ONSDAG

Tjatja!
Passiv bloggare som jag är så har jag inte skrivit så mkt på senaste.
Finns liksom inte så mycket att skriva om, va hemma hela helgen sen har jag jobbat hela vecka, kul vah?!
Känns inte bättre att min vän Malin dragit till thai, kommer sakna henne jätte mycket nu i två veckor, men är endå glad för hennes skull, hon kommer ju få de as nice!

Imorn är de löning FETT SOFT! Ska till kista med Johanna efter jobbet, vi ska kolla lite sen käka middag tillsammans, mysmys :). På fredag är de PERSONALFEST, om man bara lyssnar på ordet låter ju de spårat haha . . . Nejmen de ska bli kul att umgås med dom jag jobbar med utanför jobbet också, alla är ju as sköna!

Nejmen nu ska jag ringa Sanna, vi ska ta en cigg tillsammans!

Puss E


jag idag, lagomt sliten efter jobbet!

MÅNDAG

Jobbjobbjobbjobbjobb + sl KAAAOOOS
=
En arg Emma


Malin, vi dejtar imorn, boka in mig i ditt schema!


YEEEES

MIN IDOL DARIN GICK SJÄLVKLART VIDARE TILL GLOBEN!
- Låten va förövrigt skit bra (mycket väntat),
 och själv sitter jag och pimplar vin med Mari och mamma!


EN ARG EMMA OCH PLANER

Är så jävla drött på dig, fattar du inte själv att jag kommer lämna din sida helt snart?! Ta och tänk på vad fan du håller på med och sätt dig in i andras situationer och känn lite medlidande!! Egoist de är vad du e och då uttrycker jag mig jävligt snällt!! De värsta är att jag ska vara ditt egna kött och blod!!

Nu fick jag de sagt. . . Menmen, mamma är med sin kille nu, hon ska hyra med sig den nya Beck filmen som gick på bio i somras, har inte hunnit se den än. Ikväll kommer Marie hit (mammas kompis), vi tre ska köpa pizza muummaa.  Sen blir de mellodifestivalen, vin och chips å´ dipp. Riktig chill lördag om jag får kalla de vad jag vill!

Ligger i min säng just nu med ena vovven, mysmys. Ska gå ut i snövädret och ta en cigg nu!


haha, nej jag är inte nyckter på bilden!
(var bara tvungen att lägga upp den)


LÖRDAG

Godmorgon!
Riktigt skönt att vakna på en lördag utan att känna sig bakis och sliten! Måste fan hända flera gånger . . .
Som sagt lördag idag och jag har inga planer alls, inte så sugen på att gå utanför dörren i de här vädret ^^.
Men ja, får se vad dagen har att erbjuda! Är sugen på att åka och hyra film med mamma (som förövrigt ligger och sover nu) , får se om hon är på när hon vaknar. Tror i alla fall att jag ska va hemma ikväll, dricka lite vin och kolla mellodifestivalen, kan man bli mer kärring?! Hehe, nejmen jag behöver vila upp mig, plus att Darin ska ju va me ikväll, och ni som har kännt mig ett tag vet ju att jag alltid diggat han och hans musik (var även kär i han när han va med i Idol haha).

Lutar åt att jag aggerar sällskap åt min mamma HELA denna helg, jag är snäll!

Puss E


FREDAG

Hallå!
Har inte skrivit sen i onsdags. Men igår efter jobbet åkte jag och mötte Sanna i täby c, vi gick och käka middag sen gick vi och såg Farsan, och fyfan va bra den va! Både jag och Sanna skratta så mycket så vi inte visste vart vi skulle ta vägen. Rekomenderar verkligen den filmen starkt för dom som inte sätt den!
Åkte i alla fall hem efter bion och sussa sött.

Idag/Ikväll är de ju fredag och jag kom väl hem för någon timma sen. Skulle kört en utgång med Miggi i stan men när jag satt på tåget hemåt kände jag hur huvudvärken komma =/. . . Är väl sliten efter en veckas jobb så jag avokade tyvär utgången. . . Blir att sitta hemma med mamma ikväll och kolla tv, kan faktis behöva de. Får kolla om jag hittar på något roligt imorn istället!

Menmen, inte så mycket roligare att komma med!

Puss E


BAJSSSSSSSSS

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG NU!!!!!!!!!!!!!!!!! DE ÄR JU INGEN ANDRA AVENYN IKVÄLL PGA OS !!!!!!!!!!!!!!!! NÄSTA AVSNITT ÄR DEN 3 MARCH!!!!!!!!!!!!!!!!! :@


ONSDAG

Hejhej!
Onsdag idag och dagen flöt på bra. Dock va jag hemma 30min senare än va jag brukar va med tanke på att buss och skit va försenade. . .
Ikväll ska jag se Andra avenyn, har längtat i en vecka nu så WIHO! Ska väl även ta ett bad och koppla av lite. Är helt stel i hela ryggen och nacken :(. Så mycket mer händer väl inte, sliten efter jobb och så. . .

Imorn efter jobbet ska jag i alla fall möta upp Sanna i täby c, vi ska gå på bio :). Farsan ska vi se! Lär väl äta lite middag och så i täbban också, mysmys!

Nu ska jag beställa biljetter till bion, sen ta ett bad!

Puss E

NATTINATT

Haha, så sjuk bild. . . Bara jag och sis som fattar.
Den är tagen sum09 i Idre!


TISDAG

Tja!
Då va ennu en dag på jobbet avklarad! Kom väl hem för 1,5 timme sen, då gjorde jag mat eftersom mamma inte va hemma. De blev kyckling, matvete, kokta grönsaker och currysås as gott! Blir same shitt till matlåda imorn också. Ett bra tips på att spara pengar är att ta med matlåda till jobbet, då slipper man liksom käka ute varje dag ;).

Menmen, ikväll ska jag inte göra ett skit. Blir att glo på tv sen sova. Är jätte trött idag också, tror fan de är vädret som göre. Vill ha lite ljus och värme nu, tänk liksom att glida ut på morgonen när man ska till jobbet i en snygg tunika, leggins, jeansjacka och ett par converse DRÖM!

Hade inte så mycket mer att säga!

Puss E

GODNATT

Nu ska jag gå över till Sanna och ta en cigg,
sen ska jag ducha, sen ringa Miggi och sen SOOOOOOOOOOOOVA


MÅNDAG

Hello!
Idag har jag jobbat som vanligt. Riktigt slitet, känner att jag måste på semester ett tag el ngt, börjar bli så trött som människa. . . El kanske bara ta de lugnt en helg så man hinner vila upp sig (a) haaah! Nejmen jag överlever tänker bara på dom älskade pengarna <3.

När jag kom hem gjorde jag köttfärsås med spagetti mummaaa, har precis ätit och nu sitter jag framför datan och nördar mig. Malin ringde nyss och kollade om jag ville med henne och Ellen på en prommis, men tror fan jag bangar de är FÖR trött. Ikväll ska jag sova tidigt, de är en sak som är säker!

Puss E


SÖNDAGS MYS

Nu väntar jag på att Malin ska komma hit.
Vi ska kolla blåsningen och ha de myys!


jag och Mullan <3


HELGEN

Hoho!
Ja, ennu en hel fest helg för mig, men jag gillare! Har kommit in i den panan igen liksom, me like!
I fredags va jag Malin och Mickis hemma hos mig i berga och käka middag och drack vin. Efter ett tag kom även Nichole, trevligttrevligt. Vid 12 tiden åkte vi till Tommys och mötte upp Ida Sanna och Helena, dansade hela kvällen och gjorde av med för mycket pengar haha.. . . Vill fan inte nämna något mer om den kvällen känner jag!

I lördags alltså igår mådde jag pisspisspisspiss, aldrig vart så bakis så jag och Mickis sov hela dagen. Vid 17.00 tiden hoppade jag in i duchen för att sedan åka hem till henne i väsby. Blev taggad direkt när vi kom hem till henne och tog första glaset och började fixa oss! Sen va de liksom bara att köra igen! Natta Sara och Mathias kom även till Mickis. Vi gjorde oss fulla sen drog vi till Magget och dansa.

Idag hämtade mamma mig vid 15.00 tiden, vi åkte och hyrde Sommaren med Göran som förövrigt va as bra (ja jag e seg och hade ej sätt den), åt även Thai mat till mummaaaaa.

Nu ska jag slappa!

Puss E

SÖNDAG

Hello!
Vaknade precis hemma hos Mickis i väsby, mamma hämtar mig snart så skriver mer när jag kommer hem.
Helgen har varit gaaalen!


TORSDAG

Tjaba!
Idag har jag jobbat som vanligt, dagen gick väl helt okej. . . Måste bara nämna att jag hade fiskbullar med mig till lunch, vilket va hur gott som helst! Hade inte ätit de på år och dar så de uppskattades haha . . .
I alla fall, efter jobbet tog jag bussen hem till mig som även Malin hoppade på! Vi drog hem till mig och chillade lite. Eller ja, mest flumma som bara vi är bra på haha! Lämnade henne precis, el ja hon lämnade mig så nu är jag själv bhuhu.

Imorn är de fredag=helg. För nice! Mickis kommer hit från Väsby när hon slutat jobba. Hon,  jag och Malin ska äta middag tillsammans och dricka lite vin. Nicenice! Efter de blir de att hitta på ngt skoj! Var verkligen as längesen jag festade här i berga så de ska bli kul!

På lördag åker jag och Mickis hem till henne i Väsby, lär dricka lite och gå ut och spåra.
Min helg kommer bli galen moha.

Nu ska jag nörda mig vid datan sen sova!

Puss E


TISDAG

Hoho!
Har hänt massa saker nu bara sen i söndags då jag skrev senast. . .
Kan ju börja med att berätta att jag ska flytta till min mamma i Åkersberga igen, varför lämnar jag utanför bloggen :).
Så ja igår kom mamma och hämtade mig hos pappa, vi körde hem massa saker till henne. Haha, HELA bilen va full jag ju säga.
När jag va i berga kom min älskade Mullangullan Malin hem till mig och hjälpte mig packa upp, vi höll väl på i ett par timmar men vi fick in alla kläder i garderoben iallafall, sen alla hårsaker, smycken och sånt också!
De va skit kul att träffa henne, känns som jag aldrig träffar henne längre då jag bott hos pappa i över ett år, men nu när jag bor vid henne (de tar 5 min att gå mellan oss) så kommer vi träffas offta, om jag får bestämma blir de varje dag efter jobbet som förut ;) haha . . .

Men ja iallafall, jag är hemma hos pappa nu ska äta här sen ska vi köra dom sista sakerna. . .

Ville bara säga att jag levde!

Puss E

MÅNDAG

Tja!
Idag har jag jobbat och nu ska jag sova och imorn ska jag jobba sen ska jag sova!

Finns inte så mycket mer att säga!

Puss E

BILD

Får mig alltid ett gott skratt när jag ser den här bilden! haha . . .
Min Malin! <3


BILDER

Standard med lite bilder inne på toan!



. . . haha

SÖNDAG=BAKIS

Hejsan!
Hemma nu efter att ha varit på resande fot hela helgen . . .
Kvällen igår va kul. Började med att Jag, Mickis, Krulli, Mathias och Natta satt hemma hos Mickis och drack, ytterst trevligt (: .. .
Vid 23.00 tiden drog vi till ett ställe i Märsta. Dansade och hade kul hela kvällen. Sen blev de fylle käk som förövrigt smakade skit, baaaaaaaad!
Vi tog iallafall Nattbussen hem till Mickis, eller ja inte Mickis och Sarah dom drog på efterfest och sov där så jag Natta och Mathias drog hem till Mickis och däckade fint! 
Vaknade och mådde bajs imorse, alla drog hem och jag stannade kvar till Mickis kom hem. Vi åt lite frukost/lunch/middag haha och somnade fint. Pappsen kom sedan och hämtade mig och nu är jag home.

Nu ska jag inte göra ett skit, måste iallafall nycktra till efter helgens supande haha!

Puss E

LÖRDAG/VÄSBY

Hej igen!
Ja, som sagt är hemma hos Mickis i väsby nu. Åkte hit efter att ha vart med Miggi. Sitter här själv i Mickis lägenhet medans hon är på kallas. Hon kommer väl tillbax om någon timme.
Ikväll ska vi dricka och ha kul, va längesen jag va me mina brudar här så de kommer bli galet! Linisen skulle vart med iväll också men hon har tyvär blivit sjuk =/, krya på dig vännen<3 . . .
Får se vad vi gör senare ikväll, ska väl ut och dansa iallafall :D.

Nu ska jag ta en duch sen kolla på tv och vänta på Mickis!

Puss E


Jaq och Mickis för många år sen!


Jag och Mickis för någon månad sen!

OM FREDAG

Hello!
Är så jävla bakis just nu måste jag bara börja inlägget med att säga. . . (!)
Igår efter jobbet drog jag som sagt till Miggi i Skogås, hon mötte mig vid stationen sen chillade vi ett tag och väntade på Malin som sedan kom. De va så jävla längesen jag träffade henne, så de va kul att se bruden igen!
Vi 3 gick iallafall hem till Miggi och lagade middag (tacos) sedan kom Steffi och då började vi dricka. Blev vitt vin för min del som gick ner rätt så snabbt haha. . . Vi 4 gled in tiill Ängelen i stan vid 12 tiden. .  Va väl sådär i början måste jag säga (tåg resan va mycket roligare "floor filler Steffi") , va bara massa äckliga inporter som taffsade som djur. Malin Och Steffi drog vid halv 2 och jag och Miggi stannade såklart och jag säger bara - FAN VA DE SPÅRA! Haha, vi dansade som 2 idioter, drev me allt och alla så himlans kul, riktigt lyckat blev de iallafall! Vi har alltid så galet tillsammans hon och jag. Gick därifrån vid stängning , åkte in till centralen och mötte hennes pojkvän och hans 2 kompisar, fylle käkade lite sen tog vi nattbussen hem och de roliga va självklart inte över då haha. . 
Hoppade på två hetingar som satte sig framför oss, och löjliga som Miggi och jag är ville vi självklart driva och få kontakt me dom så raggningsreplik nummer 1 "går den här bussen till skogås?" nummer 2 "är de långt kvar?" nummer 3 "vi är nyinflyttade alltså!" (men ta inget av de här seriöst) haha och självklart blev de napp haha de pinsamma va bara att våran reseledare hoppade av på samma station som vi hahaha fan va vi skrattade. . .

Vaknade vid halv 1 tiden imorse, gick och käkade pizza sen drog jag till Mickis i väsby som jag befinner mig hos nu.
Brb, ska röka nu sen skriver jag mer!

Puss E

TORSDAG

Hej!
Kom hem från jobbet för ett tag sen och har nyss ätit. . . Riktig skit dag idag, allt gick så segt liksom. . . Tur att jag jobbar med roliga människor iallafall så man får skratta lite, de gillar jag!
Ska hoppa in i duchen snart och sedan packa mina saker för imorn efter jobbet ska jag ju till Miggi i Skogås!!!! Kommer ha me mig 1000 väskor eftersom jag inte har någon aning om vad jag vill ha på mig på kvällen, så måste ta me massa olika. . . Plus skor , smycken, drickan och sånt också. Lär ju bli en del packning om jag känner mig själv rätt haha!
De som suger är att hon slutar 19.00 och jag 17.00 så vad fan ska jag göra i 2 timmar? haha.  . Jag jobbar ju i stan så kan ju kolla runt lite sen åka. Ska även köpa med middag till oss :) .

Har inte så mycket mer att säga, måste börja fixa med allt nu!

Puss E


NO LIFE

Shoo!
Mätt som en plätt, käkade precis en räk gryta med ris -väldigt gott!
Har även färgat håret, vilket blev väldigt bra! Färgade utväxten, sen dom sista 5 min drog jag ut färgen på längderna pga att min färg hade blivit lite "dassig" men nu är de snyggt igen ;).
Funderar lite på vad jag ska göra nu . . . Är liksom skit trött men om jag somnar nu kommer jag vakna mitt i natten och de är ju inte så bra. . . Jag får väl typ fördröja tiden med att ringa någon och snacka lite skit de är ju alltid trevligt!
Imorn står de jobb på schemat, kulkul NOOOOOOOOT. Vill bara va ledig är så trött på allt och alla för tillfället, men lugn de går över. . .

Längtar till fredag då jag ska åka till min Miggi i Skogås, saknar henne för mökke jöö. . . Våra planer är iallafall att dricka och käka tillsammans, sen kanske utgång i stan. Fick information för ett tag sen då hon ringde mig om att hennes kille kommer med någon kompis SOM HON OCH HAN SKA PARA IHOP MIG MED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så pinsamt. Men jag förstår henne, hon har ju all rätt i att hämnas om man tänker på hur pinsamma saker jag har utsatt henne för haha .. .

Men nu blir de punkt!

Puss E

ONSDAG

Hejsan!
Igår va de en jätte mysig kväll med Sänni.. Började med att jag mötte upp henne i täby c vid 18.00 tiden, vi gick och shoppade lite sådär. Fick med mig 3 par leggins, 3 tröjor, halsband+armband, hårfärg, maskara, rouge och fondation :p "Allt" behövligt heeeeh.
Men sen gick vi iallafall och käka en god middag, både Sanna och jag va på flummflumm hela kvällen så de va skit kul. Bion började iallafall vid 21.00 tiden, både jag och Sanna hade massa väskor och kassar så vi slog verkligen läger när vi kom in i salongen och den bästa kommentaren då va av någon kille som gick förbi oss "fjärde visningen eller?" fan va vi skratta!
Efter bion åkte jag hem till mamma och sov. .  Va verkligen en perfekt kväll med min syster! <3

Senså idag är de ju onsdag, och jag är ledig idag. Har vart hos Kattis och fixat mina naglar, gjorde franskt, så fint.
Kom väl hem för 1 timme sedan, kollade nyss Andra avenyn med Frida. . . Ikväll blir de att färga min utväxt mörk, är helt ljus i huvet SKIT FULT! En sak är säker - jag ska somna tidigt ikväll, är redan as trött!

Menmen, nu ska jag läsa massa bloggar!

Puss E


MÅNDAG

Hello!
Inte skrivit på ett tag ( mmh jag vet, rätt ovanligt ), men nu är the bitch back! De gillar vi.
Har iallafall jobbat idag, gick BAJS dåligt, usch värsta dagen på riktigt länge jag va så otaggad och sur. Inge bra dag. . . Miggi hade försökt få tag i mig sen igår kväll, hade hänt lite saker så fick ÅNGEST av tanken att jag låg och sov när hon behövde mig, men de hade löst sig som tur va för om hon mår dåligt mår jag dåligt! <3
Kvinnan har ju flyttat nu också, skönt för både henne och mig ( jag kommer bo hos henne varje helg och alla mina lediga dagar ), vi får ju liksom närmre till stan nu chillipilli! Ååh Nu vill jag träffa min Migg!!! Men får vänta tills helgen ;/..

Jaja, imorn blir de jobb som vanligt. Efter jobbet ska jag möta Sanna panna i täbban, vi ska äta middag tillsammans och kolla bio! Skit mys! Va längesen jag träffa henne känns de som så de ska bli kul att se muppen igen. Juste när jag fyller år i sommar har jag och Sanna kännt varann i 20 år!!!! Är inte de sjukt länge?! Har kännt henne hela mitt liv, vi är liksom uppvuxna tillsammans som syskon.

Menmen, nu börjar detta inlägg spåra!

Puss E


VECKANS

Måndag - Jobb
Tisdag - Jobb / Bio+middag med Sanna
Onsdag - Ledig, fixa naglarna hos Kattis
Torsdag - Jobb / Fika med Linis i stan
Fredag - Jobb / Träffa min älsko Miggi
Lördag - Åka till mamma <3
Söndag - INGET PLANERAT


jag saknar dig varje dag Linis, du är mitt hjärta !


RSS 2.0