MÅNDAG

Shululu!
Jobbat idag. Gick rätt bra på jobbet förutom att jag forfarande är lite sjuk så hostar upp mina lungor lite då och då, sen typ snorar på alla som är i min närhet haha. Men så äre. När jag kom hem från jobbet böt jag om till mjukis och sen gick jag ut på en pw, as fett faktis. Va väl ute i 40 min kanske. Sen när jag kom hem igen flög jag på städsakerna (haha, gud vad jag städar. .  .), så har faktis hunnit städat min lägenhet också så nu luktar de underbart här. Nu ska jag laga lite middag, blir sallad och något med köttfärs. Har försökt få tag i Miggi för vill att hon ska berätta hur man gör pannbiffar men hon svarar inte så får väl ringa mami.

Jaja, nu ska jag sätta igång här!

Puss E


STORHANDLAT

Hola!
Är hemma på Lidingö nu. Har precis satt mig i soffan och ska snart ställa mig igen för att göra middag haha . .  Mamma och jag har typ varit överallt och handlat idag känns de som. Vi va först på Ö&B efter de Rusta sen Willys. Nu är man 2000 kr fattigare, men med 5 kassar med mig hem känns de endå rätt fett. Köpte massa mat sen andra saker typ som rengöringsmedel, schampo m.m. Nu ska jag ringa min vän Miggi och snacka lite skit, sen blir det noppa och färga ögonbrynen, ja typ sånna tjejsaker. Får ju inte glömma kvällens höjdpunkt SOLSIDAN wihoo!
Ska förövrigt äta rostbiff som jag köpte till middag gottigott! Blir att gå och sova tidigt ikväll eftersom jag ska jobba imorn. Hoppas det inte är så kallt i veckan så jag hinner tillfriskna helt. Är fortfarande jätte hostig och snorig. Men som sagt, bara febern håller sig borta från mig är jag nöjd.

Jaja, ha en trevlig söndagskväll gott folk!

Puss E


SÖNDAG

Hejsan!
Börjar äntligen känna mig piggare och friskare. Skönt. Har mått dåligt enda sen i tisdags så de är väl dags att jag blir frisk snart . Har inge feber längre och de är huvudsaken, det är febern som gör en så jäkla sänkt.
Söndag idag då, va händer? Antar att det är rätt många som ligger med fet ångest och värsta baksmällan just nu?! Rätt åt er. . . Själv är jag rätt pigg. Väntar på att mamma ska komma hem. Idag ska vi åka och storhandla, fett soft att fylla kylen igen haha. . . Har blivit för mycket äta ute dom senaste veckorna men nu är de slut med det!! Ska börja laga mat och ha matlåda varje dag till jobbet, kommer jag lyckas? Haha. .  När vi har handlat och så kör mami hem mig till Liddan, sen blir de fett med chill och SOLSIDAN <333

Jaja, nu ska jag bada!

Puss E

!

Blir så trött på falska människor. Hur orkar man ens leva med sig själv?
Jag har inte varit guds bästa barn det står jag för, MEN jag har mognat, vuxit upp och förändrats.
Fan hellre blir jag hatad för den jag är, än att bli älskad för någon jag inte ens är.
Det är något jag tycker alla borde ha i baktanken.
Tänk va skönt de skulle va då, att slippa alla äckligt falska människor :)



MIN LISEN

Saknar och tänker på dig varje dag



Ingen kommer någonsin kunna ta din plats <3


LÖRDAG

Hallå!
Dör typ snart, börjar bli så äckligt uttråkad att va hemma. Vill ut och umgås med folk!! Vill skratta, dricka vin och lyssna på hög musik med trevligt sällskap. Börjar fan ruttna på att va hemma och va sjuk nu. TUR att man börjar bli frisk så man kan jobba på måndag. . .  Är beroende av socialt umgänge!! Sitter hemma hos mamma, men hon är inte hemma. .  Imorn åker jag hem till mig igen, saknar min lägenhet den e så mysig. Men jag älskar att va hemma hos mamma också, men är liksom så glad över min lägenhet så vill bara dit dit dit.
Imorn ska jag i alla fall storhandla. Behövs verkligen det ekar typ i min kyl och frys haha. Ska köpa hem massa nyttig och god mat, för på måndag börjar jag mitt nyttiga liv. Är så taggad ska börja gå ut och gå varje dag igen, behöver göra av med all energi jag alltid har. Vill fan sluta röka också, haha men det gör jag i något annat liv ^^.

Men ha en nice kväll folket, sup inte lagomt de är tråkigt!

Puss E

NYTT


Var fan tvungen, så söta!


MYSKVÄLL

Yooyo!
Ja ni läste ju rubriken? Ikväll blir de myskväll med mamma och gudmor. Vi har köpt chips, morötter, gurka och 2 olika dipper, drägglaaar. Vi ska sitta här hemma hos mamma och titta på Let´s dance och ha de allmänt chill. Innan ska vi köpa Thaimat, kan de blir mer perfekt?! Kan de faktis, korka upp en flaska vin och tagga till hög musik sen gå ut med bästa Miggi och dansa!! Men neppnepp inte denna helg inte. Fast Miggi den alkisen ska såklart dricka även fast jag inte ska ut. Har redan beordat henne att dricka för mycket och spy floder när hon kommer hem haha så oss. . .  Men vafan de måste ju finnas några som dricker för mycket också? Fett tråkigt annars. .  Men ja saknar henne faktis, ska boka en fika i stan med henne i veckan :).

Ha en trevlig kväll, slira åt mig!

Puss E


jag och min andra halva


<3



I LOVE YOU SIS !


FREDAG

Hej!
Fredag idag då, FAN VA JAG ÄR TAGGAD, FUCKA UR HELG!!! Eller inte. . . Inget in i dimman för mig inte denna helg. Fortfarande sjuk så kommer bara chilla. Ikväll är de i alla fall let´s dance vilket jag faktis tycker är kul att kolla på haha. .  Så det blir väl att bänka sig framför tv:n ikväll och kolla på de, funny! Ska fan köpa något gott och ha till, typ gurka och dipp mummaaa sen självklart coola light<3. Kommer ligga hemma hos mamma och snora i helgen, hatar att va helt själv när man är sjuk, inte kul. Hon ska iförsig iväg imorgon så då blir jag själv men ikväll får jag sällskap.
Fan seriöst, mår psykiskt dåligt av att vara sjuk. HATAR DET! Blir så jävla rastlös, sen när jag går ur sängen för att försöka göra något blir jag helt yr i bollen. Så irriterande. . .

Menmen, nu ska jag somna om igen!

Puss E



skååål för de

HAR INGET ATT SKRIVA



bilderna är från när vi va på Gotland v.29


LISTA

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Emma Sirén
Smeknamn: Bara massa onödiga, dem flesta säger Emma
Låt som när du är ledsen sörjer till? Ingen speciell
Beroende av: Cigg och min familj
Vad tror folk om dig?: Att jag är ytlig och dryg
Stämmer det?: Verkligen inte
Vad får du oftast komplimanger för?: Mitt glada humör
Vad säger du för att imponera på någon?: Tänker aldrig ut när jag vill imponera el inte
Hur imponerar man på dig?: När jag märker att en person är ärlig och rolig blir jag impad
Brukar du skratta för dig själv?: Varje dag haha . .
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Nä inget firande.. vi ska till helsingborg, frida tävlar. Hanna vet jag inte när hon kommer.. Puss gumman!"
Var bor du?: Lidingö
Trivs du där?: Ja
Äger du några converse: Klart jag gör! Ett måste att bära i vår/sommar
Sprit, cider, vin eller öl: Vin
Brukar du bli för full: Haha ja tyvär, fan va pinsam jag är då
Är du allergisk mot något: Ja, när de är smuttsigt runt omkring mig
Hur svarar du i mobilen: Okänd nummer "aa Emmaaa", annars hallå
Brukar du komma i tid: Självklart. Hatar folk som ALLTID kommer försent
När mår du bra: När jag är med människor jag tycker om
Vad tycker du om fötter: Hur kan man ens ha en åsikt om fötter?
Har du spytt offentligt: Ja fy skämms
Är du bortskämd: Ja, en stolt sådan!
Hur gammal är du: 20, fyller 21 iår
Tycker du om någon just nu: Ja
Är det okej att gråta: Verkligen
När grät du senast: I fredags haha så pinsam
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Viktigt och viktigt nej, men de är nice
Har du piercing: Si claro
Är du bra på att laga mat: Nej fyfan jag suger, kan bara göra de vanliga typ taccos och sånt
Är du flygrädd: Ja lite, hatar att inte ha kontroll själv
Tror du på ett liv efter döden: Både ja och nej
Vilken ögonfärg har du: Ljusa

TORSDAG

Godmorgon!
Har varit uppe några timmar redan. Somna väldigt tidigt igår. Är fortfarande sjuk, vilket är hur jobbigt som hellst. Finns inge tråkigare en att ligga i sängen en hel dag som jag gjort sen igår. Vill bli frisk så jag kan åka och jobba igen!! Sålänge jag mår såhär dåligt blir de inget jobb för min del, livsfarligt att gå ut i denna jävla kyla när man är sjuk.
Förutom att jag mår dåligt och är sjuk så händer de inte så mycket mer. Har typ legat och klickat hem lite fina saker haha, så blir de när man inte kan gå ut och shoppa.

Nu ska jag kolla på BB!

Puss E

NYTT


Nya godingar hemklickade.
12cm kilklack, 5cm plattå


ONSDAG

Hej!
Gick inte till jobbet idag. Redan i måndags kände jag mig hängig och igår satt jag och snora och hosta hela dagen på jobbet, men har inte haft så hög feber därför har jag kunnat jobba. MEN imorse när jag vakna mådde jag så jävla dåligt, men gick i alla fall upp och gjorde mig i ordning och så som vanligt. Jag försökte verkligen åka till jobbet men efter att ha ringt mamma och berätta hur jag mådde tyckte hon jag skulle va hemma. . . Vilket kanske va bra för mår verkligen pisspiss. Har legat i sängen hela dagen och vilat. Har även tagit min starka hostmedecin så känner mig rätt dåsig nu haha . . . Hoppas jag kan jobba på fredag i alla fall, eller jag måste jobba i vilket fall som hellst den dagen men vill må bra tills dess för vi ska ut med jobbet och käka och sånt sen på kvällen, vill fan inte missa de!

Till sist, tyck synd om mig!

Puss E


jag just nu, lite bitter tjej


MÅNDAG

Hellu!
Fan vad sliten jag känner mig, fattar inte vad som är felet. . . Har kännt mig febrig och snurrig hela dagen inte kul . . .Har skit ont i huvet och halsen men annars är de toppen!
Har tagit massa vitaminer och nu ligger jag ner bäddad i sängen med 2 täcken över mig. Hela jag skriker efter värme vår sommar och sol. Har kommit på att jag inte är gjord för denna kyla vi har i Sverige. Mår fan aldrig bra när de är såhär kallt ute. Blir som en helt annan människa, så trött och tråkig. Det enda man gör är att sover och jobbar KUL LIV, not. Men att komma hem när de är svart ute efter en lång dag på jobbet blir det lätt så att man väljer sängen istället för att göra något annat.  .
Ge mig vår så jag kan börja leva igen.

Nu har jag grinat klart!

Puss E

FÖRLÅT


HAHA


CHILL

Hej!
Sitter hemma hos mamma i Berga. Ska va hundvakt till Nebo inatt så ska sova här. Ska inte göra något speciellt alls idag, och de är de jag börjar uppskatta med söndagar. Man slappnar liksom av på ett skönt sätt och det känns okej att inte göra något. Bara lata sig! Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, hon är och köper lite lunch till oss. Sen ska jag sätta på en film hade jag tänkt och efter det ta mig ett bad. Jobb imorn igen, söndagar är som gjorda till att ladda upp till 5 dagars hårt arbete.

Men vi hörs!

Puss E


SÖNDAG

Godmorgon!
Tidigt jag vaknade då. Beror nog på att jag somna as tidigt igår. Är så jävla förkyld så de är galet, snorig och hosta skit jobbigt. Undrar om de är Miggi som smittat mig?! Jävla kärring!
Men ja, söndag idag då. Lär inte hända så mycket. Ska ligga i soffan hela dagen och glo på tv. Är typ sugen på något onyttigt, typ chips och dipp muuummss blir att gå och köpa de senare.

Juste, ni som skickar sms till mig, kan INTE öppna dom. Min mobil strejkar så ring istället!

Menmen, ska sätta på en film nu!

Puss E

LÖRDAG

Hej!
Är galet bakis mår pisspiss. Vi va ju hemma hos Mickis igår. Det var hon och jag sen 5 killar haha gillare!! Dock fick jag värsta snefyllan =/. . . Så de är rätt mycket minnesluckor haha.  .. . Men kvällen var rolig, kunde skippa vissa saker men så är de alltid.
Är hemma hos mamma nu och är hundvakt. Sitter i soffan och har precis tryckt i min taccos, så gott!

Fan har verkligen inget att säga!

Puss E

FREDAG

Hoho!
Sitter hemma hos Miggi i Skogås nu. Mötte henne vid 5 nere i centrum vi gick på systemet och köpte dricka och så. Sen nu har jag precis färgat hennes utväxt :). Vi ska snart äta mat, vi ska käka hennes berömta kyckling med potatis och bea!!! DRÄGGLAR!! Är så jävla hungrig. Sen ikväll blir det in i dimman och ferre!! Wihoooo!

Nu ska jag va lite social!

Puss E


TORSDAG

Hejsan!
Sitter och pratar med Miggi i tellen som jag gjort sen halv 5 haha. . . Det roliga är att vi har haft något att prata om hela tiden. Vi har planerat vår fredag i minsta detalj! Imorn efter jobbet åker jag till Skogås och möter upp henne. Går typ på systemet och köper lite gottis och så. Sen ska vi hem till Migg och äta middag och dricka!
Efter det får vi manligt sällskap såklart heeeeh. Ser fram imot min fredag , kommer bli perfekt :)

Jaja, nu ska jag ta fram kläder som jag ska ha på mig imorn!

Puss E


haha så smååååå

NATTI NATTI


MÅNDAG

Hejsansvejsan!
Sitter i min lilla lya på Lidingö! Har stoooor städat hela min lägenhet (igen). Städar fan hela tiden har blivit så pedant av mig vill ha kliniskt rent runt mig helahela tiden. Sen har jag typ lagat middag, badat och tagit fram kläder tills imorn och så. Måste liksom ta fram kläder dagen innan som jag ska ha på mig på jobbet för är så trött när klockan ringer, så om jag inte skulle fixat kläderna dagen innan vet jag fan inte hur jag skulle se ut haha . . .

Men ja, imorn på jobbet blir det att fortsätta utbildningen med den nya tjejen som jag håller i!! ( så stolt ). Hon var förövrigt as trevlig. Tror att hon och jag kommer komma väldigt bra överens i framtiden så de är dunder nice.
Efter jobbet ska jag till Åkeraberga och fixa mina naglar. Möter även upp min Mullangullan i centrum när jag kommer dit, så följer hon med mig! Har inte träffat henne på ett tag så ser fram imot de!

Nu blev de här för långt, kommer någon ens orka läsa!?

Puss E


Hahahaha, så mycket minnen. Jag och Mull dela på en tequila flarra

SÖNDAG

Hellu!
Min söndag har varit galet lugn. Är fortfarande i Vallentuna. Har legat och kollat film och sådär idag. Riktigt skön helg måste jag säga, detta måste upprepas haha!
Nu ikväll blir de kina mat med min sis Frida och Sussie, myyys. Sen blir det att kolla tv och ladda inför en ny vecka på jobbet :). Börjar en ny tjej hos oss imorn så det kommer bli extra kul och spännande att åka till jobbet imorgon.
Efter jobbet åker jag hem till Lidingö igen, ska städa min lägenhet och sådär.
Ska ringa mamma nu och prata lite!

Puss E

PERFEKTA

Dom här godingarna kommer jag använda flitigt i vår/sommar!



MIN KVÄLL

Hola!
Hoppas ni alla är ute och super skallen i små bitar. Dock hör inte jag till den mängden. Har fan tagit de lugnt hela helgen nu vilket är toppen, eller ja min lever tycker de i alla fall. . .
Är i Vallentuna nu. . . Sussie kom och hämta mig vid 16.00 tiden. Vi åkte hem hit, fixade min sis som skulle på ferre ikväll. Tog fram kläder till henne sen sminkade och sådär, hon blev riktigt fin :) Sen när Frida hade åkt åt vi middag och umgicks sen kollade vi på mellodifestivalen. Nice och trevlig kväll.
Är sugen på att åka till täbban imorn och köpa något fint, men får se hur de blir med det.
Nu väntar sängen och en bra rulle!
Puss E

EGO

Tog lite ego-bilder i fredags när jag skulle till jobbet
(som jag aldrig kom till)

           

Haha, hur orkar man?


SEXI



Så jävla grr !


LÖRDAG

Hejsan!
Vaknade skit tidigt idag, redan vid 7.00 tiden suuuck! Dock somnade jag om ett tag och blev väckt av Malin som ringde!! Morr!!
Så himmla skönt att vakna en lördag och inte va bakis. Det händer nu allt oftare, vilket är bra haha . . .
Idag är planerna att fortsätta min lugna helg. Ska åka hem till pappa idag och va där. Eller pappa är inte hemma, han är i Gran Canaria den jäveln och spelar golf, vilken lyx han som precis har kommit hem från Thai . . . Men Sussie är hemma sen hennes mamma så ska umgås lite med dom ikväll hade jag tänkt :).
Så mycket mer händer väl inte. . . .

Nu blir de ut och ta en cigg sen ta mig ett bad!

Puss E


jag just nu haha. . . Fläckig ser jag av min bus som jag försöker få bort!!


BILDER

Hahaha, måste visa lite bilder på mig från förra helgen!!
Skrattar åt mig själv, va full som en kastrull!!


FREDAG

Hej!
Sitter hemma hos mamma i åkersberga. Vi har ätit as god middag tillsammans!! Blev lite smörgåstorta med räkor och sånt, sen åt vi köttfärspaj SÅ JÄVLA GOTT!! Sen lite vin till det.
Snart ska vi kolla på lets dance och äta kladdkaka. Riktig svull-fredag men det är okej ibland. Älskar att va hemma och mys med mamma. Hon är min bästa vän!

Juste, va inte på jobbet idag. . . Gick fan inte en enda buss imorse?!! Är det första gången det kommer snö i detta land eller? Blev så jävla sur, sen när man ska få tag i taxi går det inte ens några jävla taxi bilar haha . . . Komisk start på dagen må jag säga  . . .

Nu ska jag va social mot mami, ha en trevlig fredags kväll!

Puss E


Min bästis och mamma

SÖNDAG

Hej!
Kvällen igår va nice. Satt hemma hos mig med Alina och Miggi och drack vin och snacka massa skit. As trevligt vare.
Sen blev det stan och mötte upp några grabbs. Sen är kvällen hemlighetstämplad haha . . .
Vaknade dock och mådde mindre bra :(. Känner mig sjuk, har fett ont i halsen och feber usch usch.
Mamma kom och hämtade mig, så nu är jag hemma hos henne i berga. Mysigt att va här när man mår dåligt.

Ska kolla på Wallander sen sussa!

Puss E


LÖRDAG

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen, fyfan va skönt att vakna utan att vara bakis på en lördag!!
Igår efter jobbet blev det ut och käka på Caliente som ligger vid St:eriksplan. Det är en tapas restaurang rekomenderar den starkt. Svin god mat!!
Efter det åkte jag hem och glodde lite på tv sen slocknade jag. Var så sjukt trött efter en veckas jobb.

Idag är de ju lördag. Ska handla lite och sånt nu på dagen. .  Sen ikväll kommer Alina hit!! Vi ska äta middag och dricka massa vin det kommer bli så sjukt kul har inte träffat henne på lääängde. Saknar henne.<3
Får se om vi drar ut el så ikväll. Beror lite på hur mycket vi har och prata om ( jag och Alina kan sitta i timmar och snacka oavbrutet, och nu när vi inte sätts på ett tag kommer de bli STOR mycket prat haha ).
Jaja, ska typ åka till H&M här på Lidingö och kolla om jag hittar något sött jag kan ha ikväll.

Nu blir de frulle!

Puss E


haha. .  <3

ONSDAG

Shooho!
Jobbat idag. Efter jobbet åkte jag hem och lagade lax, fan va gott de blev! Börjar bli riktigt duktig på att laga mat. Eller har i alla fall utökat mina kunskaper haha. . .
Jaja, inte gjort så mkt mer, badat sen kollat på tv och sånt chill. Snart blir de sängen skööönt.
Imorn är de toooorsdaaag. Efter jobbet blir de lite shopping tror jag, är sugen på att hitta något nytt och fint.
Har förövrigt massa planer till helgen så de är nice.

Ha de bäst!

Puss E

TISDAG

Ja hej!
Har inte hänt så mycket dom här dagarna . .
Igår kom mami hem till mig, vi käka middag óch STOR städade min lägenhet. Skurade och hela fadderuttan så nu är de riktigt nice här må jah säga.
Och idag har jag inte gjort så mycket mer än att jobba . . Händer liksom inte så mycket mer i veckorna eftersom man är rätt trött efter jobbet. Så äree.
Har pratat lite med Miggi i tellen nu på kvällen också, vi planerar alltid helgerna så jävla noga med endå blir det aldrig som vi har tänkt oss ( det blir alltid bättre ) haha.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, återkommer då jag har något vettigt att meddela!

Puss E

RSS 2.0