SHOPPINGS DAG

Hejsan!
Kom precis hem från täby, och fan va jag handlade haha tycker synd om mamma som fick springa runt me mig :P
Mina köp va:

Ett par mörka jeans leggins
Ett par gråa leggins me knappar nertill (skit söta)
En stor t-shirt med tryck, as ball
En franns klänning
En väska
En jack/tröja med guldknappar
En genomskinlig leopard tröja
Ett svart långt linne

Allt de köpte jag medans min mamma bara fick med sig ett par skor hem, haha snacka om att kvinnan inte är lika shopping galen like me ;)

Puss E

LÖRDAG

Hejhej!
Klockan är du kvart över 11 och jag har precis duschat!
Ska iväg till täby med mamma vid 13.00 tiden, innen de blir de att ligga och dega i soffan. Ska shoppa som en idiot idag, de jag vet jag ska köpa är nya jeans leggins, lack leggins sen massa söta tröjor och nya klänningar, juste, ett par nya svarta stövlar också! Funderar på att köpa en sådan locktång som Mickis har också, den gör typ "flät-lockar" håret blir verkligen as bra av den, rekomenderar även den till dom som tycker de är utjatat men korkskruvarna . . . . ;)

Iallafall när jag har vart i täby ska jag hem och vara hundvakt ett tag, ska gå ut me dom och ge mat sedan ska jag fixa mig och efter de glida ner till terakiz-fis :) Va galet längesen jag va me idioten! Ska bli mycket trevligt . <3

Jaja , hörs senare!

P.S lite komiskt att de är sista dagen man kan göra ngt på lovet, och jag känner mig as bra idag, något eller någon däruppe ville få mig sitta inne detta lov, VARFÖR?!

Puss E



Bild på mig och Cassie som är i thai! I miss you honey, LOVE YOU <3

LÅTAR

OM DU NÅGON GÅNG VILL TAGGA TILL EMS, LANGA NÅGON AV DESSA DÅ!





FREDAG

Godmorgon!
Mår verkligen bättre och bättre för varje dag som går! De är ju suveränt. De som är irriterande är att jag hostar som en jagvetintevaaaaaad, sjukt störande moment iallafall!

Ligger iallafall just nu men hundarna i soffan, ska snart gå upp för att göra frukost. Sedan under dagen ska jag inte göra ett piss, vill verkligen va heeeeeelt frisk innan jag går ut, bäst så. Men ikväll när mamma kommer hem ska vi först åka hem till mig i vallentuna för att hämta lite kläder eftersom jag ska va här tills måndag, efter de åker vi tillbaks till berga och gör tacos sedan kollar vi på lets dance. Myyys jao. Så mycket mer händer väl inte.

Juste, har glömmt berätta för er att jag slutat röka. En vecka idag faktis!
Så förhoppningsvis ser ni aldrig mig mer såhär . . . .

   


Puss från en rökfri E

OVIKTIGT INLÄGG

Hej!
Okej kan hålla med om att min blogg är världens pissigaste just nu. Har vart hemma sen i söndags, tycker synd om den som träffar mig först efter jag vart sjuk, kommer va så hyyyyper och helt flammsig. Ni som känner mig kan ju tänka er en Emma som är på väldigt bra humör gånger 10 000 ;) heheeeeee

Dagens skratt fick jag iallafall när Mickis sa den sköna kommentaren:
- Tänkte dra en vinare.
Bara jag som tycker de va helt klockrent sagt?!

Imorn fredag ser ut så att va hemma och vila, OVANLIGT HEEEEEH?! Njae inte direkt faktis . . . Nejmen ska vänta tills mamma kommer hem hon jobbar hela dagen imorn så när hon kommer hem ska vi äta tacos och kolla på lets dance, efter de blir de väl en bra film under ett stort täcke med maaaaaaaassa godis och cola till. ( typisk rutin jag hade när jag va yngre, lite lustigt! )

De här va förövrigt ett helt värdelöst inlägg som alla andra denna vecka!

Puss E

BILDER

Tänkte bjuda på lite gammla bilder.


                    






 Puss E ;D 


TORSDAG

Hejhej!
Vaknade vif 8 tiden idag, haha väldigt tidigt för att va mig menmen...
Är fortfarande sjuk, men febern har iallafall trappats ner några grader så de är skönt att de går åt rätt håll iallafall.
Planerna för idag ser ut så att bara va hemma och friskna till, inte så kul men de finns inte så mycket annat att göra.
Hela mitt lov är verkligen förstört blir så ledsen när jag tänker på att dom enda lediga dagarna jag har ska jag gå och bli sjuk.

Helgen ser mörk ut för mig. De kommer bli nyckert utan dans och röjj. Hur faen kommer jag stå ut?! Om jag mår bättre på lördag så jag orkar åka iväg någonstans tror jag att jag ska åka och trösst shoppa lite. Är sugen på ett par nya svarta stövlar och någon söt klänning.

Blogginläggen idag kommer bestå utav bilder och låtar tror jag, finns ju inte så mycket att skriva om då jag är sjuk!

Puss E

BILDER


BILD

Är väldigt sur och sjuk, så bjuder er på en bild som iallafall alltid får mig att lee! <3



Vi hörs imorn, nu ska jag kolla efterlyst sedan sätta på en film!

ONSDAG

Hej bloggen!
Som ni märker är jag inte på kryssning. ( nämnde i mitt förra inlägg att jag skulle på kryssning idag ). Kännde mig ju dålig i måndags kväll och självklart kom febern där under natten till tisdags... Va så himmla ledsen när jag vaknade utan rösst och 40 graders feber . . . Inte kul alls, så de va bara att ge sig iväg till sjukhuset för att ta prover och så, sedan ringa och avboka kryssningen. Jag är på så sjukt dåligt humör för att jag inte kunnde åka! Jag och Linis som skulle ha de så mys. Menmen, vi får ta de en annan gång.

Iallafall är hemma hos mamma just nu, de här är väl första gången på två dygn jag inte ligger i sängen eller soffan! Så ja ni kanske förstår hur dålig jag är...

Mitt lov är helt förstört! Hade ju massa roliga planer inför helgen också, men nu verkar de som att jag får ställa in allt!

Puss från en väldigt sjuk och irriterad E

MÅNDAG

Hej bloggen!
Har precis ätit en lagomt dorr middag, korv och mackaroner. . . Inte världens roligaste men de gick ner. Pappa och Frida är och köper glass, en magnum madel blir de, rätt så gott!!
Idag har jag verkligen inte gjort ett skit, sovit bort hela dagen. Känner mig inte alls bra, febrig ont i halsen och hostar. =/
Inte så kul med tanke på att jag ska på kryssning  på onsdag :O :O :O Hoppas veerkligen jag mår bättre alltså!!!!!!!!!

Planerna för imorn är att åka till täby c om jag mår bättre! Skulle behöva köpa något att ha på mig på kryssningen ( Har fått en dålig ovana att  jag hellst inte vill andvända samma plagg mer än en utgång ). Så om jag mår bättre blir de täbban, sedan träning och sola.

Har väl inte så mycket mer att säga just nu, bjuder en bild på mig Issan och Linis från helgen!

Puss E


LÅT

Ny stjärna, hon e fan skit bra!


TILLBAKA

Hejhej!
Har inte skrivit något seriöst inlägg på riktigt länge! Vet att Bella blir skit lycklig nu när jag börjar skriva här igen.
- Du är så söt älskling!

Nåväl, Klockan är kvart i 9 och de är lov (?) Förstår riktigt inte vad faeen jag gör uppe nu. . . De beror väl på att jag somnade hyffsat tidigt igår.
Men iallafall kan ju berätta lite kort vad jag har hafft för mig i helgen.
I fredags åkte jag hem till Mickis i väsby, vi förade lite där sedan åkte vi till star bar som ligger vid fridhemsplan, riktigt bra ställe, as bra musik och billigt. En ölkanna som inehåller 6 öl kostade endast 120, så efter att ha hällt i sig en sådan va man ju rätt så full. . .  ( Kanske ska nämna att jag va där med Mickis Sarah Sara och Annica. ) Iallafall så efter ett tag ville Jag Mickis och Sara vidare, så vi kirrade skjuss till sture plan ( Jag har blivit mycket lat och inprinsip vägrar att åka komenalt ). Det som hände på Ice stannar på ice, HAHAH Kan ju ge er ledtrådar.
1. En utslängd
2. "Gratis taxi hem"
3. - Hur faaen såg han ut ?!
Nyfikeeeen ?! ;)

Jaja, i lördags va jag ute i stan men Lina och Isabel, skulle träffa Jossan och tjejerna från berga också, men tappar min mobil så att batteriet åker ut och jag kan inte min pin kåd utan till. - Trodde dock att jag kunnde den så jag råkar spärra sim-kortet SMART JAG . not!. Iallafall vi hade de galet, jag går verkligen bra ihop med Linis och Issan, vi skrattade igenom oss hela kvällen och jag gjorde av med 1000 kr ^^

De här blev ju väldigt långt, skriver mer senare!

Puss E


BRUDS

Saknar oss fyra tillsammans som in i booomben!
-
Gammal kärlek rostar aldrig!
 
  


!!

ÅTERKOMMER NÄR JAG ORKAR SKRIVA TJAA


FREDAG

Godmorgon!
Sovit gott? De har inte jag iallafall, har legat och vritit och vänt på mig hela natten, kanske fått fyra timmars sömn bara så de är ju inte så mycket.

Menmen, jag är hemma idag också som ni märker, hade ju hög feber igår så då vare bäst att va hemma idag me!
Har inte något kul att skriva för tillfället, men jag uppdaterar mer sen när jag får ngt kul att skriva om!

Puss E, btw LYSSNA PÅ LÅTEN VERKLIGEN, DEN KANSKE INTE ÄR NGT SPECIELL FÖR ER, MEN FÖR MIG ÄR DEN FETT ME MINNEN!


SÅ SER JAG MIG SJÄLV . . .

.. Smart eller blåst? Smart såklart "hehe" okej lite blåst då men bara lite men de är väl alla?
.. Blyg eller framåt? Haha blyg är rena rama motsattsen om mig. Är en mycket framåt person, älskar att umgås och är gärna den som skrattar och pratar hökst! Dock kan jag vara väldigt reserverad mot folk jag inte känner men absolut inte blyg.
.. Snygg eller ful? Snygg
.. Snäll eller elak? Jag är en snäll person, även fasst jag kan va elak mot dom som förtjänar de!.
.. Seriös eller oseriös? I helhet är jag en väldigt oseriös person. älskar att flammsa och trammsa. Men självklart är jag seriös när de är i behov!
.. Fräsch eller ofräsch? Jag är verkligen inte ofräch, går inte en dag utan att jag duchar eller borstar tänderna m.m. Måste ha en ny disktrasa om jag ska torka ngt bord, annars är de nytt papper som gäller! Tar aldrig upp bajset från hundarna heller, ja ni förstår? Är en väääääldigt kräsen och "ren" människa.
.. Lugn eller galen?  Galen är bara förnamnet, älskar att spåra och röjja on the party! ;)
.. Positiv eller negativ? Positiv
.. Mobbare eller mobbad? Folk skulle nog aldrig våga mobba mig framför mitt ansikte, därimot finns de folk som tycker illa om mig och pratar därför massa skit! Så svaret är på denna fråga att jag är mer en mobbare, även fasst jag aldrig skulle kunna mobba någon, heeey man har väl vuxit upp?!.
.. Hatad eller älskad? Måste nog säga att jag är mer hatad en älskad, mycket synd eftersom dom som inte känner mig har i stort sätt fel uppfattning om mig! Men huvudsaken är att jag har mina babes och dom älskar mig för den jag är!

BILD


.


SJUK

Hejhej!
Har inte skrivit på ett tag ( förlåt Bella ) haha, förstår riktigt inte varför min käre vän Bella blir så irriterad när jag inte bloggar(?)
- Älskling jag pratar ju endå med dig varje dag? Haha så söt nussan.

Jaja, kan väl resumera vad jag har gjort dom senaste dagarna.
I fredags va jag med Jojje Bella och fidde, vi va hemma hos mig och drack vin sedan drog vi på en fest i täljö, och jag kan ju säga att de verkligen spårade där, haha.
I lördags började kvällen med att jag åkte och käka kina mat med Mickis Bella och Celine efter de åkte jag och Bella hem  till mig för vi skulle kolla film, äta massa onyttigt och bara mysa. Men ja hur slutade våran kväll Bella? Haha hemma klockan 07.00 och inte nycktra någonstans, vi hade då vart på fest i skånsta, även den va spårad. Men heeey vi hade iallafall en galen helg!

Sen har de inte hänt så mycket mer kul. Har vart hemma och vart sjuk sen i måndags kväll. Om jag blir frisk tills helgen ska jag fan gå ut i stan, vill spåra!

Puss E


RSS 2.0