FREDAG!

Hejhej!
Har inte uppdaterat på hela veckan, de beror på att jag inte gjort ngt särsilt kul:p
har typ vart i skolan och på praktiken, har även köpt två par superdupersöta höga pumps! Haha intressant va?!

Nejmen sitter just nu och väntar på att Nichole, Ida och Jossan ska komma hit. Vi ska sitta och dricka lite hemma hos mig sen ska vi vidareee.

Jaja skriver mer imorn om planerna inför lördag och söndag, och självklart hur kvällen va!

Puss E


Btw, här har ni även några old pics på mig Ida och Nichole!


SVENSKA

Cassie och jag sitter på världens tråkigaste lektion. 
tja

knut här

hej emma! hittade din blogg, kul! saknar dig
jag tycker  om dig,  tänker på ditt härliga skratt och ditt vackra leende!
tycker det vore kul om vi skulle flytta ihop!!!
eller gå på bio...




/// ALINA DRIVER tjaaaaaaaaaaaa


BILD

Bjuder på en bild på mig och Bella från i somras! <3


MIN HELG

Hej!
Sliten som man är efter helgen sitter man i soffan med ett stort duntäcke runt sig, så skönt!
Min helg har varit mycket rolig faktis,

I fredags va jag och Sandra i täby c och shoppade lite, efter de åkte vi hem till mig och åt en mycket god middag och drack vin. Senare på kvällen mötte vi upp Gurra och Rasmus för att åka in till stan och parta. Inne i stan mötte vi fyra upp Celine Jossan och Lina. Allaihoppa va på Fellows, de va faktis skit kul, haha men de blev en mycket tidig hemgång för mig och Sandra, vi åkte hem redan vid 1.00 tiden. Fasst de behövde vi verkliiiigen om man säger så . . . .
Jaja sen på lördagen åkte jag och mamma och sola. Efter de kom Mickis till mig, vi chillade typ hela dagen sedan börja vi fixa oss till kvällen. Vi åkte ner till centrum och mötte upp Sanna Bella och Celine. Vi fem gick och åt kina mat de va as mumsiiigt må jag säga! Sen åkte Sanna jag och Bella hem till mig, efter ett tag kom Carro och Malin också. Vi satt och körde lite spel och drack. Gick sedan över till våra mammor som satt hemma hos Sanna och sjöng singstar haha gud va kul de va. . .
Sen vid halv 2 tiden tog jag och Bella taxi ner till tommys och mötte upp Rasmus och Gurra , träffade även på lite annat bekant folk så de va kul.
Efter tommys åkte vi upp till trå , mötte Alex och gick hem till hans kompis , haha fan vad jag och Alex dansade, skit kul faktis de va as längesen jag träfafde han så de va jätte kul :)
Klockan började väl närma sig vid 5 skulle jag tro, så då gick jag och Bella  plus två till hem till mig och sussaaa gott.

Vaknade typ tidigt idag, vid 10, så vi fyra åkte till donken och åt frulle, haha fan va sliiiiiiiiiiiiiten jag va alltså. Inte ok!
Haha kan ju säga att jag har sovit HELA dagen idag, så jag vet inte hur fan jag ska lyckas somna ikväll? Men de återstår och ser!

Funderar på att ringa och tärra en viss person nu!

Puss E

FERDAG

Hej bloggen!
Är hemma hos mamma just nu, som ni kanske vet är ju jag ledig på fredagar, så skönt! :)
Sitter och väntar på att mitt nudel-vatten ska börja koka, så jävla segt hatar att vänta.
Efter jag har ätit och så ska jag ner till centrum för att möta Sandra som slutar klockan 12.45, vi ska åka till täby c och shoppa lite. Jag ska typ köpa ett par nya pumps tror jag, ett par höga jävlar blir de nog, sedan någon ny klänning tror jag. . .
Kvällens planer är hååårt drag! ;)

Jaja nu kokar de för fullt, uppdaterar mer sen!

Puss E

BILD

Bjuder er på en härlig bild på mig och Ida.
Bilden är två år gammal i vår, gud va tiden går fort!




Haha! Vi gled verkligen runt med brillorna hela kvällen :P


HELG PLANER

Hej Bloggis!
Vet att du avgudar mig för jag börjat skriva här igen...
Sitter just nu fram för tv:n som inte ens är på . . . Alla ligger och sover förutom jag såklart  som absolut inte kan bli trött vid den här tiden på dygnet. Funderar på om jag ska ringa och tärra Lina lite (a) heehe :) Skönt att hon står ut med mig! <3

Helgen för mig ser ut såhär en så länge!

Torsdag - Kundpass i skolan / Klippa plus slinga mammas hår. Åka hem till mamma efter skolan och sedan solning
Fredag - Ledig. Solning. Utgång i stan på kvällen
Lördag - Middag på guldpandan med Jojje och Bella, sedan boowling och krök
Söndag -  Solning. Klippa grannen. Middag med mamma sedan åka hem till pappa

Som ni kanske märker är de 3 solningar på fyra dagar, och de är pga att jag alltid är negro året runt, solar alltid lite då och då för att hålla en snygg bränna, på senaste tiden har jag dock vart väldigt dålig på att sola! Har liksom inte solat sen i sommras, haha så jag känner mig väldigt blek och tråkig igentemot hur jag brukar se ut, så där har ni svaret på varför jag ska prässa så mycket nu!

Jaja nu ska jag nog ringa min Linis!

Puss E


MOHA

Shoosan!
Ja som ni ser skriver jag här i bloggen igen, kommer dock absolut inte uppdatera lika offta som jag gjorde förut och de är pga att de är mycket i skolan just nu och på den andra tiden spenderar jag inte särsilt mycket vid datan om ni förstååår?!

Nåväl, idag har jag vart i skolan som alla andra tråkiga onsdagar, tror fan de är den värsta dagen på hela veckan. . . Börjar 8.10 och slutar 14.45, och saken blir inte bättre att man startar morgonen med tråkig svenska som hålls av världens tråkigaste och torraste lärare, suck suck!
Men de flöt på rätt så snabbt idag faktis, hade skit kul med Nichole Ida Jossan och Fia, haha det började med att jag Jossan och Ida kopierade Nicholes matkort och satt upp på tre olika ställen i skolan, haha de va så jävla roligt. Efter de skulle Nichole så klart hämnas så hon skrev ut tre bilder på mig som hamnade inne hos el treorna, så jävla pinsamt där springer jag Jossan Ida och Nichole in och as garvvar, de enda vi tänker på är bilderna som har skrivits ut, haha sen märker vi att dom sitter och har lektion!!!!!!!!!!!!!! En hel jävla klass hahahaha som kolla på oss som vi va dumma i huvet men de bjöd vi på visst tjejer?
Iallafall efter de va de Fias tur att bli utskämd, så Nichole Jossan och Ida satte upp fem bilder på henne i hela skolan där de stod "Ligga ?" Hon blev as sur när hon märkte av bilderna, så söööööööööööt Fia de va ju bara på skojj :)
Lite svårt att föklara hur roligt de faktis va, men hoppas ni förstår lite iallafall!

Ikväll skulle jag igentligen på en dejt med min käraste vän Lina, hade planerat ta någon drinkt på treat sedan röra oss mot tegel och dansa lite, men jag är sjukt sliten idag så jag ställde faktis in de!

Måste faktis också nämna att jag och Alina har en plan på G, den är hemligt en så länge kanske avslöjar för er sen vad som väntas ;) MOHAAAAAAAAAAAAA

Puss E

YEAH

BLOGG UPPEHÅLL I EN EVIGHET FRAMÅT!

Btw, SPYR på er falska människor, ni är falska mot varanndra men sedan när ni pratar leker ni trevliga mot varann, skämms ni inte? Hoppas ni verkligen tar år er fuckers.

PUSS EEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMSSSSSSSSSSSSSSS




Måste ba säga, LOVE LOVE LOVE speciellt till Alina idag!


RSS 2.0