sen ska jag träffa Mickis. Vi ska bara chilla, inge speciellt liksom. Bara träffas och prata skit och så haha. Så de blir ju trevligt.

Har lite smått panik. Som ni känner till har jag ju sökt jobb. Gott runt i affärer och lämnat ut cv, men ingen har hört av sej. Behöver verkligen ett jobb nu. Vill komma igång me allt i mitt liv nu. Orkar inte leva på mamma och pappa längre. Men de är inte så lätt när ingen jävel tar imot mig? Så jag måste leta vidare nu, får bli imorn kanske när jag är ledig. Behöver verkligen ett jävla jobb!

Jaja, vi höres senare! Lägger upp en bild också på min söta syster! <3



Puss E

MÅNDAG

Hej sötisar!
Klockan är nu 12.00 och jag är hemma idag från skolan. De är första dagen på hela den här terminen jag missar något från skolan, har inte ens kommit försent till en enda lektion tidigare, så jag har absolut inte ångest över att va hemma idag. De enda jag tycker är tråkigt med att va hemma från skolan är att jag inte får träffa Cassie och Alina. Men vi träffas ju på onsdag (går ju inte i skola på tisdagar, våran klass har ju praktik då).

Menmen, sitter just nu och pratar me Sandra på msn, vi ska förmoligen köpa spinning kort till nästa vecka, vi tränade ju de i våras men de kortet  har gott ut nu, sen har de blivit väldigt lite med träning under sommaren, så både hon och jag tycker de är dags att sätta igång nu igen. Så nu jävlar ! :D

Idag är de måndag och de som är planerat för den här veckan är:

Måndag - Träffa Mickis
Tisdag - Ledig, min praktik börjar nästa vecka
Onsdag - Skola efter de åka hem till pappa och klippa Sussie
Torsdag - Kundpass
Fredag - Åka hem till pappa och äta middag, senare på kvällen oplanerat
Lördag - Stan eller täby med syster, senare bio och middag me Bella. Senare på kvällen oplanerat
Söndag - Köpa spinning kort me Sandra.

Den här veckan ska jag även hämta ut mina örhängen som kommer, vet dock inte vilken dag ennu. Sedan lär de bli någon festkväll får se om de blir på fredagen el lördagen. Ska iallafall bara festa en gång i veckan nu. Lär väl träffa Mickis på fredag kvällen och festa lite kan jag tänka mig. :)

Puss E


SÖNDAG

Hej bloggen!
Tog precis en telecigg med Mickis. Pratade lite skit och så. Hon berättade att D och H är tillsammans igen. Haha ja vad ska man säga Mickis? Pinsamt är de iallafall.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Har tittat på tv sovit och så bara, väldigt skönt. Så nu känner jag mig helt utvilad till skolan som börjar igen imorn. Ska bli kul att träffa Cassie och Alina, haha vi har ju lite att prata om, haha så imorn är jag säker på att de kommer bli mycket skratt! Menmen, har inte så mycket roligt att berätta faktis, jag åt en AS god cesar sallad till middag. Mumsi den va verkligen god. Undra om jag va kanin i mitt förra liv? ;) Höhö.
Har även beställt bamboo örhängen som ni ser på bilden nedan, ett par hjärt formade i silver, sen ett par runda i guld. Längtar tills dom kommer. Blir väl någon gång nu i veckan kan jag tänka mig! WIHO.

Ikväll blir de film klockan 21.00, så mycket mer händer väl inte för mig en dag som denna. Nu ska jag prata vidare me folket på msn! HAHA.

Puss E
 

BILDER

Bjuder på MASSA bilder från i sommras!


                                                                  

Puss E

TIDIG MORGON

GODMORGON!
Undrar faktis lite va fan jag gör så jävla tidigt uppe hela tiden. Idag vaknade jag 08.30?! Skit pigg och verkligen helt utvilad. I sommras hade man ju precis gott och lakt sig vid den tiden. Men de känns endå skönt att vakna tidigt istället för att sova bort hela dagen. Men jag kan väl iallafall börja sova till 11?

Ni är säkert jätte nyfikna på vad jag gjorde igår kväll eftersom jag inte har uppdaterat ennu! ( jag driver ) haha. Men iallafall mamma körde mig till Mickis vi chillade där ett tag me lilla Leon eftersom Mickis va hundvakt. Skit söt hund verkligen, han va helt vild när jag kom, haha vi kunde inte lugna ner han på något sätt så tillslut blev han lite jobbig. Haha förlåt Leon ^^. Efter att han tärrat oss ett bra tag somnade han sött i Mickis knä.
Tiden gick och vid 21.30 kom Mickis syster (som äger Leon) och hämtade han. Hon körde även upp oss till mig, vi gjorde en drink och åt lite popcorn och snackade massa. Trevligt va de iallafall. Sanna kom även förbi ett tag.  Men jag och Mickis va rätt så taggade, men alla va tråkiga. Så de blev en rätt så tidig kväll, Mickis åkte hem vid 00.30 tiden.

Idag tänkte jag även lägga upp MASSA bilder från i sommras! Så missa inte de!

Puss E

HOHO

Hej sötis(ar)!
Jag har precis vaknat, sov lite haha. Så nu sitter jag och planerar kvällen med Mickis som jag ska hem till. Vi ska iallafall va hemma hos henne till 21.30 för hon är hundvakt till sin systers lilla vovve. Sen får vi se vad som händer och vad vi är sugna på att hitta på.

Ska iallafall va hemma till 20.00 då kör mamma mig till Mickis, jag ska äta middag me mamma och så innan. Måste fixa mig lite känner jag, men har INGENANING om vad jag ska välja för kläder tills ikväll? Pallar INTE ha mjukis på mig iallafall hade de liksom igår när jag satt hemma så tänkte anstränga mig lite idag iallafall.

Plus man vet ju inte vilka vi ska träffa ikväll ;)

Puss E

SE OCH LÄR

Fuck brittan, här snackar vi rätt attityd!


LÖRDAG MORGON

God morgon!
Måste börja med att säga att jag har börjat vakna skit tisigt nu på helgerna också! Klockan är nu liksom 10.00 och jag är vaken?!?!?! Fattar ingeting faktis menmen.
Ska snart gå ner och äta frulle. Är faktis hungrig nu. Sedan efter ett tag runt 12.00 tiden ska jag ringa Hej och Hår. Ska kolla me dom om tisdag och så.

Senare idag ska jag va me Terakizen höhö. Läste hennes blogg nyss och där stod de att jag INTE fick väcka henne (a) Haha. Ska inte göra de utan hon får ringa när hon vaknar. Jag vet riktigt inte vad vi ska göra. Blir inte kröka iallafall men vi har kul utan dricka också. Jag är typ sugen på att träffa folk, men vet inte vilka faktis. Så ska prata me Mickis sen och kolla vad hon vill göra!


Jaja igår va jag ju bara hemma. De va hur skönt som hellst. Kollade på film och bara chillade. Somnade vid 12 tiden också. Så jag är riktigt utvilad nu. Så MICKIS jag varnar dej, jag kommer va på fett spralligt humör idag ;) Höhö.

Nemen nu har mamma gjort frulle till oss så jag ska ner och äta, höres senare gullisar!

Puss E


DE DU

10 saker du kanske INTE visste om mig!


- Att jag har hållt på me hästar nästan hela mitt liv, slutade dock för 2 år sen
- Jag har storlek 35 i skor
- Jag kan nästan inte ett ord på engelska
- Har stort synfel, bär glasögon dock väldigt sparsamt
- Jag har haft 5 percingar totalt. Har bara 2 kvar
- På fest är de jag som offtast är "vildast"
- Min mamma och pappa bor inte ihop
- Mina ögon kan faktis ändra färg, har alltid ljusa ögon men färgen är olika
- Jag är läskigt vig
- Min normala hårfärg är blont




Puss E

FREDAG KVÄLL

Hejhej!
Har precis ätit middag och kollat på fullspäckat med Robert Gustavsson, haha fan vad jag garvade. Ikväll blir de en chill kväll framför Tv:en med mamma och min gudmor som är här. Känner verkligen att jag behöver de. Har festat varje helg nu fredag-lördag ett bra tag nu. Så nu måste de ske lite ändringar i mitt liv känner jag. Måste chilla ner lite och bara festa max en gång i veckan. Känner att jag blivit allt för sliten av allt dess festande på senaste tiden.

Klockan är liksom bara 19.00 och jag känner redan nu hur SKÖNT de är bara att va hemma helt själv me mamma. Sitter i mjukis och en bulle på huvet, på en fredag! Haha verkligen inte likt mig men jag trivs redan. De känns som att kvällen kommer bli skön, hoppas jag inte blir allt för rasstlös bara av att va hemma på en fredag, men jag tror fan inte de eftersom jag har sällskap av mami och gudmor också.

Jaja, vi höres imorn el senare!

Puss E


BILDER

Har vart jätte dålig med nya bilder på senaste. Men ska försöka bli bättre, här får ni 9 onödiga bilder från igår.

        

Puss E

OM TORSDAG

Hej bloggen!
Jag uppdaterade inget igår alls.
Hade fullt upp hela dagen, i skolan hände de mycket roliga saker, jag och Cassie blev framröstade till ordförande i våran elevrådsstyrelse på skolan. Så nu sitter vi med i elevrådet plus styrelsen sen är vi ordförande i styrelsen också. Så de är lite kul.

Efter skolan igår så körde Alinas mamma hem mig Cassie och Alina till Cassie i danderyd. Vi skålade lite när vi kom dit för min och Cassies framgångar! Haha. Sedan fixade vi oss lite och dukade eftersom vi skulle ha middag där. De va jag Cassie Alina Lola Lorena Isabel och Jossan. De va hur mysigt som hellst. Både för och varmrätten var hur goda som hellst! Vi satt och drack vin och snackade tjejsnack.
Senare kom Ralle Sebbe Martin och Gurra dit, och Lola gick hem. Så vi fick lite manligt sällskap haha de va ju trevligt. Vi dansade och grejjer. Killarna också så de va ju hur kul som hellst!
När alla hade blivit lite runda om fötterna drog vi med 3 taxi bilar till Chaplings i stan. Isabel som inte ens är 18år gick bara rätt in. Fan va jag skrattade.

Kvällen var mycket roligt, alla drack skrattade och dansade för fullt! Jag och min käre vän Cassie ställde även såklart upp på karjåki ( vet att de är fel stavat men de får ni leva med ) vi sjöng såklart Carola-Evighet. Riktig Emma och Cassie låt. Haha vi sjöng inte bara utan vi gjorde värsta framträdandet för hela publiken med dans och Carolas steg! HAHA. Men de lät säkert inte bra alls för vi typ skrek. Men vi fick folk att skratta och sjunga med så vi va roande iallafall!
Mycket annat knäppt hände denna kväll men jag känner att jag avrundar här eftersom de finns mer "privata" detaljer som jag inte vill lämna ut i bloggen! HAHAHAHA.

Kvällen slutade iallafall med att jag Isabel Cassie Alina Jossan Ralle Martin Sebbe och Gurra åkte hem till Cassie och sov gott. Vi tjejer vaknade imorse vid halv 9 och gick och väckte killarna då. Vi åt frulle och snackade lite sen åkte alla hem förutom jag Cassie och Alina som va kvar och chillade. Cassies pappa körde hem oss för ett tag sen och nu sitter jag här hemma och tar de lungan!

Jaja skriver mer sen!

Puss E

BILDER

Bjuder på två bilder nu innan jag ska sova.
Den första är på mig och Alina, och den andra på mig och Cassie.
Älskar er tjejer <3

 

ONSDAG

Hej sötisar!
Har precis ätit tacos med mami, skit gott som vanligt, favvo rätten lätt.
Idag va jag i skolan som vanligt, vi hade ingen svenska så vi fick en skön sov morgon.
Men dagen gick as snabbt, haha jag och Alina dansade på stolarna i klassrummet vi va helt konstiga, haha. Idag har de vart mycket skratt mellan oss tjejer ( Mig Alina och Cassie ), alla tre har vart helt flammsiga fasst de är vi ju nästan alltid.
Jag och Cassie lunchade även med våran rektor, vi pratade om elevrådet. Jag och Cassie berättade om våra nya idér och tankar kring skolan. Kanske ska vara lite tydligare för er, jag och Cassie sitter nämligen med i elevrådet om ni undrar. Imorn är de även röstning om ordförande och intagning för elevråds-styrelsen och självklart är jag och Cassie två av favoriterna för ordförande, så om allt går enligt våra planer kommer vi sitta högst upp av alla elever på skolan.

Jaja efter skolan mötte jag upp Jojje och Malin, vi åkte hem till mig för jag skulle klippa Jojje. De blev as bra faktis. Och sedan lite senare kom Molly också för jag skulle klippa henne. Även hon blev också riktigt fin i håret. Sedan gick jag ner till favvan och handlade mat till mig och mamma.

Imorn är de torsdag och så ska vi prova ut studentmössorna och de. Ska bli fett kul för då känner man ju verkligen att de inte alls är långt kvar! Vi ska även ha inval till styrelsen i skolan som jag nämde tidigare. Och då kan man ju inte direkt komma i mjukis så jag och Cassie hade tänkt piffa upp oss lite för en gång skull. Man brukar ju inte komma så fixad till skolan direkt.

Efter skolan ska jag hem till Cassie med Alina också, vi ska ha middag där och dricka vin och så eftersom vi är lediga på fredag, tre andra tjejer kommer också dit sen på kvällen och äter med oss! Så de ska bli riktigt mysigt. Blir även en liten utgång sen. Vet inte riktigt vart vi ska gå ennu, men de lär bli runnt stureplan eftersom de är mest drag där mitt i veckan.

Jaja långt inlägg blev de!

Puss E

BILDER

Bjuder på lite bilder från idag!


Jag


Jag


Jag


Jag


Mickis


Jag


Mickis


Mickis


Från bussen HAHA


Mickis



Puss E

REGN REGN REGN

Hej!
Kom precis hem, gick i 1 min från bussen till mig och blev som en blöt hund i håret, kaos!
Va som sagt nere i centrum me Mickis och åt kebab, de va skit gott men de tyckte inte Mickis, KRÄSEN JÄVEL! Efter vi hade ätit gick vi in i centrum och jag lämnade cv och sedan kollade jag me "hej och hår" om jag fick praktik där, men jag skulle ringa tillbaka på fredag och få svaret då.

Jaja efter de ville vi göra något otippat så vi bestämmde oss för att åka till Mickis skola och överaska Steffi och Bella höhö tror dom blev lite glada iallafall för att se oss (a). Vi tog bussen tillbaka efter ett tag till stationen, Mickis gick hem och jag mötte Sandra och gjorde sällsis med henne på bussen hem.

Senare ikväll ska jag kanske träffa terakiz igen, om HON orkar :)

Lägger upp lite bilder från idag också. Wiho!

Puss E

TISDAG

Gogmorgon!
Haha eller aa klockan är kvart i 12, och jag vaknade väl vid halv 9 idag :O Man är inställd att gå upp tidigt till skolan, så de är därför jag vaknar så tidigt.

Sitter här helt ofixat, har precis duschat och ska snart börja sminka mig lite, pallar inte göra mig värsta årdning idag, så de blir en bulle på huvet och jeans sedan någon mysig koffta tänkte jag :) Ska ju ner och luncha med Mickis idag. Men vet dock inte vilken buss jag ska ta ennu, får se. Fasst HAHA hon sa nyss på msn att jag skulle ta 10 över 12 bussen, och de är om 20 min så nu måste jag börja sminka mig.

Men bloggar mer senare mina sötisar!

Puss E

BILDER

Lite bilder på mig och sandra från sommaren 2006, <3









Puss E

HEJHEJHEJ

Shululu!
Har fått klagomål av en viss Mickis att jag bloggar för lite, hon är min stammis läsare och blir väldigt ledsen när jag bloggarr för lite, så hör för DIN skull ett inlägg höhö!! ;D

Sitter i min brors rumm nu vid hans stora datan, den e så nice att sitta vid, skit snabb och bra så jag sitter alltid här när han inte e hemma (a). Hoppas han inte läser de här föresten, så han inte blir arg på mig att jag sitter här. HAHA. Bloggade för ett par timmar sen, och sedan dess har jag inte gjort ett piss. Kollade lite på tv sedan suttit vid datan bara, helt sofft faktis.

Imorn är de som sagt tisdag och är ju ledig, eller ledig och ledig, har ingen praktik så de blir en ledig dag för mig. Så jag ska luncha kebab med Terakiz-fis mavi mickisen haha långt namn de blev på kvinnan idag då. Ska bli riktigt trevligt, sist vi sågs va ju ett tag sen, eller i fredags. Men är ju rätt så vana att träffas väldigt offta så när man inte träffats på tre dagar känns de som en lång tid. Men ska bli nice att träffa henne, har ju en del att prata om. Fasst de har vi iförsej alltid. Vi och våra nyheter. HAHA som två skvaller tannter är vi. :D

SKA OCKSÅ GÅ UPP 09.50 IMORN FÖR MÅSTE KOLLA PÅ REPRISEN FRÅN VÅRA BÄSTA ÅR SOM VA IDAG NÄR JAG VA I SKOLAN!! Och JA jag är helt beroende av den serien.

Bjuder på lite bilder innan jag sover.

Puss E

MÅNDAG

Hej sötisar!
Sitter just nu och kollar på tv galan saken:p Haha är faktis rätt så intressant. Sanna gick just hem, har chillat me henne i ett par timmar. Var mysmys.

Idag har jag vart i skolan, Slutade halv tre, sedan åkte jag och Sandra till täby. Jag köpte en jätte gullig väska sen en sjal och en riktigt nice midje kjol. Var skönt att köpa lite nya saker, mår alltid så bra efter jag shoppat vet inte varför. De är typ som terapi för mig HAHA.

Jaja så vad händer i veckan för min del?
Tisdag - Ledig, ingen praktik.
Onsdag - Skola sedan klippa Jojje.
Torsdag - Kundpass, på kvällen middag me Cassie och Alina, sedan stan på en liten vin runda.
Fredag - Ledig
Lördag -
Söndag -

De lär fyllas på me saker att göra under veckan, lär inte direkt sitta hemma i helgen, fasst de vet väl alla om dom känner mig rätt ;). Ska boka in träff med en viss person också, känner att jag vill träffa han. hihi :)

Men nu ska jag prata vidare med min syster Hanna på msn. Lägger in en bild på henne sen också!

Puss E


SNABB UPPDATERING

Hej bloggen!
Va precis ute och mötte Sanna på en cigg, de va lite mys vi stod och snackade lite sen gick hon in till sej, och jag in till mig. Sitter och tittar på tv nu, fasst finns typ inge bra, haha de är ju en film på 5an, men jag kollar lite då och då så jag fattar inte sådär jätte mycket av den.

Imorn är de måndag, de betyder början på en ny vecka och skola. Ska in till täby efter skolan imorn me Sandra, jag ska köpa mig lite nya saker hade jag tänkt. Sedan ska jag leta praktikplats eftersom de inte gick på min gammla. Så mycket mer händer inte imorn, eller kommer faktis inte hinna me så mycket mer skulle jag tro. Lär bli middag i täby också, så de blir säker jätte trevligt! :)

Menmen, har inte så mycket mer att skriva ikväll. Sov gott alla som ska sova nu så höres vi imorn.

Puss E

BILDER

Lite bilder från helgen.


Min mysiga säng.


Steffi.


Jag med lite gott vin haha.


Mumsi.


Steffi köpte me sej lite gottis.


Försöker visa min söta "Emma kudde".


Där har vi den ;)


Gosigt chirre.


Syster.


Sussie (pappas tjej)


<3


Syster och jag.


Puss E

LIVE FRÅN VALLENTUNA

Hejhej!
Uppdaterar här ifrån vallentuna! Är fortfarande kvar hos pappa. Jag och min lillesyrra har precis kollat klart på titanic, gud jag grät som ett litet barn, så sorlig. Säger bara äkta kärlek, blir helt rörd när jag tänker tillbaka på filmen, "hoppar du så hoppar jag" de är fan världens finaste mening, speciellt när man verkligen menar de, som e filmen dom va tillsammans in i de sista, båda hade chanser att rädda sej, men dom ville va tillsammans så länge dom kunde. Haha nu börjar jag gråta igen, gud den filmen är så fin!

Men jaja, kvällen igår va riktigt trevlig, hade ju kräfftskiva tillsammans me grannarna här. De blev mycket kräfftor och dricka. Haha skit äckligt me snapps, men fick i mig ett par stycken iallafall ;) höhö. En lite rolig situation som jag tänkte tillbaka på nyss va när jag skulle gå på "toa", (ställer mig upp och går mot dörren) Sussie säger: Emma vart ska du? Jag svarar: Gå över till oss och gå på toa! Hon säger: Men du kan ju gå på toa här? Jag svarar: Men toalettpappret ligger i min väska! Hon svarar tillbaka: Jag måste också gå på toa jag följer me! HAHAHAHAHAHAHAHAHA asså de är bara hon och jag som förstår, de va skit roligt iallafall! Mycket annat hände också under kvällen, men eftersom de finns personer som läser min blogg ska jag ej skriva de här. Höhö ;)

Jaja ska åka hem till mamma senare idag, ska äta här och så. Men jag skriver mer sedan när  jag kommer hem till åkersberga!

Puss E

OM FREDAG

Hejhej!
Va precis och lämnade J vid bussen. :) De är verkligen SKIT väder ute, regnar och är kallt. Ska krypa ner under täcket och värma mig lite.

Igår började kvällen med att Steffi kom till mig vid 18.00 tiden, hon hade fixat dricka till oss, sedan va hon så SÖT att hon hade köpt me sej gottis, haha hon hade köpt chipps som va i hjärtan, och sen mina favorit sug-godisar sedan en varsin tom och jerry godis påse!!!! HON E SÅ SÖT!
Efter ett tag gick vi ner till favvan för hon skulle äta pizza, tjockis<3 Sedan köpte jag cigg och sen gick vi tillbaka till mig. Fixade oss lite och så. Sen vid 19.30 började hon och jag dricka lite. Vi hade faktis riktigt kul även fasst de bara va hon och jag hemma hos mig, haha hittade en rolig kikare som vi roade oss med ett bra tag HAAH!
Jaja, vid 21.00 tiden kom J , vi alla tre va hemma hos mig ett tag, sedan åkte vi bussen hem till Steffi och chillade där drack lite och så. Haha Steffi provade fan hela sin sko sammling! När klockan va runt 12 tiden gick vi och mötte Mickis på en cigg, hon och jag har ALLTID nya saker att uppdatera varann om, och de är så kul för de är offtast bara hon och jag som fattar alla saker :)

Tiden gick och klockan närmade sig 00.54 då jag och J skulle ta bussen hem till mig. Så vi åkte hem till mig och satte på en film och möös, när jag precis håller på att somna ringer en rejält full Steffi till mig, fattar inte ett skit vad hon säger, de enda man hör är den andra idioten Mickis som sitter och as garvvar i bakrunden, SJUKA! Haha men tillslut lyckas jag lägga på me dom och somnar sött! :)

Nu sitter jag och väntar på att pappas tjej Sussie ( min lossas mami ) ska komma och hämta mig, ska dit ikväll på kräfftskiva, så de blir nog trevligt. Har bara lite beslutsångest vad jag ska ha på mig?

Men vi höres senare el imorn, beror på om jag har tid för att skriva senare!

Puss E

BILDER

Bjuder på lite nya bilder!


Min nya frisyer.


Uppsatt.


Toffsen blir väldigt kort och söt.


Suddig.


Mickis, påväg till godiset! HAHA



Puss E

GODMORGON!

Hejhej!
Vill ni veta vilken tid jag vaknade idag? Haha KLOCKAN 8! Så jag har vart vaken sen dess, har storstädat mitt rum och grejjer, haha sen kollade jag på våra bästa år reprisen, den började 09.50! Haha har verkligen vart uppe hela morgonen, men de är endå skönt så man inte sover bort hela dagen liksom.

Nu ska jag ringa min praktik plats, ska höra med dom om jag fick vara där. HOPPAS verkligen!

Tänkte lägga in lite bilder, så ha ögonen öppna ;)

Puss E

ÄCKLIG HOSSTA

Shululu!
Måste börja med att säga att jag tyvär inte kan publicera mina kommentarer jag får längre, vet inte varför men min data är cp, så imorn kan jag gå in på den stora datan och lägga in dom och svara på de ni har skrivit!

Sitter här med min kära vän bäris. Haha dom som inte vet vem de är så är de min bärbara data ^^ Fasst, man kanske fattar de på namnet. Jag kom hem för en timme sen typ, va nere i centrum och mötta Mickis Och Steffi. Vi gick och köpte lite godis, eller ja Steffi gjorde de men jag och Mickis åt av de också snäll som hon är så bjöööd hon. Hah. Vi snackade lite skit och skrattade härligt, jag försökte planera morgondagen med kvinnorna men dom va helt cp! HAHA. 

Jaja ska iallafall träffa J imorn, vi ska chilla hemma hos mig el ngt. Sen får vi se vad som händer! Ska förmoligen kröka el ngt, Steffi är på, ska dra me Mickis också! Hon e ensamm så vi styr upp de hos henne höhö ;). Men jag får se hur allt blir som sagt. De enda jag vet är att jag ska klippa min gudmor och kolla på VÅRA BÄSTA ÅR! Är helt beroende av de, ska ställa klockan på 09.50 också imorn så jag kan kolla på reprisen från idag (a) .

Något som irriterar mig skit mycket är min äckliga hossta jag fått, har fan hafft den i en vecka nu, har ont i halsen lite också, så har väl ngt firus i mig. Men de är inget jag lider av, förutom att de är jobbigt att gå runt och hossta så de låter som jag inte får någon luft :P Haha.

Men nu min sötnosar ska jag tvätta bort sminker sedan bädda ner mig i min sköna säng, och kolla på någon film som börjar klockan 21.00. Vi höres självklart imorn!

( Lägger upp lite nya bilder imorn också när jag sitter på den andra datan. Så missa INTE de ;) )

Puss E 

OM TORSDAG

Hejhej!
Förlåt för en dålig uppdatering, lovar att jag ska bli bättre! Men de är inte alltid jag har tid att skriva flera inlägg om dagen, har liksom skola och annat att göra. Ni förstår säkert!
Jaja började kvart i 10 idag, satt och pratade me Mauri på bussen, haha fan va jag skrattade när han berättade vilken sin nya vän va, helt otippat faktis! HAHA.
Menmen, skoldagen va helt chill faktis, vi hade kundpass eftersom de är torsdag idag. Jag personligen hade två kunder, så jag hade de lite stressigt men de va kul.

Mamma hämtade mig när jag hade slutat, vi åkte och handa tacos mat, sedan åkte hon och jag hem och gjorde maten, sen åt jag hon och min bror tillsammans. Va mycket gott måste jag säga!(a)

Ikväll ska jag ÄNTLIGEN träffa min älsklings Terakiz!!!!!! Har inte träffat henne på en vecka, hon har ju vart sjuk, eller hon är de fortfarande men hon mår bättre idag, så vi ska träffas vid stationen och chilla prata och så. Ska bli mycket roligt för har inte träffat kvinnan på länge, haha ;)<3

Imorn är jag ju ledig eftersom de är fredag ( dom som inte visste de är våran klass ledig varje fredag ). Så min gudmor kommer hem till mig imorn, ska klippa henne. Sen ska jag ringa om min praktik eftersom jag e så smart och glömmer de idag. På kvällen har jag lite olika allternativ ;) Får se vad jag väljer!

Men jag lägger upp någon sköön låt, om jag kommer in på youtube, min data e helt konstig, går inte ens att gå in på vissa sidor:S Men aja skriver mer sen!

Puss E

OM ONSDAG

Hejhej!
Idag har de hänt mycket faktis! Eller jag har iallafall mycket och berätta haha.
Dagen började me att jag och mamma åkte runt i åkersberga och arninge och lämnade ut cv. Så nu hoppas jag på att få ett jobb måste verkligen ha ett! Känner verkligen inte för att leva på mina föreldrar längre, tror inte dom känner för de heller så. Haha. Jaja när vi va klara åkte vi till donken och lunchade, tog deras goda sallad! Mumsi. Efter de vid 11.50 körde mamma mig till skolan.

När jag kom fram till skolan e de värsta kaoset, alla står och ser helt upprörda ut och jag fattar ingeting, Sen ser jag min vän Cassie, går fram till henne och så berättar hon att våra bärbara datorer har blivit stulna :O Asså som som vi skulle få från  skolan!!!! De har alltså vart inbrott natten till idag, så alla lärare va helt upprörda, vilket jag förstår! De va liksom grejjer för 600 000 kr. Men de e fett synd för dom som har gjort de kommer naturligtvis åka dit :)

Jaja sen hade vi typ en lektion sedan slutade vi. Då stannade jag och Cassie kvar, hon tog bort mitt äckliga löshår sen klippte hon mig:) Så nu är mitt hår as fräsht, fasst dock lite för kort för min smak :P Men va fan, de växer ut snabbt endå. Hade mycket trevlig jag och Cassie när vi stod kvar där, haha fasst de gjorde fett ont och Cassie fick lite smått panik på mig när jag inte kunnde sitta still(a) Sorry gumman men du vet ju hur jag är <3

Sen kom mamma och hämtade mig i skolan, hade glömmt mitt busskort hemma, haha. Sen när jag kom hem gjorde jag mat till hela familjen, (jag är så duktig). Och senare ikväll ska jag klippa mamma. De händer väl inte så mycket mer idag skulle jag tro, hehe:)

Väldigt långt inlägg blev de iallafall!

Puss E

GODMORGON

Hejsan!
Vaknade nyss, klockan är nu 09.30. Och jag Sitter och tuggar i mig en macka.
Idag börjar jag 12.00 väldigt skönt! Så nu på morgonen ska jag springa runt i centrum och göra lite saker jag behöver. Efter de ska jag gå och luncha med mamma sedan bege mig till skolan. Dom lektionerna jag har idag är småföritagarna och religion. Helt okej lektioner faktis.

Efter skolan har jag faktis inga planer vad jag ska göra. Får se om de dyker upp något.

Menmen, jag har inte tid att sitta här längre, måste hoppa in i duschen för att sen dra mig ner mot C!

Puss E

BILDER

Bjuder på lite nya bilder.


söta Malin som ligger och sover!

Steffi<3

Rosa!

Hej närbild, haha väldigt sliten bild på mig.

Suddigt, men ligger i sängen.

Bästa chill kläderna.

Ute och trallar haha.


Puss E

TISDAG

Hejsan!
Skrev inget igår, ni fick bara ett ynka inlägg med bilder ^^ . Anledningen till de va för att jag inte va på mitt bästa humör om man säger så! Men idag mår jag faktis bättre. Ringde nyss till Klang & Co angående min praktikplats där varje tisdag, men Camilla sa att jag skulle ringa tillbaka på torsdag, för hon skulle kolla så de fanns stol för mig och sånnt. Hoppas jag får vara där iår också, trivs väldigt bra på den salongen!

Är ju ledig idag, praktiken börjar om en vecka för min del, om jag nu får tag i någon till de. Men nu på morgonen har jag kollat reprisen på våra bästa år  från igår, måste säga att de är väldigt spännande just nu! Sedan åt jag lite frulle, och nyss skrev jag ut mitt cv som jag ska lämna ut idag.
Så jag har faktis redan fått lite gjort på min lediga dag, även fasst klockan bara är 11.00!

Ja vad händer idag då mina kära? Jag ska iallafall åka ner till centrum, lämna lite cv, sedan kanske åka in till täby för att lämna där också, men får se! Efter de senare mot kvällen ska jag hem till Steffi. Ska fixa lite med hennes löshår, limmet hade släppt lite så ska limma tillbaka på vissa ställen.
Så mycket mer händer de inte idag för min del.

Men jag skriver mer senare bloggen! Lägger upp lite bilder också.

Puss E


BILDER

Har inte så mycket roligt att skriva idag, och om jag skriver så kommer de bara bli negativa saker. . . Jag låter därför bli . . .  Så här njut av lite bilder istället^^






















Puss från en mindre glad Emma!

RSS 2.0