FEEESSSTTT

Heeej!
Sitter hemma hos MIG på Lidingö. Jag och Sanna är här med mamma och gudmor. Vi har druckit lite vin och fixat i min lägenhet. Om någon timma ska jag och Sanna ta tåget till stan och möta Miggi, Sofie och Steffi. Ikväll blir de en feting utgång kan ni skriva upp.

Simma lugnt och vanka utan huvudvärk!

Puss E


jag och sanna syster för måånga år sen!

ONSDAG

Hola!
Sitter hemma hos pappa i Vallentuna, har varit här sen igår. Alltid lika trevligt att träffa familjen här.
Kom som sagt hit igår och har tänkt att stanna tills på fredag!
Har jobbat hela veckan som vanligt. Kaos väder igår, kan ju säga att jag såg ut som en blöt hund efter att slirat hem hela vägen från jobbet haha  . . .
Har shopping sug som faaan men har tagit ett sunt beslut att hålla lite i pengarna nu när jag ska flytta.  De bästa kan ju va att glida runt i något köpcentrum, springa runt i massa affärer och dra kortet, komma hem med massa påsar och känna sig as nöjd med alla köp  (bästa terapin kan jag lova).

Slut svammlat. Nu ska jag kolla på tv och sen sova tidigt!

Puss E

LÖRDAG

Godmorgon!
Har inte bloggat på ett tag, har inte varit hemma särsilt mycket men kan ju berätta lite vad som hänt för er snokare;
I onsdags åkte ju jag Miggi Malin och Steffi på kryssning DE VA SÅ JÄVLA KUL! Fyfan vi sög i oss dricka som 4 svampar, röjjde sönder hela båten me likee. Fick även böter på 1400kr haha, inte värt. Vet inte om jag ska gå så mycket mer ingående på vad som hände på denna kryssning, de jag kan säga är att folk blev avslängda i Åbo, folk blev kära och ingen jävla sömn heeh.

Inge mer prat om det. Jobbade halvdag igår. Efter jobebt åkte jag hem och chilla, senare kom mamma hem och vi lagade taccos. Patric min bror kom på besök så vi 3 åt en förjävla god middag (om du är kille och vill få mig på fall, bjud mig på taccos så har du halva inne). Sen kolla vi idol och somna sött.
Idag ska jag faktis på dagskryssning, man åker typ i några timmar och äter god mat och dricket lite drinkar, kan bli as mysigt! De är jag, mamma, Patric, Sanna, Yvonne och farmor som ska åka (:

Ska bjuda på massa bilder från kryssningen sen, pallar inte lägga in mer än en bild nu!

Puss E


TISDAG

Shooba!
Pallar inte skriva ngt typ.
De enda jag ville säga va att IMORN ÄR DE KRYSSNING , RÖJJA SOM SATAN I GATAN KAN JAG SÄGA WIIHOOOO!
Åker med Miggi, Steffi och Malin, fan va spårat de kommer bli mina tjejor!

Puss E


MÅNDAG

Hellu!
Idag efter jobbet åkte jag till täby polisen och hämtade ut mitt pass, fan va fult de va dör av tanken att ha de i 10 år haha. .  Men ja, får väl köra med "va skit ful på den tiden när jag tog de" så länge ingen kollar på när kortet togs haha härregud. Sen åkte jag hem och mötte upp Sanna, vi gick hem till mig och åt middag tillsammans sen färga hon min utväxt :). Är inte blond i skallen längre vilket är rätt skönt, om inte annat finare!
Sen har dem 2 senaste timmarna spenderats med Miggi i tellen, vi planera vår kryssning som vi ska åka på onsdag, TAGGATAGGATAGGA. Kommer bli så himmla niceiiit.

Nu är klockan för mycket för mig, ska sova bumms!

Puss E


haha, Miggi och jag förra kryss!

RSS 2.0