BILDER

Lite bilder från matchen , suddiga och fina!




AIKs tifo


Pappas fru och jag <3


Sussie och jag igen <3


AIK kopp (som jag förövrigt hällde min öl i)


BÄSTA<3


Vi igen, hon betyder guld för mig
- så glad att pappa träffa dig!


Där satt vi och åt och drack


Jag och mitt VIP kort ;)


igen


och igen


Vi va även ute och kolla


Jag hemma, haha enda jag säger. . .


TORSDAG

Tjena!
Sitter för tillfället och glor tv. Inte så mycket mer att göra, är sjukt trött också. Imorn ska jag sova halva dagen, jobbar liksom inte förens måndag=lång helg!

Så ja lite planer för helgen då. Imorn ska jag till Berga för att sova hemma hos mamma med hundarna. Ska såklart va me Miggi på kvällen, ska bli så skönt att träffa henne igen, har inte sätt henne sen i lördags. ångest.
Men ja, planerna är lite oklara vad vi ska hitta på. Hon lär väl iallafall komma hem till mig sen får vi se om vi träffar piiiiiiip(en) haha.. Kommer ha kul vilket som <3

Sen på lördag ska jag passa hundarna på dagen, efter de på kvällen ska jag till Mickis i väsby och käka middag med tjejerna där. Blir även massa vin och en utgång på de, så kul! Men måste liksom bestämma mig imorn vad jag ska ha på mig på lördag eftersom jag åker direkt till Mickis från mamma, och jag har alla mina fina kläder hos pappa så ja som sagt måste ha med dom till mamma. Lär väl sluta med att jag tar med mig ca 5 olika klänningar till Mickis haha. . . .

Nu ska jag lägga upp bilderna från igår!

Puss E

TORSDAG

Hejsan!
Hemma efter första jobb dagen. Jobbet va faktis riktigt roligt, men mycket information idag så min hjärna e lite död nu. Träffade iallafall massa nya ansikten och alla var verkligen hur trevliga som hellst! Ett litet plus kanske att ha roliga kompisar där så att man trivs på jobbet liksom. :).

Iallafall igår var jag ju på AIK match. Satt och käka middag uppe i "vippen" och drack öl. Kunde ju inte va så mycket bättre. Jag hade iallafall en hur trevlig kväll som hellst. Träffade lite kändisar faktis, bla våran kronprinsessas blivande make Daniel, coolt! AIK spelade x:at, alltså leder dom alsvenskan nu igen och har match mot Göteborg på söndag , om dom vinner då eller de räcker faktis med oavgjort så vinner dom SMguld!!!! HOPPASHOPPAS! Min pappa och Sussie ska faktis flyga ner till Göteborg i helgen där matchen ska avgöras, hoppas dom tar med sig tur. Själv ska jag va hemma med Hanna och Frida och kolla matchen på tv. Om dom tar SM guld vet jag någon som kommer stå här hemma och dansa på bordet haha . . .

Återkommer med planer för helgen plus lite nya bilder!

Puss E

TORSDAG

Hej!
Jag är så j*vla trött , vet inte vart jag ska ta vägen . Nu ska jag åka och jobba.
Vet någon som kommer somna tidigt ikväll, JAG!

p.s, bloggar ikväll om gårdagen
- om jag orkar!!


Puss E

ONSDAG

Godmorgon!
Eller aa, jag vaknade väl för en timme sedan. Har legat i sängen och käkat mackor och kollat på "älskade, hatade förort" Miggi tippsa om den igår, och nu är jag fasst! Har ett av åtta avsnitt kvar  heeeh.
Ringde Jobbet också, de hade blivit något fel i mailet jag fick, så har fortfarande kvar morgontiden fuck it! Jaja de är bara pallra sig upp.

Idag eller snarare ikväll ska jag på AIK matchen. Vi är ca 10 pers som ska gå tillsammans, vi ska sitta på resturangen på råsunda. Lite lyx sådär med mat och vin/öl till! För dom som inte vet de finns det en restaurange i själva arenan, man ser matchen där ifrån as häftigt. Så måste välja kläder och massa för ikväll, man vill ju va lite snygg då man säkert träffar massa snyggingar! ;)

Jaja nu ska jag ut och röka!

Puss E

NATTINATTI

!!
Ja som sagt, nattinatti! Nu ska jag ta en godnatt cigg med min hoe Migg sen söva!

Puss E


EGO BILDER

Såhär såg jag ut idag
Plattat hår, vitblå shorta, sjal och lite maskara!



TISDAG

Hejhej!
Min dag började inte så bra med tanke på att tåget var försenat så jag missa bussen, men hann i tid till mötet endå som tur va. Mötet höll på i ca 40 min, de va jag och 10 andra som satt och lyssnade. Blev verkligen intresserad av företaget när tjejen som pratade berätta allt. Iallafall senså gick vi på rundvandring, lokalerna va verkligen as fina och allt såg nytt och fräscht ut, de tycker jag om!
Sen va de dags för interju en och en. Frågorna va faktis rätt svåra men jag svarade väldigt utförligt och noga på varje, och vet ni vad? JAG FICK JOBBET DIREKT WIHOOO! Så på torsdag börjar jag! Ska bli så jävla kul, är verkligen jätte nyfiken på vad jag kan bidra till.

Jaja, nu ska jag göra mat och lägga upp lite ego bilder från idag!

Puss E

MÅNDAG

Hallå!
Vaknade alldeles nyss typ. Väldigt skönt att vakna utan att känna sig sliten och bakis hehe.
Igår gjorde inte jag något speciellt, pratade typ med Miggi hela dagen, och oj oj oj oj oj oj vi fick verkligen reda på riktigt smaskiga saker haha, ÄCKEL INPORT säger jag bara, euw euw euw. . .!

Idag ska jag bara va hemma. Måste förbereda mig inför min interju och de imorn, ska bli mycket roligt. Ska ringa Bella senare så hon kan ge mig lite tips och sådär.

Jaja nu ska jag göra något gott och äta!

Puss E

BILDER


SÖNDAG

Hola!
Jag har vart skit dålig på att blogga på senaste men ska förklara varför!
I fredags var jag hemma hos Miggi och drack vin. Steffi kom lite senare och efter ett tag därpå kom även F och hans 2 kompisar. Dom hade med sig as mycket sprit och gottis, och självklart tagga dom mig så jag skulle dricka en drink ( jag blir overhört konstig när jag dricker sprit, specillt om jag druckit annat innan ) och en drink slutade med 10 haha . . . Härregud. . . Men hade en rätt så stabil fylla, dansade, skrattade och mådde bäst!
Värre var de när jag vaknade igår ( lördag ) kunde inte ens resa mig för jag hade sådana kramper i magen, mådde sämst var bakis som jag vet inte vad. Skulle till Fia och fira henne vid 16.00 med Sanna och min familj och massa, men kunde inte följa me mådde så dåligt. . . Pratade med Miggi hela dagen och hon berättade lite pinsamma saker. . . ALLTID JAG! Hade även kontakt me F hela dagen, han ville ses men jag pallade verkligen inte mådde ju som jag förtjänade om man säger så haha . . .
Miggi kom iallafall till mig senare på kvällen, och eftersom jag mår så jävla bäst alltid när jag är med henne så fick hon mig på bättre humör, så vi bestämmde att åka till Hägernäs och va me grabbsen. Så jag började fixa mig och Miggi kolla snällt på, vi va på de bästa humöret helt plötsligt verkligen flipp! Vid 22.00 tiden åkte vi ner till statiol och käka och så, sedan hämtade F och hans kusse oss med bilen. Vi båda hade bestämmt oss för att INTE dricka, men vad händer? haha, muppar som vi är kan vi inte stå emot grupp trycket, haha. . , Nejmen jag blev inge full el så, men Miggi  haha har aldrig sätt henne dricka så fort, gumman <3.
Kvällen gick och de slutade med att jag och F somnade till Titanic i soffan, haha. . . Dom körde sedan hem oss vid halv 5? Har ingen tidsuppfattning. . .

Skulle på AIK match med pappa idag, men var för trött och ville sova. Han hämtar med iallafall om 2 timmar, så då blir de byebye berga och hem till v-tuna igen :) .
Nu ska jag ringa Miggi!

Puss E

!

drack sprit igår tål inte de mår piss bloggar sen tja

LIVE FRÅN MIGGI

Tja!
Är hemma hos Miggi nu, vi har precis börjat dricka viiiiiiiiin. Steffi kommer snart även F och hans kusse och en till heeeheh. Komme bli galet!

Puss E

FREDAG

Tjena!
Har vart igång hela dagen, känns as konstigt med tanke på att klockan bara är 13.30!!
Vaknade iallafall halv 11, mötte Miggi i station 5 i 11 sedan tog vi tåget till täbban.
Köpte en jätte söt tunika/tröja inne på H&M, kommer nog ha på mig den ikväll så kan ta kort då när den sitter på mihi.

Sitter just nu framför tv:n och väntar på att Sanna ska sluta, hon slutar 15.00. Ska gå över till henne då och lämna hennes present jag köpt ( nej hon fyller inte år men jag är en sådan söt vän vettni ). Så ska va me henne över dagen myspys.
Sen ikväll ska jag hem till Miggi, vi ska dricka lite ( el massa ) vin och va as sköna som vanligt. F och hans kusse kommer också så de blir kul. Eller så ska vi till Hägensnäs hem till dom, får se hur allt slutar.
Känner att kvällen kommer bli as rolig, är på bra humör och då kan den ju inte bli annat en bra!

Jaja, nu ska jag prata me Miggi på msn!

Puss E


ÖVERTALAT OCH KLART

Tja!
Försöker få med Miggi till täby imorn haha.

emma s says:
kom igen mickis kom igen *klapp klapp*

Och vet ni vad? JAG LYCKADES!! Vi drar med 10.55 tåget. Kommer gå upp 10.30, sätta upp håret i en bulle och dra på mig de första jag ser haha. . . Så nu måste jag sova för att orka upp!

Puss E


TORSDAG

Hej!
Dagen har vart väldigt sofft.
Jag och mamma somnade i varsin soffa, vaknade vid 18.00 tiden och var väldigt hungriga.
Så vi beställde kinamat som vi hämtade. Vi åt de sedan med lite rött vin till, MUMMA!
Har ringt och tjatat på Sanna, vill att hon ska färga mitt hår! Men hon skulle ringa mig när hon käkat klart, kommer nog möta henne vilket fall som hellst hoppas jag.

Jaja, nu ska jag ringa F, såg att han hade ringt mig!

Puss E

TORSDAG

Hello!
Har precis pratat med ett jobb, ska på informations möte där på tisdag 15.30, och efter de blir de en interju. Tvivlar inte på hur de kommer att gå, jag har lätt för att prata och passar inte jag dom är de inte mig de är fel på utan dom som inte ser vilke stjärna jag är! ( känner att jag spårade ur lite där haha )

Dagens planer är att ringa Sanna när hon slutar jobba 16.00. Ska tvinga henne att färga min utväxt eftersom vi aldrig gjorde de igår, vi låg i soffan och muppade oss istället haha.
Så jag hoppas verkligen att hon kan hjälpa mig med håret idag ( jag må vara utbildat frisör och är väldigt duktig, men om jag färgar på mig själv brukar de sluta med färg över hela kläderna och i ansiktet haha ) + är de mycket skönare att tvinga någon annan göra de (a).
Idag är de även mina favorit pogram - Mammas pojkar och Inlåst wiiiiieee!

Jaja nu ska jag gosa med Nebo!

Puss E

MIGGI !!


BILDER

Såhär såg jag ut idag ;


ONSDAG

Hej!
Sitter hemma hos mig med Sanna nu.
Idag har jag vart i Arninge med mamma, köpte hårfärg så nu jävlar ska utväxten bort. Efter Arninge åkte vi till donken och köpte deras sallad, så god.
Nu är jag som sagt hemma, Sanna ligger och skickar sms från min mobil, tar kort på mig och mmsar iväg så om ni får konstiga bilder eller texter från mig så vet ni nu att de ej är jag som skickar de haha.

Nu ska jag döda Sanna sedan ska vi ner till favvan!

Puss E


ONSDAG

Chaachaa!
Ja dår är de onsdag, brukar vanligtvis dra till tegel på onsdagar med Miggi, men ekonomiska som vi är har vi beslutat oss för att hoppa över denna onsdag ( skulle inte förvåna mig om vi hamnar där endå haha ), nejmen kommer ej bli tgl ikväll så är de bara.
Så planerna för mig idag är lite oklara, mamma mummla något om täby för att köpa en ny stekpanna haha, lär väl följa me då. Sen ska jag träffa Sanna när hon slutar, om hon inte är för trött och däckar på soffan dåra ^^.

Nu ska jag försöka få tag i min pappa som ät i Spanien!

Puss E

LISTA

Allmänt:
Namn:
Emma Sirén
Piercingar: Öronen, tungan, näsan men har aldrig i den, sen en hemlig
Tatueringar: Ska göra en i nacken
Längd: 161 cm typ
Skostorlek: 36
Hårfärg: Mörkbrunt
Är du kär i någon: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, man blir fan aldrig nöjd
Tänker du på självmord: Verkligen inte
Tycker andra att du är attraktiv: Smaken e som baken
Vilket shampoo använder du: Hellst från REF
Vilken parfym använder du: Amor amor, Guccie och Cholé
Vad är du rädd för: Att förlora någon man tycker om
Gillar du att tvätta: Vem gillar de?
Gillar du Berg-och-Dalbana: Nej läskig

Senaste:

Film du hyrde: Kommer ej ihåg
Film du köpte: Köper aldrig filmer, pappsen har samling!
Låten du lyssnade på: Någon mix på 105.9
Låten du hade på hjärnan: Hotel room
Låten du laddade ner: Ingen
Personen du ringde: Mamma
TV program du tittade på: Andra avenyn
Personen du tänkte på: D****

Favorit:

Mat: Thai mat och Tacos
Låt: Miss fatty, den har vart en favorit i många år. Den väcker minnen
Sak att göra: Shoppa, dansa och mysa
Sport: Ingen. Men fotboll är roligast att kolla på
Dryck: Cola light och ex.p Latte
Kläder: Beror på väder ;)
Film: Alla Beck
Bil: Inte så insatt haha, men dom utan tak e coola 

Antal:

Gånger du varit kär: Vad fan är kärlek?
Gånger ditt hjärta brustit: En gång riktigt på riktigt
Hjärtan brustit på grund av dej: Aldrig hoppas jag
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 4 ggr typ
Ärr du har på kroppen: Många, så fult hate it

Senaste:
Bok du läste:
Någon tvingad i skolan
Personen du fick mail av: Har inte kollat mailen idag
Personen du fick brev av: Någon rutten inbjudan
Personen du fick sms av: Sanna
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Min "riktiga" familj alltså mamma och pappa tillsammans var flera år sen eftersom dom är skillda. Annars varje kväll hos mamma eller pappa har ju lyckan att ha två familjer! :) <3

Övrigt:

Vad har du gjort idag: Vart hemma och chillat
Var det kul: Inte kul men skönt
Hur tidigt stiger du upp: halv 12 är normalast
Gillar du att slåss: Dom som gillar de är helt rubbade
Vad ska du göra ikväll: De är kväll hallå
Är du seriös: Jag är seriös vid seriösa tillfällen, annars gillar jag att tramsa
Vad är du allergisk mot: Disktrasor euw
Var har du ont: Nadish
Använder du hårspray: Kan inte gå utanför dörren med osprayat hår
Kan du stå på händer: Ja, de e ju bara sätta händerna under fötterna? daah
Favorit serie: Andra avenyn
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu: Nej och Ja
Var du glad igår: Nej och Ja
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja min Issan
Vad dansar du till: Eeeh dålig fråga, behöver inte ens musik till att dansa jag dansar ALLTID
Stockholm är: Överskattat
Göteborg är: Toppen, skulle lätt kunna bo där
Kan du sjunga: Alla som kan prata kan sjunga, sen är de en annan fråga om de låter ok el ej
Mer värt än guld: Min mamma
Spaghetti eller makaroner: Platt-spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: USA, har vart där men vill dit igen 
Ska bli skoj: Är en negativ människa ikväll, så några sådana tankar finns ej i mitt huvud
Ska inte bli skoj: Om jag får reda på att en viss ***** är på ***** *****
Sparar till: Sparar vad är de? Jag spenderar bror
Väntar på: Bättre tider själv då?
Pålägg som gäller: Ost och gurka mumma
Dagens dryck: Cola light och vatten




RADERAT

Inlägget raderades, ni skulle bli rädda annars!


DETTA INLÄGG SKREV JAG FÖR 1 TIMMA SEN MEN HADE EJ KOMMIT UPP

Hej!
Har verkligen inge lust att blogga, därför har de blivit väldigt lite av de på senaste.
Idag har jag iallafall inte gjort ett skit. . . Har passat hundarna och legat i sängen och kollat Andra avenyn och sådär. Mamma kom iallafall hem för en timme sen, då åkte vi till golden och köpte mat, sedan hem och käka.
Hon ska åka iväg snart igen, så ska va hemma med hundarna över natten.

Pratade även med Isabel om att vi skulle ses, men blev så att vi bokade fredag som våran dag istället. Ska bli mycket trevligt, vi lär ju äta middag tillsammans och dricka massa vin som vanligt. Uppskattar typ sånt mer nu, eller nej där ångra jag mig direkt haha de är faktis så härligt att va ute och spåra. Man växer nog upp, men fan inte ennu!

Jäjä, u r s ä k t a mig för ett tråkigt inlägg, men så blire!

Puss E


BILDER

Haha hitta två bilder på min mobil från i lördags. Vem fan tog dom noll minne?


MÅNDAG

Hej!
Ja, inte skrivit så mycket idag men har inte orkat.
Dagen har spenderats med Sofie och Miggi på Ikea och sen Stingsen c. Som sagt, blev alltså lite ändrade planer, jag och Miggi skulle ju först till täbban.
Men på Ikea var vi iallafall, och undrar om inte Miggi hade tagit ngt olagligt innan vi åkte dit? haha hon va helt slut i huvet flipp humör om man säger så . .  Sen berättade hon att hon hade suttit inne hela helgen, och de förklarade saken varför hon va som hon va haha. . .
Ja, vi va väl hemma i berga igen vid 16.30 tiden? Mötte Ida och Carro som följde me oss till Sofie. Jag va där ca 15 min sen kom mami och hämta mig. Vi lagade tacos lite senare sen har vi suttit framför tv:n.

Imorn har jag inga planer faktis, får se vad som händer!

Puss E

NATTI

Hej!
Nu ska jag bära upp Lisen ( ena hunden ) till min säng hon har somnat sten hårt och kommer aldrig gå själv min lilla sötis. Vi ska gå och sova, jag är jätte trött nu även fast jag sov hela dagen.

Imorn ska jag iallafall till täby c med Miggi. Vi ska kolla på jackor sen äta lunch typ :). Har redan glömt bort vilken tid jag skulle möta henne så måste kolla upp de så jag kan ställa klockan ( de va iallafall någongång vid 12 ).

Men nu saknar sängen mig!

Puss E

SÖNDAG

Hollaa!
Vaknade för en timma sen ÅNGEST, brukar ALDRIG sova bort en hel dag. Nu vet jag hur Miggi känner när hon sover så länge! :p
Igår hade ju Alina middag/ferre de va skit kul och lyckad kväll ( tråkigt att vi glömde ta kort bara ). Alla blev packade och glada. Vi blev bjudna på en as god sallad med pasta, tomat, oliver, ruckola, pesto, skinka och kyckling sen jätte gott bröd till de. Jag drack förövrigt en liter vin och tre cider så ni kan ju tänka er haha.  . .
Vid typ 2 ( tror jag klockan va ) drog alla, men jag Alina hennes pojkvän och 2 kompisar till han var kvar. Vi satt uppe och körde våghals och sen rörde jag mig hem. Kollade på klockan när jag kom hem och då var klockan 07.30 hahahaha PANIK hade verkligen ingen tidsuppfattning!
Blev iallafall mycket skratt denna kväll. Jag och Alina var inne i dimman och dansade till as gamla låtar, så oss.

Idag eller snarare ikväll!!! ska jag bara va hemma och chilla här hos mamma, kommer stanna här tills onsdag. Pappa och Sussie är i Spanien en vecka och spelar golf, så då passar jag på att va i berga.
Juste, Alina blev jätte glad för presenten hon fick av mig, hade köpt en Tomas Sabo länk :) .

Jaja konstigt inlägg, men jag e SLITEN!

Puss E

EGO BILDER

Varning gör ego bilder.
Dock är jag väldigt stadig på handen, de är därför de blir så bra skärpa!



( klicka på bilderna för större format!)


FREDAG

Hej!
Sitter hemma nu och har precis kollat klart på idol, måste säga att Rabih får mig att rysa, vilken röst blir helt kär!
Idag skulle jag åkte till stan med Lina, men eftersom de va dåligt väder bestämde vi oss för att dra till täbban istället. Så jag åkte och mötte henne i Danderyd, sen åkte vi tåget till täby tillsammans. Vi hade de så mys som vanligt ( önskar att alla hade en lika bra vän som henne de finns ingen bättre ). Vi gick iallafall och köte present till Alina sen köpte jag lite andra saker och så.
Efter de satte vi oss på Exp. house och drack latte och pratade massa.
Hade en super dag med min Linis.

Tog tåget hem sen och mötte Mickis vid stationen, hon hade bil så vi åkte hem till mig för hon skulle hämta sina byxor och så.
När hon hade dragit käkade vi middag och drack lite öl, mumma.
Imorn ska Alina ha middag hemma sen ferre, kommer bli hur kul som hellst. Har dock inte bestämt mig vad jag ska ha för kläder, men de blir väl höga klackar och någon snygg klänning ( har ju några st haha ).

Jaja men nu ska jag lägga upp lite ego bilder sen ringa Miggi tänkte jag!

Puss E

GRATTIS ÄLSKLING

Idag Fredag fyller min underbara vän Alina 19 år!
Jag älskar dig hjärtat, på lördag ska de firas, de kan jag lova dig!





PLANER

Hej!
Sitter och kollar på BB nu. Små snackar lite me Miggi på msn. Hon undrar om jag blev tappad när jag va bebis, haha. . . Men helt seriöst , jag är en sjuk människa fattar inte själv vart jag får allt ifrån. Jag är helt enkelt galen och Miggi gillar de! haha :D

Börjar bli lite trött i ögat. Så jävla bra, brukar somna vid 3, hoppas på att kanske gå och lägga mig efter BB som slutar om en timma.
Imorn är de fredag och jag ska in mot staden och fika med min Lina. Ska bli så skönt att träffa henne, de är en person jag verkligen kan andas och känna mig avslappnad med! Blir helt varm i hjärtat bara att tänka på hur underbar vän hon är <3 .
Men iallafall, efter stan ska jag hem och klippa och färga pappas hår ( ja färga haha ).
Är taggad på att åka och busa med mina tjejer i vilda väsby haha, men blir inte så eftersom jag ska va taggad och pigg tills lördag då Alina ska firas!

Men nu ska jag få tag i Lina och bestämma tid vi ska ses!

Puss E

BILDER FRÅN IGÅR



Lindade in mitt huvud innan jag somna för jag ville ha mörkt haha. .


TORSDAG

Hejsan!
Var ju med Sanna och Miggi hemma hos mig igår. Vi drack lite vin och så sen tog vi halv 11 bussen mot tegel. Mötte upp Ida och Nichole sen gick vi in. Kan ju säga att de aldrig har vart så tråkigt där som de va igår! Helt dött verkligen, de brukar va fullt på dansgolvet men nu va de bara några som dansade. . . Men jag, Sanna, Ida och Nichole dansade lite endå. . . Miggi tyckte de va ruttet och dissade dansen totalt igår vilket jag förstod!
Efter tegel åkte vi till Arlanda för Ida skulle hämta sin mobil som hon hade glömt i Turkiet.
Själv somnade jag någonstans på vägen, vet inte riktigt vart men helt plötsligt va vi uppe i trå där min mamma bor haha. . . Miggi hade tagit kort på mig när jag låg och sov ( lägger upp dom sen haha ).
Somnade sött hemma efter en rätt så misslyckad kväll på tegel. De enda som va kul va att umgås med vännerna såklart.

Mamma väckte mig imorse, eller vid 12. Vi åkte och käka sallad på donken sedan körde hon hem mig till pappa.
Nu är jag som sagt hemma, sitter vid tv:n. Hela familjen är hemma plus Fridas kompis. Ikväll blir de mys framför tv:n, nice!

Jaja, kortfattad beskrivning om gårdagen!

Puss E 

ONSDAG

Hej!
Sitter hemma hos mig nu med Miggi och Sanna. Vi ska snart börja dricka lite sen blir de tegel.
Nichole och Ida kanske skulle med också, så de blir nice!

Kort inlägg!

Puss E

ONSDAG

Hallå!
Är hemma hos mamma nu. Min morgon började inte bra då jag ställt klockan på 08.00 för mamma skulle hämta mig då för hon hade jobbat natt, men då ringer hon mig 08.20 och säger att hon glömt bort mig haha tack . . . Så hon skulle hem och fixa lite sen komma tillbax till 11.00. . . Så ja, lite surt va de faktis att gå upp så tidigt när jag inte kunde somna inatt heller.
Somnade iallafall om tills hon hämtade mig!

Planerna idag är att träffa Sanna när hon slutar jobba, vi ska äta middag tillsammans och umgås, va skit längesen har verkligen saknat min storasyster.
Sen kommer Miggi hit och jag ska bjuda henne på lite vin och så. Vi ska väl va hos mig ett tag, sen drar vi till tegel! Hoppas min älsko ska dit också :D haha.

Menmen, nu ska jag sätta på en film!

Puss E

BILD

Bild från sommaren 06, mycket minnen från de året!


!

Önskar jag var i berga nu så jag kunde va me dig!
Men jag kommer imorn Mavi Miggi Mickis, I love you <3



TISDAG

Chaaa!
Vaknade för ca 10 min sen, riktigt skönt att sova ut ostört. Somnade halv 3 inatt, låg och kollade på en as dålig film som jag bara va tvungen att se klart haha tvångstanke?
Så ja, nu ska jag väl äta något och sen packa mina saker för ska en sväng till mamma imorn och va där över natten. Alltid skönt att ha packat klart så jag slipper göra de sen. Hon hämtar mig 08.30 imorn liksom.
Längtar verkligen efter att få träffa Sanna! Va över 3 veckor sen jag såg skiten, hon har vart borta för länge från mig min sis <3

JUSTEEEEEEEEEEEEEEEEE IDAG ÄR DE ANDRA AVENYN! HÖJDPUNKTEN PÅ HELA VECKAN! Haha. . . Ne men ska faktis kolla på de nu över dagen eftersom de redan ligger uppe på webben. Ska nog unna mig lite fotbad och ansiktsmask också (: .

Jaja nu ska jag äta magen kurrar!

Puss E


VECKANS

Veckans planering

Tisdag
- Fortsätta med jobb sökandet
Onsdag - Åka hem till mamma på morgonen, träffa Sanna när hon slutar jobba. Miggi kommer hem till mig vi ska tagga sen Tegel
Torsdag - Till pappa igen. Träffa Väsby Mickis på lunch. Täby c köpa present till Alina. Eftermiddags fika med Linis
Fredag -  Besöka några jobb platser. Åka till Mickis i Väsby va där till lördag ( kolla om Lina vill haka )
Lördag - Fira Alina kommer bli SPÅRAT!
Söndag - Vara bakis och må bäst = kolla film och käka gottis haha. . .


BILD

Kolla va söt min syster är. Hon gjorde ett porträtt av mig! Haha. . .


MÅNDAG

Godmorgon!
Eller ja, kanske inte riktigt godmorgon fortfarande, har faktis vart uppe sen 11.00 typ. Har legat med Frida som är hemma och är sjuk idag och kollat på film, mysmys.
Ska snart börja skriva på mitt nya Cv, jobbigt! Men de måste göras och de ska göras idag, e ba så.
Måste prata med Lina men hon jobbar. Så älsk, när du ser de här ( du lär väl göra de när du kommer hem ikväll ) så ring mig!

Jaja, nu ska jag börja skriva lite!

Puss E

NATTI NATTI

Nu ska jag sova!
Ska stänga av luren och sova till minst 12.00 imorn, ÄR AS TRÖTT!

Kvällen har förövrigt spenderats med Miggi. Via tellen och datan dåra!
Skrattat och kollat på gamla bilder. Ruligt men tja då!

MINNEN/VARNING FÖR GAMLA BILDER

Sitter här hemma och kollar på massa old pics.
Bilderna som jag tänkte lägga upp är på mig, Sanna, Ida och Nichole.
Vi kallade oss för Bruds, vi hade till och med en egen "Bruds-dans", egen låt, ett team på "pa" och Tröjor där de stod Bruds på haha. . . Har så underbara minnen med er, och när jag såg bilderna fick de mig att tänka tillbax.
Bästa tiden utan tvekan. Nu har de gott jätte lång tid sen de va "vi" men kan säga att jag älskar er lika mycket nu som då!




De är nog bara vi som förstår hur sjukt starkt band vi hade och
 hur galna saker vi gjorde tillsammans!


SÖNDAG

Hej!
Vill typ spy, har käkat äppel paj och kan ju säga att just nu känns de som jag aldrig mer kommer göra de!
Ska inte äta något onyttigt ngt mer, mår bara dåligt efter. .  Så imorn börjar mitt nyttiga liv , hah ska nog gå ut och gå också! :)
Har iallafall kollat på tv och så med familjen, och nu sitter jag och pratar med Miggi på msn, känns så tråkigt när jag bor här borta i Vallentuna, för om de är något jag saknar med Åkersberga är de att möta Miggi på kvällarna, bara röka massa cigg och prata om allt och inget, värsta avslappnat! Men vi ska iallafall ses på onsdag, som vanligt:D<3

Imorn är de ny vecka och nya utmaningar står på spel, driver haha. .  Ja jag är trött! Nej men helt seriöst ska jag kolla lite jobb och så. På torsdag ska jag träffa Mickis i väsby och onsdag Miggi sen lördag Fira sötis Alina. Så ja, lite planer har jag allt! Tänkte även säga att Sanna ska komma hit någon dag, hon har kommit hem från Turkiet nu efter ha vart där ett jävla bra tag så missing henne min syster .

Nu blir de cigg och ringa Miggi!

Puss E

SÖNDAG

Hej!
Idag är de söndag och de har vart/kommer va en riktig mys dag.
Har legat i soffan hela dagen med Frida, vi har käkat tacos som blev över från igår och kastat nötter i munnen ahaha. . .  Nu står Sussie och Frida och bakar lite äppel paj tills ikväll, mumma!
Så ja, planerna för mig är väl bara chilla och umgås med familjen.

Har inte så mycket mer att skriva, ska gå ut och ta en cigg nu, sedan kolla om vi ska spela ngt roligt spel el så!

Puss E


BILDER

Haha, alla bilderna jag tog igår blev suddiga=som minnet ;).
Men här är iallafall några!




Helt borta på bilderna, men jaja nu skriker sängen!


LÖRDAG

Hejhej!
Gulligt inlägg sara gjorde igår såg jag haha hon e knäpp!
Åkte iallafall till Mickis i Väsby igår, vi drack vin och hade as kul. Dansade loss och töntade oss ruuligt. När vi skulle till Magget stannade jag och Mickis på vägen och snackade me lite grabbs haha och ut kommer två personer som jag verkligen inte ville träffa haha måste ringa Linis och berätta!!!!! haha.
Sara blondie ( de fins två saror ) spydde och däckade vid 12 när vi skulle vidare till Magget så hon stanna hemma haha, färsking!!!
In på Magget kom vi iallafall, men inte Sarah först för hon va för full!!! haha. . . Träffade lite vänner där och så från väsby de va as kul dansade loss. Träffade även en kille som alltid kallar mig Cleopatra ( stavning?), så han döpte om mig för kvällen till Cleo hahaha presenterade verkligen mig som Cleo för alla också så störd!! Gick hem till Mickis vid stängning. Eller de va någon som körde hem oss haha fattar inte varför hon bor precis vid station där vi va liksom. Hotade han som körde att om han gjorde ngt så skulle jag kniva han hahaha. . . Sara hade blivit lite piggare när vi kom hem, och den andra Sarahn däckade i sängen när vi kom in , jag och Mickis hade efterfest med Felix medans dom andra sov, hade så jävla hög musik så de dunkade i väggarna, grannen kom och klaga haha. Somnade iallafall vid halv 7 imorse efter ha pratat me Josef! :)

Pappa hämtade mig vid 2 tiden hos Mickis, vi åkte och käka donken, de va typ inge gott =/ . . .

Menmen, nu ropar pappa, knasigt inlägg de blev men som ni märkar hade jag en galen och spårad Kväll/natt, men de blir de alltid när jag är med mina bruttor i vilda Väsby haha!

Puss E

SARAH HÄR LIVE FRÅN VÄSBY

Tjaaa! Två snygga blondiner och två super snygga bruttor sitter och krökar järnet i Mikkis superfina lägenhet i Upplands Väsby.. Alkoholen börjar ta och alla börjar klä av sig.. NU ÄT DET FEST! MAGGET! Ring om ni vill vara med ;) 0736850806

skriver från söta emmas blogg som ni kanske vet. gästbloggnig är ngt som går hem tror jag emma och vi alla 4 SKA RÖJA NU MEN PUUUSSSS/// SARAAAAAH


FREDAG

Hejhej!
Fredag och beslutsångest. Ska jag till väsby el inte? Ska jag festa eller bara va hemma och softa? Ska jag höra av mig till en viss person så jag och Miggi får napp? Ska jag ska jag ska jag hahaha. . . Helt förvirrad som vanligt typ.

Så kan riktigt inte skriva dagens planer ennu eftersom jag inte vet vad jag ska göra. Just nu lutar de åt Väsby, men får som sagt se. Måste höra med pappa vad han hade tänkt sig i helgen, är sugen på bio!
Nu ska jag iallafall fortsätta prata med Miggi på msn, I love!

Puss E

TORSDAG

Shululu!
Sitter här hemma och proppar i mig godis haha. . . Lite smått darrig idag så de är nice med lite gottis.
Min kväll har spenderats framför tv:n med the family och kakor, mummu. Har inte gjort ngt annat en käkat idag men så blir de ibland! (:

Imorn är de fredag, har ingenaning om vad jag ska göra i helgen. Kanske åker till Mickis i väsby och festar med dom där. . . Eller dom skulle typ ut i stan imorn, vet inte om jag pallar de är typ bara taggad på onsdagar nu för tiden heeh (a)
Måste prata med Miggi, ahaha jag är förvirrad.

Haha juste, klädde på lilla Lisen idag, satte på henne en as ful tröja jag hitta i mammas garderob hahahahaha!



Puss E

TORSDAG

Hola!
Kom just hem till Vallentuna igen, har vart hos mami från igår till idag.
Igår var jag på Tegel med Alina och Miggi, innan satt vi hemma hos mig och drack massa vin och snacka så de va trevligt. Miggis syrra körde oss till Tgl så de va nice. Roligt folk som va där och de är huvudsaken, liksom de är de som gör de kul.
Träffade även min grrgrr, så roligt. Dansade loss som vanligt sen i slutet blev de massa bråk och knas.
Men jag hade iallafall en as rolig kväll igår, speciellt för att jag fått mer kontakt nu med en viss person . .  :p

Nu ska jag inte göra så mycket alls. Ska göra mat sen till familjen efter de blir de softa framför tv.n!

Puss E



Jag och Alina igår, ( klicka på bilderna för större format )


TISDAG

Godmorgon!
Vaknade precis och tänkte kolla på Andra avenyn på webben, men då står de att avsnittet är försenat, ARG!
Så ska nöta den sidan nu ett par timmar för att ha koll på om den kommit in el ej, vill se ju.
Idag så tänkte jag ta tag i mitt rum, som förövrigt inte ser ut som ett rum för tillfället. Ligger kläder över HELA golvet, smått panik kommer ta ett tag att städa. Måste ju liksom damsuga och torka damm också, suuuck. . .

Men ja, så mycket mer händer väl inte. Alla har väl tråkiga dagar ibland?

Puss E


AVSLUTAR DAGEN MED EN DAGENS;

Dagens mående: Förvirrad
Dagens smink: Orka smink på en måndag?
Dagens klädsel: Jeans, t-shirt, odd molly kofta
Dagens händelse: När jag föll i leran imorse, alla grannar måste fått sig ett gott skratt
Dagens planer: Eftersom klockan nu är sent ska jag bara chilla
Dagens vill ha: Någon att sova med, typ min Linis
Dagens saknad: Saknar Sanna som har vart borta för länge nu
Dagens längtan: Längtar efter de som var, men som inte kommer igen
Dagens bästa: Ett väldigt gulligt sms som verkligen gjorde min dag <3
Dagens behov: Kramas kramas kramas
Dagens köp: Kors i taket så inget ( om de inte räknas 500kr för naglarna ? )
Dagens mat: Tonfisken till lunch


MÅNDAG

Hoho!
Har precis fixat i köket och allt sånt nu efter vi ätiti middag.
Nu blir de bänka sig framför tv:n och kolla på Gais-Ifk, hoppas Gais vinner så inte Ifk kommer ikapp AIK i toppen.

Idag var jag ju och fixa mina naglar hos Kattis, dem blev AS coola måste jag säga. Hon filande ner dom lite, fyllde på de vita och tog bort utväxten med gele, sen så målade hon lys orange naglack på de vita och sen som tiger ränder på. Men de oranga kan jag ta bort när jag vill, va bara lite kul att prova och kan ju säga att de kommer sitter på ett tag, så nice!!

Jaja, ska kolla matchen nu!

Puss E

en naturlig ems


MÅNDAG

Hej!
Morgonen började med att jag kom på att mitt bankomatkort låg i min lilla svarta väska, fick ju för mig i helgen att jag hade glömt de i Mickis väska när vi va på tegel, men de va ju min väska vi hade där inne inte hennes, knaas!
Så då slapp jag åka till banken , utan cyklade då bara till bankomaten och tog ut pengar.
Ska ju iväg halv 12 och fixa om mina naglar.
Kan ju säga att de tog ett bra jävla dag för mig att komma iväg, fick inte upp stödet på cykeln, så jag tog i så mkt som jag orkade me foten och tröck, tror ni inte jag rammlar rakt ner i de blöta/leriga gräset. Fan va sur jag blev, slutade dock med att jag tog Fridas cykel haha . . .

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig och åka till Nagel-Kattis!

Puss E

Just nu ;


2 NYA BILDER


SÖNDAG

Hoho!
Har precis kollat klart på AIK-Elsborg. . . Slutade 0-0 helt okej enligt mig.
Min bror Patric är här också, vi har gjort mackor i ugnen med massa gottis på, så nu är jag proppis igen.
Känner att jag har blivit as dålig på att skriva. Skrev alltid i detaljer förut, nu skriver jag bara ytligt, så kan tänka mig att de blir skit tråkigt att läsa. Ska bli bättre, måste bli bättre!

Imorn ska jag fixa mina naglar 11.30 hos Kattis, så måste gå upp i bra tid. Ska hinna åka och ta ut pengar och massa skit innan. Senare på dagen har jag faktis ingenaning vad jag ska göra, vill shoppaaa men de får jag inte, har så sjukt mycket kläder nu så får fan ge mig.

Vet faktis inte vad jag ska skriva mer, så jag slutar här!

Puss E


SÖNDAG

Hallå!
Var ju hos Lina igår, vi satt och drack lite och skulle ut och spåra men så blev de inte. . . Josef och hans kompis kom istället så vi va me dom hela kvällen, trevligttrevligt!
Men iallafall så vaknade vi tidigt imorse för Linas kusse skulle komma och måla hennes lägenhet. Pappa hämtade mig senare och vi åkte och handla sedan heeem. Nu över dagen har jag legat och mysit med Frida i sängen och kollat på film, nice! Mår as illa vet inte varför? Jobbigt är de iallafall. . . .

Jaja nu ska jag kolla mailen och sånt tråkigt!

Puss E

LÖRDAG=SPÅRA

Tja!
Hinner inte skriva så mkt nu.
Ska börja åka till Lina i solna snart, vi ska dricka och spåra me like. Alltid bäst med mjin bästis<3
Ska möta Josef sen också tror jag de blir, hoppas! :)

Jaja nu ska jag göra mig snygg(are)!

Puss E

NATTI NATTI

Efter en mysig hemma kväll säger jag natti natti med denna bild;



Haha, över ett år sen. Liknar ett troll. Full och glad iallafall !


FREDAG

Hallå!
Är hemma hos pappa nu i Vallentuna. Sitter och kollar på en film med Sussie.
Pappa Hanna och Frida kommer hem snart, då ska vi beställa massa Kina mat och äta :) Mummaaa. . .
Ikväll blir de Idol och mys med familjen eftersom jag inte är på topp. Hoppas mina brudar i Väsby får de nice utan mig :p  . . .

Menmen, har inte så mycket att skriva!

Puss E

FREDAG

Godmorgon!
Har precis ätit lite frulle, packat mina saker och så. . . Ska åka till pappa idag, har inte vart där på två veckor. För dom som inte visste de så bor jag ju där i Vallentuna, men har vart hos min mamma nu ett tag pga vissa saker som hänt.
Vaknade med rinniga ögon plus näsa, hosta och ont i kroppen. Ska ta en alvedon och kolla om de blir bättre. Vill ju till Väsby ikväll för att fira Sarah!! Menmmen, får se hur de blir me de. . .

Så ja, jag får se vart dagen leder mig. Nu ska jag krypa ner under två täcken!

Puss E

MIGGI, DU VET JU VAD JAG GJORDE IGÅR, DEN PERSONEN HAR SVARAT JAAA!!!

TORSDAG

Hej!
Har inte orkat skriva så mycket idag, kommer inte göra värsta inlägget nu heller . . .
Mickis kom iallafall hit vid 19.00 tiden. Chillade bara och snacka lite skit, så skönt att bara va hemma ibland, men verkligen bara IBLAND! Sofie tittade även förbi och dom åkte hem för ett tag sen.

Imorn ska jag hem till pappa, får se hur de går.
De är även planerat att jag ska till mina brudar i väsby fre-sön, men helt ärligt vet jag inte hur de kommer bli med de eftersom jag inte känner mig på topp. Börjar jag bli sjuk?! =/

Aja, bloggen suger utan bilder, ska bli bättre lovar!

Puss E

TORSDAG

Hejhej!
Har sovit och kollat film hela långa dagen.
Igår när jag hade ätit middag med mamma så taggade Miggi och jag varandra att vi skulle dra till tegel, och de gjorde vi också!
Jag mötte Miggi halv 10 i centrum, efter de tog vi tåget in mot täby. . . hahaha vi båda fick lite av panik när vi kom dit för de va personer där som vi verkligen inte vill träffa haha. . . . Men de slutade bra, vi dansade och skratta hela kvällen och jag åkte hem med ett leénde på läpparna! ;) grrrrrrrrrrrrrr säger jag bara. . .
Mer om kvällen är hemlighetsstämplat.

Ikväll ska jag bara va hemma, är sjuk efter natten så de sugeeer. Tror Miggi kommer hit senare ikväll, hoppas de måste träffa henne är helt snurrig i huvet! :p

Puss E

RSS 2.0