TISDAG

Hej bloggen!
Kom precis hem till mamma, har haft praktik tills nu! Idag va de rätt så mycket att göra på praktiken men de va såklart kul!
Lunchade på Anjas med Carro och Mickis, trevligt trevligt. . . .

Är hemma hos mamma över natten för att passa hundarna ( gå ut ge dom mat och så ) eftersom hon började jobba klockan 15.00 och slutar imorn bitti! SÅ ja va snäll och ställde upp på att passa dom. . .

Väntar på att mitt spagetti vatten ska börja koka nu, haha ska äta köttfärsås till de också, så mumsi!
Sedan ska jag ta en lång vinter promenad med mina små älsklingar, får nog sätta på dom varsitt täcke så dom inte fryser så mycket.

Jaja nu ska jag kolla vattnet!

Puss E

SNÖ SNÖ SNÖÖÖ

Hejhej!
Skrev aldrig något mer igår om vad jag skulle göra och så, men kan ju lika gärna berätta för er idag.
Så alltså igår sjussade ju mamma mig hem till pappa, jag va här och chillade ett tag sedan fick vi gäster! De va Sanna Fia Alex och Fias och alexs två barn som kom för att äta lunch-middag tillsammans med oss vid 16.30! De va verkligen hur mysigt och kul som hellst. När vi hade ätit oss mätta plus mycket mer spelade vi lite wii. De blev boowling såklart, så jävla kul haha gud va jag skrattade i början åt Sanna som aldrig hade spelat de! Jaja vi spelade fram till 19.00 tiden iallafall efter de så fikade vi med läsk teé kaffé bullar och sånt gottis :D Klockan 20.00 satt alla framför tv:n för att kolla ensam mamma söker finalen, haha jag har dock aldrig sätt de förut så jag fattade inte så mycket men de va helt okej :p
Jaja efter de så åkte dom hem och jag och Frida la oss i min säng för att kolla alla nya andra avenyn avsnitt som kom ut igår. Efter de sussa vi gooooooott!

Men jag skriver mer senare om veckans planer och allting för måste gå nununu!

Puss E


OM LÖRDAG

Tjenaaa!
Kvällen igår va riktigt lyckad! Vi hade skit kul, dansade skrattade hela kvällen och träffa nytt folk!
Kvällen började me att jag mötte upp Lina vid 20.30 tiden i östra, vi dog sedan 4an som gick till roslagsgatan där vi skulle till Treat! De va skit mycket folk där även fast klockan bara va strax innan 21! Vi fick sätta oss brevid några random killar haha. Sen kom deras två kompisar också, så jag och Lina satt intryckta med 6 killar! Men vi blev snabt kompisar med dom ;)  Satt och prata och skratta. Den ena killen ville bjuda mig på middag på tisdag!!!! hahahaaaha jag gav mitt nummer, men tror inte jag kommer svara när han ringer faktis:p
Jaja när vi hade vart på treat tills 23.30 kanske så rörde vi oss mot sture p, vi gick sedan till La roy där de va bra drag! Tog några drinkar där och dansade lite sedan rörde vi oss mot Fellows där de bara va att gå rakt in för oss ;) På fellows hade vi nog roligast! Riiiiktigt bra drag måste jag säga va de igår! Fellows är ett ställe jag verkligen rekomenderar! ( Vår frisör klass ska även ha sin skiva där ).
Mot 3 tiden sa vi hej då, satte mig i en taxi och åkte hem :)

Jaja men skriver lite senare om planera för dagen!

Puss E



KVÄLLENS PLANER

Tja!
Taggaaaaad som fan och helt utvilad sitter jag här och dunkar musik till 100.
nanananaaaa. . ..
Jaja ikväll så är de ju utgång med Lina min fina! Vi ska mötas vid östra halv 9 för att sedan gå till treat som ligger vid roslagsgatan och föra! Sedan när vi hällt i oss lite vin så bär de av mot sture p. Vi är uppskrivna på Whiteroom grodan och ICE. Jag röstar på whiteroom för ikväll så jag hoppas Lina känner same same ! :)

Klädsen för ikväll blir svarta glans leggins, grå midjekjol samt svart tublinne under, till de blir de en glansig svart jacka plus ett par höga svarta pumps. Håret blir plattat plus sne lugg med mycket volym. Tror jag kör på ett par biffiga örhängen till de för att piffa upp de :)

Jaja nu ska jag börja fixa mig lite, el iallafall lägga mig i ett varmt bad med ett glas vin tror jag :)

Puss E

SNÖ OCH JAG ÄR UPPE

Hejhej!
Klockan är nu 08.27 och jag är vaken (a) he-heeee. Gick och la mig väldigt tidigt igår så är helt utvilad.
Igår kollade jag ju på idol, Robin är ju föööööör bra och föööööööör fin, riktig pärla de där! Fattar dock inte hur lilla Johan kan va kvar?!?!?! Seriöst han kan ju verkligen INTE sjunga. Anna som åkte ut igår är ju inte min favorit direkt, men hon är iallafall 1000 ggr bättre än Johan? Förstår inte hur svenska folket röstade igår. Nu är iallafall Alice, Robin, Kevin och Johan kvar. Nästa gång MÅSTE Johan fa åka ut. Annars är de helt jävla sjukt! Jag vill se Robin och Alice i final i globen, LÄTT! Vist Kevin är bra, men han är lite för mesig för min smak. . . .
Så jag hoppas på Robin och Alice :)

Nåväl, när jag vaknade imorse såg jag att de va helt vitt ute! Shiitt de snöar skit mycket och de är typ 15 cm snö ute ( Iallafall på min uteplats ). Hoppas de slutar snöa, och smälter bort! GE MIG SOMMAR FFS! haha. . .

Ikväll ska jag ju till Lina i spånga, ska bli riktigt kul att träffa henne. Vi ska ut ut ut, får se vart. Vi är iallafall sugna på Fellows så kanske ska dit. Ikväll ska de iallafall stökas, röjjas och spåras! DEN DU!

Skriver mer sen, ska lägga mig och kolla film nuuuu!

Puss E

MAVI

" jag tänker på dig varje natt, min katt min älskling du È mitt aaaallt!  "

Saknar mig mavi och i sommras,  va mysigt vi hade nere vid kanalen och allt. Våra kvällar då vi drev sönder med folk dödar! Vi kom verkligen nära varann i sommras, och du betyder så grymmt mycket för mig. Jag bor långt borta från dig nu, men de känns endå som du är vid mig hela tiden. Haha kan tänka på saker vi har gjort och bara börja skratta ibland, så stört! Som MAAAAMMAAAAA haha you know ;)
Och massa inbjudna gäster till dej HAHAHA fluffy.. . . . . ja du fattar nog.
Men men ska inte sitta och skriva en bok. Har tänkt på dej mycket dom senaste dagarna, saknar dej så mycket vill bara att du ska veta de :) <3<3<3 // Din Maviiii ems emma utan hjärna (a)

 

BJUDER

Bjuder på en MKT gammal bild på mig när jag inte ens fyllt 16 år. . . . Ja vad säger man?


HELG PLANER

Tyvär!
Tyvär funkar de inte att ladda upp bilder här på bloggen när jag är hos mamma. . .  jaja får väl fixa de när jag kommer hem till pappa på söndag!

Tänkte berätta lite vad jag har för planer inför helgen.
Idag fredag ska jag bara chilla faktis. Jag och mamma ska snart göra lite lunch, sedan åka till täby c. Ikväll blir de en hemma kväll framför tv:n för att äta ost och kex med mamma och kolla idol. - De kan ju inte bli mysigare!
Imorn lördag blir de sova och ladda hela dagen för att sedan träffa en gammal vän Lina! Jag ska hem till henne först i spånga, vi ska föra och umgås lite hemma hos henne, sedan stor de utgång på schemat!  Ser verkligen fram imot morgondagen eftersom de va flera år sen jag och Lina gjorde något kul tillsammans! ( För dom som inte vet är Lina min "ex bästis" Har typ vuxit upp brevid hennes sida, men nu på äldre dar har vi inte hafft kontakt ) Så ni kanske förstår att de är väldigt pirrigt och förväntansfullt tills imorn :D Men jag är 1000 % säker på att vi kommer få de toppen kul!
På söndag Ska jag hem igen till pappa. Lär va bakis som ett aas eftersom jag ska festa på lördagen. Vi ska iallafall få gäster, Fia ( sannas syster ) som är guddotter till min pappa ska hem till oss med sina två barn och hennes kille! Vi ska bjuda dom på lite middag och roliga spel och så :) De blir ju hur trevligt som hellst!

Jaja så ser min helg ut! Rätt fullbokad och intresant :D Är 100 på att de kommer bli en bra helg, för jag e taggad och på bra humör, så liksom då kan inget gå snätt ;D

Puss E

TORSDAG

Hej bloggen!
idag har de vart en helt okej dag faktis.
Dagen började med att jag försov mig och fick kasta mig in i duchen för att sedan sminka mig på tåget. Haha ja ni hör ju hur de låter, rätt så stressigt skulle jag säga! Inte nog att jag fick sminka mig på tåger, SJÄLVKLART gjorde jag jordens jävla vurpa närjag halv sprang till tåget ^^ Måste sätt väldigt roligt ut eftersom jag började skratta för mig själv också. Men den bjöd jag på :)
Menmen, kom till skolan i tid iallafall, jag och Alina gjorde ingeting vättigt på första lektionen faktis, haha. De enda vi gjorde va att sitta och spana på alla killar som gick förbi oss. Vi ahr kommit på att vi har faktis några puddingar i vår skola! HHAHA.
Jaja sedan efter lunch va de dags för kundpass, jag hade en tjej som skulle klippa, göra folie slingor, noppa plus färga bryna sedan färga fransarna! Hon blev mycket nöjd med resultatet vilket jag också blev (:

Just nu sitter jag hemma hos mamma! Kom hit idag faktis, ska vara här i helgen!
Nu ska jag smsa min käraste Sanna och kolla om hon e hemma, hon kanske vill träffa mig nu när jag är i berga :)
 
Lägger in några nya bilder så hörs vi sen!

Puss E


LISTA

I brist på att skriva, så kör jag en lista. Tagen från Malins blogg!

Exakt ålder?
18 år, 19 år 22 juli
Var bor du? Vallentuna
Bor tillsammans med? Pappa, Sussie och syster Frida
Husdjur? Hos mamma två hundar
Färg på hus? blå
När är du född? 900722
När tar du studenten? i vår
Något jobb? nej
När ska du sova ikväll? kanske vid halv 10 haha brukar bli trött då
Duschat idag? nej men ikväll så
Kramat någon idag? ja
Pussat någon idag? nej
Vad har du ätit idag? två mackor till frukost, sedan lunch i skolan, väntar på middag nu ;)
Dagens klädsel? chinos, svart koffta, svart stickad mössa plus uggs skor
Dagens smink? onely maskara
Dagens sötnos? Alina som väntade me mig tills pappa kom <3
Dagens roligaste? SEBBE hahaha
Har du många vänner? Så jag nöjer mig
Hur många har du kysst? Haha går inte ens att räkna tror jag
Vem kramade du senast? Min syster frida :)
Hur många har varit otrogna med dig? nada
Har du pojk-/flickvän? nej
Vem pratade du med i telefon senast? Frida
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Pappa som skrev "ok" hahaha

FAVORIT:
Film? Alla beck
Låt? miss fatty
Mat? kina mat, grillat och tacos
Dryck? x-cider mandarin chili
Färg? svart rosa och lila
Stad? Stockholm
Land? USA
Ämne i skolan? dam fashion cut and style
Årstid? summer baby summer

SENASTE:
Personen du tänkte på? ***** HAHA ;) alina vet
Personen du kysste? seriöst vet jag inte vad han hette
Gången du spydde? oj, väldigt länge sen
Gången du grät? fredags
Pizzan du åt? minns ej
Gången du var i Göteborg? någon klassresa i högstatiet
Gången du var i Sthlm? nu nu nu
Gången du var full? fredags
Gången du var hög? aldrig
Personen som såg dig gråta? alla som va på ICE i fredags haha 

ANTINGEN ELLER:
Svart eller vitt? svart
hund eller katt? hund
Ut och festa eller hemma och mysa? ut och festa
Tv-spel eller datorspel? tv-spel
Singel eller upptagen? upptagen
Lunarstom, helgon eller Playahead? inget av dom
Ragga eller bli uppraggad? uppraggad
Big Brother eller Paradise Hotel? BB
Svart hår eller blont? blont
Blåa ögon eller bruna? Blåa
Choklad eller lakrits? choklad
Göteborg eller Stockholm? göteborg
Högerhänt eller vänsterhänt? högerhänt
Coca cola eller fanta? Cola
Pizza eller kebab? kebab
Randigt eller prickigt? randigt
Älska eller älskas? Älskas
Leva eller dö? leva!

ANTAL:
Personer du älskar? min familj plus alla mina vänner
Personer du hatar? Ingen
Personer som sagt jag älskar dig? många
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? ingen
Glassar du ätit på en dag? 4 kanske :p
Festivaler du varit på/ska på detta året? inga
Gånger du haft minnesluckor? heehee
Gånger du varit hög? never ever
Personer du saknar just nu? en, väldigt mycket
Gånger ditt hjärta brustit? ingen

VEM:
Vill du kyssa nu? alla mina hemliga kärlekar i skolan HAHHAA alina fattar
Ska du träffa imorgon? alla i skolan typ
Sjöng du senast för? Alina och Cassie
Hade du senast en msn konversation med? hmm kommer inte ihåg
Spelade du tv-spel med senast? frida
Vill du ta med på en romantisk resa nu? haha en som är 20 år äldre
Vill du kasta en sten i huvudet på? ingen
Förtjänar att dö? ingen
Vill du sova bredvid inatt? en göörr

VAD:
Gör dig glad? mina nära och kära
Gör dig ledsen? när man hör om krig el människor som dött
Vad vill du helst göra nu? äta choklaaaaaaaaaad
Önskar du att du slapp göra? hmm vet inte
Vill du ha nu? langa fram några mille så sticker jag och shoppar
Önskar du dig i födelsedags present? dyra smycken och sånt
Längtar du till? helgen
Tycker du om dina betyg? dom är bra, jag e pluggis :)
Ångrar du i ditt liv? en sak bara och den tänker jag inte skriva här punkt.
Är det bästa som har hänt dig? mycket
Hur mycket är klockan? 17.40




TISDAG

Hejhej!
Sitter just nu mätt och belåten och små glor lite på tv.
Idag har jag vart hemma hela dagen, har haft feber och kännt mig dålig så de va nog bäst att stanna hemma.
Kollade lite filmer och så, bla BECK<3 älskar verkligen dom filmerna fast än jag kan alla utantill (a)
Ja så mycket mer har faktis inte hänt så vet inte riktigt vad jag ska skriva om =/

( FÖR ER SOM MISSAT DE HAR JAG NYTT NUMMER, FRÅGA EFTER DE OM DU VILL HA )

Jaja, imorn måste jag till skolan, spelar inge roll hur dåligt jag en mår för jag och Cassie har lite att göra, bla med skoltröjorna och så, så de är bara ta några alvedon och pallra sej iväg ^^

Men jag skriver lite mer senare!

Puss E


<3

Ryser verkligen när jag ser den här scenen alltså!


BILDER

Lite bilder från firandet av Sandra!


      

TILLBAKA

Hejsan!
Jaaaaajajajaja grattis mina kära läsare Emma är tillbaka här på bloggen ( ta de hur seriöst du vill ^^ ).
Haha neee men hade faktiskt tänkt att börja skriva här lite då och då igen. Inte alls lika mycket inlägg som jag gjorde förut skulle jag tro, men kanske vem vet liksom!

Så ja, vad har jag gjort på den senaste tiden då jag inte bloggat? Kommer faktis inte ihåg hahah.
De enda jag kommer ihåg ifrån är helgen, och i fredags va vi ute massa tjejer och firade Sandra min baby som fyllde 18! Vi åt först på mogoliska som ligger på sveavägen, sedan rörde vi oss mot sture p och mötte Celine och Mickis, sedan rörde vi oss mot ICE där de va mycket folk och väldigt väldigt kul. Mötte även på några från klassen och så, så ett plus i kanten där också!
MEN SEN! Ja va händer? Min mobil blir snodd så jag får PANIK så efter mycket om å men så får jag tag i Sussies så hon säger att jag ska sätta mig i en taxi hem vilket jag självklart gör direkt.

Är väldigt väldigt ledsen över att min mobil är snodd. Alla som känner mig vet att jag nästan alltid har den i handen och att den är som min lilla bebis med massa bilder och musik som jag älskar, men nu är de någon idiot rent ut sagt som har den. BLÄÄÄÄÄÄ
( Har därför just nu en helt ny mobil plus nummer. )

Jaja, blev ett väldigt konstigt inlägg men måste springa iväg nu, ska ut och gå med Sussie.
Lägger in nya bilder när jag kommer hem!

Puss E


BLOGG UPPEHÅLL

Just nu är inte bloggen något för mig.
Vet att jag sa igår att jag skulle uppdatera med massa bilder och grejjer, men pallar verkligen INTE bloggen just nu.
Kan iallafall säga att jag va hemma i fredags hos mamma, hallowen fest i lördags ( som va as as as kul ), söndags va me familjen skola igår och idag. Imorn skola på torsdag skola och på fredag ledig = SHOPPING!!!!!

Jaja ni får väl kika in här och kolla lite då och då när jag är tillbaka, för självklart kommer jag tillbax ;)

MÅNDAG

Har verkligen inte haft tid att blogga, men imorn blir de bättre, ska uppdatera om min helg och hur veckan ser ut!
Blir också massa nya bilder.
Hörs imorn då blire bättre bloggande för mig!

Puss E


RSS 2.0