ONSDAG

Hola!
Idag har jag haft en helt perfekt dag. Skulle ju åkte och solat med mamma tidigt på morgonen men eftersom vädret inte tillät de så blev de inge. I ställetmötte jag upp Malin vid 11 tiden i centrum, sedan tog vi bussen till kista! Gick/sprang runt som två galningar och shoppa loss. Hittade massa fina saker, runt 3 klänningar 5 linnen och lite annat små skit. Käkade även lunch tilmmans, mycket mys med min Mullan helt enkelt!
Malin åkte hem efter några timmar och då mötte jag upp Sussie. Vi satte oss på en ute servering och drack lite rosé, rökte och snacka lite skit! Hur bra som hellst. Sen va de dags för film, sex and the city 2 såg vi som för övrigt va riktigt bra! Många skrattuppkom under filmens gång (:

Nu är vi i alla fall hemma och jag är rätt så trött efter en perfekt dag. Ska sätta på någon bra film och somna till. Ska vakna tidigt imorn för att gå ut och pressa (ska bli lika brun som neger Malin)!

Puss E

TISDAG

Hoho!
Tänkte berätta lite om dom senaste två dagarna;
I måndags åkte jag till jobbet och tog semester. Böt veckor och så. Behövde va ledig så de känns skit bra, ser fram imot 4 veckors ledighet nu!
Efter jobbet åkte jag hem och sov haha.  . .. Helt slut va jag. Efter de åkte jag och mamma till Arninge och shoppa lite. Fick med mig 2 klänningar en byxdress och 2 par shorts. Mycket nöjd med mina köp! På kvällen grillade jag mamma och Mari, och drack lite vin till de myys.

Idag åkte fört jag och mamma till Albano med Lisen, hon tog lite prover och så. Efter de va de dags för lunch så vi åkte till donken och tog en sallad. Sedan åkte vi och sola och bada. Första toppet för i år, de va förvånadsvärt mycket skönt (kan bero på att de va en sjö vi bada i).
Nu på kvällen har jag vart me Malin och Carro, vi har suttit och spelat lite kort och så.  :)

Imorn är de onsdag, då ska jag och mamma upp tidigt om de är fint väder och sola.
Senare ska jag till Kista och möta upp Sussie (pappas tjej), vi ska käka middag tillsammans och gå på bio. Sen åker jag med henne hem och stannar hos pappa i någon natt.

Så ser de ut!

Puss E


:(




AIK petar klubbens hjärta!


MIDSOMMAR BILDER

Orkar inte berätta om helgen. . .
De enda jag säger är att den va underbar tillsammans med vänner och familj!



!

Kommer berätta om min midsommar helg imorn. :)
Just nu sitter jag och dricker öl med Patric hos pappa!


TORSDAG

Hej bloggen!
Sitter i soffan helt död just nu är as trött.
De va varmt och jobbigt idag på jobbet. Får en sådan ångest av att sitta inne och arbeta när man ser att de är strålande väder ute buhu.
Efter jobbet hämtade mami mig i centrum, vi åkte och käka lite. Sedan kom min fulla bror och kusin hem till mig. Skulle klippa dom haha, gick väl sådär när i alla fall min bror sitter och vinglar på stolen haha. . .  Men håret blev as snyggt på båda endå. Nu har dom åkt hem, el dom skulle vidare men vet ej vart. Mamma har också åkt så jag har suttit ute på altanen och druckit en öl och rökt några cigg, fett nice vare! Avkopplande värre.




Imorn är de midsommar och de ska självklart firas! Ska va hemma hos mig med lite folk. Vi ska först äta lite lunch tillsammans. Sedan mot kvällen blir de grillning och lite skoj. Kommer ju bli hur kul som hellst! Skulle igentligen åkt till Sandhamn imorn med Malin och några, men blev ej så. Dom ska dit på lördag istället, får se om jag följer med el ej.

Nu ska jag sätta på någon film och bara njuta av att inte behöva gå upp tidigt imorn bitti!

Puss E



jag imorse innan jobbet

ONSDAG

Hej!
Idag efter jobbet skulle jag ju möta upp Linis för att shoppa i täby, men hon mådde inge bra så de blev inte någon dejt :(. Syndsynd. Men eftersom jag hade sånt jäva "måste-köpa-något-bara-för-att-köpa" sug så åkte jag till täby c en snabbis själv. Slet åt mig två söta tröjor inne på MQ sedan åkte jag hem haha. . . Känns bra i hela kroppen när man köpt något nytt, obeskrivlig kännsla som bara dom som är lika shopping galna som mig förstår! Hehe. . .

Sitter i min säng just nu och funderar på vad jag ska göra. Väljer mellan att kolla på en film el att kolla på något tv pogram på webben, hårt liv och stora beslut tack jag vet. . .
Men ja, imorn efter jobbet ska jag hem och klippa min bror Patric som kommer på besök. Sen blir de bara att chilla sten.

Har ingen lust att skriva mer!

Puss E

!!

FYLLER 20ÅR OM EXAKT EN MÅNAD SÅ VÄÄÄÄÄÄRT!!



TISDAG

Tjäna!
Är bajs trött och vill bara gå och lägga mig, men får vänta tills klockan blir dags. .  Jobbet idag gick lite segt, de enda som va nice va att jag fick en bio biljett haha . . . Går ett par filmer just nu som jag vill se så de är rätt nice.
Idag slutade en väldigt rolig kille på jobbet. Tråkigt, han va en av dom man skrattade åt så man fick ont i magen, kunde ingen världelös person slutat istället?! haha. .  nejmen förstår att han vill vidare i världen (:.

Njååå onsdag imorn då. Ska jobba som vanligt sen ska jag till täby c och terapi-shoppa med min Linis. Lär ta en lång fika tillsammans också och snacka maassa skit som bara vi kan göra. Bästabästa tjejen den där Lina alltså.
Mycket händelserikt ^^ nooooot. Vill skriva en sak här men ska nog vänta ett tag till hihi!! BIG NEWS!!

Slut fladdrat!

Puss E


TILLBAKA IMORN

Har inget att säga om idag.
Vill inte skriva om idag.
Nya tag imorn, ja tack!


TILLBAKA IMORN

Har inget att säga om idag.
Vill inte skriva om idag.
Nya tag imorn, ja tack!


BÖRJAN PÅ ETT NYTT LIV


LISTA

Vilken svordom använder du mest? Fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06:45
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ja typ
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Om jag vann mycket pengar skulle jag köpa mig en lägenhet mitt i stan!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja
När var senast någon stötte på dig? I fredags
Vad åt du till middag senast? Grillat
Kan du vissla? Ja
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja de är klart
Äger du några popband t-shirts? Haha nej, fan va rutten fråga!!
Pratar du några andra språk? Inte flytande men kan lite spanska
Har du gråtit offentligt? Ja för många gånger skulle jag tro
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Yes tatuering kommer bli i höst, inte bra nu till sommarn
Vad har du med dig in på bion? En snygg kille
Vad har du för väder? Sol just nu
När sov du senast på golvet? Hmm, minns ej men säkert någon gång på fyllan
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8 timmar är ett måste för mig
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Man ska inte stressa, tar en sak i taget! 
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
20 wiho!!
Tror du på liv på andra planeter? Vet inte
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Hmm, har inga exakta ord men pepp i alla fall 
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Aldig i livet!
Tycker du om att krama folk? Ja jag älskar närhet
Äger du en digitalkamera? Ja, dock är den borta kom jag på nu
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen speciell typ
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nej, tänker att de är en anledning till varför personen inte ringer
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej och Ja
Är du mörkrädd? Kan hända ibland 
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, bankomatkort och cigg

HELGEN

Hej!
Inte bloggat alls i helgen, har typ haft annat för mig hehe.
I fredags efter jobbet gick vi ut några från jobbet och skulle ta "en öl" vilket såklart slutade me 1000 öl och tequila, fy fan haha. . . Vi gick i alla fall först till Treat, satt där till typ 22.00 tiden, sen vidare till Snaps som ligger vid söder. .  Haha där började de spåra va så äckligt full hade inte ätit någon middag heller så alcholen tog veeerkligen. Efter Snaps gick vi till Metro, de va typ inte alls mycket folk där och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om stället men vi hade i alla fall kul. Va ju med ett härligt gäng! Dansade till stängning efter de fyllekäk på donken som verkligen är standard. Sen hoppade en as full Emma in i taxin och åkte hem.

I lördags (igår) levde jag inte haha. Va så bakis låg i soffan hela dagen. Mammas kille Pierre kom hit, vi grillade och åt massa god mat så de är väl de enda plusset denna dag.
Idag ska jag göra massa saker här hemma. Måste packa upp mina sommar skor, säda rummet osv. Får se om man hinner lägga sig ute i solen ett tag också, de är ju as fint väder. Känner även lite shopping sug. . .

Jaja, nu ska jag kolla om mamma och pirre har vaknat!

Puss E

NATTINATTI



Linn och jag för några helger sen!
Världens skönaste brud må jag säga <3


BILDER

Jag hade rätt tråkigt påväg hem från jobbet idag!


ONSDAG

Hejsansvejsan!
Är riktigt trött efter en jobbig dag på jobbet. Va as stress och mycket att göra blä. Menmen, nu är jag i alla fall hemma och sitter och chillar vid datan. Går ju inga bra på tv idag så de suger.
Juste, fick ETT TILL presentkort av jobbet igår på 1300, jag e ju för bra alltså moha.
Saknar redan Sanna, fattar inte varför träffade ju henne senast igårkväll . . . Hur ska jag klara mig i två månader?!?!

Nog prat om de . . Imorn är de torsdag, ska jobba som vanligt sen efter jobbet drar jag hem för då ska jag och mamsen först grilla sen ska vi hyra Farsan som kommit ut!!!!! Den är så jävla bra både hon och jag har längtat att se den igen. Så ett stort plus för min torsdag, den kommer verkligen bli helt okej.

Nejmen tråkigt inlägg!

Puss E

STORASYSTER <3

Kommer sakna dig !



Lova mig att ha de bäst, för de förtjänar du, världens bästa DU! <3
Vi ses om 2 månader.


TISDAG

Tjäääna!
Har typ inge kul att skriva. haha. . . Suck på mig. Gjorde ju mina naglar igår, DOM BLEV AS SNYGGA. . . Men vägrar ta bild och visa, känns töntigt. De blev  ialla fall fransk manikyr som jag inte haft på as länge, sen över de zebra ränder de måste ju va lite ballt!
Igår köpte jag mitt sista busskort med reducerat pris känns ju sorligt att behöva betala  bajs mycket mer sen (fyller ju 20 snaaaaaaaaart!!!) Vet inte riktigt varför jag skrev detta, men känns viktigt och måste upplysas.

Nu sitter jag i alla fall hemma och väntar på att Sanna ska ringa. Ska säga hejdå till henne, hon åker till Turkiet imorn och ska vara där hela sommarn :( Kommer sakna henne gaaaaaaaaaaalet!

Puss E

JOBB

Nu ska jag dra till jobbet. Sen efter ska jag göra om mina naglar wiho!


HELGEN

Hoho!
Saknar mig? Antar de hehe . . .
I alla fall kan ju berätta lite om helgen (:
I fredags jobbade jag som vanligt, efter jobbet åkte jag hem till pappa i Vallentuna. Vi grillade och drack massa gott vin sen blev de film. Riktig mysig hemma kväll med andra ord. Va kul att träffa familjen där också. Är ju hos mamsen hela tiden nästan.
I lördags (igår) åkte jag hem till Ida vid 18.00 , Sanna och hon ska åka till Turkiet i 2 månader så vi hade lite avskeds fest för dom. De va jag , Malin, Nichole, Fia, Fia, Hanna, Helena, Carro, Linda och Kajsa (sen såklart Ida och Sanna) som va me. De va skit kul faktis, satt och körde massa lekar och sånt. Sedan rörde vi oss till Kabben som ligger i Vaxholm. Där blir de lite suddigt, haha va ju rätt så dragen måste jag säga . Träffade massa roligt folk, och skakade lite rumpa. . .  Efter stängning skulle vi åka hem, men så blev de inte riktigt. De blev bråk bråk bråk allt och alla va kaos, fattar fortfarande inte vad som hände?! Tog i alla fall 1 timma för ambulans och polis att komma, riktigt dåligt.

Söndag idag då, har slappat hela dagen. Ska duscha nu sen äta ngt är huuuungrig. Jobb på schemat imorn och hela veckan fram . .  Suck . . .!

Puss E

SNYGGA

jag och syster igår, haha!


WIHOO

De enda roliga jag har att berätta idag är att jag fick ett presentkort från jobbet på 1300 kr!
Anledningen till de va att jag hade presterat bra! :)


PLANERING

Detta har jag för mig resten av veckan:

Onsdag; Jobba. Träffa Mickis i kista för middag + shopping
Torsdag; Jobba. Träffa Linis i stan på ett glas vin
Fredag; Ledig. Mollys student, åka flak med henne sen fira
Lördag; NÅGON SOM VILL UMGÅS?!
Söndag; Bio med Bellsan


RSS 2.0